Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.11. 21:32:24

Laudrupnak nem biztos h máris nagy csapatba kellene jönnie Frenki helyett!!! itt sok sztár van míg a GEtafeben egy sincs és ők küzdenek a pályán meghaltak.annyit futottak mint itt a Barcaban némelyik játékos 3 meccs alatt se!!! olyan kell ide aki tud bánni a sztárokkal és ha nem tetszik neki vmi akkor B- keretbe rakja.mint Mourinho meg is csinálta.Shegcsenkoval.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.11. 17:44:41

Mourinhonak elsősorban azért örülnék, vagy is annak alapján, amit a Portonál csinált. bl-t bajnokségokat nyert, és szép, magabiztos játékkal. elsősorban a Bl.-volt nagy dolog. A Chelsea-nél töltött időszaka alapján "csak" azt tudom pozitívumként emlegetni, hogy jó bánt a sztárokkal, fel néztek rá, és szerették.
Amúgy meg Laudrup is egyre jobban tetszik, mert most is amit az Uefa-kupában csinált a Getaféval a Bayern ellen, azért az nem semmi, még ha ki is estek, de emberhátrányban játszották az egész meccset szinte, meg azért van különbség a játékoskeretek között.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.11. 16:11:27

Olyan nagy magabiztossággal jelentetek ki dolgokat, hogy már-már olyan érzésem van, hogy itt mindenki mindentudó.

Amíg nem mondanak ki nyíltan vmit, addig még bármi mentörténhet, simán kiköthet még itt Mourinho is.
Meg ha Pep lesz az edzőnk, és szárnyalni fogunk vele 5 éven keresztül, akkor is ilyen lenézően fogtok róla írni? Az egy dolog, hogy kétkedtek az edzői tudásában, de ne jelentsük már ki, hogy ha ő lesz a tréner akkor tutti még sz@arabb lesz a helyzet. :?
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.11. 14:58:32

figyeljétek meg lesznek annyira barmok h Gardiola lesz vagy h kell írni pontosan! Rijkaard megy az tuti.de mért nem Mourinhot hozzák? megint a fogunkhoz verjük a garast ha jó edzőt kellene igazolni akkor nem.inkább egy alacsonyabb képességűbbet akinek gyakorlatilag edzői tapasztalata sincs. Akkor inkébb maradjon Rijkaard én azt mondom !!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.11. 14:06:26

A legszomorúbb, hogy a világ legjobb edzője munkanélküli és Laporta ilyen szánalmas szövegekkel magyarázza, hogy még nem írt alá hozzánk. Komolyan az agyamat eldobom. Vagy már kezdek arra gondolni, hogy Laporta annyira imád szerepelni, hogy nem akar egy olyan ember a klubhoz hozni, akiről naponta 10 cikket közölnének az újságok. Rijkaardot mikor idehozta, egy senki volt. Most, hogy lefelé menő ágban van a holland, már nem is szeretik....

Ha Laporta legnagyobb kifogása az, hogy Mourinho erős és feltűnő jelenség, ami zavart okozhat a klubnál, akkor felteszem a kérdést, hogy a fehér zsebkendő lobogtatása nem botrány? És ezt Rijkaard már sikeresen elérte.... De persze Mourinho csak nagyobb gázt fog okozni, úgy, hogy még itt sincsen.

Szánalmas néha az elnökünk...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.10. 21:24:20

Ha rijkaard megy, és nem Mourinho lesz az edzőnk, akkor nekem teljesen mind1. Annyira viszont se Beniteznek se Wengernek nem örülnék. Pepről nem is beszélve. Nekem ezek közül Mourinho jön be legjobban.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.10. 21:08:13

én a Ten Cate esetet korábban már többször is felhoztam, de csak siket fülekre leltem és egy lenéző válaszra :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.10. 20:51:32

