2008.05.24. 20:08:21
Számomra az angol átigazolási időszak még ami nagyon izgalmasnak igérkezik.
A Manchester-nél igazán nem látok nyag változtatásra okot, s nem is halotam, gondolom a védelem lesz a legfőbb csapatrész, ahova igazolhatnak.
Szokásos, nem meglepő módon máris záporoznak a nevek a chelsea körül, Bosingwa már megvan, ami szerintem jó döntés volt, s a távozók függvényében rengeteg nevet lehet még hallani, én ezekről tudok: S. Ramos, F. Ribéry, Di Santo, M. Richards, Robinho, Adebayor... Sok más is, de ezek a lényegesebbek, kérdés kik távoznak.
Az Arsenal már most megcsinálta azt, amit Wrnger-től megszoktunk, s ez fáj nekem leginkább: Nasri
Kérdés Benitez mekapja-e az Amcsiktó a várt átigazolási összeget, s akkor kiket igazolnak.
A Tottenham szinte biztosan megválik Bertbatov-tól, s mindenképp nagybevásárlásba kezdenek.
A Man. City-ről kár is beszélni, ha még ott nem is tartanak, amit én csak egyszerűen "Abramovics-szindrómának" nevezek, de közel állnak hozzá.
Izgalmas lesz...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton