Ronaldinho Gaúcho #3
- Fernando
- Llegenda del Barça
AmenReplay írta:Bizom benne, MOST óriási szükség lenne egy megállithatatlan R10-re.
Gyakorlatilag ez az utolsó bizonyitási lehetősége, mert vagy segit ezen a tavaszon vagy nyáron már senki sem fog ragaszkodni hozzá.
Ha R10 és Messi formába tudna lendülni és elkerülnék a sérüléseket, akkor eltudom képzelni, hogy behozzuk a realt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bizom benne, MOST óriási szükség lenne egy megállithatatlan R10-re.
Gyakorlatilag ez az utolsó bizonyitási lehetősége, mert vagy segit ezen a tavaszon vagy nyáron már senki sem fog ragaszkodni hozzá.
Ha R10 és Messi formába tudna lendülni és elkerülnék a sérüléseket, akkor eltudom képzelni, hogy behozzuk a realt.
szerintem kaká nem esett vissza annyira, egyszerűen csak a milan haldoklik úgy anblok, baromira ráférne már egy frissítés a keretre.home írta:de azt nem értem kakának mért esett vissza a játéka? mert ronaldinho szegény családból származik és nem mindenki tudja feldolgozni megfelelően a sikert...lehet h ő sem...(bár az utóbbi időben egyre jobb képek videók kerülnek napvilágra) de kaká, gazdag családból származik...nem volt soha anyagi gondja...akkor vele mi történt?
egyébként csúcspont után törvényszerű a hullámvölgy. csak ronaldinhonál ez érthetetlenül elhúzódott. kakánál egyelőre nem tudni elfog-e, engem meglepne, ha megtörténne.
újabb túlzás. kaká jobb játékos mint iniesta, például sokkal-sokkal gólerősebb, jobban céloz. és karizmatikusabb is, igazi vezér a pályán. persze imádom iniestát, a világ 10 legjobb játékosából az egyik szerintem, de nem tudna olyan gólokat szórni, mint kaká.messi1918 írta:Szerintem, KAKÁnál nem lehet visszaesésről beszélni, mert ő a mostani formájánál nem nagyon játszott jobban soha! Ő az "Iniesta" szintet képviseli! Roonie viszont, volt hogy mindent megcsinált a labdával, és ahhoz képest esett vissza, nagyon! KAKA nem visszaesett, csak lazít, ő bármikor képes kiegyensúlyozottan játszani, de Roonie nem!!
ja, persze, ronaldinho formája shevy magyarországi szurkoló istenháta mögötti fórumra írt megjegyzései miatt esett le. mintha a nou camp nem éltetné őt egy szabadrúgásgól után...G-Jay írta:Azért ne osztogassuk már azt a tizest! Komolyan mondom...shevy írta:Messi nagyon durva, mi lesz ha formába lendül?
Szerintem, ha Roni a nyáron elmenne, megkaphatná a 10-es mezt. De akár most is.
Szted ha ezt látná Ronnie, mit gondolna? Az ilyen negatív emberek negatív megnyilvánulásait látva nekem is elmenne a kedvem a focitól. Ha már a közönség sincs vele akkor ki legyen?
G.
a közönség szeretetét ki kell vívni, és fenn kell tartani. teljesen érthető, és jogos, hogy ronaldinho ezt mostanában elveszítette. nem szolgált rá semmivel. senkinek sem előjoga, hogy imádják a szurkolók, még neki, vagy messinek sem. és igen, oleguert szeretik akkor is, ha egy rakás fos, de oleguer sosem árult zsákbamacskát, ő mindig is [auto_cenzúra] volt, ronaldinho viszont kiábrándító másfél éve.
az nem játszik jól, aki nem veszi elég komolyan. és annak megy el a kedve a focitól, aki megnyert mindent, és inkább reklámfilmeket forgat fejlődés helyett. és az ilyet nem szeretik a nézők.
Roni visszatér és villogni fog... remélem ez a sok munka amit elvégzett látszani fog a játékán. Most felszabadultan játszat és megmutathatja h mit is tud. Hajrá Roni!!!! Szerdán már jo lenne ha beállna. Ennek a csapatnak most jol jönne egy jo Roni!!!
