FC Barcelona 08/09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki volt az idény legjobbja?

Messi
114
33%
Xavi
88
26%
Iniesta
95
28%
Eto'o
8
2%
Henry
12
4%
Touré
7
2%
Alvés
1
0%
Puyol
0
0 szavazat
Piqué
16
5%
Más
1
0%

Szavazatok száma: 342
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.13. 19:50:35

Zsolti írta:Lesz.rom milen ember...ha jönnek vele az eredmények..
Rijkaard jóarc,meg barátságos,meg jó komája a játékosoknak..és láthatjuk mire megyünk vele.... :roll:
Igy van. Különben meg Murinnyot is szerették a játékosai. És itt is szereti fogják majd 8) Puyol nyilatkozata sztem sokatmondó 8)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.02.13. 19:32:48

Lesz.rom milen ember...ha jönnek vele az eredmények..
Rijkaard jóarc,meg barátságos,meg jó komája a játékosoknak..és láthatjuk mire megyünk vele.... :roll:
orska
Jugador del Barça

2008.02.13. 16:13:19

Szerintem meg inkább bárki más csak ne Mourinho. Antipatikus, önelégült ürge, aki bár a focihoz ért de néha gyökérként viselkedik. Azért az sem mindegy hogy a Barca edzőjének milyen modora van. Nekem a BL-meccseken ellenünk tett nyilatkozatai sem tetszettek. Ő ne jöjjön.
demark91
Barça C

2008.02.13. 15:43:11

nemtom...sürgős változások kellenek.én spec. örülnék Mourinhónak,jó lenne egy ilyen kaliberű új edző.ő újra győzelemre tudná vezetni a csapatot a ligában és a BL-ben is. Én nem támadom Rijkaard-ot, de sztem egy Király kupával szép szóval kitörölheti a fenekét, mennie kell ha enm jön a győzelem!
Poreko
Jugador del Barça

2008.02.02. 11:57:51

senzu írta:kiváncsi lennék, hogy hogyan állnánk most a bajnokságban, ha visszamehetnénk az időben lecserélni az egész orvosi stábot... egyszerűen hihetelen hogy 2-3 meccsenként kiesik valaki 1 hónapra... Rijkaard is megmondta, nehéz úgy csapatot építeni ha nincs 2 olyan meccs ahol ugyanaz a keret játszik :?
Azért egy egységesebb Barcánál ez nem nyomna semmit a latban! Nem fog tetszenni, de fel kell hoznom a Realt ellenpéldának, ahol a védelemből nem kevesebb mint 4, azaz négy ember hiányzik, ebből 2 legalább alapember lenne ...
Hogy hogy játszana a Barca, az más kérdés, hogy jobban játszana, ebben egyet tudok érteni, de hogy hogy állna a Barca a bajnokságban, avval nem, hiszen a Real tartalékosan is, de eredményes volt, míg a Barca nem. Remélem, érted, mire céloztam.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.02. 11:55:52

LG írta:Ha jol tudom, Henkének fölkinálták a hosszabitást, de ő nem fogadta el. Viszont tavasszal jöhetett volna kölcsönbe ide a MU helyett.
Igen felkínálták Neki, de ő azt mondta, hogy már hazatér a családjához levezetni stb stb. A MU-nak mégis sikerült elcsábítania, gyanítom, ha nyomatékosabban kérik, hogy maradjon, akkor maradt volna. Magyarul, jobba a zsebbe kellett volna nyúlni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.02. 11:52:14

Ha jol tudom, Henkének fölkinálták a hosszabitást, de ő nem fogadta el. Viszont tavasszal jöhetett volna kölcsönbe ide a MU helyett.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.02. 11:47:16

Victor_Valdes írta:
senzu írta:lehet, hogy már régebben megkérdeztem, de nem emlékszem a válaszra :(
játszott már együtt a Fantastic Four?
Szerintem nem játszott. De ha játszhattak volna eggyütt akkor se játszottak volna eggyütt , mert ahoz taktikát kellene váltani, az meg nem Rijkaard erőssége..
Azért nem kell lépten-nyomon lehúzni Rijkaard-ot, így is van elég hibája, de millió és egyszer játszottunk 4 támadóval, az volt az igazi Fantastic Four!

