Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.30. 18:27:13

Gomezinho írta:Titi nyugivan már mindenki tudja milyenek ők! Még mindig a Puskás korabeli Madridra verik mindannyian!állandóan a Bl-el jönnek! hogy ide 9 meg oda 9 Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
azért ez így erős. Ez egy fiatal Madrid, Nistelrooyt Gutit, Rault kivéve bőven van mindenkinek ideje. Ha együtt hagyják a csapatot, s nem szedik szét, mint ahogy az észlény madridi elnökeink szokták 2-3 év múlva döntős lehet a Madrid, s ott akár nyerhet is
Amúgy az utókort állatira nem fogja érdekelni, hogy a BL-ben a Barca 2008-ban az elődöntőben esett ki a Real meg a nyolcaddöntőben. Meg tudja talán valaki mondani hogy 25-30 évvel ezelőtt a csapatok közül ki esett ki előbb? A sporttörténelem csak a győztesekre emlékszik...
Pedro10
Jugador del Barça

2008.04.30. 18:26:21

Nagytakaritás legyen.Én amondó vagyok.Vagy olyan tréner aki felrázza őket.
Azáldójátnéki.
noname
Llegenda del Barça

2008.04.30. 18:13:48

Mostmár teljesen mindegy h 2. vagy 3. Ha 3.ok vagyunk, akkor legalább még biztosabb h nagytakarítás lesz.
A madrid pedig bajnok, ehhez grat nekik, sajnos azt kel mondjam h megérdemelték, az idei játékunk semmiképp se érdemelt bajnoki címet. :roll:
A Fifa egy szégyen
Scumy
Jugador del Barça

2008.04.30. 17:19:08

mrmonster írta:Vagy inkább egy 3. hely, mint egy sorfal Madridban? :P :P :P
Akkor már inkább a harmadik hely :x [-( :!: :!: :!:
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.30. 17:03:22

Gomezinho írta:Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
Hát én azért megnézném azt hogy innentől kezdve míg a Real létezik, egy Bl-t sem nyerünk...ja de persze azért mert jövőre már más lesz a neve nem? :D és akkor a Bl-t már nemtudjuk megnyerni :lol: :wink:
szajko
Director del Fútbol

2008.04.30. 16:11:19

mostmár h a BL-ből is kiestek a bajnokság elúszott legalább 1 szép játékkal megtudnák verni a realt annyival is boldoggá tennének valamennyire.....
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.04.30. 15:45:05

Nekem tökmindegy,hogy 2. vagy harmadik,vagy f*szomtudjahanyadik....
Ennek a csapatnak csakis az első hely lenne az elfogadható eredmény,de...... :evil:
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.30. 13:45:28

Sztem ebből a 4 meccsből 3 nyerhető, a Real ellen meg illene nyerni. Ettől a nulla Valenciától nem kell félni, utóljára a Realt makkolták le. Most meg egy gyenge Osasuna ellen otthon az elején kaptak egy kiállítást és egy 11-est, utána azért nem volt nehéz dolguk. Szerintem ha meglesz a MU elleni hozzáállás, másodikok lehetünk. :)
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.30. 13:39:00

Gomezinho írta:Titi nyugivan már mindenki tudja milyenek ők! Még mindig a Puskás korabeli Madridra verik mindannyian!állandóan a Bl-el jönnek! hogy ide 9 meg oda 9 Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
Hát ez az...a BL-ről érdekes módon idén, sőt az utóbbi 5-6 évben egyik sem tud vergődni, hogy mit ért el a Madrid. De a Barca fikázása az megy évek óta...az megy...

Tudom, hogy nem kéne az ilyenekre reagálni, de egy kicsit most már felkaptam a vizet...pedig nem szoktam az ilyenekre válaszolni, sőt ilyen hangnemben, de pláne ma ez egy kicsit sok volt. Tudhatná az ilyen is, hogy nem pont ilyenkor kéne ilyeneket írogatni egy Barca fórumra... :? Na mindegy...többet nem foglalkozok az ilyenekkel.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.04.30. 13:38:30