Azért ne osztogassuk már azt a tizest! Komolyan mondom...shevy írta:Messi nagyon durva, mi lesz ha formába lendül?
Szerintem, ha Roni a nyáron elmenne, megkaphatná a 10-es mezt. De akár most is.
Szted ha ezt látná Ronnie, mit gondolna? Az ilyen negatív emberek negatív megnyilvánulásait látva nekem is elmenne a kedvem a focitól. Ha már a közönség sincs vele akkor ki legyen?
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem, KAKÁnál nem lehet visszaesésről beszélni, mert ő a mostani formájánál nem nagyon játszott jobban soha! Ő az "Iniesta" szintet képviseli! Roonie viszont, volt hogy mindent megcsinált a labdával, és ahhoz képest esett vissza, nagyon! KAKA nem visszaesett, csak lazít, ő bármikor képes kiegyensúlyozottan játszani, de Roonie nem!!
..................................
- home
- Jugador d'estrella
de azt nem értem kakának mért esett vissza a játéka? mert ronaldinho szegény családból származik és nem mindenki tudja feldolgozni megfelelően a sikert...lehet h ő sem...(bár az utóbbi időben egyre jobb képek videók kerülnek napvilágra) de kaká, gazdag családból származik...nem volt soha anyagi gondja...akkor vele mi történt?
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Vissza is esett a játéka neki azota rendesen.Atesz írta:orska írta:Ha megnéztek egy Milan meccset, néha Kaka is hosszebb időn át gyengébben játszik, pedig més csak 25 éves. Ebben a korban Ronnie utolérhetetlen volt, szinte minden meccsen kiemelkedőt nyújtva. Ennek ellenére mégsem kel ki senki Kaka, Ibbrahimovic vagy netán C Ronaldo ellen, pedig 10-ed annyit sem tettek le az asztalra, mint Ronnie.
Hmmm, Kaka BL győztes, bajnok, és aranylabdás!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Amen, ebben minden benne van.májky21 írta:Lehet hogy mindig voltak a Barcába nagy sztárok,
nagy játékosok kik sokat tettek a Barcáért,
de olyan mint Ronaldinho nagyon kevés volt,
ő-adott nekünk valamit amit már régen láttunk,
elötte sovárogtunk hogy a Man,Milan,Real,
eredményein meg futbaljuk íránt,
jött Ronaldinho és az ímént emlitett csapatok keztek sovárogni a mi futballunk iránt,tehát adjunk neki még 1kis ídőt és újra a régi lessz!
Mindent bele Ronaldinho!!!!

off: nemrossz első hozzászólás

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Lehet hogy mindig voltak a Barcába nagy sztárok,
jött Ronaldinho és az ímént emlitett csapatok keztek sovárogni a mi futballunk iránt,tehát adjunk neki még 1kis ídőt és újra a régi lessz!
Csak aztán megint fent van a pályán és ilyen (Varga Tamás írta:Azt gondolom, hogy a kritizálók egyik érvét erőteljesen megcáfolta Dinho.

Most várok pár meccset, kíváncsi vagyok, hogy a nagy erőnléti edzések után hogyan muzsikál. Remélem...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért ennek a videórészletnek örülök a kezdőoldalon. Szeretnék, én ilyen "kövér" lenni, mint Ronaldinho.
Azt gondolom, hogy a kritizálók egyik érvét erőteljesen megcáfolta Dinho.
