Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, az a jó edző, aki a csapt és a játékosok érdekeit tartja szem előtt. Az a jó edző, aki kellően motiválni tudja a játékosokat, akinek van pszichológiai érzéke, és aki kevesebbre tartja magát, mint a klubot. Rijkaard egyik kitételnek sem felel meg. A csapt érdekei azt kívánják - szerintem -, hogy vasárnap este 19 órakor a csapat Ronaldinhóvan a kezdőben fusson ki az El Classicóra. Minden más eset az edző szakmai hozzá nem értését, pszichológiai érzéketlenségét, és teljes felkészületlenségét jelentené. R10-re a csapatnak minden körülémények közepette szüksége van, főleg most: amikor igenis jó teljesítményt nyújt. Aki ezt nem látja, vagy vak, vagy annak tetteti magát.Bányász írta:Ha Ronaldinho nélkül nyernénk akkor is ezt gondolnád???Barcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...
Mikor mindenki mondta, hogy padoznia kéne őt nem érdekelte semmi, erőltette.Mire kezd magára találni, akkor meg leülteti és egy olyan meccsen, mint a legutóbbi 1 persre se állítja be.
Sztem ez botrányos.
Vajon az a jó edző aki azt teszi amit mindenki mondogat???
Kapásból most fel tudok neked sorolni 2-t, ami híressé vált. Beckham vs Sir Alex, Cassano vs Capello... Az igaz hogy nem kellene a személyes érdekeket szem előtt tartani, de ez sosincs így...ha valakik összevesznek, lehet az egyik akármilyen fontos tagja is a csapatnak, akármilyen közönségkedvenc, az edző akkor sem fogja játszatni. Sajnos ez így volt, így van, és így is fog maradniKalap1988 írta:Az,h összeveszett vele még nem jelentheti azt,h a csapat érdekeit figyelmen kivül hagyva Ronnie padozzon.
teljesen igazad van,de azt azért tudhatná,hogy tavaly egy rossz formában elvő dinho hogy felszivta magát a real ellen és akkor jol is játszott a márciusi meccsen!szal most meg még kezd jo formába is lendülni!kezdjen,de ah csereként áll be,miondegy,de min 30 percet kapjon és játszon!Grege írta:Sztm tuti nem vesztek össze, ott volt a sajtó is azon az edzésen, már rég kiderült volna, vagy kiszivárgott volna, ilyen verzióval még a vérmes madridi média sem áll elő. Sztm most többet kell edzenie, bizonyítania kell újra, mielőtt megint a csapatba kerül, hiszen Rijkaardnak abban igaza van, h "győztes csapaton ne változtass", csak ha jó okod van ráMihu írta:Ö S S Z E V E S Z E T T R I J K A A R D - A L .....mondtam már sokszor. Beszéltem Xavi-val telón és Ő mondtaBarcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...
Mikor mindenki mondta, hogy padoznia kéne őt nem érdekelte semmi, erőltette.Mire kezd magára találni, akkor meg leülteti és egy olyan meccsen, mint a legutóbbi 1 persre se állítja be.
Sztem ez botrányos.Viccet félretéve szerintem ennek nagy valószinűséggel az az oka, hogy a múltkor visszahívta az edzés végén. Ez valószinűleg nem tetszett neki, volt egy kis szóváltás köztük és kész. Szóval senki se lepődjön meg ha télen vagy nyáron eligazol.
!
Bizonyítsa be a két srác, h elég motiváltak és jó formában vannak ahhoz, h játszanak. Hozzáteszem, az ő esetükben, ha csereként állnak be, az sem tragédia, mert mindketten tudnak úgyis lökni a csapaton.
Bízzuk ezt az edzőre, sokáig azért kritizáltuk, h nem mer változtatni, most ügyeskedik, eddig jól sült el, hátha tovább tart a jó irányba...