Abba a nonszensz helyzetbe kerültünk, hogy örülnünk kell majd annak, ha szerdán az El Clasico-n sorfalt állunk a Madridnak. Mégpedig azért, mert:
már csak a Villarreal-nak van esélye a Madrid előtt végezni matematikailag, de ha hétvégén nem nyernek Sennáék, akkor a Real a bajnok, tehát mi sorfalt állunk nekik a Bernabeuban. Ha viszont a Real nem nyer, a Villarreal pedig igen, akkor még nem dőlt el a bajnokság. Viszont ez azt jelentené, hogy mi hiába nem állunk sorfalt a Bernabeuban, a Villarreal 3 fordulóval a vége előtt még mindig 4 ponttal lesz előttünk és ehhez még nekünk meg is kéne verni a Valenciát :roll: :x :shock:
Vagy inkább egy 3. hely, mint egy sorfal Madridban? :P :P :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2008.04.30. 13:43:45-kor.
Előre a TITOlusokért!
raúlgonzales89
Barça B

2008.04.30. 13:33:53

Tudjátok mit?! nem is akarok egy szót se hallani a realról a Barca-reál meccs lefújásáig komolyan...nem vagyok kiváncsi hogy mennyire királyiak vagytok lef...om abszólut nem érdekel a reál!!! és nem tudom mit élvezel ebbe köc..g robinho 11 h ide írogastz?!jó tudom,de akkor se mer ezzel nem érsz el semmit...csak annyit maximum h levágjuk (de télleg) h mennyire egyszerű vagy! :wink:
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.30. 13:29:11

Titi nyugivan már mindenki tudja milyenek ők! Még mindig a Puskás korabeli Madridra verik mindannyian!állandóan a Bl-el jönnek! hogy ide 9 meg oda 9 Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.30. 13:23:20

Gomezinho írta:Azért a madridi gyereknek is igaza vanmert néhányan eléggé elfogultak voltak közölünk és most sehírük sehamvuk! Mondjuk Én is eltüntem de engem letiltottak :D na de a lényeg hogy most a Madridost nem kell ezért bántani mert ő ezt a hszt beirta ő sem ir magától ilyet valami neki is bántotta a csőrét amimiatt ilyet irt! De ettől függetlenűl csunya beszólásvolt! De egyikrészről sem kell a tanári szöveg most! A Madrid egy sz*rabb kerettel lett bajnok! Szóval magunkból kiindulva semmiokunk a felháborodásra! Na és most szidhattok engem is! :)
Csak elmondanám, hogy nem volt igaza. Nincs okunk felháborodásra??? Akkor miért nem jönnek/jöttek az ilyenek, amikor a Madrid rosszul játszott és sorra kaptak ki mindenkitől szinte??? Ilyenkor meg jönnek mint légy a .... Engem csak ez idegesít néha... :?

szerk: Egy Barcás oldalon nehogy már ő ossza itt az észt...vergődjön a madridistán.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.30. 13:12:50

Azért a madridi gyereknek is igaza vanmert néhányan eléggé elfogultak voltak közölünk és most sehírük sehamvuk! Mondjuk Én is eltüntem de engem letiltottak :D na de a lényeg hogy most a Madridost nem kell ezért bántani mert ő ezt a hszt beirta ő sem ir magától ilyet valami neki is bántotta a csőrét amimiatt ilyet irt! De ettől függetlenűl csunya beszólásvolt! De egyikrészről sem kell a tanári szöveg most! A Madrid egy sz*rabb kerettel lett bajnok! Szóval magunkból kiindulva semmiokunk a felháborodásra! Na és most szidhattok engem is! :)
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.29. 19:29:42

Benga írta:Most komolyan, ha jóarc akart volna lenni akkor elviszi Raul-t
De most komolyan ki helyett? Villa Torres? Akkor még esetleg befigyel a pad, de ugye Güiza előtte jár gólokban. És ha a tizik nélküli góllövő listát nézzük akkor vezet.
Raul utóbbi évekhez képest jó, de az ő ideje válogatottban lejárt. :roll:
az uccsó sorral nem értek egyet,de a többivel igen.amúgy ez a Güiza gyerek szimpi, szívesen látnám a Madridban :D idén jól tolja, a Realnak is rúgott gólt a Bernabeuban ősszel.
Benga
Entrenador del Barça

2008.04.29. 19:03:37

Most komolyan, ha jóarc akart volna lenni akkor elviszi Raul-t
De most komolyan ki helyett? Villa Torres? Akkor még esetleg befigyel a pad, de ugye Güiza előtte jár gólokban. És ha a tizik nélküli góllövő listát nézzük akkor vezet.
Raul utóbbi évekhez képest jó, de az ő ideje válogatottban lejárt. :roll:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.29. 18:51:54

