NEm is nagyképű egyébként meg ezt nézd meg http://youtube.com/watch?v=CttV6GPif4k iniesta mikor fog ilyet csinálniLG írta:Haggyuk már Quaresmát...egy csomó zsetonba bele kerülne, aztán akkora szükségünk nincs rá. Azon a poszton Iniesta is nagyon jól el tud játszani, és ő nála biztos nem jobb a nagyképű portugál.ge3yra írta:Szerintem ha a vezetőség már annyira megakarná erősíteni a csapatot ne Arshavint,adebayort igazolják le hanem Quaresmát......
Barça Igazolások 2008-09
- Robi_Santiago7
- Barça B
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
Gondolom a Fiorentina-Barca barátságos meccsről cikkeznek valamit(legalábbis cím alapján).
Quaresma nem jönne vissza a barcához soha sajnos.
de helyette inkább Moutinhora kéne koncentrálni szerintem és csatár posztra pedig cserének Cruz
de helyette inkább Moutinhora kéne koncentrálni szerintem és csatár posztra pedig cserének Cruz
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
- Robi_Santiago7
- Barça B
[quote="ge3yra"]Szerintem ha a vezetőség már annyira megakarná erősíteni a csapatot ne Arshavint,adebayort igazolják le hanem Quaresmát......
rinyál itt mindenki h nincs bal szélső pedig quaresma jó (gyors elég erőset lő jól cselez és sztem ő lő a legjobban külivel)tehát jöhetne
rinyál itt mindenki h nincs bal szélső pedig quaresma jó (gyors elég erőset lő jól cselez és sztem ő lő a legjobban külivel)tehát jöhetne
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
quaresma barcás volt deco ért cserébe ment a portohoz kizárthogy visszahoznák..
Haggyuk már Quaresmát...egy csomó zsetonba bele kerülne, aztán akkora szükségünk nincs rá. Azon a poszton Iniesta is nagyon jól el tud játszani, és ő nála biztos nem jobb a nagyképű portugál.ge3yra írta:Szerintem ha a vezetőség már annyira megakarná erősíteni a csapatot ne Arshavint,adebayort igazolják le hanem Quaresmát......
valaki annó írta,hogy esetleg lehetne egy
Eto'o=Drogba+Maluda csere esetleg kis ráfizetéssel
...
nem hangzik bután, a középcsatár és a balszélsö kérdését is megoldaná
...és nem kerülne 35-40misibe mint pl adebayor...
Eto'o=Drogba+Maluda csere esetleg kis ráfizetéssel
...
nem hangzik bután, a középcsatár és a balszélsö kérdését is megoldaná
...és nem kerülne 35-40misibe mint pl adebayor...
- Primitive
- Entrenador del Barça
ITT ELOLVASHATODge3yra írta: most henrique-t már leigazoltuk?csak azért mert a transfermarkt.de szerint már barca játékos... lehet tájékozatlan vok..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem ha a vezetőség már annyira megakarná erősíteni a csapatot ne Arshavint,adebayort igazolják le hanem Quaresmát......
most henrique-t már leigazoltuk?csak azért mert a transfermarkt.de szerint már barca játékos... lehet tájékozatlan vok..
most henrique-t már leigazoltuk?csak azért mert a transfermarkt.de szerint már barca játékos... lehet tájékozatlan vok..
- kovacsmisn
- Barça B
huntellaar és VDV és kész is a csapat,nemkell ide más,tökéletesen képesek betölteni az űrt,iniesta meg eléggé jó szinten képes jáccani bármien poszton,uh szerény véleményem szerint hleb sem kéne,inkább a hamburgi srác,...besz@rok ha az atletico veszi meg,ráadásul 15 millát adnának érte,mi 25ért tui elhozhatnánk,és őt szal senkinek sem kéne bemutatni...Johnny írta:hozni kéne: Silva/Arshavin Huntellaar
kezdő középcsatár nem kell- Henry
középre Van Der Vaart
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Csak Eto'o is amikor idekerült már hozzászokott a spanyol bajnoksághoz. Villa is és Silva is ilyen lenne. Ezzel szemben Adebayor és Arsavin ki tudja mit tudnának csinálni a spanyol bajnokságban..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
Silva kb ugyanolyan jó mint ArshavinFricy78 írta:Silva-t és Villa-t én is szívesen látnám gránátvőrős-kékben, de sajnos úgy néz ki, h. akármekkora csődben is van a valencia nem akarja eladni őket, pedig Etoo és Ronie (ha távoznak) helyére mindenképpen kellene egy-egy jó játékos.Mental_Theo írta:Silva és Villa már teljesen kiesett a képből?
most már Arsavin és Adebayor kell? mert a valenciások jobban össze tudnának játszani, van spanyol rutinjuk, és beszélik a nyelvet..
