Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én úgy tudom, hogy még nem. Az EB után lesz hivatalos tárgyalás és akkor döntenek Nasri ügyében véglegesen. (lehet tévesek, de én így emléxem)visca el barca írta:(nasri már az arsenal játékosa)
Megaztán nem is mi igazolunk!visca el barca írta:de ha már más figyelmébe ajánlgatsz dolgokat legalább tájékozódjál előtte.. (nasri már az arsenal játékosa)hortobagyikrisz írta:De ha már igazolni akartok akkor ajánlom nektek figyelmetekbe Maloudat és Nasrit!!!
de ha már más figyelmébe ajánlgatsz dolgokat legalább tájékozódjál előtte.. (nasri már az arsenal játékosa)hortobagyikrisz írta:De ha már igazolni akartok akkor ajánlom nektek figyelmetekbe Maloudat és Nasrit!!!
Istenem...Bokke írta:Az angol Manchester City együttese kész egy sokkal jobb szerződést adni a játékosnak, csak ne fogadja el a spanyol Real Madrid ajánlatát. A MU kész heti 150.000 fontos fizetést adni egy új megállapodás szerint a portugál zseninek! Ezzel a játékos lenne a Premier Liga legjobban kereső labdarúgója! A Real Madrid gigantikus, évi 7,2 millió fontos szerződéssel várná a labdarúgót az EB után. Állítólag C. Ronaldo és ügynöke Jorge Mendes folyamatos kapcsolatban van egymással, s a tervek szerint 2012-ig marad a Manchester United játékosa.
(foci24.com - Fedor János)
Na ennyit Fedor János cikkeihez!
Meg merem kockáztatni hogy azt se tudod kiről beszélsz. Mert Helb re az állításaid közül csak a nemzetiséges stimmel. Falábu? Tiszta röhely, egy optimális játékos lenne a Barcába.hortobagyikrisz írta:Mert a falábú fehérorosz tényleg nem üti meg a szintet!!!
Te egyátalán láttad már valaha játszani azt a "falábú" fehéroroszt????? Ez a becenév nem illik rá, merthogy nagyon jól cselez.hortobagyikrisz írta:Mert a falábú fehérorosz tényleg nem üti meg a szintet!!! [/b][/color]
Én Moutinho helyett inkább Silva-t hoznám, csomagban Villaval sztem olcsóbban megállapodhatunk a Valenciával! Ronaldinhonak menni kell, nem kétség, hiába is vannak belebu***va néhányan a fórumon!bencehun írta:hello sztem nem kéne a Barcaba a Cisse ,elég lenne a Moutinho és a Ronaldinhot pedig eladni
Hsz - hozzászólás.roy69 írta:Drigo ott van a végén,h cs vicc!de semmi gond...mondtam,h cs pl és vicc!előbb olvasd végigamugy mi az a hsz?
1. legközelebb használd a Szerkeszt gombot, és ne írj egymás után két hsz-t, köszi.roy69 írta:de mondjuk az bűn,h le akarják igazolni kicsi C-t? v miért tettek lépéseket a FIFA-nál? ezt nem értem...ennyi erővel mi is tehetnénh a City ellen R10 ügyében![]()
jó ez cs vicc
![]()
![]()
Ha jól értelmezem a MU lépéseket tett a Madrid ellen a FIFA-nál. Ideje volt már.