2008.04.15. 10:29:02
Szerintem egy szép búcsút megérdemelne Dinho. A Barca nagyon sokat köszönhet neki, Eto s atöbbiek nem igazán nyertek volna BL-t s két bajnoki címet nélküle.
Sőt a Barca semmit sem nyert volna nélküle. Sajnálom, hogy egyesek az oldalon pocskondiázzák, ha ő nem jött volna a Barcába acsapat Messivel meg a többiekkel is maximum a 3-4 helyen tartott volna az elmúlt 2-3 évben.
Én ugyan Madridsta vagyok, de elismerm Dinho nagyságát, ugyanúgy, ahogy józan Barca drukker egy percig nem vonná kétségbe Zidane érdemeit. valóban ők ketten voltak azok akik, a két csapatot a közelmúltban naggyá tették.
Attól a Barca a jövőben még nyerhet bajnoki címeket, hogy a Reál is Zidane után rögtön nyert egyet, s úgy néz ki most is nyerni fog, mégis a Dinho utáni Barca már nem lesz ugyanaz mint volt.
Hiába nem nyert Zidane a Madriddal az utolsó 3 évben semmit, az Új Madrid meg hiába szerzi meg már második bajniki címét én attól a mosatani csapatot még tartom jobbnak a Galaktikus éránál.
Persze ez nem jelenti azt, hogy egyszer nem lesz az de a jelenlegi csapatnak időre lesz szüksége.
Hogy ezt mért írtam le?
Azért mert szerintem az új Barcának is időre lesz szüksége, ha ugyanolyan szép focit akar majd játszani, mint a hőskorban 2006-ban