Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szabika69
Barça B

2008.06.21. 21:43:40

A Daily Mirror értesülései szerint a Barcelona megegyezett az Arsenallal Emmanuel Adebayor átigazolásáról. A hírek szerint a katalánok 22,5 millió fontot fizetnek a csatárért, ha a játékossal is meg tudnak állapodni. A hírek szerint az "ágyúsok" már Adebayor utódját keresik.
Szombat reggel azt közölte a Lanchasire Evening Post nevű angol lap internetes kiadása (lep.co.uk), hogy a Barcelona megállapodott Emmanuel Adbayor áráról az Arsenallal.

A lap úgy tudja, hogy a togói csatár 22,5 millió font ellenében költözhet Londonból Barcelonába, ha a spanyol klub a támadóval is meg tud egyezni.

Adebayor a Daily Mirrornak elmondta, a következő néhány napban mindenképp el fog dőlni, hogy hol folytatja pályafutását.

A támadóért korábban a Milan érdeklődött, de Arsene Wengert nagyon felbosszantotta, hogy a hírek szerint az olaszok a játékossal tárgyaltak először – állítólag meg is egyeztek vele – holott Adebayort 2010-ig élő szerződése köti az Arsenalhoz.

A Barcelona a nemzetközileg elfogadott előírások szellemében járt el, vagyis a londoni klubbal tárgyalt először, és úgy tűnik, hogy egyezségre is jutottak a felek.
Szabika69
noname
Llegenda del Barça

2008.06.21. 21:38:06

MR.Barca írta:Megvan a megállapodás Adebayorral?
A Barca új trénere, Pep Guardiola kijelentette, elsőszámú csatárjelöljte Adebayor, hiszen tökéletesen illene a taktikai felállásához.
A Marca mai információi szerint a Barcelona csapata mindenben megállapodott az Arsenal csatárjával Adebayorral, hivatalosan azonban még nem jelentették be a támadó érkezését.
A Marcával ellentétben a katalán lapok nem számolnak be semmien megállapodásról a Barca és Adebayor között.
Adebayor állítólag 29 millió font ellenében költözik katalóniába, ahol már nagyon várnák az érkezését.
Érdekes dolog az, hogy állítólag Eto'o is részese lehet az üzletnek, így tehát a pénz mellett Eto'o is az Arsenalhoz menne.
Arséne Wenger mindig is nagy csodálója volt a kameruni támadónak, így ő is örülne ha csapatába szerepelhettetné őt.
Guardiolat közbe arra ösztönzik, hogy Henryt tegye vissza abba a pozícióba ahol az Arsenalban játszott, hiszen így valószínüleg jobb teljesítményt nyújtana mint ott ahol Riijkard alatt teljesített a szélen.
Esetleg 29 millió euró.Fontban Etoo nem ér annyit. :roll:
A Fifa egy szégyen
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.21. 21:24:55

Megvan a megállapodás Adebayorral?
A Barca új trénere, Pep Guardiola kijelentette, elsőszámú csatárjelöljte Adebayor, hiszen tökéletesen illene a taktikai felállásához.
A Marca mai információi szerint a Barcelona csapata mindenben megállapodott az Arsenal csatárjával Adebayorral, hivatalosan azonban még nem jelentették be a támadó érkezését.
A Marcával ellentétben a katalán lapok nem számolnak be semmien megállapodásról a Barca és Adebayor között.
Adebayor állítólag 29 millió font ellenében költözik katalóniába, ahol már nagyon várnák az érkezését.
Érdekes dolog az, hogy állítólag Eto'o is részese lehet az üzletnek, így tehát a pénz mellett Eto'o is az Arsenalhoz menne.
Arséne Wenger mindig is nagy csodálója volt a kameruni támadónak, így ő is örülne ha csapatába szerepelhettetné őt.
Guardiolat közbe arra ösztönzik, hogy Henryt tegye vissza abba a pozícióba ahol az Arsenalban játszott, hiszen így valószínüleg jobb teljesítményt nyújtana mint ott ahol Riijkard alatt teljesített a szélen.
djtrack
Capitá del Barça