Nem kell itt 1.5-2 évről beszélni, mert ilyen sikerek és kiemelkedő teljesítmény után törvényszerű a visszaesés. A klub vb-ig semmi gond nem volt(eltekintve az eu szuperkupától), ott zakkant meg egy kicsit a csapat és azután kezdett el visszaesni a bajnokságban. A pool ellen pedig bármikor ki lehet esni, már a sorsoláskor óva intettem mindenkit aki örült az angoloknak.
A teljesítmény akkor még sokkal, de sokkal jobb volt, mint idén pedig Eto'o és Messi sem állt sokáig Frank rendelkezésére és Eidur volt az egyetlen bevethető csatár. Az a szezon csak hajszálon múlott, ha csak pár meccsel kevesebben hiányzik a kameruni és az argentín akkor simán behúztuk volna.
Ez a szezon se indult rosszul, de Messi sérülésével, az el classicon elszenvedett vereség után olyan szinten esett össze a csapat amilyet én még nem láttam.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.10. 20:40:26

merx írta:inkább én kérek elnézést mert, nálam a csapat hanyatlása Ten Cate távozásának időpontjához tehető, és abba a tévhitbe estem, hogy ezt más is így látja :)
lényeg, hogy én csak akkor lennék elégedett a nyári átigazolási szezon után ha Ten Cate ismét a padon ülne mint másodedző vagy akár edző, bár erre semmi esély sincs tudom jól :(
sztem egyről beszélünk, ten cate két szezon óta nincsen, és ebben a két szezonban nem megy a csapatnak. ennek több oka is van, henk lelépése, a játékosok jóllakottsága és beleszarása, a gyengekezű, abszolút következetlen nagyfőnökség, a töketlen, taktikailag újat lépni képtelen rijkaard és a globális felmelegedés.
mindegy, reméljük a folytatás jobb lesz .
PUYOL-XAVI-INIESTA
merx
Capitá del Barça

2008.04.10. 20:36:02

inkább én kérek elnézést mert, nálam a csapat hanyatlása Ten Cate távozásának időpontjához tehető, és abba a tévhitbe estem, hogy ezt más is így látja :)
lényeg, hogy én csak akkor lennék elégedett a nyári átigazolási szezon után ha Ten Cate ismét a padon ülne mint másodedző vagy akár edző, bár erre semmi esély sincs tudom jól :(
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.10. 20:28:37

merx írta:
Boixos írta: rosszul megy a csapatnak, nem a betis meccs óta, nem két hete, hanem két éve, ezért valakinek el kell vinnie a balhét, ahogy a sikerekkor is kapott minden érintett az ünneplésből.
ezek szerint már 2006 tavaszán sem ment a csapatnak? :shock: a bl-t meg csak úgy jószándékból nekünk adták :lol:
az ilyen rossz indulatú túlzásokat kerjük már
Akkor legyen 1,75 év...érsd jól. Tudod te, hogy gondolta. :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.10. 20:27:57

bocs, két szezont akartam írni, így jött össze.
a lényegen mit sem változtat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
merx
Capitá del Barça

2008.04.10. 20:26:08

Boixos írta: rosszul megy a csapatnak, nem a betis meccs óta, nem két hete, hanem két éve, ezért valakinek el kell vinnie a balhét, ahogy a sikerekkor is kapott minden érintett az ünneplésből.
ezek szerint már 2006 tavaszán sem ment a csapatnak? :shock: a bl-t meg csak úgy jószándékból nekünk adták :lol:
az ilyen rossz indulatú túlzásokat kerjük már
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.10. 19:55:58

Zozzy 5 írta:Nem tudom, ki hogy van vele, engem ez a "kit minek hoz le?" dolog sosem érintett meg, kivéve ha vmi brutálisan trágya/jó cserét húzott.
Lehozta Bojant, puff...Nagy vmi...
Szerintem ezzel csak a szokásos hozzánemértését próbáljuk ujabb formában bemutatni, mert már elfogynak a szidalmak, ismételni meg nem szereti senki magát. Talán...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.10. 19:49:44

tagore írta:mindenki kumma gyorsan felejt.....

mekkorát szívnának a gyűlölködők, ha megnyerné a barca a bl-t...
cöcöccö...

