Labdarúgó EB 2008
-
- Capitá del Barça
Ezek a digók ennyit tudnak,csak a spanyolok nagyon óvatosak.Volt azért egy-két bíztató mozzanat.Remélem 2-0 lesz a spanyoloknak. Lőnek egyet a 60.percig aztán az olaszok kínyílnak, és akkor még egyet vernek.Legyen így Istenem!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A meccs egyelőre csalódás, bár azt tudni lehetett, hogy az olaszok elfojtanak minden kezdeményezést, velük csak ilyen meccset lehet játszani... Ehhez értenek, máshoz nemigen. De ez a "játék" nem a futballkedvelőknek való. Sajnos a spanyolok eddig nem találnak fogást rajtuk, remélem ez megváltozik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Hajrá Spanyolország!!!!!
Ma nyerni KELL!!!

Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho 

-
- Llegenda del Barça
Nem is írtam, hogy a hollandok mondták maguknak ilyennek. Igen, a média volt ami bosszantott. Ilyenkor automatikusan örülök, ha a sok "szakértő" jóslásai mégsem jönnek össze.ozsimiki írta: annyit jegyeznék csak meg,hogy ezt nem ők állították,sőt továbbmegyek nem is itt a holland fanok,legalábbis a többség,csak a már teljesített meccsek után dícsérte az adott produkciót,nem adta oda csak úgy a jövőbeli meccseket nekik. + azt hiszem én is hozzátettem, HA tartják ezt a színvonalat,akkor komoly esélyesek. Oroszok ellen nem tudták azt játszani,és megérdemelten estünk ki.
Gondolom a médiára gondolsz,h a csapból is ők folytak,az lehetséges, de érthető,hisszen az eddigi teljesítményükkel rászolgáltak. Kár,h nem folynak tovább![]()
![]()
szerk: igazából nem tudom, hogy mi lenne ma a fegyver az olaszok ellen. Ha a spanyolok kitámadnak akkor az nekik tuti bukás. Szvsz vhogy a saját fegyverükkel kéne megverni az olaszokat.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Zomborit nem tetted hozzá, aki egész pályafutás során (és jelenleg is) abból él(t) hogy az Argentínoknak (asszem) rúgott egy bombagólt.
-
- Director del Fútbol
A bajszos Várhidi nem maradhat ki a képről, a nagy olasz szakértő, olaszverő, keletnémet fejű szakemberünk. Vállalhatatlan figurákat látni a TV-ben, de annyiban tisztelem, hogy 5 napja bevallotta, olasz drukker. Mintha eddig nem tudtuk volna??? pff
A magyar labdarúgás tökéletes jellemzője, hogy van egy angol verő Bozsikunk és egy olasz verő Várhidink és ezt a csontot addig rágjuk le, amíg csak lehet, a focink meg ül a mocsárban.
Szánalom.
Bocs az OFF-ért, csak nehéz ezt a formát elviselni. Ha sértek valakit, sorry.
A magyar labdarúgás tökéletes jellemzője, hogy van egy angol verő Bozsikunk és egy olasz verő Várhidink és ezt a csontot addig rágjuk le, amíg csak lehet, a focink meg ül a mocsárban.
Szánalom.
Bocs az OFF-ért, csak nehéz ezt a formát elviselni. Ha sértek valakit, sorry.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem itt különösen fontos melyik csapat szerez vezetést! Ha az olaszok,akkor nekünk lőttek,ellenkező esetben nagyon jó esélyünk lesz legyőzni a világbajnokot.
Tippem 1-0ás spanyol siker.
(megérzésem a fordítottját súgja
)
Tippem 1-0ás spanyol siker.
(megérzésem a fordítottját súgja

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az az aljadék részben, nem jutatta ki az Angolokat.....Dawe írta:hihetetlen hogy a nagy Holland csapatot megveri egy ilyen utolso aljadek

ma hajrá spanyolok! végleg ki kell zúgnia az olaszoknak. ha sikerül, akkor meg is kell nyerni az EB-t. viva espana 

- noname
- Llegenda del Barça
Engem már egyáltalán nem lepne meg az orosz-török döntő.A németek nagyon hulámzó teljesítményt nyújtanak,ha Swein. és Podolski rossz napot fog ki, akkor az esélyek azon az ágon 50-50.A másik ágon pedig bár a spanyoloknak szurkolok, de Hiddink sztem taktikában bárkit lever, szóal ez is 50-50 körül van.Akárhogy is legyen és a török-orosz duóból min az egyiket a döntőbe várom.Lesy írta:A végén még török-orosz döntő leszAz orosz futball az utóbbi években az egyik legtöbbet fejlődött a világon. A CSZKA és a Zenit jóvoltából az utóbbi 4 UEFA-döntőből 2-t orosz csapat nyert. Lehet, hogy most jön a válogatott és az EB-cím???
ui:kíváncsi leszek a ManU-Zenit EUSZK-ra. Már nagyon várom...
A Fifa egy szégyen
- albicelesteX
- A Vadász
Egyébként szerintem az Orosz kispadon ül az az ember akinek Riijkaard után kellett volna következnie itt!Ma olasz győzelem lesz ha az eddig tendencia folytatódik! 

