Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már bocsánat,de "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megvédenem kedves fórumtársamat! Tavaly nem teljesen így álltunk fel mindig,sőt nagyon sokszor nem! Az itt pályán lévő játékosok közül csupán Abidal és Henry nem játszott jól,ezt azért szögezzük le!! Ha idén ők is formába kerülnek,akkor egy ilyen felállás is ütős lehet,ha az edző jól végzi a dolgát! Bojan pedig reméljük idénre érik meg,de nálam ő azért még nem lenne kezdő!csabimo írta:Nem azért hogy kötekedjek, de hol változtattál a tavalyhoz képest a csapaton? Ja már látom d.alves...Ticsi 23 írta:--------------Valdés-----------
D.Alves--Puyol-Milito--Abidal
---------------------------------
---------------Touré-----------
--------Xavi---------Iniesta---
-Messi------------------Henry-
---------------Bojan------------
ha mindenki egészséges, persze néha Hleb is szerepet kapna a kezdőben, és a támadók váltogatják a helyüket a pályán
tényleg jól jönne még valaki a balszélre, persze Ini is nagyon jól játszik azon a poszton (is!!!)
Ezzel a csapattal nem nyertünkl loszart sem tavaly, és szép focit sem játszottunk ami a lényeg lett volna...
Egyenlőre ugynézki ki, nemis lesznek tagjai a felnőtt csapatnak...fcjoc írta:a kérdésem az lenne hogy assulin és thiago már a csapattal edz? vagy még a B keretet erősítik? köff
Nem azért hogy kötekedjek, de hol változtattál a tavalyhoz képest a csapaton? Ja már látom d.alves...Ticsi 23 írta:--------------Valdés-----------
ha mindenki egészséges, persze néha Hleb is szerepet kapna a kezdőben, és a támadók váltogatják a helyüket a pályán
tényleg jól jönne még valaki a balszélre, persze Ini is nagyon jól játszik azon a poszton (is!!!)
Jah, ráadásul Henry és Bojan helyet cserélhetnebadboyracing írta:nem értem minek kell mindig felállasokat irogatni ,nem teljesen m1? majd ugyis elválllik jelentősége pedig nincs..:STicsi 23 írta:--------------Valdés-----------
nem értem minek kell mindig felállasokat irogatni ,nem teljesen m1? majd ugyis elválllik jelentősége pedig nincs..:STicsi 23 írta:--------------Valdés-----------
ez nekem szimpi és egy cserével akár így is lehet:depth írta:Régen írtam felállást, lehet ez is elveszik a süllyesztőben, de egy próbát azért megér.
----------------------V.V----------------------
------------Puyol----------Caceres----------
Alves----------------------------------Abidal
---------------------Touré--------------------
------------Xavi--------------Hleb------------
Messi----------------------------------Iniesta
---------------------Eto'o---------------------
ahogy néztem flumense meccseit (nemsoksat láttam), nagyon jól nyomja.Etooka írta:Én maradtam le vagy a Thiago Neves gyerek iránt tényleg érdekődünk?Szerintem is jó kis játékos és ő az én favoritom Deco helyére,de én még nem hallottam olyan hírt,hogy ő iránta érdeklődnénk!Ha így van akkor bocs!
MR.Barca írta:Szerintem igy lenne jó a felállás
........... VV.........
alves............................puyol............................piqé...........................abidal
xavi...................yaya................................keita...........
........................................arsavin................................................
.......................henry.....................................messi
ja télleg bocs, csak nem olvastam figyelmesen végig, meg"under pressure" van, ha értedbarca0417 írta:youtoube-on video van csak nem? nekem kép kell
A jutubon van egy rakat a keresztfiam ezen nő felbarca0417 írta:nem tudtok valami oldalt, ahonnan a többi barca játékosról is van ilyen barca-toonos kép? olyan mint Keita meg Caceres bemutatója után ami volt.