Mi ugyan nem. Max a Barca játékosai. Az meg az ő szégyenük lesz nem a mienk. Meg is érdemlik hogy ez a megaláztatás érje őket. Az idei produkciójuk "ajándéka" lesz az a pár pillanat.campeonesmadrid írta:Hihetetlen sz...k voltatok. A szegedi kocsmárosnak már nem is küldök sms-t, mert agyvérzést kap. Pedig a BL-ben nektek fogok szurkolni, de a Bernabeu-ban a bajnoknak fogtok sorfalat állni.
La Liga 1. Real Madrid
BL Barca
Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Mihu
- Director del Fútbol

vicc ez a csapat. takarítani kell a nyáron.
150 szöglet kell hogy abból gól legyen. messziről miért nem éövünk kapura? bojan helyett henryt kellett volna behozni.
ha a madridnak van egy kis esze akkor úgy számolnak, hogy a barac elleni meccsen elég nekik egy pont (vagy 3)és bajnokok. az el clasico után ünnepelnék a bajnoki címet, a mi megverésünkkel. nah az lenne csak a SZÉGYENEK SZÉGYNEK. ha madridban van egy kis ész akkor így csinálják. és mi ezt meg is érdemeljük.
150 szöglet kell hogy abból gól legyen. messziről miért nem éövünk kapura? bojan helyett henryt kellett volna behozni.
ha a madridnak van egy kis esze akkor úgy számolnak, hogy a barac elleni meccsen elég nekik egy pont (vagy 3)és bajnokok. az el clasico után ünnepelnék a bajnoki címet, a mi megverésünkkel. nah az lenne csak a SZÉGYENEK SZÉGYNEK. ha madridban van egy kis ész akkor így csinálják. és mi ezt meg is érdemeljük.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Teljesen belefáradtam már ezekbe a dolgokba a bajnokság már féltávnál elszállt! Vége mindennek sz*r az egész csapat beleértve mindenkit itt már globális problémák vannak!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Barça B
Hihetetlen sz...k voltatok. A szegedi kocsmárosnak már nem is küldök sms-t, mert agyvérzést kap. Pedig a BL-ben nektek fogok szurkolni, de a Bernabeu-ban a bajnoknak fogtok sorfalat állni.
La Liga 1. Real Madrid
BL Barca
La Liga 1. Real Madrid
BL Barca
CampeonesMadrid
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mit érdemel az a csapat, amely 10 zicceréből egyet sem tud értékesíteni? Vereséget, lófalloszt, semmit.
Az első félidő értékelhetetlen nulla volt, a második sokkal jobb játékot hozott. De kérdem én: mi a túróért akarjuk a labdát 10 emberen keresztül a kapuba juttatni? 10 méterről miért kell még legalább 3 cselt és 5 passzt bemutatni? Nem lenne egyszerűbb talán kapura lőni? Még a végén lehet, hogy gól lenne belőle? Nem cipelni kell azt a [auto_cenzúra] golyót, hanem a 16-os közeléből rálőni, lehet, hogy beakadna.
Frank hozta a formáját, dilettáns kezdőcsapatával, unott pofájával, taktikai analfabetizmusával. Ezt a pár meccset már valahogy elviselem, aztán utána úgyis elmegy innen a francba. Az ideje már 2006 decemberében lejárt, de még ittmaradt másfél évig boldogítani minket.
A második hazai meccs, amin képtelenek voltunk gólt lőni. Mi lesz a MU ellen, ahol egy picit jobb védők sorakoznak fel hátul, mint az Espanyolnál, vagy a Getafénél?
A 2. félidei játékkal, és hozzáállással elégedett vagyok, de amíg ilyen impotens a támadójátékunk és a helyzetkihasználásunk, semmire sem megyünk. Végre fel kellene világosítani a fiúkat, ha erre nem jöttek volna rá eddig, hogy a lövésből lesz a gól. LŐJJETEK!
