Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, csak nem olvastam végig figyelmesen,meg most döbbentem rá,arra hogy nem kell nagyon senki(ha ugyan elmegy)Hiszen Henry elől bárhol bevethető,Ezquerro szintén,Giovani,lenne Messi cseréje,Bojan Eto'o-é,Ezquerro meg Henry-é(már,ha ezt így el lehet osztani)és akkor ami pénzt kapunk érte,azt abba kéne fektetnie a Barcának,hogy létrehoz a Dél-Alföldön egy ungaricse betyár La Masiát és az itteni gyerekeket,"kineveli"azt aki jó,annak irány a Camp Nou!!!!!!!Etooka írta:
ezt irtam én is!
ezt irtam én is!messi1918 írta:Henry simán bevethető Roonie posztján,nem??????Etooka írta:Messi,eto'o,henry,bojan,dos,gudy(ezquerro is,dehát ő..
Nem kell senkit venne a helyére(ha,egyáltalán elmegy)
++++++++Henry++++++++++Eto'o++++++++++Messi+++++++++
Ezquerrot meg a két fiatalt meghagyjuk cserének,szerintem Henry azt amit eddig produkált a Barcában,azt ott is meg tudná csinálni!!!!!!!
Henry simán bevethető Roonie posztján,nem??????Etooka írta:Messi,eto'o,henry,bojan,dos,gudy(ezquerro is,dehát ő..
na igen, erre kíváncsi lennék. kit hoznál Deco helyére?Richi írta:sztem ő nem kell!van két nagyon jó szélsőnk ha R10 el is megy!!Henry meg Messi!ha elmenne Deco is és Roni is akkor egy nagyon jó osztogató támadóközéppályás kellene mint pl Diego(de nem szeretnék Diegonál leragadni)!de ezt a feladatot sztem Iniesta is [auto_cenzúra]án eltudná látni és akkor inkább egy védekezni jobban tudó középpályást De Rossit igazolnám le!
Csak tudnám ez a Nasri gyerek, hogy keveredik mindig ide!barcatom írta:Középre meg igenis vannak játékosok! Diego, Nasri, Fabregas, Gerard!
ugy értettem, hogy laporta magatol nem fogja kirúgni, látod szerelmes bele...frank meg magatol nem fog lemondani...barcatom írta:Hát elolvastam az irásodat, és nem tudom mire alapozod vagy pontosan hogy érted miért nem rugják ki soha frankit, remélem nem azért mondod mert jó! Hát valószinü hogy jobb lenne de ha nem akkor eldölt hogy el kell adni, és egyszerre ütöttünk két legyet mert Franki nem kell, elmúlt, rossz, taktikátlan, és állandóan csak ez a Elton 4-3-3! Középre meg igenis vannak játékosok! Diego, Nasri, Fabregas, Gerard! Nem tudom de én már nem látom olyan jónak xavi-t, ő már elfogyott számomra , pl támadásokhoz nem tud hozzá tenni, nézzétek már meg! ott is megfordul a tengelyén, lövése nincs, annyi megtartja a labdát, jó de ez kevés!
ugyanmárLG írta:Pedig nem lenne rossz. Akkor talán Rijkaard szedné a sátorfájátMost sztem lehet többre mennénk egy nagy bukással, hosszu távon biztos az lenne a jobb a csapatnak, h Ferenc eltünne Barcelonábol.
azért ne hülyéskedjünk már....Dawe írta:most azon kezdtem el gongolkodni hogy vajon a Barca tovább tud-e jutni a király kupán az Alcoyano ellen. Hiszen emlékeztek még a mumus Getaféra.