Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem egyről beszélünk, ten cate két szezon óta nincsen, és ebben a két szezonban nem megy a csapatnak. ennek több oka is van, henk lelépése, a játékosok jóllakottsága és beleszarása, a gyengekezű, abszolút következetlen nagyfőnökség, a töketlen, taktikailag újat lépni képtelen rijkaard és a globális felmelegedés.merx írta:inkább én kérek elnézést mert, nálam a csapat hanyatlása Ten Cate távozásának időpontjához tehető, és abba a tévhitbe estem, hogy ezt más is így látja![]()
lényeg, hogy én csak akkor lennék elégedett a nyári átigazolási szezon után ha Ten Cate ismét a padon ülne mint másodedző vagy akár edző, bár erre semmi esély sincs tudom jól
Akkor legyen 1,75 év...érsd jól. Tudod te, hogy gondolta.merx írta:ezek szerint már 2006 tavaszán sem ment a csapatnak?Boixos írta: rosszul megy a csapatnak, nem a betis meccs óta, nem két hete, hanem két éve, ezért valakinek el kell vinnie a balhét, ahogy a sikerekkor is kapott minden érintett az ünneplésből.a bl-t meg csak úgy jószándékból nekünk adták
az ilyen rossz indulatú túlzásokat kerjük már
ezek szerint már 2006 tavaszán sem ment a csapatnak?Boixos írta: rosszul megy a csapatnak, nem a betis meccs óta, nem két hete, hanem két éve, ezért valakinek el kell vinnie a balhét, ahogy a sikerekkor is kapott minden érintett az ünneplésből.
Szerintem ezzel csak a szokásos hozzánemértését próbáljuk ujabb formában bemutatni, mert már elfogynak a szidalmak, ismételni meg nem szereti senki magát. Talán...Zozzy 5 írta:Nem tudom, ki hogy van vele, engem ez a "kit minek hoz le?" dolog sosem érintett meg, kivéve ha vmi brutálisan trágya/jó cserét húzott.
Lehozta Bojant, puff...Nagy vmi...
neked sem nagyon jutott el a tudatodig, h egy csapatnál van szakmai felelős, ő a barcánál rijkaard. rosszul megy a csapatnak, nem a betis meccs óta, nem két hete, hanem két éve, ezért valakinek el kell vinnie a balhét, ahogy a sikerekkor is kapott minden érintett az ünneplésből.tagore írta:mindenki kumma gyorsan felejt.....
mekkorát szívnának a gyűlölködők, ha megnyerné a barca a bl-t...
cöcöccö...
vicces volt, hogy míg a betis ellen 2-0-ra vezettek,addig Rijkaarddal - átmenetileg - nem volt semmi gond. mihelyst azonban a JÁTÉKOSOK elkezdtek töketlenkedni, EBBŐL kifolyólag 3-2-re fordított a másik csapat, egyből ő lett a rossz EDZŐ. fura: amíg vezet a csapat, az edzővel nincs gond, aztán 5 perc múlva bekapnak egy gólt, 2, illetve 4 perc múlva még egyet, akkor meg rossz??? szerintem így csak az ostoba, hozzá nem értő nők gondolkodnak a futballról. meg a gyerekek. a professzionális gondolkodás nagyon messze van ettől a hozzáállástól.
azonkívül: Rijkaard nem háborús bűnös, nem szennyezi az Amazonast, nem gyilkolt gyerekeket - mire fel ez az őszinte GYŰLÖLET? én is elégedetlen vagyok az idei szezonnal (enyhén szólva), de nem kenem egyvalaki nyakába a 'mit is' ?. (és ha tenném, akkor is intellligensebben csinálnám, mint gyűlölködő, bugris módon). különös tekintettel arra, hogy a játékosok nagy ívben tojnak az egészre, a fizetést meg felveszik. aztán nagy kegyesen MELLÉÁLLNAK az edzőnek. nevetséges!!! nekik kéne bocsánatot kérni....
Az már nemigen Rijkaard érdeme lenne...Ő itt már semmit nem tud hozzátenni, szerintem az egyértelmű. Ha vírit valamit a csapat (és reméljük fognak is a BL-ben) akkor ahhoz már nem sok köze lesz. Új taktika nem lesz és új mentális módszerek sem. A játékosokon múlik már minden, mert ha komolyan kimennének és küzdenének egy jó nagyot akkor még mindíg bármi lehet. Ha meg nem jutunk tovább, akkor is ki lehet szépen, nagy küzdelemben esni. Viszont ebből az is következik, hogy egy esetleges szégyenletes hozzáállás és produkció is a játékosk vákkát nyomná mostmár, mivel ez a szerencsétlen Rijkaard semmit nem vállal...tagore írta:mindenki kumma gyorsan felejt.....
mekkorát szívnának a gyűlölködők, ha megnyerné a barca a bl-t...
cöcöccö...
Ezzel viszont nagyon is egyet tudok érteni.zonkívül: Rijkaard nem háborús bűnös, nem szennyezi az Amazonast, nem gyilkolt gyerekeket - mire fel ez az őszinte GYŰLÖLET?
Bevallom nem nagyon értem ezt a nagy Benitez ellenességet...szerintem nagyon jó és eredményes edző...én emlékszem arra amikor a valencia edzője volt és minden meccsen lefociztak minket a pályáról...sajnos még egy 5-1-re is emlékszem...a mostani liverpool nem játszik annyira szép attraktív focit mint a régi valencia de valószínűleg alkalmazkodnia kellett az angol közeghez...viszont mindig eredményes...barca99 írta:Beniteztől meg a víz kiver, valószínűleg belebetegednék, ha jönne. Persze biztos mindig meglenne egy bajnoki negyedik, meg CdR+ BL-ben min. a legjobb 4...Viccet félretéve az eredményességgel biztos nem lenne nagy baj, a játék minőségével viszont... (Arsenal - Pool-on Alonso csak és kizárólag hátrafelé passzolt...
) Igazából a Valenciás idejéből se nagyon emlékszem, hogy sggre ültünk volna a szépségtől. Persze benne van a pakliban, hogy itt eredmény és joga is lenne, mindenesetre remélem az ő neve merül fel legutolsóként. Nála már csak az lenne rosszabb, ha Rijkaard maradna.
![]()