2008.04.19. 21:59:29
Mit érdemel az a csapat, amely 10 zicceréből egyet sem tud értékesíteni? Vereséget, lófalloszt, semmit.
Az első félidő értékelhetetlen nulla volt, a második sokkal jobb játékot hozott. De kérdem én: mi a túróért akarjuk a labdát 10 emberen keresztül a kapuba juttatni? 10 méterről miért kell még legalább 3 cselt és 5 passzt bemutatni? Nem lenne egyszerűbb talán kapura lőni? Még a végén lehet, hogy gól lenne belőle? Nem cipelni kell azt a [auto_cenzúra] golyót, hanem a 16-os közeléből rálőni, lehet, hogy beakadna.
Frank hozta a formáját, dilettáns kezdőcsapatával, unott pofájával, taktikai analfabetizmusával. Ezt a pár meccset már valahogy elviselem, aztán utána úgyis elmegy innen a francba. Az ideje már 2006 decemberében lejárt, de még ittmaradt másfél évig boldogítani minket.
A második hazai meccs, amin képtelenek voltunk gólt lőni. Mi lesz a MU ellen, ahol egy picit jobb védők sorakoznak fel hátul, mint az Espanyolnál, vagy a Getafénél?
A 2. félidei játékkal, és hozzáállással elégedett vagyok, de amíg ilyen impotens a támadójátékunk és a helyzetkihasználásunk, semmire sem megyünk. Végre fel kellene világosítani a fiúkat, ha erre nem jöttek volna rá eddig, hogy a lövésből lesz a gól. LŐJJETEK!
Ja, és a bírót nem kell okolni. Sajnos, ma az Espanyol nagyon tisztátalanul, és szabálytalan eszközökkel játszott. A sárgák mindegyike jogos volt. A játékosok idézték elő ezt a "kártyahullást". Én elégedett vagyok Pérez Lasa ténykedésével, korrektül vezetett.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!