Ronaldinho Gaúcho #3
ez mind igaz. de egyelőre még a klub játékosa.
-
- Llegenda del Barça
Pont.Enrique írta:Nem olvasok vissza, sokat írtatok, csak annyit mondanék:
Köszönjük Ronaldinho.
Nem fogjuk már Barça-mezben látni, ez egyre valószínűbb...
Szerintem lassan eljön az idő, amikor már "nem fer" azzal teleírni az oldalt, hogy mennyire fika volt az elmúlt x időben. Ezt itt közösen rontotta el Rijkaard és Ő, most nem állok le azzal, hogy kié a nagyobb "érdem". Tény, hogy nagyon nagy mértékben visszaesett és nem sportszerű, tudatos viselkedésre vall amit tett. Az ő élete, végülis efelett Ő ítélkezik.
Mostanában már nem is játszik, sajnos úgy néz ki nem is fog többet. Hatalmas kár...De úgy gondolom, hogy tett annyit a Barcáért, hogy amikor a búcsúja közeleg, akkor ne a negatív dolgokat rójuk fel még mindíg, hanem próbáljunk a legjobbakra emlékezni, és tényleg csak annyit mondani: Köszönjük Ronaldinho!
Rettentően sajnálom, ha így kell majd tőle búcsút venni. Remélem ennél már nem lesz kínosabb és még elmérgesedettebb a szitu, csak javítanak majd rajta vmit és kultúrált körülmények között tud a két fél megválni egymástól, ahogy az illik, főleg egy ekkora szimbólum esetében. Azokat a dolgokat amiket felróttam ellene szerintem jól átgondoltam és az adott szituban valszeg megint így gondolnám. De mindez mostmár nem lényeg.
khm.. amíg nem jött laporta gaspart helyére, rijkaard, küldték el a hollandokat, és vettek egy rakás király játékost megfelelő posztokra. tán így pontosabb. ronaldinho az egyik legfontosabb játékos volt, de senki sem gondolhatja komolyan, hogy ettől felsőbbrendű is.zozi írta:Ronaldinho nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Rettenetesen sajnálom, és elszomorít, ahogy bánnak vele. Az ő értékét nem lehet euroban mérni. A barca évtizedekig nem volt sehol a nemzetközi kupákban, amíg nem jött Ronnie. Ezt ne felejtse senki!!!!
akik rossz bánásmódról papolnak, azokat nem értem: királyi bánásmódban részesítik, amióta csak itt van. 2 éve rosszul játszik, ennek ellenére nemhogy nem küldték el, mindig kiálltak mellette, rijkaard mindvégig falazott neki, a csapattársai mindig dícsérték, a közönség - a NOU CAMP-ban, mert ő aztán nem olvas magyar fórumokat, higyjétek el - minden megmozdulását ünnepelte, a nevét már akkor skandálják, ha elindul melegíteni.
2 év [auto_cenzúra] játék után előjöttek a kritikák? már kevesebben állnak mellette? hát ki a tököm ő, hogy ne érdemelné meg ezt? nem ő az fc barcelona, csak egy fogaskerék. még akkor is, ha fontos fogaskerék.
ilyen játékos nagyon ritkán születik, de az is ritka, hogy valaki 28 évesen ennyire kiégjen.
egyébként senki nem gondolhatja komolyan ép ésszel, hogy ronaldinho azért megy el (HA elmegy), mert 2 év gyenge foci után a közönség ráunt a semmittevésre, és joggal kéri számon rajta a teljesítményt????
-
- Barça C
Hoppá!!! megsérült? ez kezd nekem gyanússá válni...hirtelen 6 hétre kidőlt...elég érdekes számomra....és nem nagyon tudok mint mondani erre a hirre...majd meglátjuk.....habár én az egyike vagyok azoknak, akik szeretnék még látni "legalább" 1 szezonra.....most úgy látom, hogy annak az esélye, hogy marad az olyan kb. 60:40 %.
Milyen banasmodrol beszelsz? Ket evig mindenki csak patyolgatta batoritotta Istenitette, ertsetek meg nem lehet a vegtelensegig. Kulonben o hogy banik most a csapattal, aki masnaposan megy edzesre az nem tiszteli a mezt amit magara vesz.zozi írta:Ronaldinho nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Rettenetesen sajnálom, és elszomorít, ahogy bánnak vele. Az ő értékét nem lehet euroban mérni. A barca évtizedekig nem volt sehol a nemzetközi kupákban, amíg nem jött Ronnie. Ezt ne felejtse senki!!!!