Adebayor a bajnokságban volt jobb, Villa nem lőtt annyi gólt, de az eb-n jó volt ((2 meccsig)) és Adebayor olcsóbb
szerintem ezért akarják Ade-t inkább mint Villát
Silva-t és Villa-t én is szívesen látnám gránátvőrős-kékben, de sajnos úgy néz ki, h. akármekkora csődben is van a valencia nem akarja eladni őket, pedig Etoo és Ronie (ha távoznak) helyére mindenképpen kellene egy-egy jó játékos.Mental_Theo írta:Silva és Villa már teljesen kiesett a képből?
most már Arsavin és Adebayor kell? mert a valenciások jobban össze tudnának játszani, van spanyol rutinjuk, és beszélik a nyelvet..
hozni kéne: Silva/Arshavin Huntellaar
középre Van Der Vaart
középre Van Der Vaart
- henry&eto
- Jugador del Barça
egyetértek nagyon is ja meg ráadásul eto meradhtana igazán!badboyracing írta:amit a ruszkik csinálnak az már szánalmas..!
arsavin egy középszintü bajnokságban,és az EB két meccsen villogot és 30 kiló? jujj ..eto meg 20..azér..pff
---Forza Barca---
-
- Barça B
- Kapcsolat:
amit a ruszkik csinálnak az már szánalmas..!
arsavin egy középszintü bajnokságban,és az EB két meccsen villogot és 30 kiló? jujj ..eto meg 20..azér..pff
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
- visca el barca
- Presidente del Barça
henryt 24ért vettük. ha már csatárkérdés én amelett vagyok h vegyünk inkabb egy 30 körülit olcsóbban, mint egy jó szezont futott fiatalt 40értJohnny írta:most már akárkiről van szó, minden csatár 40 millától kezdődik (egy kis túlzással) Henry-t mennyiért vettük már meg? most meg Villáért meg Ade-ért 40-et kérnek...Poszi írta:Össze vissza kombinálnak! Nemtom miért hiszik h ekkora sztár ez a gyerek, most jól játszott két meccsen, ezek után nehogy már 30 milla legyen!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Silva és Villa már teljesen kiesett a képből?
---=FORCA BARCA=---
Ez vicccc a javából, a k....g ruszkik, már nem tudják hol tartanakBarcelona144 írta:Azt írja a nemzetisport hogy a Barca nevetséges ajánlatot tett Arsavinért ami 15millio Euró volt. De azelőtt pedig azt olvastam hogy a Zenit pont ezért az árért akarta eladni???????????????????????????????????????

most már akárkiről van szó, minden csatár 40 millától kezdődik (egy kis túlzással) Henry-t mennyiért vettük már meg? most meg Villáért meg Ade-ért 40-et kérnek...Poszi írta:Össze vissza kombinálnak! Nemtom miért hiszik h ekkora sztár ez a gyerek, most jól játszott két meccsen, ezek után nehogy már 30 milla legyen!
- Capon
- Llegenda del Barça
30 milcsi? Hát ennyire nem lehetnek hülyék az oroszok. Bár ki tudja ennek a ciknek is mi a valóság alapja...
Az NSO is kitesz azért magáért mindig, hogy ne lehessen hinni nekik. Pár hete tényként közölék egy játékos leigazolását aztán abbol sem lett semmi.
Az NSO is kitesz azért magáért mindig, hogy ne lehessen hinni nekik. Pár hete tényként közölék egy játékos leigazolását aztán abbol sem lett semmi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Össze vissza kombinálnak! Nemtom miért hiszik h ekkora sztár ez a gyerek, most jól játszott két meccsen, ezek után nehogy már 30 milla legyen!