Ronaldinho - Larsson - Messi - Eto'o, most is csak Henke kellett volna ide, nem szabadott volna hazaengedni, meg lehetett volna győzni, hogy maradjon. Az a vezetőségünk egyik hibája volt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.02. 11:43:50

senzu írta:lehet, hogy már régebben megkérdeztem, de nem emlékszem a válaszra :(
Szerintem nem játszott. De ha játszhattak volna eggyütt akkor se játszottak volna eggyütt , mert ahoz taktikát kellene váltani, az meg nem Rijkaard erőssége..
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.02. 11:33:29

lehet, hogy már régebben megkérdeztem, de nem emlékszem a válaszra :(
kiváncsi lennék, hogy hogyan állnánk most a bajnokságban, ha visszamehetnénk az időben lecserélni az egész orvosi stábot... egyszerűen hihetelen hogy 2-3 meccsenként kiesik valaki 1 hónapra... Rijkaard is megmondta, nehéz úgy csapatot építeni ha nincs 2 olyan meccs ahol ugyanaz a keret játszik :?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.01. 16:40:08

Sharky írta:És szhelyi a srác 8)

Hoós Patrik a neve :)
Aha de azért elég jól vágja :).
Ha a Barcába akar játszani akor rossz ember nem lehet!
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.01. 16:38:22

És szhelyi a srác 8)

Hoós Patrik a neve :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.01. 16:35:16

Odi írta:Láttátok tegnap, vagy tegnap előtt azt a 13 éves magyar kissrácot aki a Barca-ban akar játszani, és a Barca érdeklődött utána???
Láttam, egy páran már irták itt hogy volt próbajátékon...jó lenne ha összejönne neki...
Ráadásul kortárs. :D
Fókuszban láttad?
Odi
Barça C

2008.02.01. 16:28:46

Láttátok tegnap, vagy tegnap előtt azt a 13 éves magyar kissrácot aki a Barca-ban akar játszani, és a Barca érdeklődött utána???
Andris
Adminisztrátor

2008.01.30. 20:55:52

Barcaforever írta:
Zsolti írta:Amíg jönnek az eredmények,addig engem a játék képe nem zavar..csak jőjjenek az eredmények!
Annak idején, akkor miért kellet szidnia mindenkinek a Chelsea-t?Ha mi is itt tartunk.

Csak nekünk nem áll jól.
Azért attól még messze vagyunk... és amíg olyan technikás futbalistáink vannak akár az eredménycentrikus játékhoz is, mint Iniesta, Messi, Xavi, Deco stb stb, addíg közelébe se leszünk a szovjet-mintának.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.30. 19:27:28

Zsolti írta:Amíg jönnek az eredmények,addig engem a játék képe nem zavar..csak jőjjenek az eredmények!
Annak idején, akkor miért kellet szidnia mindenkinek a Chelsea-t?Ha mi is itt tartunk.