2008.06.21. 21:23:19

marc overmars-ról mit lehet tudni?:D ijj de szerettem a játékát:D hasonló szélső kellene hozzá. gyors robbanékony volt,igaz a kapura annyira nem volt veszélyes de jó beadásai voltak,csak a térde miatt kellett abbahagynia:(
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.21. 21:21:13

A Barca 21 millió-t fizetne Adebayor-ért az Arsenal-nak míg Hleb-ért 12 millió eurót.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.21. 20:50:38

matador írta:Adebayor jó játékos, de azzal ne példálózzatok hogy a La Ligánál erősebb PL-ben rúgott sok sólt...mintha nálunk lenne egy Thierry Henry...mintha ő is hasonló utat járt volna be, aztán itt pedig ne mondjam ki milyen teljesítményt nyújt...
Henry sérülten ""öregen"" egyátalán nem csúcs formába érkezett hozzánk.Nehezen tudott beilleszkedni családi gondjai is voltak szóval ez nem jó össze hasonlítás.
Tudod egy másik példa RVN a madridnál :wink:

És szerintem nem kell mindenkit lehúzni azért mert szóba hozták velünk.Mert vagy csak egy hülye újságíró találta ki vagy egy jó játékos akit nem véletlen akarnak leigazolni. :wink:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.21. 20:44:14

Adebayorral állítólag megeggyeztünk+az Arsenal-al is de az ágyúsok nem akarják hivatalosan megmondani míg nem lesz nekik új csatár.

Hernanes is közel van már remélem jön.

Silva mostanában nem merül fel a Barcánál remélem hozzánk jön.
tenkl
Jugador d'estrella

2008.06.21. 20:36:06

Mosquito írta:
Benga írta:Teszek egy utolsó elkeseredett próbálkozást. Észérvekre a többség nem figyel, bár tudom egy videót össze lehet rakni, de magáért beszél:
http://www.youtube.com/watch?v=wgBfwZmg ... re=related
Gyakorlatilag leránthatatlan. Spanyol védők kétlem, hogy megbirkóznának vele. És ezzel most nem azt mondom, hogy ő a legmegfelelőbb a posztra(bár...), de a vezetőség tudja mit csinál.
Ade/Villa/Güiza
Ebben a videóban a gólok 90%-a kontrából született, ahhoz meg nem kell nagy játékosnak lenni. A maradék 10% nagy része büntető gól, másik részében pedig Fabregas hozza kihagyhatatlan helyzetbe. Most néztem, de nem emléxem volt e 1db olyan találat amihez saját magának csinálta meg a helyzetet, amikor gólhelyzetig cselezte magát.
A spanyol védők pedig nem lerántani, elnyomni fogják(ha jön) hanem szerelni. Max. 10-13 akció gólt nézek ki belőle kezdőként nálunk. :twisted:
na jó, nem foglalkozok vele többet
lesz ami lesz..
kibírtam már sok gyenge idényt Barca szurkolóként, ezt is túl fogom élni :)
szerintem Eto ugyanígy lövi a góljait, ő is góljai nagyrészét Messi, Henry (vagy vki más) kihagyhatatlan passzaiból szerzi, és kontrából is nem egyszer. Ha meg a szép góljait említjük olyat is lő Adebayor. Igazti befejezőjátékos, tudná pótolni Eto'ot!
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.06.21. 20:18:20

Nóbi írta:
eddig egy rossz szavam sem volt laportáékra, na de ez már mindennek a teteje... - amennyiben igaz... :evil:
Azért a Mutus és Pavljucsenkós hírek se semmik...
Kép
Kép
Kép
Tofi
Barça B

