FC Barcelona 08/09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki volt az idény legjobbja?

Messi
114
33%
Xavi
88
26%
Iniesta
95
28%
Eto'o
8
2%
Henry
12
4%
Touré
7
2%
Alvés
1
0%
Puyol
0
0 szavazat
Piqué
16
5%
Más
1
0%

Szavazatok száma: 342
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.07.17. 13:17:03

csabimo írta:
Ticsi 23 írta:--------------Valdés-----------
D.Alves--Puyol-Milito--Abidal
---------------------------------
---------------Touré-----------
--------Xavi---------Iniesta---
-Messi------------------Henry-
---------------Bojan------------

ha mindenki egészséges, persze néha Hleb is szerepet kapna a kezdőben, és a támadók váltogatják a helyüket a pályán
tényleg jól jönne még valaki a balszélre, persze Ini is nagyon jól játszik azon a poszton (is!!!)
Nem azért hogy kötekedjek, de hol változtattál a tavalyhoz képest a csapaton? Ja már látom d.alves...
Ezzel a csapattal nem nyertünkl loszart sem tavaly, és szép focit sem játszottunk ami a lényeg lett volna...
Már bocsánat,de "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megvédenem kedves fórumtársamat! Tavaly nem teljesen így álltunk fel mindig,sőt nagyon sokszor nem! Az itt pályán lévő játékosok közül csupán Abidal és Henry nem játszott jól,ezt azért szögezzük le!! Ha idén ők is formába kerülnek,akkor egy ilyen felállás is ütős lehet,ha az edző jól végzi a dolgát! Bojan pedig reméljük idénre érik meg,de nálam ő azért még nem lenne kezdő!
Az én felállásom:----------------------- V. Valdes-------------------------------
D.Alves-------------Puyol--------------Milito-------------Abidal
---------------------------------------------Toure-----------------------------------
----------------------------------------------Xavi------------------------------------
----------------------------------Iniesta-------------Hleb--------------------------
---------------------------------Messi---------------Henry-------------------------
Bár sajnálom Bojant és néha kezdő lehetne,mikor pihentetni kell valakit,vagy sérülés van. Ugyanez Toure ,Keita,őket sztem sokat kell rotálni,bűn egy akkora játékost ültetni ,mint Keita. Én szeretném,h maradjon Eto'o ,de sajnos ha marad ,akkor is lehet nem fog rá számítani Guardiola és előbb-utóbb elmegy,úh őt ezért nem írtam bele! Ha maradna,akkor 4-3-3 Hleb kikerül és Henry a balszélső
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.07.17. 13:07:30

milito egy évig offos. szal egyértelmű hogy a helyén caceres fog játszani, vagyis az árábol kifolyólag. a középpálya jó, bár ini helyett egy igazi bal szélső kéne, és vele cserélgetni. elől pedig henry helye szerintem tuti, csak hát kétcsatáros rendszerben ki lesz mellette?! bojan csere szerintem, etoo megy-marad nem tudni, mer ha megy akkor jön valaki kezdőnek. etc
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.17. 13:02:24

fcjoc írta:a kérdésem az lenne hogy assulin és thiago már a csapattal edz? vagy még a B keretet erősítik? köff
Egyenlőre ugynézki ki, nemis lesznek tagjai a felnőtt csapatnak...

amugy egy ilyen felálláshoz mit szolnátok?

-----------------------------------------Valdés-------------------------------------
-----------------------------------(Pinto, Jorquera)--------------------------------
-Dani Alvés---------------Puyol-----------------------Milito---------------Abidal-
-(Henrique)--------(Piqué, Márquez)-------(Cáceres, Márquez)----(Sylvinho)

-----------------------------------------Touré---------------------------------------
-----------------------------------(Crosas, Keita)----------------------------------

------------------------------------------Xavi---------------------------------------
-----------------------------(Hleb, Iniesta, Crosas, Keita)-----------------------

-----Leo Messi---------------------------------------------------------Iniesta-----
-------(Hleb)--------------------------------------------------------(valaki, Hleb)-

-------------------------------Henry----------------valaki-------------------------
------------------------------(Bojan)--------------(valaki)------------------------

