2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gila nagyon jól tolta anno Parmaba! Aztán a Milan már túl sok volt neki, ha csak annyira lesz képes mint Milánóba akkor már kereshet is egy új csapatot! Fior jó csapat lesz pár éven belül! Jó edzőjük van jó játékosaik jövőre BL-be nyomják...kezd beérni az ottani munkagekkodan írta:Gilardinoval az az érdekes, hogy mindig be volt robbantva, mint nagy tehetség, de én nem tartottam akkorának sosemFernando írta:Nagyon bevásárol a Fiorentina
Gilardino lesz a következő igazolásuk.De biztos jó erősítés.
Gilardinoval az az érdekes, hogy mindig be volt robbantva, mint nagy tehetség, de én nem tartottam akkorának sosemFernando írta:Nagyon bevásárol a Fiorentina
Gilardino lesz a következő igazolásuk.
Sztem jól teszik.Gilardino a Milanban teljesen száműzött lett, bár Inzaghi jobban is tolta tavasszal.Jót fog neki tenni a környezetváltás.Fernando írta:Nagyon bevásárol a Fiorentina
Gilardino lesz a következő igazolásuk.
Figyeljük a Gremio 17 éves játékosát, Douglas-t, aki hasonló karakter, mint Robinho. Hivatalos megkeresés egyelőre nem érkezett, de a 8 milliós ár elrettentheti a Barcát, akik azért valószínűleg továbbra is figyelemmel kísárik a fejlődését.Asys írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=709024
Valaki lefordíthatná mi ez? aki vágja az angolt!
fiorentina nekem is az egyik kedvencem most h bl-be jutottak nagyon bevásárolnak már barzagli is megvan nekik csak igy továbbnoname írta:http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=708915
Eszerint Mourinho az Interhez fog menni.Tudom h megkérdőjelezhető a hitelessége, de sztem igen reális hír.Ennek abból a szempontból örülök h így valszeg vinné Decot is!
Más:állítólag a Fio leigazolja Gilardinot.Sztem nagy fogás.Bár mostanában nem ment neki, de a Parmában nem véletlenül ment olyan jól neki.A Fio az egyik kedvencem, remélem Gial képes lesz újra a régi lenni.
nem lenne hülyeség!Fernando írta:Aimar lehetséges hogyRiver Plate. Érdemes lenne rá még előtte lecsapni. Padra tökéletes. Rotációval elég játéklehetőséghez is jutna.