2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na és kire gondoltál erre a posztra????faithnomore írta:csak egy felvetés: mi lenne ha mondjuk nem középcsatárt igazolnánk, hanem mondjuk szélső támadót, és henry bemenne középre?
na és kire gondoltál erre a posztra????faithnomore írta:csak egy felvetés: mi lenne ha mondjuk nem középcsatárt igazolnánk, hanem mondjuk szélső támadót, és henry bemenne középre?
2 csatárból az egyik? Egészen simán.Fernando írta:Messi mint ék? Hát ti tudjátok. Nemszolok bele.
Eto'o és Bojan is nagyon sokat játszott a széleken, folyton cserélgették a posztokat. Szerintem összességében volt legalább 15 egész meccs amit teljesen középcsatárként játszott le.depth írta:Sokszor volt a balon ?lionelmessi19 írta:Elég sokat játszott idén középcsatárként, nemtudom mi ez a kényszerképzet. Attól hogy sokszor balon is volt, sé aztmondta hogy ott nemszeret...
Villa természetesen csak akkor pálya, ha Samu megy.Szinte mindig... Amikor Eto'o nem volt sérült, akkor baloldalt volt. Amikor Eto'o sérült volt vagy ANK, akkor is volt a baloldalt sokat, mert Bojan kezdett. Akkor volt középcsatár, amikor Iniesta volt a baloldalt. Ehez képest szerintem eléggé eredményes volt.
Sokszor volt a balon ?lionelmessi19 írta:Elég sokat játszott idén középcsatárként, nemtudom mi ez a kényszerképzet. Attól hogy sokszor balon is volt, sé aztmondta hogy ott nemszeret...
Villa természetesen csak akkor pálya, ha Samu megy.
Meglepődtök majd ti, ha jövőre Henry középcsatárként kezdlaxa1990 írta:Villa kell, mert Henry nem játszik olyan jól, sztem Villa sokkal jobb lenne.
ezzel egyetérteklionelmessi19 írta:Eto'ot 40
ezzel nem... Deco aug. 22-én lesz 31 éves... Rendben van, hogy jó formában van, de van még kb. 3-4 éve (35 évesen már nem feltétlenül kezdőként)... (a középpályásokat ismerve)...lionelmessi19 írta:... Decot 20 alatt én nem adnám senkinek sem.