Bojan Krkic
-
- Entrenador del Barça
Csak annyit, hogy Bojanra/ és Dos Santosra is/ nagyon kell vigyázni, mert nagyon fiatalok. Nem is szeretem ha egyszerrre vannak a pályán. Tul nagy a felelösség rajtuk és még nem kiforott játékosok. De a legnagyobb gondot abbban látom,hogy a Barca szekere döcög és igy nem veszi le senki róluk a terhet. Sokkal könnyeb lenne a fejlődésük, ha egy jól futó csapatba kerülnek be /pl. 2 évvel ezelött Messi/ és mások a huzóemberek.
Lehet, hogy ha mindenki egészséges és rendelkezésre áll, akkor kevesebbet játszanának, mégis most ez lenne a jobb. Tul fiatal szervezetet nem lehet 3 naponként terhelni sem mentálisam sem fizikálisan.
Lehet, hogy ha mindenki egészséges és rendelkezésre áll, akkor kevesebbet játszanának, mégis most ez lenne a jobb. Tul fiatal szervezetet nem lehet 3 naponként terhelni sem mentálisam sem fizikálisan.
Fecó
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Én is lénék abban a helyébe aki eljut a Nuo campba még boro is lennék ti nem?

gárnát vörös a szív kék a lélek antimadridista leszek amíg élek !!
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Remélem Bojan rúg kettőt a Sevillának, és akkor mindenki megtanulja, hogy nem 'Krikics'-nek, hanem 'Kirkics'-nek kell ejteni a nevét. Főleg a honi kommentátorok nincsenek ezzel tisztában.
Egyébként itt a debütáló meccsen az a bizonyos pillanat, ami után mindenkinek levágos lett, hogy mekkora őstehetségről is van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54mKfU
Egyébként itt a debütáló meccsen az a bizonyos pillanat, ami után mindenkinek levágos lett, hogy mekkora őstehetségről is van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54mKfU
hát én már annak is a helyébe lennék ,aki egyáltalán eljutott már a nou camp-ba 

ember gondolj már bele, nem csak henrytól tanulhat...17évesen ha Henry,Etoo,Messi,Ronaldinho lenne a haverom meg a csapattársam...góljaimnál ezek az emberek ölelnek át 100ezer ember nevében a Nou Campban....sztem nem kell folytatnom!egyértelmű h mindannyian az ő helyében lennénk
Krkicnek meg valoban nagy szerencséje van, h egy ilyen játékostol tanulhat, mint Henry. Nagyon joban vannak, keresik egymást, és ütőst párost alkotnak. Most, h Samu elm1, sokat játxhatnak megint együtt.
Én a jövőben simán el tudnék képzelni egy Henry-bojan csatárpárost!
mester-tanítvány
csak ne hogy a tanítvány átáljon a másik oldalra
(pl::saviola) 
mester-tanítvány
csak ne hogy a tanítvány átáljon a másik oldalra

- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
Ez teljesen eggyértelmű...
Ezt a formát én úgy érzem mindig hozni fogja.De remélem jobbat is
DE EDDIG ÉN ELÉGEDETT VAGYOK VELE
(a caps lock be volt kapcsolva)
Akkor kapcsold ki és ne kiabálj
Ezt a formát én úgy érzem mindig hozni fogja.De remélem jobbat is
DE EDDIG ÉN ELÉGEDETT VAGYOK VELE

Akkor kapcsold ki és ne kiabálj
Drum and Bass makes my heart beat...
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Henryvel nagyon érzik 1mást. Ma is Titi rugatta vele a golt. Amugy Henry játéka miota visszatért nagyon följavult 

a korosztályos rekordokat tudtam ,de h. pontosan mennyi azt nem
és tessék most rúgott mág egyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és tessék most rúgott mág egyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Titinho
- Director del Fútbol
7 év alatt 961 gólt rúgott, ha jól tudom! Minden korosztályos rekordot megdöntöttm.gabesz írta:Bojan-ból simán lehet akkora sztár mint Henry hisz 17 éves múlt és majd nem minden rekordot megdöntött 800 felett rúgott gólt az ificsapatba

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Bojan-ból simán lehet akkora sztár mint Henry hisz 17 éves múlt és majd nem minden rekordot megdöntött 800 felett rúgott gólt az ificsapatba
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Sziasztok. A témához hozzátenném, hogy nemrég mult 17, szóval nyáron majd a napsütéstől még mindig nőhet
Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", de megeshet. ehogy kár származzzon belőle.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem az h alacsony vagy nyakigláb az annyira mind1.
Messi milyen alacsony és megkell nézni mit csinál.
Pl: Henry is elég magas és őse botladozik azért... Croch meg megvan maga módján, nemtehet a padról ha ő játszik akkor mindig a maxot adja és gólveszélyes.
Szerintem Bojan még fiatal, bár jólenne egyszer (akár ma) egy góllövő Bojant látni a pályán. Én hiányolom a Barcás gólokat tőle, ugy ahogy Giovanitól is.

