Mindig is bíztam Ronnieban,tavalyi szezon végén is azt írtam,h még kell hagyni neki időt,lesz még ő a régi,mostanság erre elég kevés esélyt látok,és a végtelenségig nem lehet időt hagyni SENKINEK SEM! Ezt az évet még simán megérdemli,mindig is ez volt a véleményem,de maradt fél éve,hogy vmit nyújtson,legalább közelítse meg amit tud,és szerintem

ha olyan fizikai állapotba tudná VÉGRE hozni magát,mint volt 2éve,akkor megközelítené,elérni lehet nemfogja sosem azt a formáját,de ha már csak megközelíti,akkor is van egy ászunk! Erre fél éve van...ha nem változik semmi,akkor énis azon a véleményen leszek,hogy neki ITT sajnos ennyi volt
Jópár régebbi meccs megvan,és elképesztően szembetűnő,hogy mennyivel robbanékonyabb volt,ez csakis fizika felkészültség! Mert a technikai tudása megvan hozzá,de erőnlét hiányában egyszerűen nem érvényesül!
Sajnos abban sem hiszek teljesen,hogy új edzővel visszatérne a régi Ronnie...mivel a BRazil válogattotnál is volt már két edző alatt,és ott sem mutatt semmivel sem többet,mint nálunk...
Bízok benne még,még fél évig várom Vele kapcsban a csodát.