Perrero írta:
fir3bird írta:kár hogy Raúlról egy szót sem szólt :roll: ott a helye az Eb-n
jah, mint néző...
Kis gonosz... Bár eggyet értek :D
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.29. 18:46:00

kár hogy Raúlról egy szót sem szólt :roll: ott a helye az Eb-n
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.29. 18:35:57

Luis Aragonés, a spanyol válogatott szövetségi-kapitánya dicsérően szólt a Real Madrid idei szezonjáról, s elsősorban azt emelte ki, hogy Bernd Schuster csapata kollektivitásból jelesre vizsgázott idén. Véleménye szerint a Madrid megérdemelten fogja nagy valószínűséggel megszerezni 31. bajnoki címét, hiszen "sok jó meccse volt", az időnként megtapasztalt formahanyatlás pedig természetszerű velejárója a klubfutballnak.

"Tetszett a Real Madrid, nagyszerű meccseket játszottak. Csapatként nagyon erősnek láttam őket, a rossz momentumok pedig logikusak. Egy csapat nem adhat mindig 100%-ot, más csapat is nyerhet, ennek ellenére a Madrid teljesen megérdemelten nyer meg egy olyan remek bajnokságot, mint a spanyol" - vélekedett a spanyol futball egyik doyenje. A tréner továbbá nem értett egyet azokkal a megállapításokkal, melyek szerint a spanyol bajnokság színvonala idén valamelyest visszaesett volna, elmondása szerint ez csak azért tűnhet úgy, mert a Liga idén minden eddiginél kiegyenlítettebb volt:

"Nem hiszem, hogy lenne visszaesés, meglehetősen kiegyenlített lett a bajnokság, és nagyon nehéz megnyerni az összes mérkőzést. Ma bárki képes megverni bárkit. Ahol visszaesés van, az a nemzetközi kupaporond, a liga csaknem minden évben több vagy kevesebb csapattal képviselteti magát. Ebben a szezonban egy kicsit kevesebb csapat volt ott, mint ezt megelőzően, mert az erre legesélyesebbek nem nyertek, de az angol futball, amely sokak szerint kiemelkedik nem jobb, de nem is rosszabb, mint a spanyol."

Nem akarom a vitát feléleszteni, a spanyol bajnokság szinvonaláról. Csak meg akartam mutatni, hogy vannak olyan szakemberek is akik az én véleményemet osztják
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.28. 22:11:54

fir3bird írta:
gergo9 írta:Légyszíves tanulj már meg olvasni!!! Ki mondta azt hogy Deco nem 2004ben érkezett?? Azt mondtam hogy vett sztárnak minősül de azt nem mondtam hogy mikor vettük!!! Messi meg még akkor csak a tehetség korszakát élte!!!!
gergo9... :lol: :lol: no comment! ez téged minősít...engem nem kell kérni, még anno a suliban megtanultam...és valóban nem mondtad hanem írtad

Itt nem igazán sikerült jól megértetni magam!!!! Valóban amit írtam az nem volt egyértelmű. Ezt úgy értettem hogy vannak olyan játékosok akik itt lettek sztárok vannak akit már sztárként vettünk meg. Tehát amikor kumma jók voltunk 2005/2006os idényben. Akkor a játékosok közül igazán csak Deco minősült "vettsztárnak" a többi a saját volt. Ezt pedig egy olyan hozzászólásra írtam hogy tele voltunk sztárigazolással vagy mi pontosan nem emléxem!!!
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.28. 21:51:24

gergo9 írta:Légyszíves tanulj már meg olvasni!!! Ki mondta azt hogy Deco nem 2004ben érkezett?? Azt mondtam hogy vett sztárnak minősül de azt nem mondtam hogy mikor vettük!!! Messi meg még akkor csak a tehetség korszakát élte!!!!
gergo9... :lol: :lol: no comment! ez téged minősít...engem nem kell kérni, még anno a suliban megtanultam...és valóban nem mondtad hanem írtad

Ami a bajnoki címet illeti valahogy nem érzem olyan nagy cuccnak, nekünk egy BL kéne már nagyon! Jó persze örülök a bajnokságnak is de sajnos ez tény: ha a Barca nyeri a BL-t akkor tényleg minden róla fog szólni nem a spanyol bajnok Realról...és ilyenkor lófalloszt sem ér a La Liga.Ja és tényleg tök fölösleges ezekről vitatkozni hogy trágya a bajnokság, meg hogy a Real játéka [auto_cenzúra]!Kit érdekel? az idei valóban egy ótvaros bajnokság volt, reméljük jövőre a legjobbakat!
Poreko
Jugador del Barça

2008.04.28. 20:55:53

Látom parázs vitákat váltott ki a tény, amit már ezerszer kibeszéltünk itt és ott és mindenütt.
Szerény véleményem szerint a következő bajnokságtól mindig jobbat kellene és kell várni a szurkolónak, különben nem szrukoló, ha nem akar fejlődést-változást látni (ez persze csapatonként változik, hol igaz a leginkább, legkevésbé).