Kihagytad Nasrit!!Rivaldo11 írta: Rajta kívül talán Diego...talán. Több nagyon jó játékos van azon a poszton, de olyan kellene, aki vezér is tud lenni.

frakció..pedig egy jó darabig másról sem szólt a topic.
Egyébként szerintem VDV bármikor hozná azt a szintet mint Deco,akitől rendkívűl "szimpatikus" volt,hogy megmutatta hogy kellett volna játszania az elmúlt két szezonban
Nos hogy miért van még mindig a Hamburgban,arra van egy elméletem.
Ez olyan mint amikor a buliban senki nem mer oda menni a legszebb lányhoz mondván,hogy úgysincs esélye. Ezért a legcsúnyábbat választja ki,mivel tutira akar menni..azonban az összes fickó is így gondolkodik,ezért a legcsúnyább lány egyszer csak a legkívnatosabbá lép elő akiért képesek bármire a srácok(lehet ismerős a szitu az idei igazolásoknál is..)
Vagy valami ilyesmi.

-
- Capitá del Barça
A várható kezdőcsapatok:
Spanyolország: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Marcos Senna, Xavi, Silva - Villa, Fernando Torres. Szövetségi kapitány: Aragonés.
Olaszország: Buffon - Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso - Camoranesi, De Rossi, Aquilani, Ambrosini - Toni, Cassano. Szövetségi kapitány: Donadoni.
VIVA ESPANA!!!!!
Spanyolország: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Marcos Senna, Xavi, Silva - Villa, Fernando Torres. Szövetségi kapitány: Aragonés.
Olaszország: Buffon - Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso - Camoranesi, De Rossi, Aquilani, Ambrosini - Toni, Cassano. Szövetségi kapitány: Donadoni.
VIVA ESPANA!!!!!
-
- Capitá del Barça
A végén még török-orosz döntő lesz
Az orosz futball az utóbbi években az egyik legtöbbet fejlődött a világon. A CSZKA és a Zenit jóvoltából az utóbbi 4 UEFA-döntőből 2-t orosz csapat nyert. Lehet, hogy most jön a válogatott és az EB-cím???

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A mai továbbjutótól függ,hogy nézem-e tovább a sorozatot..ha a spanyol kizuhannak,a sok anti foci nem érdekel már.Az oroszok még csak-csak,de ő nem szimpik.
Ha a németek nyerik,el is mond majd mindent a színvonalról.

Ha a németek nyerik,el is mond majd mindent a színvonalról.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Szerintem elképzelhető. Láthattuk,hogy a Német védelem eléggé zavarba hozható,és nem ritkán.. Úgyhogy ha Spanyol-Német döntő lesz én a Spanyolokat favorizálnám..LG írta:Miért léptek volna esélyessé elő![]()
Ha még a döntő be is jutnának, 1xüen elképzelhetetlennek tartom, h a németeket legyőzzék, kizárt.
Viva Espana
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Miért léptek volna esélyessé elő
Ha még a döntő be is jutnának, 1xüen elképzelhetetlennek tartom, h a németeket legyőzzék, kizárt.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Így, hogy kizuhantak a hollandok nagy esélyesnek léptek elő a spanyolok!
Nagyon kéne egy EB győzelem 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nekem ehhez nem kellett az EB. Deco elm1, és olyanokat akarnak helyette, akik ha sokat fejlődnek, akkor is max a cipőjét vihetik...Rivaldo11 írta:Ez az eb eddig arra is jó, hogy leszámolhassunk 1-2 illúzióval. Egyik ilyen illúzió az, hogy Van der Vaart világklasszis játékos. Nos, nem az. Amikor jól nyomták a hollandok, akkor sem ő volt a legjobb, de belőle már nem is lesz igazi világklasszis. Jó irányító, de nekünk igazi vezér kell. Ő pedig nem ilyen. Beszédes az is, hogy amíg az igazi klasszis irányítók után két kézzel kapnak Európa szupercsapatai, addig ő a HSV-ben nyomja. Hasonlóan vélekedek Moutinhoról is. Ezek a játékosok egyszerűen nem elég jók ahhoz, hogy a Barcelonát elirányítsák. Jók, de nekünk még jobbak kellenének...
Eddi mind3 meccsen az nyert akinek szurkoltam, nekem csak az oroszok győzelme volt meglepetés, abba én sem hittem, de nagyon megérdemelték, a végén már lefocizták a hollandokat.
Ma olasz győzelmet várok, de inkább a spanyoloknak szoritok.
Ja, amugy tartom azt, amit az EB előtt mondtam, h a németek győznek.
Az orosz a meccsen vissza kelett fogni magam, mert az egész kocsmában én szurkolrtam csak nekik

veszélyes...de nem vészes!Benga írta:ma estéhez pedig:
Spanyolország: Casillas – Ramos, Marchena, Puyol, Capdevila – Senna – Iniesta, Xavi, Silva –Villa, Torres.
Olaszország: Buffon – Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso – Aquilani, De Rossi, Ambrosini – Perrotta – Toni, Cassano.
Ettől féltem az a római kettős az olasz középpályán komoly aggódásra ad okot minden spanyol drukkernek. Lehet így olaszok jobban is járnak.
VIVA ESPANA

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én nem tartom esélyesebbnek az olaszokat a spanyoloknál, a spanyolok jó szériában vannak és ha olyan támadójátékkal rukkolnak elő Torresék, mint a hollandok, akkor megverhetők. Nem szabad labdához engedni őket és folyamatosan birtokolni kell. VIVA ESPANA!!!

-
- Director del Fútbol
Rivaldo11-et kiegészíteném: Arda és Arshavin. Számomra egyértelnűen az EB felfedezettjei 

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.