Ja, és a bírót nem kell okolni. Sajnos, ma az Espanyol nagyon tisztátalanul, és szabálytalan eszközökkel játszott. A sárgák mindegyike jogos volt. A játékosok idézték elő ezt a "kártyahullást". Én elégedett vagyok Pérez Lasa ténykedésével, korrektül vezetett.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Az első félidő értékelhetetlen nulla volt, a második sokkal jobb játékot hozott. De kérdem én: mi a túróért akarjuk a labdát 10 emberen keresztül a kapuba juttatni? 10 méterről miért kell még legalább 3 cselt és 5 passzt bemutatni? Nem lenne egyszerűbb talán kapura lőni? Még a végén lehet, hogy gól lenne belőle? Nem cipelni kell azt a [auto_cenzúra] golyót, hanem a 16-os közeléből rálőni, lehet, hogy beakadna.
Frank hozta a formáját, dilettáns kezdőcsapatával, unott pofájával, taktikai analfabetizmusával. Ezt a pár meccset már valahogy elviselem, aztán utána úgyis elmegy innen a francba. Az ideje már 2006 decemberében lejárt, de még ittmaradt másfél évig boldogítani minket.
A második hazai meccs, amin képtelenek voltunk gólt lőni. Mi lesz a MU ellen, ahol egy picit jobb védők sorakoznak fel hátul, mint az Espanyolnál, vagy a Getafénél?
A 2. félidei játékkal, és hozzáállással elégedett vagyok, de amíg ilyen impotens a támadójátékunk és a helyzetkihasználásunk, semmire sem megyünk. Végre fel kellene világosítani a fiúkat, ha erre nem jöttek volna rá eddig, hogy a lövésből lesz a gól. LŐJJETEK!
Ja, és a bírót nem kell okolni. Sajnos, ma az Espanyol nagyon tisztátalanul, és szabálytalan eszközökkel játszott. A sárgák mindegyike jogos volt. A játékosok idézték elő ezt a "kártyahullást". Én elégedett vagyok Pérez Lasa ténykedésével, korrektül vezetett.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Megint csak kiábrándító az egész. Egyre jobban.
Második félidőben csak a Messi játéka az egyetlen pozitívum, a többiről ne is beszéljünk. Miután ráállítottak 8 védőt Leora, megint nem tudott senki se szervezni, és mostmár a 16-osig sem tudtunk eljutni. Na mindegy, annyira nem idegeskedtem, mert valami ilyenre számítottam. Talán csak Messi miatt reménykedtem a győzelemben.
Ja, és még valami. Az Espanyolt eddig talán tisztességes csapatnak gondoltam, de ma hihetetlenül undorító játékot csináltak a pályán, s "azon kívűl" is. Ám, ha ez kell, hogy pontot raboljanak a Camp Nouból.
A bíró nevezetű ürge ma nagyon nevetséges volt, legszívesebben leütöttem volna.
Második félidőben csak a Messi játéka az egyetlen pozitívum, a többiről ne is beszéljünk. Miután ráállítottak 8 védőt Leora, megint nem tudott senki se szervezni, és mostmár a 16-osig sem tudtunk eljutni. Na mindegy, annyira nem idegeskedtem, mert valami ilyenre számítottam. Talán csak Messi miatt reménykedtem a győzelemben.
Ja, és még valami. Az Espanyolt eddig talán tisztességes csapatnak gondoltam, de ma hihetetlenül undorító játékot csináltak a pályán, s "azon kívűl" is. Ám, ha ez kell, hogy pontot raboljanak a Camp Nouból.
A bíró nevezetű ürge ma nagyon nevetséges volt, legszívesebben leütöttem volna.
Persze, hogy szabályosIlúvatar írta:hát ez hiperultraLOL volt... amikó' a meccset lefújja a bíró, oszt még mindig osztogatja a sárgát?!ez meghülyült? szabályos?
ja és persze, MU szétszopat minket szerdán ugyebár... jajde várom azt a napot!!

csak egy apró pici mázlis egy gólos győzelemet szeretnék szerdára.....
huhh. hát mit mondjak? lassan olyan ez, mint amikor a magyar válogatottat nézem. mindegy mit csinálunk, úgysem nyerünk...
