Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.22. 14:58:25

Fernando írta:Minden meccset láttam idén barátom. De azt tegyük hozzá h Eto'o fél szezont kihagyta. Touré hátsérvvel játszott. Milito többet volt sérült mint harcképes. Emellé társult a kritikán aluli játék. Ha ezek a játékosok, rendszeresen egészségesek lettek volna, akkor nem olyan játékosokkal pótóltuk volna őket a kezdőbe mint Bojan (fiatal, jol játszott, de sztem csak ahoz képest játszott kimagaslóan h mennyi idős), Gudjohnsen, Edmílson, Oleguer, Pinto, Thuram, Ezquerro. Eléggé gyúrnék a padon. És ismétlem kezdőbe max 3 játékost vennék. Alvés, Silva vagy Afellay, és egy irányítót. Padra több embert vennék mint a kezdőbe.

Szerk: Köszi Titinho. Jolenne már velük megegyzeni 8)
Milito nem volt többet sérült mint harcképes... de a többiben igazad van. Kérdés: Ki fog eljönni padozni a Barcába? Sokan nem, és ha azok kapják meg ősztől is a lehetőségetakik idén leszerepeltek (ők lesznek a kezdők), akkor sokáig egyik új igazolás se marad sztem...
Nóbi
Capitá del Barça

2008.05.22. 14:54:17

lenart cryuf írta:Nóbi!
Csak hasonlítsd össze az Angol meg a Holland játékosokat a spanyol ligában..ot van pl.Owen semmire sem ment Wodgate szintugy...angolok nem ilennek a spanyol fociba viszont a hollandok itt már bizonyitottak..és VdV szerintem teljesen beleillene ebbe a közegbe!!
maximálisan egyetértek Veled, csak kötözködni akartam picit :D
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.22. 14:52:00

Nekem nagyon tetszik az otlet, nem feltetlenul mindig pont ezzekkel az emberekkel a kezdoben a kozeppalyan,de vmi ilyesmivel.
ami nagyon jo benne h 2 db cserevel(!!!!) at lehet alni az egyikbol a masikba!!!!!!!!!!!! pl Ini, Xavi vs. Keita + Silva (a te kezdodre irva). Annak idejen Mourinho is rengeteg mecsen alkalmazta ezt a Chelsea-ben s jo par mecset ezzel is nyert meg h a masodik felidoben 2 cserevel az addig jatszott rendszerbol atallt a masikba.[/quote]

Na pont erre gondoltam én is, a Makalele-Essien kettősre. :) Attól még h így kezdünk, nem jelenti azt h ne lenne támadójáték. Főleg sztem idegenben nem lenne ez hülyeség néha, otthon maradhatna általában a 4-3-3. Persze számít az is hány támadóval játszik az ellenfél, meg h mien felállásban. Amikor támadunk, a 4-4-2-ben akkor 4 csatár rohamozhatná az ellenfelek kapuját akár (Messi,
Silva, Eto'o, Henry), viszont a 2 védekező középpályással megmaradna a stabiliás sztem. Ezt arra értem h a kontrákat 2 ilyen labdaszerző jobban meg tudná szűrni.

Amúgy van még 1 felállás ami sztem szintén jó lehet.

4-2-1-3

----------------Valdés-----------------

Alves-----Puyol-----Milito-----Abidal

---------Toure---------Keita----------

------------------Xavi------------------

Messi---------------------------Henry

-----------------Eto'o-----------------

Kicsit magyar válogatottas, :D de ki lehetne próbálni....
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 14:45:50

Minden meccset láttam idén barátom. De azt tegyük hozzá h Eto'o fél szezont kihagyta. Touré hátsérvvel játszott. Milito többet volt sérült mint harcképes. Emellé társult a kritikán aluli játék. Ha ezek a játékosok, rendszeresen egészségesek lettek volna, akkor nem olyan játékosokkal pótóltuk volna őket a kezdőbe mint Bojan (fiatal, jol játszott, de sztem csak ahoz képest játszott kimagaslóan h mennyi idős), Gudjohnsen, Edmílson, Oleguer, Pinto, Thuram, Ezquerro. Eléggé gyúrnék a padon. És ismétlem kezdőbe max 3 játékost vennék. Alvés, Silva vagy Afellay, és egy irányítót. Padra több embert vennék mint a kezdőbe.

Szerk: Köszi Titinho. Jolenne már velük megegyzeni 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.22. 14:42:12

Fernando írta:Esetleg magyarul egy rövid tartalmat?
A címben annyi van, hogy már két éve várja azt, hogy a Barcához igazoljon. Az interjú tartalma pedig hasonló ahhoz az interjúhoz ami itt is fent volt az Eurobarcán, csak itt már egy kicsit nyíltabban beszél arról, hogy:
- szeretne távozni mostmár,
- egy ilyen nagy klubnál mint a Barca, büszkeséggel töltené el ha itt játszana
- kérdezték még a sevilláról, az esetleges vételáráról (erre nem nagyon tudott mit mondani), valamint Guardioláról akit nagy játékosnak tartott és szerinte megállja a helyét a Barca kispadján is.

