így érthető! azért majd jelentsd a jelentenivalót. a banner faxa lettFCB_gábor írta: off
Nincs túl sok időm mostanában. Párommal az első babánkat várjuk(még 1-2 hét, ha minden jól megy) és az energiáimat próbálom arra tartalékolni. Ami nem lenne könnyű, ha a kedvenc csapatom nem túl rózsás helyzetének megvitatásával tölteném azt a kevés szabadidőmet is. Próbálom magam minél kevésbé felidegesíteni, mert ha én az vagyok akkor a kedvesem is.
on
bár nem a Barcahoz kapcsolódó, de az aláírásomban szereplő bannerrel épp most végeztem
Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
-
- Llegenda del Barça
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
offVito írta:gyakrabban is jöhetnélFCB_gábor írta:Üdv!
Na és persze forca Barca!
Nincs túl sok időm mostanában. Párommal az első babánkat várjuk(még 1-2 hét, ha minden jól megy) és az energiáimat próbálom arra tartalékolni. Ami nem lenne könnyű, ha a kedvenc csapatom nem túl rózsás helyzetének megvitatásával tölteném azt a kevés szabadidőmet is. Próbálom magam minél kevésbé felidegesíteni, mert ha én az vagyok akkor a kedvesem is.

on
bár nem a Barcahoz kapcsolódó, de az aláírásomban szereplő bannerrel épp most végeztem

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Üdv!
Nem rég a ps-sel bütykölődtem és hamár elővettem nem maradhatott ki a Barca sem természetesen. Most ez sült ki belőle:

Ahogy visszaolvasgattam pár oldalt, láttam valami vereny zajlik éppen. Remélem nem gond, hogy pont most rondítottam bele a topikba?!
Sok szép bannert készítettetek az utóbbi időben, gratulálok a műveszeknek!
Az az érzésem többször kellene elővennem a progit és gyakorolni vele, mert egyre többen készítenek mesteri alkotásokat.
La Pulga pedig már simán meg is élhetne belőle.
Hát további jó munkát srácok!
Nem rég a ps-sel bütykölődtem és hamár elővettem nem maradhatott ki a Barca sem természetesen. Most ez sült ki belőle:

Ahogy visszaolvasgattam pár oldalt, láttam valami vereny zajlik éppen. Remélem nem gond, hogy pont most rondítottam bele a topikba?!

Sok szép bannert készítettetek az utóbbi időben, gratulálok a műveszeknek!
Az az érzésem többször kellene elővennem a progit és gyakorolni vele, mert egyre többen készítenek mesteri alkotásokat.

La Pulga pedig már simán meg is élhetne belőle.

Hát további jó munkát srácok!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Barcafeco!Ez tényleg nyagyon jó!Tényleg fejlőtsz!Csak így tovább!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Barcafeco!
Király ez egyszerűen óriási, nagyon nagy lett ez a messis banner! Szerintem ez az eddigi legjobb munkád! NAgyon jól sikerült! Gratulálok, és így tovább!

Király ez egyszerűen óriási, nagyon nagy lett ez a messis banner! Szerintem ez az eddigi legjobb munkád! NAgyon jól sikerült! Gratulálok, és így tovább!
..................................
-
Igen, ezt elnéztem.Chris0527 írta:Annyi pontosítással hogy az a szombat vasárnap...Los Banditos írta:...de szórol szóra igaz...

in to exile
-
ÚJ SZABÁLYOK A VERSENYT ILLETŐEN:
Ezentúl mindenki csak a végleges verziót linkelje be. Az nem túl korrekt, hogy a szombati versenyre már kedden belinkelem a képem, de szombatig még vagy 5-ször modosítok rajta. És lehetőleg a verseny napján rakjátok be a topicba. Tanácsadásra az NSO megfelelőbb.
Köszönettel: A Zsűri
Ezentúl mindenki csak a végleges verziót linkelje be. Az nem túl korrekt, hogy a szombati versenyre már kedden belinkelem a képem, de szombatig még vagy 5-ször modosítok rajta. És lehetőleg a verseny napján rakjátok be a topicba. Tanácsadásra az NSO megfelelőbb.
Köszönettel: A Zsűri
in to exile
Kösz, bár közbe rájöttem, hogy még mit alakíthatok, ugyhogy meg is fogom majd csinálni! Hajnalhoz viszont még nincs egyenlőre ötletem...Barcafeco írta: Nekem nagyon tetszik. Ha nem tudnám h painttel csináltad akkor el se hinném!Szerinntem a lehető legtöbbet kihoztad belőle!
![]()
![]()
gratula
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Barcafeco
- Jugador d'estrella
Nekem nagyon tetszik. Ha nem tudnám h painttel csináltad akkor el se hinném!Újabb paintes alkotásom a Braca a BL-ben témához! Várom a dícséreteket! Na jó nem, a kritikákat természetesen! Bár ennél jobbat nem fogok sztem csinálni...

gratula

Nem is tudom vajon miért tetszhet az alatta lévő jobban???
G.

G.
California Love
California Love
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Nagyon faja lett ez a kép, de az alatta lévő sokkal jobban teccik!
Hajrá Sopron!
"Ó szeretlek Alkohol
Beléd szerettem azon a bizonyos alkonyon
Ó szeretlek te jó kis szesz
Mert az emberrel valóságos csodát tesz"OROSZ10...
"Ó szeretlek Alkohol
Beléd szerettem azon a bizonyos alkonyon
Ó szeretlek te jó kis szesz
Mert az emberrel valóságos csodát tesz"OROSZ10...

Újabb paintes alkotásom a Braca a BL-ben témához!

G.
California Love
California Love
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nyugi semmi olyanra, nem lesz se körlevél se semmi, csak szeretném örödgként viszontlátni!
De ha nem akarod hagyjuk!
Mondjuk tényleg elég bunkó voltam
. Igazatok van 
De ha nem akarod hagyjuk!
Mondjuk tényleg elég bunkó voltam

..................................