Szerintem lehetett volna jobb is ez a spanyol bajnokság, de én nem érzem vészesen gyengének, sok sok szép produkciót mutathat fel a PD, melyek a jövő évre fognak igazán beérni a tendencia alapján: láthattuk, hogy a Villareal milyen stabil csapat lett év végére, a Racing a nagyokkal fog vetekedni jövőre ezzel a magabiztossággal, az Almeria-Mallorca formától függően ugyan de Uefa kupáért fog harcolni, és ott van a még a Depor és az Atlethic, akik év végére nagyon magukra találtak. Az Atleticó pedgi, ha nem fullad ki jövőre, az első helyekre is odaérhet, csak a hajrával van náluk gond.

Egy szó mint száz, úgy érzem, hogy ebben az évben a legtöbb csapat átmeneti korszakon van túl, esetleg még tart. De az biztos, hogy a legtöbb csapatnál nem a lassú összekovácsolódás folyamatát érzem, hanem alapvetően új "játékszisztémát" kerestek. Főleg az idény elején rosszabb csapatokra igaz ez.
Természetesen negatív csodák is vannak, de ezekkel nem érdemes még foglalkozni.

A jövő évben sokkal kiegyensúlyozottabb közép és élcsapatokra, és 5-6 egyértelmű kieső jelöltre számítok, mivel a legtöbb csapat a jelenlegi edzőjével fog rajtolni jövőre, és az idén letett alapkövekre építkezve már keményebb és összeszokottabb gárdák lesznek majd.

Szükségszerű minden ligában egy ilyen átmeneti időszak, hiszen az erős törvényszerűen idővel gyengébb, a gyengébb pedig erősebb lesz, hogy mennyivel az más kérdés, de hogy a spanyol focinak mindig lesz miből építkeznie, az is biztos.

Az idény nagyon ingadozó volt, melyet valóban nevezhetünk minőségromlásnak is, de pozitív irányban is volt kilengés, és épp ezért én sokkal jobban élveztem, mint a tavalyi idényt (ha nem is izgalom, de futball minőség szempontjából), mert habár voltk nagyon rossz meccsek is, olyan dolgokat is láttam, melyek merőben kárpótoltak érte.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.28. 20:09:46

Szandi írta:
Varga Tamás írta:A Roma sikerének kifejezetten örültem, nagy megelégedettséggel töltött el.
Annak én is kifejezetten örültem. Kiesett a Madrid, és ráadásul hatványozta az örömöt, hogy a Romátol, akiket alapból nagyon bírok. :P

Jó, most kiörömködhetik magukat. Nincs ezzel semmi. Csak a végén ne jöjjenek ide hordában arcoskodni.
Ok nem örömködöm túlságosan csak védem néha a csapatom. Az mind rendben, hogy a Real nem játszott szépen idén, azt hiszem volt 9-10 olyan Real meccs amit azért szívesen megnézek bármikor az idei szezonból, pl az utolsó Real-Bilbao is a jobb meccsek közé tartozik.
Azt is elismerem, hogy február-márciusban a Real hm pocsékul játszott beleértve a Roma elleni visszavágót - Rómában szerintem tiszteségesen helyenként jól játszott a csapat.
Azt viszont visszautasítom, ha letrágyázzák a Madrid idei szezonját. Nem játszottak szemetgyönyörködtetően elismerem, de azért a másik végletekbe se essünk. Köszönöm
Szandi
Főnökasszony

2008.04.28. 20:03:41

Varga Tamás írta:A Roma sikerének kifejezetten örültem, nagy megelégedettséggel töltött el.
Annak én is kifejezetten örültem. Kiesett a Madrid, és ráadásul hatványozta az örömöt, hogy a Romátol, akiket alapból nagyon bírok. :P

Jó, most kiörömködhetik magukat. Nincs ezzel semmi. Csak a végén ne jöjjenek ide hordában arcoskodni.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Lezárt