Respect Bányász! Teljesen igazad van. Hagyjuk már a legendákat, a múltat, meg ilyeneket.Bányász írta:Ennyire nem bízol a csapatban??Saviola írta:Ha Deco és Ronaldinho nem kezd,Rijkaard egy hatalmas barom.Ez a véleményem.Nem most kell ráébredni egyes dolgokra.Most eredmény kell..s ez nélkülük nem lesz meg.![]()
Valenciában nélkülük is meglett...
És lehet,hogy egy gyenge Valencia volt,de a Barca ellen játszottak,tuti felszívták magukat!Más kérdés,hogy így sikerült a meccs!
És szerintem abba a Barcába is több volt ennél a három gólnál...tehát én akkor sem ilyednék meg ha ugyan az a kezdő szaladna ki a páylára mint akkor!
Messi helyett meg betehet akár kit!Csak ne azért tegye be Ronaldinhot mert Ő Ronaldinho!
Sztem több esze van Rijkaardnak annál minthogy egy Clásicon személyes érvek miatt hagyjon ki valakiket!Tudja ő is,hogy ebbe a meccsbe bele is bukhat(ha nem is konkrétan ebbe,de egy vereség közel vinné a bukáshoz)!Lionel85 írta:Más csapat ellen azt mondanám hogy jó, padozzon Ronaldinho és Deco mert hozzuk a meccset, de a Real ellen kezdhet Gudjohnsen, kezdhet Giovani, én akkor lennék nyugodtabb, ha Ron és Deco játszana. Ráadásul az edzéseken sokat kiadnak magukból, jó lenne ezt mérlegre tenni és nem a (vélt vagy valós) sérelmek miatt kihagyni őket.
Sztm tuti nem vesztek össze, ott volt a sajtó is azon az edzésen, már rég kiderült volna, vagy kiszivárgott volna, ilyen verzióval még a vérmes madridi média sem áll elő. Sztm most többet kell edzenie, bizonyítania kell újra, mielőtt megint a csapatba kerül, hiszen Rijkaardnak abban igaza van, h "győztes csapaton ne változtass", csak ha jó okod van ráMihu írta:Ö S S Z E V E S Z E T T R I J K A A R D - A L .....mondtam már sokszor. Beszéltem Xavi-val telón és Ő mondtaBarcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...
Sztem ez botrányos.Viccet félretéve szerintem ennek nagy valószinűséggel az az oka, hogy a múltkor visszahívta az edzés végén. Ez valószinűleg nem tetszett neki, volt egy kis szóváltás köztük és kész. Szóval senki se lepődjön meg ha télen vagy nyáron eligazol.
A nagyon szót javulóra lehete javitani.Ronaldinho&Barca írta:Ha a Real elleni meccsen Ronaldinho nemlesz kezdő szeritnem annál nagyobb szégyent nemélt még meg... és akkor valószínüleg el is igazol.
Egy ilyen világklasszis játékos aki most nagyon jó formában van nem ezt érdemli!
Mit is mondunk??Fundly írta:És ha ronaldinho jó teljesítmény nyújt, adja isten lőne gólt akkor biztos nem ezt mondanátok!!
Melyik meccsen volt nagyon jó formában???Ronaldinho&Barca írta:Ha a Real elleni meccsen Ronaldinho nemlesz kezdő szeritnem annál nagyobb szégyent nemélt még meg... és akkor valószínüleg el is igazol.
Egy ilyen világklasszis játékos aki most nagyon jó formában van nem ezt érdemli!
Ennyire nem bízol a csapatban??Saviola írta:Ha Deco és Ronaldinho nem kezd,Rijkaard egy hatalmas barom.Ez a véleményem.Nem most kell ráébredni egyes dolgokra.Most eredmény kell..s ez nélkülük nem lesz meg.![]()
Ö S S Z E V E S Z E T T R I J K A A R D - A L .....mondtam már sokszor. Beszéltem Xavi-val telón és Ő mondtaBarcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...
Sztem ez botrányos.
Ha Ronaldinho nélkül nyernénk akkor is ezt gondolnád???Barcaforever írta:Ha Rijkaard nem teszi be Dinhot a kezdőbe kicsúcsosodik az edzői hozzá nem értése...
Sztem ez botrányos.