Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sportklub. De már vagy ezredszer kérdezi meg valaki, el kellene olvasni a megfelelő topicot.dodojoy írta:Melyik csatorna közvetíti a meccset?
A csapatnak egyetlen tagja van, akinek teljesítménye nem Barcához méltó, de az nem R10. Azt hiszem, mindenki tudja kire gondolok.FCB_gábor írta:Tőlem akár bohócnak beöltözve is lenyomhatná az edzéseket, ha a mérkőzéseken mutatott teljesítménye a Barcahoz méltó lenne.
én rijkaard mellet vagyok/voltam...FCB_gábor írta:Na mind1, nem vagyunk egyformák. Csak nem értem akkor miért mondjátok az edzőre, hogy puhány amikor benneteket sem zavar az ilyesmi.home írta:pedig nem csak én vagyok ezen véleményen...
Mint a csapat egyik meghatárózó tagja és vezéregyénisége, akinek be kellene bizonyítania, hogy megérdemelten helye van a Barca keződjében, neki kellene a többieket űznie, hajtania. Elszántságából a többiek is erőt meríthetnének.
Nem gondolom, hogy egy-két jópofaság kizárja az elszántságot, a küzdést, a hajtást. Jól írta itt az előttem szóló: nem apácazárda ez, hanem futballedzés.FCB_gábor írta:Na mind1, nem vagyunk egyformák. Csak nem értem akkor miért mondjátok az edzőre, hogy puhány amikor benneteket sem zavar az ilyesmi.home írta:pedig nem csak én vagyok ezen véleményen...
Mint a csapat egyik meghatárózó tagja és vezéregyénisége, akinek be kellene bizonyítania, hogy megérdemelten helye van a Barca keződjében, neki kellene a többieket űznie, hajtania. Elszántságából a többiek is erőt meríthetnének.
Na mind1, nem vagyunk egyformák. Csak nem értem akkor miért mondjátok az edzőre, hogy puhány amikor benneteket sem zavar az ilyesmi.home írta:pedig nem csak én vagyok ezen véleményen...
Akkor lenne baj,ha nem így állna a dolgokhoz!Ronaldinho ilyen!Sírnia kéne edzésen vagy mi??FCB_gábor írta:Mint minden másnak, ennek is megvan a maga helye és ideje. Egy rendkívül fontos mérkőzés előtt állunk, Ronaldinhonak -úgy néz ki- nincs biztos helye a csapatban. Nem hiszem, hogy most a hülyüléssel kellene foglalkoznia, mégha nem is ez a jellemző rá az edzés egészében.home írta:érdekes, nekem nem...ronaldinho ilyen. egyébként többször is mondták a csapattársai, puyol is mikor a barcába jött, hogy jó hangulatot teremt az öltözőben, egészen más mint régen...és ez így van jól, gondolom amikor a csapat bl-t nyert és ronnie istenkirály volt, akkor is készülhettek volna ilyen képek, csak nem lett volna értelme, mert tökmindegy mennyit hülyéskedik, isteni
csak hiszek...