Csak nekünk nem áll jól.
Kép
gyapszi1
Barça C

2008.01.30. 19:02:22

Nem is tudom hol kezdjem nem vagyok egy fórumozó semilyen szinten viszont szeretem a Barcelonát és pár észrevételem lenne pár témához !Szóval valamikor fociztam én is tehát kicsit áttudom érezni a dolgokat ,én játékospárti vagyok nem üzleti érdekek vezérelnek mint ahogy pár vezetőt sajnos Barcelonában Teleregényt ,sőt novellát lehetne irni a híbákról,amit egész évben elkövettek Sajnos a féjétől bödösödik a hal ahogy szokták mondani és hiába próbál az edző valami féle új szisztémát nemtud újat mutatni a taktika nagyon fontos főleg egy sztárcsapatnál,ahol minden héten új kezdőjátékosok vannak ,hisz 2. egymásután talán nem is játszott a csapat az idényben !Kicsit belefásult a csapat az edzőbe ! Én ha az ő helyébe lennék már válltoztattam volna ! Persze ő próbál mindig pozitivan hozzáállni a dolgokhoz,de valójában érzi ő azt hogy ez már nem az igazi és nem is lesz az ! szerintem ha a játékosok helyett inkább az újságírók az edzőben keresnék a hibákat ,persze nem az edző focizik ez biztos de a játékosok nem érzik azt a bizonyos dolgot amit csak az edző meg ő tud akkor olyan amilyen és sajnos ez már nem az a csapat !Sajnos keveset tudunk a háttérről ill. a törésről de van, és egy kicsit talán egyenesnek kellene lenni tisztelt barcelona vezetők!Nem mindig csak az üzleti oldalát nézni a dolgoknak ! A sztároknak meg nagyon nehéz, hisz mindig nem lehet jól focizni,és nehéz lehet nekik hisz a toppon nem könnyű!Az edző felelős a csapatért,nem az elnök! Rijkardnak már a karácsonykor le kellett volna mondani ! új edző kell ez már biztos és sajnos már csak hiú ábrándokat kergetünk ővele ebben a fél szezonban lesz egy két jó meccsünk az biztos de a lendület meg a hosszabban tartó forma már nem lesz ! könnyed felszabadult játék nem várható ,lehet eredménycentrikusan próbál majd a csapat teljesíteni,de inkább sok szurkólót veszit mint sem nyerne az idénybe ! sőt sajnos játékosokat is fog, sztárokat is, ami ismét hiba lesz !Ez a szezon elment erre már karácsonykor rá kellett volna jönni és rá álldozni ezt a fél szezont ,de ez az új edzővel sokáig fog majd a nyáron ismét tartani és főleg a sztárok nélkül ,mert nagyon nagy sztárt úgysem lehet ide már igazolni csak vesziteni ! Sajnos nem előrelátók a vezetők hanem csak utólag próbálják majd megoldani a dolgot ! Kár ! Nem tudom ki fogja elolvasni a hozzászólásom de sajnos én az igazságról irtam és a szemléletemet vetettem papirra, kár hogy így látom ,és mégnagyobb baj hogy közel állok az igazsághoz!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.01.25. 09:10:41

Amíg jönnek az eredmények,addig engem a játék képe nem zavar..csak jőjjenek az eredmények!
socio66

2008.01.24. 19:28:16

OK! akkor szerinted az helyes hogy a murcia meg az almeria ellen 1-0 után a csapat bekkel. a barcelona!! neked ez nem jelent többet, mint egy egyszerű más csapat!?? hát akkor élvezd! gondolom te ronaldinhot is isteníted. merthogy sok jót tett a csapattal azt aláírom, de könyörgöm 2 éve formán kívül játszik, ráadásul állandó címlaptéma! most pedig még sok pénzt lehetne kérni érte!! a barca nem egy szeretetszolgálat hanem egy olyan klub amely mindig a lehető legjobb akar lenni! és akár hiszed akár nem, a szép foci is alapkövetelmény mióta világ a világ!!! de amugy meg kérdezz meg bármely olyan embert aki katalán és meccsre jár és él-hal a csapatért. Ők nem ezt várják a csapattól és én sem!!!!!!!
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.01.23. 23:09:34

LG írta: De számtalan europai játékos is már sokkal többet nyujtott 18 évesen, mint Dos Santos.
Ha már így összehasonlítgatunk (szerintem) más stílusú játékosokat akkor miértne hasonlíthatnánk Iniestahoz aki későn érő volt és ennyi idősen nem volt még olyan szinten mint Gio. Szerintem teljesen felesleges ilyen fiatal játékostól sokat várni, majd 22-24 éves korukban mondhatunk roluk olyan véleményt ami a valóságot tükrözi.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.23. 22:51:33

socio66 írta:én ezt nem értem! KI szavaz arra hogy "én egyetértek az eredménycentrikus játékkal" hát már hogy értenék egyet ezzel mikor kezdetektől fogva ez a csapat vedjegye, ez az ami megkülönbözteti eme csodálatos klubot a többitől? egy IGAZI drukker
Egy olyan valaki pl, akinek van realitásérzéke, és tudja, hogy a szép játék nem gombnyomásra jön! Egy BARNA SZEMŰ szurkoló (az "IGAZI"-t akartam, de az már foglalt...)
socio66

2008.01.23. 20:28:54

én ezt nem értem! KI szavaz arra hogy "én egyetértek az eredménycentrikus játékkal" hát már hogy értenék egyet ezzel mikor kezdetektől fogva ez a csapat vedjegye, ez az ami megkülönbözteti eme csodálatos klubot a többitől? egy IGAZI drukker
diego armando maradona
Barça C