vicces volt, hogy míg a betis ellen 2-0-ra vezettek,addig Rijkaarddal - átmenetileg - nem volt semmi gond. mihelyst azonban a JÁTÉKOSOK elkezdtek töketlenkedni, EBBŐL kifolyólag 3-2-re fordított a másik csapat, egyből ő lett a rossz EDZŐ. fura: amíg vezet a csapat, az edzővel nincs gond, aztán 5 perc múlva bekapnak egy gólt, 2, illetve 4 perc múlva még egyet, akkor meg rossz??? szerintem így csak az ostoba, hozzá nem értő nők gondolkodnak a futballról. meg a gyerekek. a professzionális gondolkodás nagyon messze van ettől a hozzáállástól.
azonkívül: Rijkaard nem háborús bűnös, nem szennyezi az Amazonast, nem gyilkolt gyerekeket - mire fel ez az őszinte GYŰLÖLET? én is elégedetlen vagyok az idei szezonnal (enyhén szólva), de nem kenem egyvalaki nyakába a 'mit is' ?. (és ha tenném, akkor is intellligensebben csinálnám, mint gyűlölködő, bugris módon). különös tekintettel arra, hogy a játékosok nagy ívben tojnak az egészre, a fizetést meg felveszik. aztán nagy kegyesen MELLÉÁLLNAK az edzőnek. nevetséges!!! nekik kéne bocsánatot kérni....
neked sem nagyon jutott el a tudatodig, h egy csapatnál van szakmai felelős, ő a barcánál rijkaard. rosszul megy a csapatnak, nem a betis meccs óta, nem két hete, hanem két éve, ezért valakinek el kell vinnie a balhét, ahogy a sikerekkor is kapott minden érintett az ünneplésből.
igazad van abban, h a játékosok is benne vannak a bugiban, nem is kicsit, dehát velük kinek kellene foglakoznia? a szertárosnak?
ki volt az, aki ahelyett, h még idejében kirúgta volna egy időre a csapattól az éjszaka császárait, inkább együtt sumákolt velük?
ez így nem mehet tovább. rijkaardnak az elmúlt időszak alapján nincs megoldása a helyzetre, ezért cserélni kell. mivel a brigádot nem lehet kirúgni, ezért jön új edző.
ha pedig megkapja rijkaard azt az ajándékot a sorstól, h bl-győztesként megy el innen, akkor legalább viszonylag szépen búcsúzhat.
örülnék, ha ez lenne a történet vége.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.10. 19:36:25

tagore írta:mindenki kumma gyorsan felejt.....

cöcöccö...
Az már nemigen Rijkaard érdeme lenne...Ő itt már semmit nem tud hozzátenni, szerintem az egyértelmű. Ha vírit valamit a csapat (és reméljük fognak is a BL-ben) akkor ahhoz már nem sok köze lesz. Új taktika nem lesz és új mentális módszerek sem. A játékosokon múlik már minden, mert ha komolyan kimennének és küzdenének egy jó nagyot akkor még mindíg bármi lehet. Ha meg nem jutunk tovább, akkor is ki lehet szépen, nagy küzdelemben esni. Viszont ebből az is következik, hogy egy esetleges szégyenletes hozzáállás és produkció is a játékosk vákkát nyomná mostmár, mivel ez a szerencsétlen Rijkaard semmit nem vállal...
zonkívül: Rijkaard nem háborús bűnös, nem szennyezi az Amazonast, nem gyilkolt gyerekeket - mire fel ez az őszinte GYŰLÖLET?
Ezzel viszont nagyon is egyet tudok érteni.
tagore
Barça B

2008.04.10. 19:28:52

mindenki kumma gyorsan felejt.....

cöcöccö...

vicces volt, hogy míg a betis ellen 2-0-ra vezettek,addig Rijkaarddal - átmenetileg - nem volt semmi gond. mihelyst azonban a JÁTÉKOSOK elkezdtek töketlenkedni, EBBŐL kifolyólag 3-2-re fordított a másik csapat, egyből ő lett a rossz EDZŐ. fura: amíg vezet a csapat, az edzővel nincs gond, aztán 5 perc múlva bekapnak egy gólt, 2, illetve 4 perc múlva még egyet, akkor meg rossz??? szerintem így csak az ostoba, hozzá nem értő nők gondolkodnak a futballról. meg a gyerekek. a professzionális gondolkodás nagyon messze van ettől a hozzáállástól.
azonkívül: Rijkaard nem háborús bűnös, nem szennyezi az Amazonast, nem gyilkolt gyerekeket - mire fel ez az őszinte GYŰLÖLET? én is elégedetlen vagyok az idei szezonnal (enyhén szólva), de nem kenem egyvalaki nyakába a 'mit is' ?. (és ha tenném, akkor is intellligensebben csinálnám, mint gyűlölködő, bugris módon). különös tekintettel arra, hogy a játékosok nagy ívben tojnak az egészre, a fizetést meg felveszik. aztán nagy kegyesen MELLÉÁLLNAK az edzőnek. nevetséges!!! nekik kéne bocsánatot kérni....
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.10. 19:27:19

