Az aranylabdával kapcs annyit,h benne van a 2004-2005-ös szezon 2. fele...röhöghetsz magadom és én meg rajtadDanka00792 írta:Xavinho írta:Ronaldinho azért lett aranylabdás,m 2003-2004-es szezonban és a 2004-2005-ös szezonban maradandót alkotott...bocsika
Beckham már 2004-2005-ben egy kalap kaka vt a realnál és 2005-2006-ban is csak a nevéből élt,szintúgy,mint Figo és Raul(más kérdés,h Raul idén feljavult), Carlosról meg nem is beszélve. Owent meg ne nagyon említsd,m nem is játszottZidane is túl vt már pályafutása zenitjén,de talán még ő meg Ronaldo vtak az "igazi" sztárok, a többi inkább az idei Deco-ra meg Dinnyére hasonlított.Szal ennyit a galaktikusokról. Az meg,hogy van egy csapat nem jelenti azt,h vegyünk senkiket,hátha sztárok lesznek
![]()
![]()
![]()
Az aranyladba szavazás az adott éven belüli teljesítményre vonatkozik. Egyébként ezen jót nevettem, köszönöm a vidám hangulatot.
Beckham pedig az egyik legelszántabb, küzdöbb játékos volt a Real-ban, Barca drukker vagyok, de csodáltam az elszántságát! Raúl-t pedig sajnos nem kerülték el a sérülések. Owen, nos, Owen-nek volt a legjobb percenkénti gólátlaga, szinte mindig csereként ment a pályára, és legtöbbször gólt is szerzett. Ronaldo gólkirály lett 2003/04-ben, Zidane posztján talán még most is ür van, nem hiába keres ilyen elánnal irányítót a Madrid. (ez csak felvetés, mostanában nem követem annyira a Real-t)
"Az meg,hogy van egy csapat nem jelenti azt,h vegyünk senkiket,hátha sztárok lesznek"
Aki eljut a Barca-ig, az már alanyi jogon nem "senki". Egyébként sem szoktunk "senki"-ket igazolni, ha tudsz 3 olyan "senki"-t mondani az elmult 4 évben, aki tényleg senki, akkor megtapsollak.
U.I.: Ne rövidits mindent légyszives, néhol nagyon nehezen bogóztam ki, mit is akarsz közölni.

3 Senki: Oleguer(tudom,h nem igazoltuk,mielőtt belekötsz,de végig kezdő vt 2005-2006-ban),Ezquerro,Maxi Lopez
Jöhet a tapsvihar cserépedény

U.I: tanulj meg olvasni,m nem lesz 2. osztály