- Mihu
- Director del Fútbol
Már miért ne lenne szabályos?Ilúvatar írta:hát ez hiperultraLOL volt... amikó' a meccset lefújja a bíró, oszt még mindig osztogatja a sárgát?!ez meghülyült? szabályos?

-
- Director del Fútbol
Általában az utolsó 10 percekkel nem lehet mérkőzést nyerni, csak ritka esetben...
Gudjohnesn olyan pocsék volt, hogy valami rettenet, már a 20. percben lehoztam volna. Dos Santos nem tudom minek kezdett és már csak azt nem értem, hogy az izlandi helyett miért nem Deco jött be??? Ha a Manchester ellen szükségünk van rá, akkor ma játszania kellett volna, nem ott fog villogni hosszú hetek pihenője után.
A védelem nem volt annyira rossz, bár az Espanyol sem csinált semmit. Sylvinho egyértelműen favorit Abidallal szemben, Zambrottán meg legalább az látszott ma, hogy akar.
Az egész csapatból csak Tourét és Bojant lehet kiemelni, főleg az első félidőben volt jó, Eto'o pedig a második félidőre javult fel.
Bár teljesen mind1 az eredmény, ez szerdán harmatosan kevés lesz.
Gudjohnesn olyan pocsék volt, hogy valami rettenet, már a 20. percben lehoztam volna. Dos Santos nem tudom minek kezdett és már csak azt nem értem, hogy az izlandi helyett miért nem Deco jött be??? Ha a Manchester ellen szükségünk van rá, akkor ma játszania kellett volna, nem ott fog villogni hosszú hetek pihenője után.
A védelem nem volt annyira rossz, bár az Espanyol sem csinált semmit. Sylvinho egyértelműen favorit Abidallal szemben, Zambrottán meg legalább az látszott ma, hogy akar.
Az egész csapatból csak Tourét és Bojant lehet kiemelni, főleg az első félidőben volt jó, Eto'o pedig a második félidőre javult fel.
Bár teljesen mind1 az eredmény, ez szerdán harmatosan kevés lesz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Nem értem, hogyan lehet ilyen BUTÁN játszani???
Hát ki a fene mondja ezeknek a játékosoknak, hogy minden helyzetet addig kell játszani, amig már csak a kapus marad?
Mindenki addig cselezett, mig végül beleakadta 4-5 védőbe.
Az espanyol 10 emberrel védekezett.
Senki nem akart távoli lövést vállalni, csak mindenki belebonyolódott a cselekbe.
És igen, Messi, Bojan és Eto'o is.
Folyamatosan saját magunkat verjük meg, mert IDIÓTÁN játszunk.
Hát ki a fene mondja ezeknek a játékosoknak, hogy minden helyzetet addig kell játszani, amig már csak a kapus marad?
Mindenki addig cselezett, mig végül beleakadta 4-5 védőbe.
Az espanyol 10 emberrel védekezett.
Senki nem akart távoli lövést vállalni, csak mindenki belebonyolódott a cselekbe.
És igen, Messi, Bojan és Eto'o is.
Folyamatosan saját magunkat verjük meg, mert IDIÓTÁN játszunk.
- Deus
- Boixos Nois
hát ez hiperultraLOL volt... amikó' a meccset lefújja a bíró, oszt még mindig osztogatja a sárgát?!
ez meghülyült? szabályos?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.04.19. 21:54:46-kor.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
megint egy meccs amit min 3-0val kellett volna lehozni....hihetetlen hogy nem tudunk gólt lőni
aztán a saját szerencsétlenségünkre illetve borzalmas formánkra még a játékvezetés is rátesz egy lapáttal már fordulók óta...

aztán a saját szerencsétlenségünkre illetve borzalmas formánkra még a játékvezetés is rátesz egy lapáttal már fordulók óta...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezekkel a zsepikkel elkéstek a nétzők kissé. Egyébként a 2. félidő bíztató volt-már ami az akarást illeti. Ha a meccset így kezdtük volna, valószinüleg nyerünk. Mindegy tulajdonképpen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ha egy Espanyolnak nem tudunk gólt lőni, mi lesz szerdán?
- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
Ha lehetne akkor a jóizléssek határain belül nem nyilatkoznék a mai
meccs erdményét illetően.Inkább vegyük pl:Alméria,Betis,Atlético,Villaréal
stb........Csak ezeket a találkozókat azért hoztam szóba mert sokkan itt
álmodoznak hogy Eto és Bojan megnemtudom hogy kiknek a góljaival győ
zzünk majd azok az emberek akik ezt mondják azok nem csak a külvilág
nak de sajátmaguknak is hazudnak sztem mert jó hogy hisz bennük az em
ber de ez kevéss mutatni kénne már valamit az istenért már végre.
meccs erdményét illetően.Inkább vegyük pl:Alméria,Betis,Atlético,Villaréal
stb........Csak ezeket a találkozókat azért hoztam szóba mert sokkan itt
álmodoznak hogy Eto és Bojan megnemtudom hogy kiknek a góljaival győ
zzünk majd azok az emberek akik ezt mondják azok nem csak a külvilág
nak de sajátmaguknak is hazudnak sztem mert jó hogy hisz bennük az em
ber de ez kevéss mutatni kénne már valamit az istenért már végre.
cserékkel kapcsolatban:
Pinto - tuti nem játszik
Abidal - pihen szerdára
Henry - mivel nem kezdő szerintem nem fog pályára lépni, azaz pihen ő is
Messi - kapni fog 20-30 percet valószínűleg Bojan helyett aki sérülésből visszatérve nem fog végig játszani szerintem
Deco - 10-20 percet kaphat Gudjohnsen helyett
a 3. csere meg valószínűleg Yaya lehozatala lesz. A kérdés az, hogy Iniesta vagy Marquez jön be helyette.
Mindenképp nyerni kell a 2. helyet nem szabad elveszíteni. Másrészt a Manchester félidőben vereségre áll azaz ha ők kikapnak mi nyerünk ma, egy kicsivel megnőnének az esélyeink.
Pinto - tuti nem játszik
Abidal - pihen szerdára
Henry - mivel nem kezdő szerintem nem fog pályára lépni, azaz pihen ő is
Messi - kapni fog 20-30 percet valószínűleg Bojan helyett aki sérülésből visszatérve nem fog végig játszani szerintem
Deco - 10-20 percet kaphat Gudjohnsen helyett
a 3. csere meg valószínűleg Yaya lehozatala lesz. A kérdés az, hogy Iniesta vagy Marquez jön be helyette.
Mindenképp nyerni kell a 2. helyet nem szabad elveszíteni. Másrészt a Manchester félidőben vereségre áll azaz ha ők kikapnak mi nyerünk ma, egy kicsivel megnőnének az esélyeink.
-
- Jugador d'estrella
Szerintem egy szoros meccsen nyerünk 2-1-re.Eto'o és Giovani góljaival.A kis mexikói mostanába egyre jobban teljesít,érzem hogy ma megtörik a jég, és a bajnokságba is beköszön. 

A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hát ez a felállás csak azt tükrözi hogy alárendeljük a már elúszni látszó bajnokságot a BL-nek...
most igazából nagy gond nincs a felállással...számomra nem baj h sylvinho játszik abidal helyett...és ha guddi és dos is úgy játszik mint múlt héten akkor nem lesz gond velük se....
így is nyerni kell...
Visca el Barca
most igazából nagy gond nincs a felállással...számomra nem baj h sylvinho játszik abidal helyett...és ha guddi és dos is úgy játszik mint múlt héten akkor nem lesz gond velük se....
így is nyerni kell...
Visca el Barca

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Danka00792
- Director del Fútbol
Szerinte Deco és Messi végigjátsza a második félidöt. Legalábbis remélem. Deco Guddy helyett, Messi Giovanni helyett.