Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
így érthető! azért majd jelentsd a jelentenivalót. a banner faxa lettFCB_gábor írta: off
Nincs túl sok időm mostanában. Párommal az első babánkat várjuk(még 1-2 hét, ha minden jól megy) és az energiáimat próbálom arra tartalékolni. Ami nem lenne könnyű, ha a kedvenc csapatom nem túl rózsás helyzetének megvitatásával tölteném azt a kevés szabadidőmet is. Próbálom magam minél kevésbé felidegesíteni, mert ha én az vagyok akkor a kedvesem is.
on
bár nem a Barcahoz kapcsolódó, de az aláírásomban szereplő bannerrel épp most végeztem
offVito írta:gyakrabban is jöhetnélFCB_gábor írta:Üdv!
Na és persze forca Barca!
Igen, ezt elnéztem.Chris0527 írta:Annyi pontosítással hogy az a szombat vasárnap...Los Banditos írta:...de szórol szóra igaz...
Kösz, bár közbe rájöttem, hogy még mit alakíthatok, ugyhogy meg is fogom majd csinálni! Hajnalhoz viszont még nincs egyenlőre ötletem...Barcafeco írta: Nekem nagyon tetszik. Ha nem tudnám h painttel csináltad akkor el se hinném!Szerinntem a lehető legtöbbet kihoztad belőle!
![]()
![]()
gratula
Nekem nagyon tetszik. Ha nem tudnám h painttel csináltad akkor el se hinném!Újabb paintes alkotásom a Braca a BL-ben témához! Várom a dícséreteket! Na jó nem, a kritikákat természetesen! Bár ennél jobbat nem fogok sztem csinálni...