Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
7 év alatt 961 gólt rúgott, ha jól tudom! Minden korosztályos rekordot megdöntöttm.gabesz írta:Bojan-ból simán lehet akkora sztár mint Henry hisz 17 éves múlt és majd nem minden rekordot megdöntött 800 felett rúgott gólt az ificsapatba
Crouch-ra vágysz?Barcaforever írta:
Nincs ezzel semmi baj ha így is megnyernek mindent csak jöhetne majd vmi magasság növekedés.
Igazad van teljesen, csak nem tom barcelonában más a levegő vagy nem tom miért minden sjaát nevelésű játékosunk ilyen pici?Nézzétek meg Bendtnert vagy Portillot.Nagy magasak és mégis gyorsak.Ákocka írta:Az az érdekes, hogy ha Krkic és Henry is a pályán van, akkor nagyon keresik egymást a labdákkal. Emlékeztek, mikor Henry gólpasszt adott neki? Nagyon ölelgették egymást. Egyébként ha már kettőjükről van szó, simán el tudom képzelni, hogy Bojan is olyan kaliberű játékos lesz, mint Titi.
Mindenesetre remek mestere van az ifjú padavannak.
Igen!!!Már elmondtam,hogy ők a jövő......És várnunk kell míg olyan szinten lesznek!!!SzasZeee írta:Sztem örüljünk h van 2 ilyen tehetséges,technikás fiatal játékosunk akik hajlandóak hajtani a mecseken... ilyen kéne vagy még egy tucat
Nemtom h ti hogy vagytok vele ,de én a fiatalitás híve vagyok ....
Szóval ha vásárolunk akkor fiatalokat ...![]()
Szerintem itt senki nem Giovani ellenes,csak nagyon be volt harangozva,és ahhoz képest enm volt semmi.Mindenki azt várta,hogy fordítva lesz,és Bojan lesz Giovani szintjén,Giovani pedig Bojanán,de nem.És szerintem is lesz még nagy meccse,csak szerintem akiket de "Giovani ellenesnek"tartasz,azok egyszerűen többet vártak tőle.Jogosan.Bányász írta:
Nem kötekedni akartam egyébként...csak rossz,h itt a fórumon sokan Geovani ellenesek!Sztem lesz még nem egy nagy meccse itt a Barcába!
Bojan pedig....mindig hozzátesz valamit a játékhoz!Általában hoz mindig egy kis lendületet!
Örüljünk hogy van egy Bojanunk(is)!
Nem csak nagy vita ment itt pár napja,hogy melyiköjük a jobb!És úgy gondolom,ő ma többet hozzátett mint Giovani,egyébként lesz ő még jobb Kakánál.Azért nem írom MEssit mert azt nem szeretném,ha nála jobb lenne,de elképelhető.Az a lényeg,hogy ma jól játszott,és veszélyesen.Bányász írta:
És Te mindig Geovanihoz fogod hasonlítgatni??
Ne Geovaninál legyen jobb hanem Messinél vagy Kakanál...akkor leszek igazán boldog!