Nagyot alkotott, kivallo jatekos volt ezert minden dicseretet megerdemel de nem lehet mindent elnezni.
A csapat nem a jatekosert van, ezt ne felejtsetek el.
Szerinted 2 ev nem volt eleg bizonyitasi lehetoseg? (mindenkitol kerdem aki azt modja, hogy jar meg neki egy esely)zozinho írta:Teljesen egyetértek veled Danka. Pontosan így éreztem a hír olvasása után. Nem tudom elfogadni a gondolatot h lehet, hogy nem látom többet Barca mezben. Mindenképpen meg kéne adni neki a lehetőséget a bizonyításra egy új edzővel. Greckivel egyetértve nem hiszem, h ne bírná ki a klub.
Ket evig tamogatta ot a szurkolok nagyresze a csapattarsak az edzo es a vezetes egyarant. Vagyis mindenki, ha akart volna ujra formaba lendulhetett volna, es szerintem baromsag, hogy azert nem tud jatszani mert mindenki csak kritizalja. Mert ne kritizalna 2 ev pocsek jatek utan, evel egy profi jatekos megbirkozik es hajt ujra a sikerert a csapatert a szurkolokert ugyanugy mint magaert es nem most kene nekifogni hanem akkor kellett volna amikor mindenki mellette allt.
Ronaldinho nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Rettenetesen sajnálom, és elszomorít, ahogy bánnak vele. Az ő értékét nem lehet euroban mérni. A barca évtizedekig nem volt sehol a nemzetközi kupákban, amíg nem jött Ronnie. Ezt ne felejtse senki!!!!
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
azért ez így igaz nem szabad elfelejteni Ronaldinhot mert a Barcelona rengeteget köszönhet neki nem csak akkor kell szeretni mikor jó formában van ne adják el felépül és remélem újra jó formában lesz számomra mindig is ő marad a világ legjobbja és a barca egyik vezéregyénisége
ez nagyon igaz!!!! ő nagyon sokat tett ezért a klubbért ha marad mindenben segiteni kell ha elmegy úgy kell emlékezni rá mint a barca legnagyobb sztárjabando8 írta:ha eladjuk Ronaldinhot a mi csapatunk gyengülni fog egy másik viszont erősödni
2005-2006 szezonba és a 2. BLtrófea megnyeréseben nagy szerepet válalo világsztár!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balusz92 2008.04.04. 22:46:40-kor.
egyértelmű amikor Ronnie odament a Barcába 2003-ban akkor kezdett igazán fejlődni a 2004/05 ös szezonban már elég jól játszott de a csúcspont egyértelműen a 2005/06 os szezon volt akkor a világ legjobb futballistájaként tartották számon de a tavalyi szezonban már alig alig remekelt idén meg szinte semmit és ahogy a tendencia mutatja elindult egy nagyon meredek lejtőn...
mindenki a múlttal példálozik...annak már vége de akkor most miért nem teljesít úgy?...bando8 írta:nem értek egyet veletek akik csak szidni tudjátok ronaldinhot. persze nem teljesít most úgy mint az előző években de nem gondoljátok h tisztelettel tartoztok annak a játékosnak aki bajnokok ligája győzelemig vezette a csapatunkat?
és hogy menjen vagy maradjon? biztos h ha marad javulnia kell, és az is lehet h jót tenne neki a környezetváltozás, sőt azt sem zárom ki h sosem fog már azon a szinten játszani ahol pl két éve. de ezt nem tudom biztosan. egyet viszont igen... ha eladjuk Ronaldinhot a mi csapatunk gyengülni fog egy másik viszont erősödni...
nem értek egyet veletek akik csak szidni tudjátok ronaldinhot. persze nem teljesít most úgy mint az előző években de nem gondoljátok h tisztelettel tartoztok annak a játékosnak aki bajnokok ligája győzelemig vezette a csapatunkat?
és hogy menjen vagy maradjon? biztos h ha marad javulnia kell, és az is lehet h jót tenne neki a környezetváltozás, sőt azt sem zárom ki h sosem fog már azon a szinten játszani ahol pl két éve. de ezt nem tudom biztosan. egyet viszont igen... ha eladjuk Ronaldinhot a mi csapatunk gyengülni fog egy másik viszont erősödni...