Azt gondolom, hogy a kritizálók egyik érvét erőteljesen megcáfolta Dinho.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem tudok veled egyetérteni.... Kubaláék után is, Cruffék után is, Koemanék és Ronaldo után is volt Barca! Rivaldo után jött Ronaldinho és utána is jönni fognak! Az tény, hogy a legutolsó feltámadás a brazilhoz köthető, de azóta már egy Messi viszi a hátán a csapatot. Ki tudja ki lesz a következő sztár, de Ronaldinho után is van élet, pláne foci....Ronnie<3 írta:mert számomra mindig is Ronaldinho lesz a világ legjobbja,mert ha ő nincs a Barcelona sehol sem lenne,ennek elllenére imádom mind2-t...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- okos666
- Jugador del Barça
Jaja!! Én már olyat is hallottam,hogy Ancelotti lesz az új edzőnk....mekkora baromság!!!!Ronnie-ra visszatérve,remélem,ha visszatér,akkor végre az ő szintjét megközelítő játékot fog mutatni,mert nekem már hiányzik!!!!Replay írta:Azért nem vmi jó ezeket a hireket látni a főoldalon, hogy a Milan meg az Inter szeretnék Ronnie-t...hát kit érdekel, hogy nekik kell?
Egyébként is a világon kit nem akar megvenni az inter meg a milan?
Az olaszok úgyis jobban szeretik az átigazolási pletykákat, mint a focit magát.
Azért az sem semmi, hogy már sikerült odajutniuk, hogy az olasz újságirók mellett, már a két klub embereinek sincs hitele...
Imádlak BARCA!!!
-
- Eurobarca Staff
Tőlem ilyet mikor hallottál, hogy én ezt akarom hallani, olvastál Tőlem egy hsz-t is a témában? Tudom: NEM! Mert ha olvastad volna, akkor nem írnál ilyeneket. Nem a hsz-ed tartalmával volt bajom, hanem a helyesírásával.Lennon írta:hogyha azt mondanám amit te akarsz hallani hogy Ronaldinhó milyen nagyszerűen játszott vagy játszik
Lennon írta:valakinek egy kiss(még most sem megy...) helyesírási hibája van.
Már ne is haragudj, de ezt Te kis helyesírási hibának nevezed? Ez most komoly? Ne haragudj, de ezzel érettségiről úgy vágnak ki, hogy a lábad sem éri a földet.Lennon írta:lelyebb fogja a csapat morállyát
Ki mondta, hogy rossz az, amit írsz? Éppen azt mondtam, hogy az előzőekhez képest ez pozitív javulás. De attól, hogy szerinted valami igaz, az más szerint még nem biztos. De ez nem baj, mert nem kell mindenkinek egyetértenie, szóval, ha írsz valamit, abba én nem kötök bele, max vitatkozom Veled! (Ez alól kivétel a múltkori eset, amikor azt hitted, hogy a FM topicban vagy...)
Az meg, hogy káromkodva megalázzak valakit?

Legközelebb, ha mindenképpen kötekedni akarsz, akkor olvasd el, hogy mit írtam, és értsd meg! Mert a hsz-edből kiderült, hogy ez nem sikerült. Ha meg értetted és még mindig valami nyomaszt, akkor küldj egy pü-t, mert különben törlöm/töröljük az ilyen tartalmú hsz-eid. Mert marhára unalmas lehet a többieknek ezt olvasnia...
Mielőtt bárki rámszólna, hogy miért nem pü-ben íróm, elmondom, hogy az emberek nagyrésze nem szokta a pü-t nézni, fogadok, hogy aki ezt olvassa, azok között is van pár ilyen ember... És fölöslegesen nem fogok irogatni.
Még csak annyit, hogy nem csak nekem szúrja a szemem, a helyesírásod, csak nálam ami a szívemen az a számom.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
mert számomra mindig is Ronaldinho lesz a világ legjobbja
,mert ha ő nincs a Barcelona sehol sem lenne,ennek elllenére imádom mind2-t...ésés C.Ronaldo meg egy nagy ....,színészkedni,azt tud...annyira szánalmas amikor ott futkozik a pályán az idióta fejével,és percenként kétszer elesik csakhogy szabadrúgást kapjon,hát ez általában nem jön össze neki(szerencsére),Kakaról meg annyit hogy...nem érdemelte meg az aranylabdát,én Messinek<3 adtam volna...
ez egy 15 éves tinilány véleménye volt...XD

ez egy 15 éves tinilány véleménye volt...XD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronnie<3 2008.01.23. 13:17:18-kor.
Azért nem vmi jó ezeket a hireket látni a főoldalon, hogy a Milan meg az Inter szeretnék Ronnie-t...hát kit érdekel, hogy nekik kell?