Tömören ennyi, de majdnem ugyanaz mint a múlt heti El Mundo-s interjú, annyi különbséggel még, hogy itt a saját házában látta vendégül a katalán SPORT munkatársait.

MÁS

Silváért állítólag a vezetőség sokallja a 25 millió €-t, ebből az árból mindeképpen lefaragnának. Tegnap még arról szólt a fáma, hogy 18 milliót adnánk érte, mára kiderült, hogy a Valencia 25-öt kérne érte, max. két nap múlva szerintem le is zárulhat a transzfer, hiszen nincsenek olyan messze az álláspontok egymástól. Kb. 21-22 millió € lesz szerintem a vége. Vagyis....remélem...
:wink:

A Marca megint szépet alkotott: Martin Caceres. Tényleg ügyes a srác, de ez szerintem kamu hír. A Real Madrid valamint a Valencia is szeretné leigazolni az uruguayi 21 éves védőt.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Poszi
Jugador del Barça

2008.05.22. 14:42:10

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181299&

Gyere baba, csak engedjen el az a csúnya nido bácsi! :)
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.22. 14:40:27

Fernando írta:Iniestát a padra küldeni? nemhinném hogy jö ötlet lenne. És sztem sokkal inkább a kispadot kell megerősíteni a rotáció miatt mintsem a kezdőt. Ott elég 2 nagyon indulokt esetben három. (jobbhátvéd poszt, balszélső poszt, esetleg csatárposzt vagy irányító poszt). Kispadra kell ember hozni.
Barátom a kezdő idén leszerepelt... vagy nem nézted a meccseket? :D Ha csak a padra veszünk embereket, megint ott kötünk ki! Ja és kicsit Iniesta is ülhet a padon néha, :wink: főleg 1 olyan csapat ellen amely meköveteli h 2 szűrőt alkalmazzunk...
sabres
Barça B

2008.05.22. 14:36:13

xbalix írta:Az én "válogatottam" :D

4-4-2 Valdés

Alves---Puyol---Milito---Abidal

Silva---Toure---Keita---Messi

Eto'o---Henry

Pad: Jorquera, Piqué, Garay, Sylvinho, Xavi, Iniesta, Bojan, Giovani (ebből 5)

4-3-3 Valdés

Toure

Xavi---Iniesta

Messi Henry

Eto'o
Nekem nagyon tetszik az otlet, nem feltetlenul mindig pont ezzekkel az emberekkel a kezdoben a kozeppalyan,de vmi ilyesmivel.
ami nagyon jo benne h 2 db cserevel(!!!!) at lehet alni az egyikbol a masikba!!!!!!!!!!!! pl Ini, Xavi vs. Keita + Silva (a te kezdodre irva). Annak idejen Mourinho is rengeteg mecsen alkalmazta ezt a Chelsea-ben s jo par mecset ezzel is nyert meg h a masodik felidoben 2 cserevel az addig jatszott rendszerbol atallt a masikba.
Replay
Director del Fútbol

2008.05.22. 14:35:50

De jó, hogy (délelőtt) leirtam, Nasri még nem az Arsenal játékosa...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.22. 14:36:27-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 14:34:42

Különösebben nem érdekelt sose Nasri. Annyira nem fogott meg a játéka, hogy azonosítani tudjam a Barcáéval.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.05.22. 14:32:03

Fernando írta:Félreértelmeztél. Amit zárójelbe írtam azt a kezdőre értettem. Szal oda kell irányító. Padra minek? De igazából minden csak akkor fog eldőlni, hogyha látjuk milyen felállásban játszunk. Vagy felállásokban
Ja, értem. Bocs. Amúgy, kit akarnak irányítónak idehozni?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.22. 14:30:32

A Manchester BL-győzelmének egyik legfőbb oka, hogy kegyetlen hosszú a kispadjuk...Nekünk is ezt a szempontot kell követni, minőségi játékosok a kezdőbe és a padra egyaránt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 14:30:27

Azért azt nem mondanám h ingyen van. De ennyi kell h elhozzuk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.22. 14:28:10

Fernando írta:Esetleg magyarul egy rövid tartalmat?
hát a cím annyi hogy 2 éve várja hogy végre itt játszhasson...
a többit most nincs időm :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Replay
Director del Fútbol

2008.05.22. 14:27:12

Délutáni hirszösszenet a Marca-tól:
David Silva mellett Txiki szeretné megszerezni Martin Caceres-t is.

