Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
d.OR írta:húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
sosem szerettem a német focit, sem a válogatottat, sem magát a bajnokságot. kössetek fel az első fára, de én világ életemben Spanyolország mellett voltam, mindig is tudtam, hogy egyszer eljutnak idáig. igen, valóban nagyon szomorú, hogy '84 óta még a négy közé sem tudtak bejutni, de most itt van ez a lehetőség, és ezt meg kell ragadni! amugy biztosan velem van a baj, de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
még egy vélemény: szerintem a németek fognak nyerni, mert fejben/lélekben erősebbek. megvan az a híres oroszlánszívük, ami úgy érzem a spanyol csapatból hiányzik.
de hát Istenem, ne legyen igazam!
Én is remélem,h ott lesz,és ismét nyer magának egy ezüstérmet,az úgy is nagyon megy nekiLG írta:Azért jó lenne, ha felépülne. Elég jól nyomja az EBn, ő a csapat szellemi vezére is, érzékeny veszteség lenne.
Guardiola: a 98-s, 2000-s holland válogatott nekem is nagyon szimpatikus volt, teli volt azokkal a játékosokkal akiket nagyon birtam, pl. Kluivert, Davids, Berkamp, Frank de Boer, Cocu, Stam, Reiziger stb...
De ezt a mostani holland válogatottat vhogy nem csipem. A régi nagyokból szinte nincs ott már senki, aztán ilyen Ló, meg Snejder meg ilyenek vannak benne.
Azért jó lenne, ha felépülne. Elég jól nyomja az EBn, ő a csapat szellemi vezére is, érzékeny veszteség lenne.
En igy vagyok a Holland valogatottal, bar ez nem annyira meglepo tobb okbol sem egyreszt nagyon hasonlo a jatekstilus masreszt eleg sok holland jatekos megfordult mar Barcelonaban.LG írta:Nálam ugyanez van, csak én a németekkel vagyok igy. De klubbszinten mégse vmelyik német csapat fogott meg, hanem a Barca. Igy lettem Barca és német szurkoló. A 2nek nincs köze 1máshoz, még is mind2-t ugyanugy szeretem.d.OR írta: azért drukkolok a spanyoloknak, mert imádom magát az országot, a kultúrát, a nyelvet
értemLG írta:Nálam ugyanez van, csak én a németekkel vagyok igy. De klubbszinten mégse vmelyik német csapat fogott meg, hanem a Barca. Igy lettem Barca és német szurkoló. A 2nek nincs köze 1máshoz, még is mind2-t ugyanugy szeretem.d.OR írta: azért drukkolok a spanyoloknak, mert imádom magát az országot, a kultúrát, a nyelvet
Nálam ugyanez van, csak én a németekkel vagyok igy. De klubbszinten mégse vmelyik német csapat fogott meg, hanem a Barca. Igy lettem Barca és német szurkoló. A 2nek nincs köze 1máshoz, még is mind2-t ugyanugy szeretem.d.OR írta: azért drukkolok a spanyoloknak, mert imádom magát az országot, a kultúrát, a nyelvet
nálam is Argentína az abszolút favorit, de hát ők most nincsenek itt. majd az olimpiánVarga Tamás írta:Így van. Én is csak a németek ellen érzett féktelen utálatom miatt drukkolok a spanyoloknak.LG írta:Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
Argentína, Olaszország, Oroszország! És persze, Magyarország!
nálad nem, de nálam igen, azért drukkolok a spanyoloknak, mert imádom magát az országot, a kultúrát, a nyelvet, és mert három Barcás is érintett a dologban.ezenfelül szívem MU-os oldalát erősen sértené ha a némekhez pártolnék. és még a madridistákkal sincs gondom,Casillas és Ramos ott van a topponLG írta:Akkor is utálják a katalánok a spanyolokat. Persze ettől te még szeretheted őket, mert te nem vagy katalán. Csak ne érvelj azzal, h azért szurkolsz a spanyoloknak, mert Barca drukker vagy, mert ez nem állja meg a helyét.d.OR írta: óó,akkor Xavi,Iniesta és Puyol sem szívesen játszik a spanyol válogatottban, inkább játszanának a katalán nemzeti 11-ben!
tényleg nincs összefüggés a két dolog között, a Barca spanyol csapat, bocsánat katalán, a Real pedig "madridi", mivel Madrid nevű tartományban található. hol itt az összefüggés?
ezer bocsánat ha nagy hülyeséget mondtam!
Így van. Én is csak a németek ellen érzett féktelen utálatom miatt drukkolok a spanyoloknak.LG írta:Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.