Azért az sem semmi, hogy már sikerült odajutniuk, hogy az olasz újságirók mellett, már a két klub embereinek sincs hitele...
Szervusz!Drigó!(Ne haragudj, de ez nálam kiverte a biztosítékot...)Ezt te irtad nekem.Kösszi!
Figyelj ha már valakinek egy kiss helyesírási hibája van akkor azt már le kell cseszni?főleg ha érted amit írok.Szerintem én ha bólogatnék, amit te mondol mindenre akkor is lecseszést kapnák tőled.Mert lehet hogy rossz a helyesírásom de szerintem az igazat írom le.hogyha azt mondanám amit te akarsz hallani hogy Ronaldinhó milyen nagyszerűen játszott vagy játszik,meg nincs semmi probléma a csapatnál akkor nem csak magamat hanem a fórum jó néhány tagját és még kitudja hogy hány tuccatnyi embert hazudtolnák meg vele.Remélem hogy moderátorként addig nem mész el hogy megalázzol káromkodva valakit,mert ne haragudj nálad nem lehet tudni.
Figyelj ha már valakinek egy kiss helyesírási hibája van akkor azt már le kell cseszni?főleg ha érted amit írok.Szerintem én ha bólogatnék, amit te mondol mindenre akkor is lecseszést kapnák tőled.Mert lehet hogy rossz a helyesírásom de szerintem az igazat írom le.hogyha azt mondanám amit te akarsz hallani hogy Ronaldinhó milyen nagyszerűen játszott vagy játszik,meg nincs semmi probléma a csapatnál akkor nem csak magamat hanem a fórum jó néhány tagját és még kitudja hogy hány tuccatnyi embert hazudtolnák meg vele.Remélem hogy moderátorként addig nem mész el hogy megalázzol káromkodva valakit,mert ne haragudj nálad nem lehet tudni.
Sztem ezt Ronnie ugyanugy elmondhatja magárólAtesz írta:orska írta:Ha megnéztek egy Milan meccset, néha Kaka is hosszebb időn át gyengébben játszik, pedig més csak 25 éves. Ebben a korban Ronnie utolérhetetlen volt, szinte minden meccsen kiemelkedőt nyújtva. Ennek ellenére mégsem kel ki senki Kaka, Ibbrahimovic vagy netán C Ronaldo ellen, pedig 10-ed annyit sem tettek le az asztalra, mint Ronnie.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
orska írta:Ha megnéztek egy Milan meccset, néha Kaka is hosszebb időn át gyengébben játszik, pedig més csak 25 éves. Ebben a korban Ronnie utolérhetetlen volt, szinte minden meccsen kiemelkedőt nyújtva. Ennek ellenére mégsem kel ki senki Kaka, Ibbrahimovic vagy netán C Ronaldo ellen, pedig 10-ed annyit sem tettek le az asztalra, mint Ronnie.

-
- Eurobarca Staff
Szerintem semmi különös nem történt azzal, hogy nem hívták be a válogatottba, mivel az utóbbi időben egyáltalán nem is játszott, ha meg igen, akkor sokan kívánták azt, hogy bár ne játszana. Én jobban meglepődtem volna, hogyha bekerül a keretbe. Dunga nem húzott meglepőt, ugyanakkor ez a többi sztárnak is figyelmeztetés lehet, hogy a név nem minden. Ezzel most két legyet ütött egyszerre, mármint Dunga
Ahogy mondod, de nem azzal van baj, hogy leírod a véleményed, hanem ahogyan! Egyébként ez már viszonylag korrekt volt, már kezdtem azt hinni, hogy valaki ellopta a nick-edet, de aztán elértem a végéhez:Lennon írta:Gondolom most ismét megkapom a tanórámat a moderátoroktól mert le mertem írni a véleményemet mi?
Ne haragudj, de ez nálam kiverte a biztosítékot...Ha van valamennyi önkritikád, ezentúl nem reklamálsz, hogyha valaki belenyúl a hsz-edbe...Lennon írta:lelyebb fogja a csapat morállyát
http://www.ZALNER.eu" target="_blank