Silva ügyében egybehangzóan irnak a 20-25milliós vételárról.
Azt mondom fizessük ki gyorsan és hozzuk el, ennyiért szinte ingyen van :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.22. 14:28:48-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 14:26:53

Pocsa11 írta:
Fernando írta:Iniestát a padra küldeni? nemhinném hogy jö ötlet lenne. És sztem sokkal inkább a kispadot kell megerősíteni a rotáció miatt mintsem a kezdőt. Ott elég 2 nagyon indulokt esetben három. (jobbhátvéd poszt, balszélső poszt, esetleg csatárposzt vagy irányító poszt). Kispadra kell ember hozni.
Most őszinten...Deco elmegy, R10 elmegy. Ki fogja ezt a csapatot mozgatni? Ini meg Xavi biztosan nem. És szerinted padra kell irányítót hozni? Nasrit a tehetségéhez képest, potom pénzért lehetne elhozni. De a csodálatos vezetőség ezt az esélyt is képes lenne elbaltázni, pont úgy, mint Garaynál.
Félreértelmeztél. Amit zárójelbe írtam azt a kezdőre értettem. Szal oda kell irányító. Padra minek? De igazából minden csak akkor fog eldőlni, hogyha látjuk milyen felállásban játszunk. Vagy felállásokban
albicelesteX
A Vadász

2008.05.22. 14:26:09

Szevasztok!Egyetértek Fernandoval!Nem kifejezetten a kezdőnket kell televásárolni!Hanem sokkal inkább padozni képes minőségi cserejátékosakat!A kezdőbe az Alves-van der Vaart-+ 1 bal szélső 3as elég lenne!Padra meg lesz Piqué-mondjuk még egy belső védő-Keita-én hoznám Aimart-meg mondjuk amit itt felvetettek és nem hülyeség Güizat és ha lesz??? 8 távozó akkor is lenne minimum 7 érkező....Szerintem!!!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 14:23:56

Esetleg magyarul egy rövid tartalmat?
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.05.22. 14:23:35

Most őszinten...Deco elmegy, R10 elmegy. Ki fogja ezt a csapatot mozgatni? Ini meg Xavi biztosan nem. És szerinted padra kell irányítót hozni? Nasrit a tehetségéhez képest, potom pénzért lehetne elhozni. De a csodálatos vezetőség ezt az esélyt is képes lenne elbaltázni, pont úgy, mint Garaynál.
Zehii
Barça B

2008.05.22. 14:21:06

Gyerekek Alves megint jót nyilatkozott :D

Ha ezt a linket beillesztitek a www.translate.google.com oldalra a translate a web page részhez ott lefordítja angolra
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 14:19:45

Iniestát a padra küldeni? nemhinném hogy jö ötlet lenne. És sztem sokkal inkább a kispadot kell megerősíteni a rotáció miatt mintsem a kezdőt. Ott elég 2 nagyon indulokt esetben három. (jobbhátvéd poszt, balszélső poszt, esetleg csatárposzt vagy irányító poszt). Kispadra kell ember hozni.
lenart cryuf
Barça B

2008.05.22. 14:16:56

Nóbi!

Csak hasonlítsd össze az Angol meg a Holland játékosokat a spanyol ligában..ot van pl.Owen semmire sem ment Wodgate szintugy...angolok nem ilennek a spanyol fociba viszont a hollandok itt már bizonyitottak..és VdV szerintem teljesen beleillene ebbe a közegbe!!
A Csapat lehet hűtlen a szurkolóhoz,de a szurkoló sohasem lesz hűtlen csapatához!!!
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.22. 14:13:23

Az én "válogatottam" :D

4-4-2 Valdés

Silva---Toure---Keita---Messi

Eto'o---Henry

Pad: Jorquera, Piqué, Garay, Sylvinho, Xavi, Iniesta, Bojan, Giovani (ebből 5)

4-3-3 Valdés

Toure

Xavi---Iniesta

Messi Henry

Eto'o
Kralo
Entrenador del Barça

2008.05.22. 14:05:14

Aprieto írta:Azon elmélkedem, a hőn áhított Daniel Alvest, miért nem hímringyózza, színészezi le senki... holott mindenki tudja mire képes ha valaki berak elé egy plusz fűszálat :)
Persze aki szemellenzővel figyeli Ronaldot illetve Alvest, annak nem is tettem fel ezt a költői kérdést :wink: :D

Arról nem szólva, hogy egyiknek elviekben keményebbnek illene lennie védő létére... :idea:
Egyetértek. :) Én sem komálom Alvest, egyrészt emiatt.
Sajnálom, hogy Zambrotta nem marad. :(
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.22. 13:58:46

Dani Güizát már énis leírtam ide párszor. Még idény közben is. Sokan lehurrogtak...
Lezárt