-
- Llegenda del Barça
Franc se tudja már, hogy mi igaz ezekből...Persze azt nem hiszem, hogy csak úgy leközölnének egy ilyet ha semmi alapja nem lenne. Ezzel a szezonja véget ért, óriási hiányérzetem lenne ha a karrierje nálunk így fejeződne be. Nem méltó ez hozzá...
bocsi az off ért, de: Lehet hogy optimista vagyok, de végiggondolva az egészen (a Barcán) nem lehet gond egy játékossal sem, csak a kiöregedetteket kell kicserélni, és mégse megy a játék. Minden poszton világklasszis, de mégis bágyadtan focizunk. Mégis mi itt a gond? Rijkard? Nem hiszem el hogy félidőben ne tudná rendbeszedni őket. Akkor meg mi?

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
hahatenkl írta:Hát egyszer már megírtam, de megint csak ezt tudom írni:visca el barca írta: kamu az egész izomszakadás... hónapok óta semmit nem csinál... mér kell hulyiteni az embereket én ezt nem értem..
Most nem értek veletek egyet. Szerintem Ronaldinho fájdalmat érezhetett, és ahogy Messi is mondta, aki sérültet jelent, az biztos sérült is. Ő is csak bizonyítani akart, de nem akart lesérülni. Kikészíthették őt a kritikák, ezért mégjobban bizonyítani akart. Az edzésen meg lesérült. Szerintem ez egyáltalán nem kamu. Egy esélyt még kéne neki adni, de nem mondom, hogy meg kéne tartani. Valahol mélyen ln még bízok benne.
meghatóan optimista vagy. mondjuk nem kizárt ez a verzió sem, de én erre tenném a legkevesebbet, ha fogadni kéne (és ha valaha kiderül az igazság egyáltalán)
Bocs ha félreérthető voltam, én ezt úgy értettem, hogy mindenkinek a joga , hogy miként gondol és sajnos egykét hsz-ben úgy éreztem, hogy arra megy ki a játék, hogy a másik véleményét lehurrogják ami nem helyes szerintem.- vitázni mindenen lehet, butább nem leszel tőle..
Amúgy a véleményem, hogy esetleg még van itt Roninak esélye, arra alapozom, hogy az egész klubb mind fizikálisan, mint mentálisan kezdi elérni a minimális szintet. Így ez a környezet nem tesz jót egy amúgyis laza életmódot élő R10-nek. Eltunyult, mint az egész klubb. Így ha megváltozna a csapat légköre az egész játékfelfogás talán van esély arra, hogy Roni úlyra "felvilágosodjon". Azzal hogy eladjuk, a klubb még ugyanott marad a játékban és nem oldottunk meg semmit (nem a pénzügyekre gondolok). Ha pedig bekövetkezne az a bizonyos VÁLTOZÁS akkor én annak örülnék a legjobban, ha ennek R10 is a részese lehetne
Barca, Ronaldinho
- home
- Jugador d'estrella
,,hát durva, ha neked a 2006os vb az alap ronaldinho marasztalására. lehet, ha láttad volna, hogy mennyire emberfeletti volt, amit régebben művelt, akkor most ugyanúgy elküldenéd a búsba ezzel az alibizéssel."
így jártam...
így jártam...
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Hát egyszer már megírtam, de megint csak ezt tudom írni:visca el barca írta: kamu az egész izomszakadás... hónapok óta semmit nem csinál... mér kell hulyiteni az embereket én ezt nem értem..
Most nem értek veletek egyet. Szerintem Ronaldinho fájdalmat érezhetett, és ahogy Messi is mondta, aki sérültet jelent, az biztos sérült is. Ő is csak bizonyítani akart, de nem akart lesérülni. Kikészíthették őt a kritikák, ezért mégjobban bizonyítani akart. Az edzésen meg lesérült. Szerintem ez egyáltalán nem kamu. Egy esélyt még kéne neki adni, de nem mondom, hogy meg kéne tartani. Valahol mélyen ln még bízok benne.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
- Llegenda del Barça
nem értem, h miért gonosz vki, ha kb fél-egy-másfél éves (ki, honnan számolja) masszív középszerűség után, már nem annyira bízik ronaldinhoban, és inkább annak örülne, ha eladnák? ezt most a sérülésétől függetlenül mondom. nagyon magasra tette a lécet, amikor idejött, valóban sokáig vitte a csapatot és csodálatosan játszott.
