Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki szapulta most? Annyit mondtam, hogy nem végtelen a bizalom felé sem, és ez a bizalom lassan kezd lejárni. Legalábbis nem elfogult embernél igen. Plusz hozzátettem, hogy míg Ti indodok nélkül, puszta imádatból bíztok benne még mindíg, addig ellene szól az a könyörtelen tény, hogy fizikálisan totálisan visszaesett.Kalap1988 írta:Itt az ideje,h egy picit elgondolkozzunk a Ronnie szapuláson.Ronnie flegma volt,keveset edzett meg ilyenek,de ezt ideje már abbahagyta,hajt de még nem megy neki.Viszont,ha már a felelőségnél taRTUNK EGY JÁTÉKOS MÖGÖTt
van egy komplett edzői stáb,akiknek felügyelnie kell az edzését,mert Ronnie és ők is ezért kapnak fizetést!Gondoljunk csak bele ha nekünk megadatna,h a világ legjbbai legyünk,mindenki imádjon,anélkül h tenni kéne érte valamit valószínű 10-ből 9 ember úgy tenne mint Ronnie.Az edzők sem kontrolálták.Mindent megtett ezért a klubbért és kicsit elszaladt vele a ló,de hamar megváltozott(kb 1 év)és rajta van a dolgon.Amúgy hagyjuk már Rivaldot!!!Milyen barcában játszott?Rém gye3nge holland alakulat.Emelett semmi komolyat nem nyert.És nem igen láttam úgy játszani mint Ronnie,jóval gyengébb játékos volt.Messi viszont lehet még jobb,de még nem tart ott!!
ejha...Amúgy hagyjuk már Rivaldot!!!
Kalap1988 írta:Amúgy hagyjuk már Rivaldot!!!Milyen barcában játszott?Rém gye3nge holland alakulat.Emelett semmi komolyat nem nyert.És nem igen láttam úgy játszani mint Ronnie,jóval gyengébb játékos volt.
A 21. század eddigi legnagyobb Barcelona-labdarugója. Így azért helyesebb a megfogalmazás. Bár eddig nem nagyon szárnyalta túl Rivaldot, és Messi se sokkal rosszabb nála mostanság.varga tamás írta:Zozzy5!
Szerintem, itt az ideje, hogy megalapítsd az"anti-Ronaldinho fan klubot", vagy a "Ronaldinhót szapuló szurkerek Baráti Társaságát", vagy a "Ki tud nagyobbat belerúgni Roni-ba" nevet viselő szurkolói klubot. Lehetnél ott elnök, és kényed-kedved szerint utálhatnád a 21. század legnagyobb Barcelona-labdarúgóját.
varga tamás írta:Zozzy5!
Szerintem, itt az ideje, hogy megalapítsd az"anti-Ronaldinho fan klubot", vagy a "Ronaldinhót szapuló szurkerek Baráti Társaságát", vagy a "Ki tud nagyobbat belerúgni Roni-ba" nevet viselő szurkolói klubot. Lehetnél ott elnök, és kényed-kedved szerint utálhatnád a 21. század legnagyobb Barcelona-labdarúgóját.