Nemszerepel az én keretemben már Gudjohsen és Oleguer, ahogy Eto'o sem. A valakiket is szeretném behelyettesíteni. A balszélső valaki szerintem tökéletes lenne Arsavin személyében, mert Silvára szinte semmie sélyünk nincs már. Csatár pozícióba, ha távozik Eto'o esetleg meglehet próbálni megszerezni Villát vagy a sokak által hőn szeretett, (általam nem annyira) Adebayort. Cserecsatárnak se hoznák kis nevet, hogy versenyhelyzetet teremtsek a csapaton belül, akár meglehet célozni Berbatovot vagy Huntelaart, vagy akárkit, ezt rátok bízom. A felálláson van a hangsúly. Szerintem elég ütős lenne. Bivaly erős keretünk van idén is. :wink:
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.17. 12:46:10

ha mindenki egészséges, persze néha Hleb is szerepet kapna a kezdőben, és a támadók váltogatják a helyüket a pályán
tényleg jól jönne még valaki a balszélre, persze Ini is nagyon jól játszik azon a poszton (is!!!)
Nem azért hogy kötekedjek, de hol változtattál a tavalyhoz képest a csapaton? Ja már látom d.alves...
Ezzel a csapattal nem nyertünkl loszart sem tavaly, és szép focit sem játszottunk ami a lényeg lett volna...
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.07.17. 12:41:02

a kérdésem az lenne hogy assulin és thiago már a csapattal edz? vagy még a B keretet erősítik? köff
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.07.16. 10:06:37

badboyracing írta:

nem értem minek kell mindig felállasokat irogatni ,nem teljesen m1? majd ugyis elválllik jelentősége pedig nincs..:S
Jah, ráadásul Henry és Bojan helyet cserélhetne ;) :D
badboyracing
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.16. 10:03:28

nem értem minek kell mindig felállasokat irogatni ,nem teljesen m1? majd ugyis elválllik jelentősége pedig nincs..:S
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)

G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.07.16. 09:41:46

--------------Valdés-----------

Barcaforever
Director del Fútbol

2008.07.16. 09:29:18

Lassan lehet gondolkodni a köv. idényen.Mindenképpen kéne még vki a balszélre + 1 csatár.

Jövőre a kulcs Messi állóképességében lehet.Tehát meddig bírja a ballába. :cry: :roll: Ha Henry már azt hozza, amilyen az évvégén volt már akkor is jó.Bár sztem Messi is jobban ki tudna szolgálni 2 csatárt, mint egyet.

Taktika & Messi :!:
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.07.16. 08:52:34

azt akarom látni hogy minden meccsükön izzadnak, és a legjobbat hozzák ki magukból. edzenek annyit amennyit csak bírnak, csak hogy a siker szelleme újra közénk szálljon.. és oda juttassa a Barca-t, ahol már egy ideje nem járt! nagyon bízom bennük, és remélem ennek érdekébe mindent megtesznek! új korszak jött el. sok sikert mindenkinek. FORCA BARCA
bogen
Jugador del Barça

2008.07.15. 12:41:55

depth írta:Régen írtam felállást, lehet ez is elveszik a süllyesztőben, de egy próbát azért megér.

----------------------V.V----------------------
------------Puyol----------Caceres----------
Alves----------------------------------Abidal
---------------------Touré--------------------
------------Xavi--------------Hleb------------
Messi----------------------------------Iniesta
---------------------Eto'o---------------------
ez nekem szimpi és egy cserével akár így is lehet:
------------Xavi-----------Hleb/Iniesta------
Messi------------------------------------------
----------------Eto'o-----Henry---------------

csak számomra az kérdéses, hogy Iniestának mennyi kedve lesz rárúgni, ha mondjuk a 16oson belül a kaputól jobbra kap egy labdát a bal lábára?
depth
Capitá del Barça

2008.07.12. 15:16:40

Régen írtam felállást, lehet ez is elveszik a süllyesztőben, de egy próbát azért megér.