nem kellene kisérletezgetniük sztem. tapasztalatlan edzőnél nagyon ritkán állnak úgy össze a dolgok, mint akkor, amikor rijkaard idejött. neki volt egy hipermotivált ronaldinhoja, egy hipermotivált, a sikerre brutálisan éhes, erőtől duzzadó csapata, egy király másodedzője, ráadásul a főnökség is tele volt jobbnál, jobb, igencsak ambíciózus emberrel. mostanra mindenki jóllakott, és a nulláról kell elkezdeni az építkezést.
erre sztem nem elég sem guardiola, sem laudrup, sem luis enrique.
sztem ehhez mérten kellene dönteniük a vezetőknek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.10. 19:14:58

Rijkaard már elérte sztem azt a szintet, mikor már a közönség bele fog minden döntésébe kötni. Ezt én meg is értem teljesen, azért 1x mindenkinél betelik a pohár. Meg nem akar magától elmenni, akkor érzetetni kell vele, h nem kell.
diego armando maradona
Barça C

2008.04.10. 19:14:26

barca99 írta:Beniteztől meg a víz kiver, valószínűleg belebetegednék, ha jönne. Persze biztos mindig meglenne egy bajnoki negyedik, meg CdR+ BL-ben min. a legjobb 4... :D Viccet félretéve az eredményességgel biztos nem lenne nagy baj, a játék minőségével viszont... (Arsenal - Pool-on Alonso csak és kizárólag hátrafelé passzolt... :cry: ) Igazából a Valenciás idejéből se nagyon emlékszem, hogy sggre ültünk volna a szépségtől. Persze benne van a pakliban, hogy itt eredmény és joga is lenne, mindenesetre remélem az ő neve merül fel legutolsóként. Nála már csak az lenne rosszabb, ha Rijkaard maradna. :)
Bevallom nem nagyon értem ezt a nagy Benitez ellenességet...szerintem nagyon jó és eredményes edző...én emlékszem arra amikor a valencia edzője volt és minden meccsen lefociztak minket a pályáról...sajnos még egy 5-1-re is emlékszem...a mostani liverpool nem játszik annyira szép attraktív focit mint a régi valencia de valószínűleg alkalmazkodnia kellett az angol közeghez...viszont mindig eredményes...
"...az igazság nem csak azért hat igazságnak, mert az, hanem attól is, ahogyan kimondják" Gabriel García Márquez
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.10. 19:07:20

Nem tudom, ki hogy van vele, engem ez a "kit minek hoz le?" dolog sosem érintett meg, kivéve ha vmi brutálisan trágya/jó cserét húzott.
Lehozta Bojant, puff...Nagy vmi...
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.10. 19:05:23

A legjobb döntése volt Bojan lehozatala / Giovanni jobb volt mint várni lehetett/ mert sorban jönnek a nehéz meccsek, heti kettő is. Nagyon fiatal gyerek még,pihennie is kell. Másrészt kiváncsi vagyok mi lesz ha Messi visszatér, milyen lesz a támadó hármas.
Fecó
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.10. 18:47:52

Szerintemmost hogy Boan lejött ezzel semmi gond nem volt edzői szemmel nézve! A közönségbe meg ez a baj hogy a tenyerükön hordozzák azt aki jól játszik! És ez a fejükbe száll!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.10. 18:45:17

Jogos volt a közönség tiltakozása, Bojan játszott a legjobban, és erre őt hozta le. Onrit meg fönthagyta, aki 0 volt, mint (majdnem) mindig.
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.10. 15:53:56

Szerintem Rijkaard nem követett el azzal bűnt, hogy lehozta Bojant. Én is őt hoztam volna le, azért Giovaninak is kell lehetőséget adni. Szerintem a füttyszó, meg a mostani fehér kendők, már a hosszú-hosszú eredménytelenség következménye. Ez most csak egy jó ok volt a nézőknek, hogy kikezdjék :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Lezárt