Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fazio a játék egyik legjobb belső védője lesz, nem mellesleg rettentő jól fejel, szögiknél aranyat ér.albicelesteX írta:Sziasztok!Kettő darab belső védőre lenne szükségem és ötleteket várnák!Köszi!
Piqué, CáceresalbicelesteX írta:Sziasztok!Kettő darab belső védőre lenne szükségem és ötleteket várnák!Köszi!
Köszi!És hogy működik ez a modifier?Letöltöttem és telepítettem!Hogy lehet használni-?Perrero írta:attól függ, hogy kivel vagy... játék elején kis csapathoz:
-Rochela
-Sakho
nagy csapathoz:
-Garay
-Zapater -zapater nálam bevált anno vk-ként is, mikor be kellett tennem sérülések miatt
barcával nyomulok, szokásomhoz híven behuztam a bl-t, bajnokságot, spanyolokkal az eb-t (Bojan lett a golkirály)
átigazolási bevételek circa 2-300 misi, ugyanis 30 játékosnak járt le a szerződése akiket elhoztam, majd eladtam... pl maxi rodriguezt 16 misiért... néhánan nem mentek el, őket leraktam a "B" csapatba..
Iniesta elment milanba 30 millioért, Xavi 16ért arsenalba, eto'o 28ért milanba szintén...
kezdőm:
Oier Olazabal - Richards, Puyol, Piqué, Marcelo/A. Traoré - Marc Crosas/Thiago/Javi Martinez, Messi/Assulin, Silva/Matias Fernandez, Agüero - Villa/Pato/Balotelli Bojan/Németh/vmi 19 éves ruszki aki volt eb-n és nem jut eszembe a neve
első csapatomba 8-10 saját nevelés van
Fel lehet vele nyomni a kasszát?Mármint az igazolási keretet?Perrero írta:2007 decemberében kezdek 1et a segunda division b legrosszabb csapatával, pénzt felnyomom, reputationt nem, kéne pár playa tipp
Modifier mondjuk tényleg cheat, bár szerintem azzal nem csítelek akkorát, ha adok vkinek egy kumma állampolgárságot.Agypiercing írta:bocs hogy beleszólok, de nem állhattam meg. magam is menedzserezek hébe-hóba, természetesen cm/fm sorozattal, és pfff... hát, fm modifier, genie scout, ezek egyértelműen a cheat kategóriába tartoznak!szerintem rá kell áldozni a játékra az időt és a türelmet, hogy "rendesen" jusson előbbre az ember. pl. van egy haverom, aki kb. 20 szezon alatt fölverekedte magát a Worchester Utd.-del, egy félamatőr csapattal a hatodik ligából a premiershipbe
. ráadásul úgy, hogy nem használta a player search-öt, csak azokat igazolta, akiket a scoutok találtak, és csak azokat az edzőket, akik hirdetésre jöttek. az a valami!
![]()
fm modifier és társai kb. olyanok, mint a régi doom játékban az iddqd, az örök élet kód. én nem vagyok egy nagy menedzser, de én is játszottam már uefa-kupa negyeddöntőt magyar csapattal, fm07-ben, talán még képem is van róla. az Everton ejtett ki, idegenbeli 2-2 után hazai 0-1-gyel
. és sose csíteltem, bár meg kell hagyni, néha ütnivaló dolgokat csinál a gép... na csak ennyit akartam, no offense!
Azért az Európai Úniót nem variálom meg, majd ott fent az okosokPerrero írta: aha, de eccerübb ha pl szenegálra beállitod h eu-tagok
Ezzel a szerkesztővel lehet pl. olyat, hogy adok egy játékosnak más(nyilván európai) állampolgárságot?Perrero írta:2007 decemberében kezdek 1et a segunda division b legrosszabb csapatával, pénzt felnyomom, reputationt nem, kéne pár playa tipp
Nah, Mascherano eladását jól megszívtam mert a west ham-et illette az eladás 80%. A taktikot kipróbálom. Annak vkp-nek mi a neve mert nálam nincsPerrero írta: sztem ne vkpval játsz3-4-1-2-t szoktam mostanában, a 2 szélső kp-t, és a tkp-t felnyilazva a csatárokig, amugy a pool "B"ben vagy az u108ban van egy spanyol vkp aki nem gyenge
A Barcával mindenki sikeres...Adam04 írta:Én májusban kezdtem el játszani ezzel a játékkal. A Barcelonával indíottam egy új szezont. Spanyol bajnok lettem, Bl-t is megnyertem viszonylag simán a mencseszter ellen 4-1 re. Copa del Rey-ben elődöntős voltam. Ronaldinho spanyol gólkirály lett. Eto'o az évjátékosa. Mindenki ilyen sikeres az első évében? Vagy én csináltam jól?
A Barcával mindenki.Adam04 írta:Én májusban kezdtem el játszani ezzel a játékkal. A Barcelonával indíottam egy új szezont. Spanyol bajnok lettem, Bl-t is megnyertem viszonylag simán a mencseszter ellen 4-1 re. Copa del Rey-ben elődöntős voltam. Ronaldinho spanyol gólkirály lett. Eto'o az évjátékosa. Mindenki ilyen sikeres az első évében? Vagy én csináltam jól?