Reggelt......elképesztő meccsel nyitottam a mai napot. Nevezetesen a Valencia elleni hazai találkozóról van szó. És erről szeretnék bővebben beszámolni.
Mindenki nagy izgalommal várta az összecsapást. Mivel igazi rangadó volt, ezért meccs előtt azt mondtam a fiúknak, h a győzelmet várom tőlük. Nem úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy azt szerettük volna, hiszen a Valencia nagy fölényben játszott. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Villa a 26. percben betalált. Félidőre ennyi is maradt az eredmény. Magától értetődően nagyon ideges voltam, főleg úgy, h a bajnoki cimért is versenyben vagyunk. Igyhát félidőben lecsesztem a csapatot. Végrehajtottam 2 cserét. A gyengélkedő Senna helyére Pirést küldtem be, mig az ugyan jól játszó Cazorlat Franco váltotta. Meg is lett az eredménye, hiszen a cserecsodacsatár a 47. és a 49. percben is betalált, igy megforditottuk a meccset. 4 percre rá Nihat csodálatos találatot jegyzett. 3-1. Jobban játszottunk, már más csapat volt a pályán mint az 1. félidőben. 10 perc múlva, a 63. percben újabb gólt szereztünk, ezúttal Matias Fernández jóvoltából. 4-1. Innen már valószinűsithető volt, h megnyerjük a meccset. 3 perc múlva érdekes gól jött, majd aki megnézi a meccset, az látni fogja. Végülis Marchena öngóljának könyvelték el. 68. perc, újra Marchena a főszereplő, ezúttal megkapta a 2. sárgalapját is, igy mehetett zuhanyozni. Rögtön a rá következő minutában gólt is szereztünk, újból Nihat volt eredményes. 6-1. Kiütés. Alázás. És akkor még Nihat villant 2szer a meccs hátralévő részében, igy 4 gólt szerzett, és nagyban hozzájárult a Villarreal Valencia fölött aratott megsemmisitő győzelmében. A mérkőzés 8-1es eredménnyel zárult.
Itt a kép, és alább egy link, ahonnan letölthetitek a meccset, és megnézhetitek. Szerintem érdemes.
Kép
Meccs:)