2007.12.27. 12:12:51

LG írta:
chi omega írta:messihez hasonlítgatni hülyeség. messi koránérő, a legtöbben nem olyanok. ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet belőle akkora játékos.
ronaldinhoról pl hallott valaki 18 évesen...? jó, aki bújta a brazil focit, az biztos. de a lényeg, hogy szépen, fokozatosan épült fel a karrierje (most meg szépen, fokozatosan épül le).
régen egyébként is hozzá hasonlították giot, tegyétek inkább ti is ezt. mostantól minden szerencsétlen 18 évesnek együtt kell élnie a teherrel, hogy messi már ennyi idősen elsöprő volt? nem várható el ez tőlük, ennyi.
De számtalan europai játékos is már sokkal többet nyujtott 18 évesen, mint Dos Santos. Ő szerintem nagyon tul lett sztárolva.
Krkic még csak 17, de igy sokkal többet mutat, mint Dos. Na ő benne télleg nagyon sok van, ő belőle lehet legendás játékos. Ő MR. Gol 8)
Teljesen egyetértek hozzátéve, hogy nagyon sokoldalú gyors, jól cselez és távolról is jól lő ráadásul olyan stílusban játszik ami teljesen bele illik a csapatba...bármennyire gáz :))) de amúgy tényleg Raulra emlékeztet...
"...az igazság nem csak azért hat igazságnak, mert az, hanem attól is, ahogyan kimondják" Gabriel García Márquez
diego armando maradona
Barça C

2007.12.27. 12:08:31

Mihu írta:
cocu8 írta:Szerintem a probléma a motívációval van. Bár ezt már leírtam pár hete. Részben igazat adok azoknak akik azt mondják, hogy pár játékosnak mennie kell, de!! Ez szerintem baromság hogy kiismerték a taktikát meg ilyenek. Ha emlékeztek a bl menetelésre ott milyen taktikával nyertünk tizenakárhány meccset zsinórban??!!! Nem a felállás a rossz, nem is a taktika, hanem egyszerűen elkényelmesedtek a sztárocskák. Ini, Messi és ennyi!!! 2 emberrel nem lehet mindig nyerni!!
Hát pedig ha abszolút le tudják venni az embereinket a pályáról majdnem 90 percen keresztül, akkor nekem nagyon gyanús hogy tudják hogy milyen taktikával játszunk :roll:
Igen a BL meneteléskor működött, de az lassan 2 éve volt. Viszont akkor nem ezek a játékosok voltak mégha a mezükre ugyanaz a név is van írva (értsd Ronaldinho, Deco, Guily...) nem tudják azt a típusú játékot hozni mint akkor kiismerték a cseleiket lelassultak. Nézd meg Ronaldinho-t csak akkor tud kezdeni a szélről valamit ha átpasszolja a túloldalra vagy ha Sylvinho (Abidal sajnos sokkal kevésbé segíti) fel fut mellette és elvonja a védők figyelmét... féloldalas csapatot pedig nem nehéz levédekezni, különösen úgy hogy azt amivel ezt át lehetne játszani az ellenfelet (az átlövésekkel) azt valami rejtélyes oknál fogva nem csináljuk, pedig se Xavi se Ini se Deco nem egy rossz lövő???!!!
"...az igazság nem csak azért hat igazságnak, mert az, hanem attól is, ahogyan kimondják" Gabriel García Márquez
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.27. 11:55:51

chi omega írta:messihez hasonlítgatni hülyeség. messi koránérő, a legtöbben nem olyanok. ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet belőle akkora játékos.
ronaldinhoról pl hallott valaki 18 évesen...? jó, aki bújta a brazil focit, az biztos. de a lényeg, hogy szépen, fokozatosan épült fel a karrierje (most meg szépen, fokozatosan épül le).
régen egyébként is hozzá hasonlították giot, tegyétek inkább ti is ezt. mostantól minden szerencsétlen 18 évesnek együtt kell élnie a teherrel, hogy messi már ennyi idősen elsöprő volt? nem várható el ez tőlük, ennyi.
De számtalan europai játékos is már sokkal többet nyujtott 18 évesen, mint Dos Santos. Ő szerintem nagyon tul lett sztárolva.
Krkic még csak 17, de igy sokkal többet mutat, mint Dos. Na ő benne télleg nagyon sok van, ő belőle lehet legendás játékos. Ő MR. Gol 8)
Lezárt