bocs hogy beleszólok, de nem állhattam meg. magam is menedzserezek hébe-hóba, természetesen cm/fm sorozattal, és pfff... hát, fm modifier, genie scout, ezek egyértelműen a cheat kategóriába tartoznak!

szerintem rá kell áldozni a játékra az időt és a türelmet, hogy "rendesen" jusson előbbre az ember. pl. van egy haverom, aki kb. 20 szezon alatt fölverekedte magát a Worchester Utd.-del, egy félamatőr csapattal a hatodik ligából a premiershipbe

. ráadásul úgy, hogy nem használta a player search-öt, csak azokat igazolta, akiket a scoutok találtak, és csak azokat az edzőket, akik hirdetésre jöttek. az a valami!
fm modifier és társai kb. olyanok, mint a régi doom játékban az iddqd, az örök élet kód

. én nem vagyok egy nagy menedzser, de én is játszottam már uefa-kupa negyeddöntőt magyar csapattal, fm07-ben, talán még képem is van róla. az Everton ejtett ki, idegenbeli 2-2 után hazai 0-1-gyel

. és sose csíteltem, bár meg kell hagyni, néha ütnivaló dolgokat csinál a gép... na csak ennyit akartam, no offense!