de jó ideje ez már nem így van, és ezzel a szituval nem mindenki toleráns. az egyértelmű, h mocskolni nem kell a gyereket, a tiszteletet akkor is megérdemelné, ha egy egyeneset nem sikerült volna még rúgnia a barcában, de hát nehogy már ünnepelni kelljen a semmiért!
nagyon sajnálom, h lesérült, jöjjön rendbe minél hamarabb, de arra várni, h a barcában ismét a régi lesz, elég kiábrándítónak tűnik...
és ugye tényleg elég vastagon fog a cerka a fizetésénél, amit a teljesítményétől függetlenül megkap, amit lehet, h nem annyira akarnak benyeli a Klub gazdasági vezetői, akiknek - velünk ellentétben, akik a monitor előtt lelkesedünk -, a barcelona financiális dolgait is rendben kell tartaniuk. több millió eurót visz el a gyerek, gondolom, elvárnának érte vmit a főnökök, és nem biztos, h azt, h a bulvárrovatok tárgyalják, h éjszaka éppen hol mozgott ronaldinho.
ha emellett is menne a bugi (mint régebben), akkor gondolom, leszarnák az egészet.
de sajnos már nem úgy megy.
de jó ideje ez már nem így van, és ezzel a szituval nem mindenki toleráns. az egyértelmű, h mocskolni nem kell a gyereket, a tiszteletet akkor is megérdemelné, ha egy egyeneset nem sikerült volna még rúgnia a barcában, de hát nehogy már ünnepelni kelljen a semmiért!
nagyon sajnálom, h lesérült, jöjjön rendbe minél hamarabb, de arra várni, h a barcában ismét a régi lesz, elég kiábrándítónak tűnik...
és ugye tényleg elég vastagon fog a cerka a fizetésénél, amit a teljesítményétől függetlenül megkap, amit lehet, h nem annyira akarnak benyeli a Klub gazdasági vezetői, akiknek - velünk ellentétben, akik a monitor előtt lelkesedünk -, a barcelona financiális dolgait is rendben kell tartaniuk. több millió eurót visz el a gyerek, gondolom, elvárnának érte vmit a főnökök, és nem biztos, h azt, h a bulvárrovatok tárgyalják, h éjszaka éppen hol mozgott ronaldinho.
ha emellett is menne a bugi (mint régebben), akkor gondolom, leszarnák az egészet.
de sajnos már nem úgy megy.
PUYOL-XAVI-INIESTA
hát durva, ha neked a 2006os vb az alap ronaldinho marasztalására. lehet, ha láttad volna, hogy mennyire emberfeletti volt, amit régebben művelt, akkor most ugyanúgy elküldenéd a búsba ezzel az alibizéssel.FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
nekem igen. utáltam a focit (mint sok lány) aztán 2006-ban (amikor elvileg kezdett visszcsúszni a vb-n nah én akkor nézet végig egy teljes meccset és akármilyen [auto_cenzúra] is volt magához képest még nekem is feltűnt hogy jobb mint a többi)
miatta kezdtem meccseket nézni.ennyi
ennyi a véleményem a többire nem írok semmit..fölösleges
szerintem ez a mostani nem kamu. mi szükség lenne erre? ennyire nem kerülheti a konfliktust a klub, rijkaard, vagy laporta a szurkolókkal. ahogy ronaldinho sem fizethette le az orvosi stábot.visca el barca írta:kamu az egész izomszakadás... hónapok óta semmit nem csinál... mér kell hulyiteni az embereket én ezt nem értem..
Szerkeszt.Drigo
- visca el barca
- Presidente del Barça
kamu az egész izomszakadás... hónapok óta semmit nem csinál... mér kell hulyiteni az embereket én ezt nem értem..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

roninak most kell váltania mert neki most környezetváltásra van szüksége a világ egyik legjobb focistája de már nem a régi kombinativ 1-1ben akárkit átverő parádés játékos nem toom mitől lehet a visszaesése de nagyon sajnálom hogy egy ilyen ikon mert ő az nem tud talán már méltóképpen elbucsúzni a NOU CAMP-tól mert nem éri meg a csapatnak hogy esetleg még egy ilyen szezonja legyen mint ez volt.szerintem máshol még lehet majd egy igazi ronit látni.