Szerintem Bojan még fiatal, bár jólenne egyszer (akár ma) egy góllövő Bojant látni a pályán. Én hiányolom a Barcás gólokat tőle, ugy ahogy Giovanitól is.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
hát nem tom,szerintem az alacsony csatárok a jobbak(pl.crouch is padozik)
nincs azzal semmi baj h. alacsonyak
én is az vok még is sok gólt rúgok
nincs azzal semmi baj h. alacsonyak
én is az vok még is sok gólt rúgok
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Crouch-ra vágysz?Barcaforever írta:
Nincs ezzel semmi baj ha így is megnyernek mindent csak jöhetne majd vmi magasság növekedés.

Visszatérve az előző témára, a nap képén érdekes Henry tekintete, ahogy lenéz Krkics-re.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Igazad van teljesen, csak nem tom barcelonában más a levegő vagy nem tom miért minden sjaát nevelésű játékosunk ilyen pici?Nézzétek meg Bendtnert vagy Portillot.Nagy magasak és mégis gyorsak.Ákocka írta:Az az érdekes, hogy ha Krkic és Henry is a pályán van, akkor nagyon keresik egymást a labdákkal. Emlékeztek, mikor Henry gólpasszt adott neki? Nagyon ölelgették egymást. Egyébként ha már kettőjükről van szó, simán el tudom képzelni, hogy Bojan is olyan kaliberű játékos lesz, mint Titi.
Mindenesetre remek mestere van az ifjú padavannak.
Nálunk Xavi,Iniesta,Messi,Giovanni,Bojan sztem vagy 170 átlag alatt.

Nincs ezzel semmi baj ha így is megnyernek mindent csak jöhetne majd vmi magasság növekedés.

- Ákocka
- Jugador d'estrella
Az az érdekes, hogy ha Krkic és Henry is a pályán van, akkor nagyon keresik egymást a labdákkal. Emlékeztek, mikor Henry gólpasszt adott neki? Nagyon ölelgették egymást. Egyébként ha már kettőjükről van szó, simán el tudom képzelni, hogy Bojan is olyan kaliberű játékos lesz, mint Titi.

- okos666
- Jugador del Barça
Igen!!!Már elmondtam,hogy ők a jövő......És várnunk kell míg olyan szinten lesznek!!!SzasZeee írta:Sztem örüljünk h van 2 ilyen tehetséges,technikás fiatal játékosunk akik hajlandóak hajtani a mecseken... ilyen kéne vagy még egy tucat
Nemtom h ti hogy vagytok vele ,de én a fiatalitás híve vagyok ....
Szóval ha vásárolunk akkor fiatalokat ...![]()
Imádlak BARCA!!!
Sztem örüljünk h van 2 ilyen tehetséges,technikás fiatal játékosunk akik hajlandóak hajtani a mecseken... ilyen kéne vagy még egy tucat 
Szóval ha vásárolunk akkor fiatalokat ...

Szóval ha vásárolunk akkor fiatalokat ...

Legjobb sör a Dreher,egy csöpje se vész el... 
Legjobb sör a borsodi, attol megy a harckocsi!
Ha nem kapunk borsodit nem toljuk a harckocsit!

Legjobb sör a borsodi, attol megy a harckocsi!
Ha nem kapunk borsodit nem toljuk a harckocsit!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem itt senki nem Giovani ellenes,csak nagyon be volt harangozva,és ahhoz képest enm volt semmi.Mindenki azt várta,hogy fordítva lesz,és Bojan lesz Giovani szintjén,Giovani pedig Bojanán,de nem.És szerintem is lesz még nagy meccse,csak szerintem akiket de "Giovani ellenesnek"tartasz,azok egyszerűen többet vártak tőle.Jogosan.Bányász írta:
Nem kötekedni akartam egyébként...csak rossz,h itt a fórumon sokan Geovani ellenesek!Sztem lesz még nem egy nagy meccse itt a Barcába!
Bojan pedig....mindig hozzátesz valamit a játékhoz!Általában hoz mindig egy kis lendületet!
Örüljünk hogy van egy Bojanunk(is)!
..................................
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem csak nagy vita ment itt pár napja,hogy melyiköjük a jobb!És úgy gondolom,ő ma többet hozzátett mint Giovani,egyébként lesz ő még jobb Kakánál.Azért nem írom MEssit mert azt nem szeretném,ha nála jobb lenne,de elképelhető.Az a lényeg,hogy ma jól játszott,és veszélyesen.Bányász írta:
És Te mindig Geovanihoz fogod hasonlítgatni??
Ne Geovaninál legyen jobb hanem Messinél vagy Kakanál...akkor leszek igazán boldog!
..................................