2008.06.21. 20:15:07

Mosquito írta:
Benga írta:Teszek egy utolsó elkeseredett próbálkozást. Észérvekre a többség nem figyel, bár tudom egy videót össze lehet rakni, de magáért beszél:
Gyakorlatilag leránthatatlan. Spanyol védők kétlem, hogy megbirkóznának vele. És ezzel most nem azt mondom, hogy ő a legmegfelelőbb a posztra(bár...), de a vezetőség tudja mit csinál.
Ade/Villa/Güiza
Ebben a videóban a gólok 90%-a kontrából született, ahhoz meg nem kell nagy játékosnak lenni. A maradék 10% nagy része büntető gól, másik részében pedig Fabregas hozza kihagyhatatlan helyzetbe. Most néztem, de nem emléxem volt e 1db olyan találat amihez saját magának csinálta meg a helyzetet, amikor gólhelyzetig cselezte magát.
A spanyol védők pedig nem lerántani, elnyomni fogják(ha jön) hanem szerelni. Max. 10-13 akció gólt nézek ki belőle kezdőként nálunk. :twisted:
lesz ami lesz..
De ne azt várd hogy megindul a félpályáról (mint Messi) és végigcselezve belövi a gólt! Adebayor-nak a befejezés a feladata nem a cselezés, neki az a feladata hogy ott legyen a kapu előtt mikor pl beadják a labdát és befejelje vagy berúgja!
Mosquito

2008.06.21. 20:07:24

Ade/Villa/Güiza
lesz ami lesz..
Varga
Capitá del Barça

2008.06.21. 20:03:47

Nóbi írta:
eddig egy rossz szavam sem volt laportáékra, na de ez már mindennek a teteje... - amennyiben igaz... :evil:
Ezt valahogy nem tudom elhinni. Egyébként max cserének lenne jó szerintem.
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.21. 19:51:45

barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.21. 19:47:06

a goal.comon felvetődött gomis neve. állítólag ha Adebayor nem sikerül akkor rámegyünk. Remélem nem igaz, lehet hogy egyszer majd jó csatár lesz, de nekünk ígéretes fiatalunk van. akkor már inkább Güiza, vagy Drogba, de ne gomis. az Eb-n se tudott hozzászagolni a meccsekhez, amikor lehetőséget kapott.
Kép
Varga
Capitá del Barça

2008.06.21. 19:42:38

matador írta:Adebayor jó játékos, de azzal ne példálózzatok hogy a La Ligánál erősebb PL-ben rúgott sok sólt...mintha nálunk lenne egy Thierry Henry...mintha ő is hasonló utat járt volna be, aztán itt pedig ne mondjam ki milyen teljesítményt nyújt...
Henry nem ugyanabban a szerepkörben játszott itt mint ott... Szélsőt játszott, nem pedig középcsatért... Ennyit erről.
djtrack
Capitá del Barça

2008.06.21. 19:22:05

decot lampardért ronit meg drogbaért:D meg van oldva minden csak 1 szélső kell. jah pici pénzért ben Harfat meg lehetne szerezni:d technikás gyors vonalszélső!
matador
Jugador d'estrella

2008.06.21. 19:21:08

Adebayor jó játékos, de azzal ne példálózzatok hogy a La Ligánál erősebb PL-ben rúgott sok sólt...mintha nálunk lenne egy Thierry Henry...mintha ő is hasonló utat járt volna be, aztán itt pedig ne mondjam ki milyen teljesítményt nyújt...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.06.21. 18:41:19