- én részemről sajnálatból. sajnálom azokat, akik teljesen naívak, és vakok az összefüggésekre.goda06 írta:Amúgy én meg azt nem értem, hogy nagyon sokan azok közül akik el akarják küldeni, miért akarják rávenni az őt pártolókat, hogy a véleményük sz..rt se ér? Mégis miből gondoljátok, hogy Roni, ha itt marad csak szarabb lesz? A jövőt senki se tudja.Főleg úgy, hogy lehet hogy edzőváltás lesz = mentális változás (mert szerintem ez kell a klubbnak) Csak valakik bíznak benne, valakik meg nem és ez telejesen szubjektív. Ezen nincs mit vitázni szerintem.
- ennek ellenére nem zárom ki, hogy ronaldinho feljavul, de erre kisebb az esély, mint arra, hogy nem javul fel. és hogy miért? megvannak a jelek, a bizonyítékok
- a jövőt senki sem látja, de a múltat igen. és nem csak az elmúlt 2 évet, hanem a futballtörténelem egészét. elolvashatod, megnézheted a tv-ben. egy kis tapasztalattal már nem olyan nehéz jósolni. persze BIZTOSAN semmit sem lehet kijelenteni, annál sokkal szebb sportág ez, de van, amire több esély mutatkozik
- vitázni mindenen lehet, butább nem leszel tőle..
"Ennyi erővel akkor mondhatta volna: Kössz elég volt a Barca-ból eligazolok"Z$ołtu írta:Azértgondolkodhatnál egy kicsit. Aláírom Deco is jó. Marquez is egy jó védő. De azért ne akard összehasonlítani Deco-t és Ronaldinho-t...És azért Deco se nagyon tündökölt idén és nem sokkal többször volt pályán, sérülések miatt...Tehát vele is volt baj...És nem a semmiért lett Ronaldinho aranylabdás. Úgy gondolom még mindig, hogy Ronaldinho megérdemel még egy esélyt. Tudom sokan mondták már, de azért, ha jól belegondoltok akkor a Barca-t jópárszor kihúzta a gödörből. Ennyi erővel akkor mondhatta volna: Kössz elég volt a Barca-ból eligazolok. De nem tette, mert szertte/szereti a Barcát. Én biztos nem adnám el, mert ő kiemelkedik a világ összes focistája közül. Ő nem betanulta a cseleket. Neki csak jönnek.FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
Hihetetlen.
Már adtunk el nem egyszer olyan játékost aki ugyanakkora részese volt az elmúlt évek sikereinek mégse siratta őket szinte senki. Vagy ott van pl Deco vagy Marquez akiket a fórumozók 90% szemrebbenés nélkül eladna, pedig ugyanakkora részt vállaltak a sikerek elérésében, mint a brazil. Ráadásul ők még mindig sokkal jobb formában vannak és nincs is velük annyi baj.
1 dolgot még nagyon jól tud Ronaldinho: hihetetlen sok pénzt képes spórolni a következő klubjának, amiből talán neki is csurran-cseppen majd valami. Le merem fogadni, hogy min. 1-2millával többet fog keresni majd ott.
mivan?? mi az, hogy mondhatta volna baszki?
szerinted ő emberbaráti szeretetből játszik itt? ezért kapja a súlyos milliókat. arról nem beszélve, hogy a klub legalább annyit tett őérte, mint ő a klubért. itt nyert meg mindent, itt kapott maga mellé fantasztikus társakat, jó edzőket, horribilis fizetést, a szurkolók imádatát.
az, hogy egy sikertelen év után maradt, amikoris ő sem volt ám annyira fényes, nehogymár akkora erény legyen. egy féreg lett volna, ha lelépett volna.
- home
- Jugador d'estrella
[quote="Messa"][quote="FCB_gábor"]Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
nekem igen. utáltam a focit (mint sok lány) aztán 2006-ban (amikor elvileg kezdett visszcsúszni a vb-n nah én akkor nézet végig egy teljes meccset és akármilyen [auto_cenzúra] is volt magához képest még nekem is feltűnt hogy jobb mint a többi)
,,EVERYBODY LIES."