Nekem úgy rémlik, mintha akkor is az Ő nevét skandálták volna ebben a szezonban egy meccsen a szurkerek, mikor nem játszott. Nekem úgy rémlik, mintha Messi neki ajánlotta volna a góljait. Megvolt itt a biztatás, csak a várt javulás nem volt meg Ronnie részéről.htamas írta:Jó lesz Ronaldinho megint, higgyétek el (akik kritizáljátok)! Csak segíteni kéne neki a szurkolóknak pl azzal h bíztatják. Hogy csak 1 példát mondjak: Del Piero is milyen rosszul játszott 1 ideig a Juvéban aztán most megin elkezdett szépen játszani, megint megy neki és miért van ez? Többek között azért is mert a szurkolók kiálltak mellette és amikor csak pályára léphetett akk ez erőt adott neki és egyre jobb formába lendült. Nem csak a szurkolók miatt lett ez persze, akaraterő is kellett, csak nagyban benne volt a közönség is. Nem úgy mint akármelyik csapatnál itt Spanyolországban, ahol nagyon kritikus a közönség, túlságosan is :S Egyből nem mennek ki meccsekre sokan ha rosszabbul megy egy csapatnak pedig ha nincs aki bíztasson akk nehezebbek a dolgok
Teljesen 1et értek a leírotakkal!A kifütyülését meg egyszerüen gusztustalannak tartom,nem árulta el a Barcát,nem csalt!Ennél sokkal többet érdemel!Ha eligazol akkor is gusztustalan módon kifütyülik majd ha visszatér ellenünk???Bizok benne hogy nemhtamas írta:Sztem oktalanul bántják Ronaldinho-t az utóbbi időben! Igaz, h a múlton lovagolni nem lehet, de akk is ez az ember felelős a legtöbb részben azért, h a Barca itt tart jelenleg, ahol tart. És nem mellesleg már tavaly is azt mondták Ronaldinho-ról, h rossz formában volt de azért rúgott egy pár gólt, igaz?!Arról nem is beszélve, h nem az a jó játékos aki gólokat lő, és hiába van tényleg szemmel láthatóan rossz formában, még mindig többet tud 1-2 játékosnál így is (itt psze nem a barca játékosaira gondolok) és azt is meg lehet nézni h azért még mindig megvillan sokszor 1 meccsen, csak nem úgy mint eddig, h átviszi a labdát 2-3 emberen és utána lő 1 óriási gólt, hanem ad 1 remek átadást, olyat amilyenre csak kevesek képesek. De ezt ugye már senki se látja meg a játékában, mert mindenki csak szidja. A reptéren meg kifütyülik, de az ilyen és ehhez hasonló esetek úgymond "nagyon segítik" Ronaldinho-t abban, h visszanyerje régi énjét. Inkább támogatni kellene és nem ő az oka 1általán annak, h a barca vergődik. 1szer már kihúzta a csávából a csapatot, most már nem lehet tőle elvárni ezt. 1ébként meg minden játékosnak van rossz periódusa: ilyenkor vagy az a megoldás, h elmegy másik csapathoz és ott új környezetben talán "meggyógyul" vagy marad, de értelemszerűen ez az utóbbi sokkal nehezebb, így talán kéne egy kis időt adni Ronaldinho-nak. Ja és arról nem is beszéltem még, h azért is ilyen silány a teljesítménye, mert a csapat sem szerepel túl fényesen
Nagyon fel tudnak bosszantani azok, akik csak kritizálják szegényt!
Majd lesz még ő olyan mint volt vagy legalábbis megközelíti majd. Addig is ott van Messi
(aki sztem megérdemelhette volna ha nem is az aranylabdát, de legalább az év játékosa díjat).
Igen benne van a kulccsszó a kommentedben: "felszabadultabban", egyáltalán nem Ronaldinho miatt [auto_cenzúra] a Barca csak felszabadultabban játszanak nélküle, de maga Ronaldinho akk is jó játékos és most is az hiába szidják sokan csak nem megy olyan tökéletesen neki, mint régen.LG írta:Sztem jobb a csapat Ronie nélkülPl. amikor pár meccsre formában voltak év elején a fiuk, akkor lehetett látni, h Ronie nélkül sokkal fölszabadultabban játxhattak.
Sztem mindenképpen jot tenne a csapatnak, ha távozna, azt nem irom le, h miért, mert már lejjebb leirtam, ha vkit érdekes, akkor olvasson vissza.
Már régóta hangsúlyozom,hogy Ronnie-nak egy keményebb edző kéne!!!!Lionel85 írta:Akkor adjuk kölcsönbe egy évre és egy év múltán megnézzük hogy mennyit változott.
Komolyra fordítva szót, nagy része volt abban, hogy amikor idejött, akkor felrázta a csapatot, de nem ő egyedül nyerte a meccseket, hanem a CSAPAT. Annak a csapatnak a 90% még mindig együttvan, nem felejtettek el focizni, csak új impulzusok kellenek nekik. Nem feltétlen Ronaldinhónak kell elmennie, lehet hogy Decónak, Zambrottának, Gudjohnsennek, Edmílsonnak, akik már nem tudnak fényt hozni a Barça játékába. Én még megtartanám Ronaldinhót mert még mindig az egyik legfontosabb tagja a csapatnak. Csak nagyra tette fel a mércét pár évvel ezelőtt és most nem tudja az felülmúlni. De ha csak megközelíti azt, még akkor is jobb, mint jónéhány sztár a világból.