Nem akartam irni mert csak a bajt hozom! De néhányan amit irtok ,hogy az az alkoholista Guiza jobb mint Adebayor? De tudjátok mit vegyük meg őt hátha 5-él több gólt rug és a togóit meg nézzük ,hogy kapja meg az aranycipőt jövőre!Arsenal mezben ...Bravok vagytok ti is ...
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.21. 18:40:07

cps46 írta:
Pocs írta:Adebayor a jelenlegi La Liganál erősebb Premier League-ben szerzett 24 gólt és nem gólerős ...? Ezenkívűl épp illene a szisztémába, mert Dani Alvés beadásai miatt pont jól jön egy magas, jól fejelő csatár...
A Premier League nem erősebb a La Ligánál. Van 4 jó csapatuk, akik kimagaslanak, de a kis csapatok nagyon gyengék. Torres például tavaly 36 meccsen lőtt 14 gólt, most átment Angliába, aztán 33 meccs 24 gól. Amúgy meg Adebayor szerintem nem jó játékos. Bár ha idejönne, akkor fél év után Bojan lesz az 1. számú csatárunk, mert csereként többet lőne, mint a togói.
nem értek egyet!!!!
szerintem Adebayor JÓ játékos
de Villa érkezésének sokkal jobban örülnék vagy Ibra-nak is!!
de ha Ade jön akkor sem lesz gond szerintem, mert ügyes csatár
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Danka00792
Director del Fútbol

2008.06.21. 18:38:40

cps46 írta:A Premier League nem erősebb a La Ligánál. Van 4 jó csapatuk, akik kimagaslanak, de a kis csapatok nagyon gyengék.
Ez OFF, de a PL a legszínvonalasabb liga az egész világon, a La Liga pedig idén szerintem a német liga színvonalát súrolja.
Ugy látszik te nem nézel elég PL meccset, nagyon pörgös szinte minden meccs. Egyébként a kis csapatok gyengék? Manchester City, Birmingham, Tottenham szerintem nem gyengék. :wink:

Plusz a legjobb négy között a Bl-ben 3 angol csapat volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.06.21. 18:40:09-kor.
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.21. 18:35:52

Pocs írta:Adebayor a jelenlegi La Liganál erősebb Premier League-ben szerzett 24 gólt és nem gólerős ...? Ezenkívűl épp illene a szisztémába, mert Dani Alvés beadásai miatt pont jól jön egy magas, jól fejelő csatár...
A Premier League nem erősebb a La Ligánál. Van 4 jó csapatuk, akik kimagaslanak, de a kis csapatok nagyon gyengék. Torres például tavaly 36 meccsen lőtt 14 gólt, most átment Angliába, aztán 33 meccs 24 gól. Amúgy meg Adebayor szerintem nem jó játékos. Bár ha idejönne, akkor fél év után Bojan lesz az 1. számú csatárunk, mert csereként többet lőne, mint a togói.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Varga
Capitá del Barça

2008.06.21. 18:28:30

cps46 írta:
Benga írta:
Ade 0?
Nem azért, de szerintem top 5 csatár egyike.
És ha Eto'o-tól könnyes búcsút veszük (minden bizonnyal)
Akkor szerintem Villa és Ő jöhet szóba.
(Szerintem Güiza is, de gondolom ha valaki nincs benne minden Nike reklámba az egyeseknél már nem játszik... :roll: )
Ade nálam is 0. Güiza simán jobb.
Güiza jobb mint Adebayor? :lol:
lopakodo
Capitá del Barça

2008.06.21. 18:23:03

torrentkiller írta:[quote="Csiszi"6""]Tényleg...
ha Ronaldinho elmegy a csapatból...
Ti kinek adnátok a 10-es mezt???
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!!
Én megkérdezném Messit, akkor ha nem kéri Bojannak adnám. Tavaji szezon után megérdemelné... A 9est meg az új középcsatárnak...[/quote]
Nagyon sok az esélye annak h a 25.-t kapja az érkező csatár.Mr majdnem biztos h adebayor jön és ő biztos kérné a 25.-t :!:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.21. 18:08:47

[quote="Csiszi"6""]Tényleg...
ha Ronaldinho elmegy a csapatból...
Ti kinek adnátok a 10-es mezt???
Én egyértelműen Messi-nek!!!!!![/quote]
Én megkérdezném Messit, akkor ha nem kéri Bojannak adnám. Tavaji szezon után megérdemelné... A 9est meg az új középcsatárnak...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Lezárt