Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mourinho sztem az Interbe fog menni, és viszi magával Decót + a Chelseaből Drogbát esetleg Lampardot is. -persze ez csak az én tippemOlafinho írta:Új edző: Mourinho. Én is utálom a stílusáért, de az biztos, h neki van tekintélye és nincsenek fegyelmezési problémái. A Barca mindig teli van sztárokkal, akik arcoskodásra hajlamosak, nála ilyen nem lenne. Azt pedig még José is felfogja, h a Barca az nem = Cselszkivel, itt látványos támadó foci kell, különben mehet.
Ja, és olyan edző, akin látszik, h a csapattal és a játékkal együtt él, Frank ezt magányos padozgatásával nem érzékelteti. Frank olyan mint Dinho: motiválatlan, kb azonos okokból. Ezt megérzi a keret, és akaratlanul is tunyulnak, megzavarodnak. Gomdolom egy háborúban is demoralizáló a katonáknak ha a fővezíren nem látszik, h győzelemre akarja embereit vezetni.
A fellállás:
Rég nem értem, h miért nem képes Frank több szisztémát variálni. Ezek a játékosok x felállásban játszottak már pályafutásuk során, ill. most is, hisz a válogatottaik nem feltétlenül 4-3-3 -ban nyomják. Magyarul nem hülyék, megértik, ha ilyen utasítást kapnak. A mostani és a 4-4-2 meccs közben is variálható lenne ezzel a kerettel is, úgyhogy ez azt jelenti, h Franknak fingja nincs a szakmáról amit űz(bocsi Frank).
Szerintem is tapasztalatlan, én még hagynám a B csapatnál. Mouri is elmegy egyszer(ha egyáltalán jön), akkor jól jönne Pep és már lenne némi tapasztalata is. És akkor a mindenkori vezetőség megnyomná a Del Bosque gombot, Guardi meg sikerekre vezetné Krkic-éket.norbert55 írta:Sztem Guardiólával annyi a gond h tapasztalatlan. Évek múlva nagyon nagy edző lesz.Ő a favorit vagy Laudrup.
...aztán szépen lassan, de biztosan csúszott ki a kezéből a csapat teljes irányítása 3 év után, jelenleg pedig tartunk ott ahol. Gondolom ezt nem szeretnék megint...kennyke írta:hat amikor a jelenlegi edzo ba is megerezet hozzank, nem volt valami nagy tapasztalata. Ha jol emlekszem, akkor egy holland kiscsapatot edzett, es a valogatottat. elobbivel leszerepelt, utobbival meg hat nezopont kerdese. itt megis nyert,2 bajnoksagot, meg egy BL-t. En szemely szerint inkabb Guardiolat latnam a kispadon..
Ha mar Mourinhonal tartunk o menyi tapasztalattal is kezdett a Portonal?barca99 írta:Persze, ez mind jól hangzik, de én azért nem lennék nyugodt BL-meccsek előtt. Egy Mourinho, Lippi, Benitez, SAF, etc. elleni csatában nem mi lennénk taktikai szempontból esélyesek. Aztán persze az is lehet, hogy úgy összekapná(k) a brigádot, hogy különsöebb taktika sem kéne, mert olyan átütő ereje lenne a csapatnak, hogy átlépnénk mindenkin.
De ő azt mondta, hogy Rijkard is a "semmiből" kezdte szinte.. Guardiolának viszont már több éves rutinja van, mégha csak a B csapinál is, és hidd el 4. osztályban sem könnyű a dolog nehogy azt hidd.G-Jay írta: Azért egy válogatott meg egy klubcsapat irányítása az sokkal több tapasztalat mint egy negyedosztályú B csapat igazgatása. Sztem.
Azért egy válogatott meg egy klubcsapat irányítása az sokkal több tapasztalat mint egy negyedosztályú B csapat igazgatása. Sztem.kennyke írta:hat amikor a jelenlegi edzo ba is megerezet hozzank, nem volt valami nagy tapasztalata. Ha jol emlekszem, akkor egy holland kiscsapatot edzett, es a valogatottat. elobbivel leszerepelt, utobbival meg hat nezopont kerdese. itt megis nyert,2 bajnoksagot, meg egy BL-t. En szemely szerint inkabb Guardiolat latnam a kispadon..