----------------------V.V----------------------
------------Puyol----------Caceres----------
Alves----------------------------------Abidal
------------Xavi--------------Hleb------------
Messi----------------------------------Iniesta
---------------------Eto'o---------------------
House
Entrenador del Barça

2008.07.12. 15:04:12

Etooka írta:Én maradtam le vagy a Thiago Neves gyerek iránt tényleg érdekődünk?Szerintem is jó kis játékos és ő az én favoritom Deco helyére,de én még nem hallottam olyan hírt,hogy ő iránta érdeklődnénk!Ha így van akkor bocs!
ahogy néztem flumense meccseit (nemsoksat láttam), nagyon jól nyomja.
egyébként, elvileg már ajánlatot is tett a Barca. :D
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.12. 14:57:07

Én maradtam le vagy a Thiago Neves gyerek iránt tényleg érdekődünk?Szerintem is jó kis játékos és ő az én favoritom Deco helyére,de én még nem hallottam olyan hírt,hogy ő iránta érdeklődnénk!Ha így van akkor bocs!
.
lopakodo
Capitá del Barça

2008.07.12. 13:26:29

szerintem ez lesz a kezdő:
----------------------VV-----------------------
---Alvés-----Puyol-----Cáceres----Abidal---
----------------Touré/Keita-------------------
--------------------Xavi-----------------------
---Messi/Hleb----------------Iniesta/Hleb---
------Thiago/Adebayor-----Henry-----------
sztem elég jó....sztem :oops:
realgyerek
Barça C

2008.07.12. 13:11:34

MR.Barca írta:Szerintem igy lenne jó a felállás

........... VV.........

alves............................puyol............................piqé...........................abidal

xavi...................yaya................................keita...........

........................................arsavin................................................

.......................henry.....................................messi

Kedves emberek annyi kérdeznék h hol van ARsavin ? Kül is sztem 3as csatársor lecc vmi oln h

----------mess(z)i-------------Henry-----------Bojan
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.11. 18:33:10

Pep mondta,hogy Keita-ra elsősorban nem vkp-ént számít majd,hanem középső középpályásként... :wink:

Egyébként én a 4-2-3-1-es felállást favorizálnám,illetve a 4-1-2-1-2-őt!Mindkettővel ugyanazt kéne játszani,csak más formában!Ez a ellenfeleket akár meg is zavarhatja!
.
Monti
Jugador d'estrella

2008.07.11. 18:26:27

David Córcoles. védő
Sergio Busquets. kp
Abraham González. kp
Víctor Sánchez. kp
Pedro Rodríguez. csatár
Víctor Vázquez. csatár
Jeffren Suárez. csatár

Őket hozta fel Pep a B-ből a nagycsapathoz edzeni
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.30. 17:17:12

barca0417 írta:youtoube-on video van csak nem? nekem kép kell
ja télleg bocs, csak nem olvastam figyelmesen végig, meg"under pressure" van, ha érted 8) :D
barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.30. 17:04:03

youtoube-on video van csak nem? nekem kép kell
Kép
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.30. 17:02:10

barca0417 írta:nem tudtok valami oldalt, ahonnan a többi barca játékosról is van ilyen barca-toonos kép? olyan mint Keita meg Caceres bemutatója után ami volt.
A jutubon van egy rakat a keresztfiam ezen nő fel :D 8)
barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.30. 17:00:32

nem tudtok valami oldalt, ahonnan a többi barca játékosról is van ilyen barca-toonos kép? olyan mint Keita meg Caceres bemutatója után ami volt.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.06.30. 13:28:07

Arsavin és Adebayor még nem kerettagok, csak mondom. Ugy kéne irogatni :? (Nem kötekedtem)
Kép
Alberto10
Capitá del Barça

2008.06.30. 13:01:32

ha Abidal úgy játszik majd mint a szezon második felében( magyarul rosszul) akkor viszont a balbekk Cáceres lesz mert ő tud azon a poszton is játszani!!!
martin120
Jugador del Barça

2008.06.30. 12:59:29

Ez se lenne rossz szerintem:

Valdes

D.Alves Puyol Piqué Abidal

Xavi Yaya Iniesta

Messi Adebayor Arshavin
Lezárt