Már bocsánat,de "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megvédenem kedves fórumtársamat! Tavaly nem teljesen így álltunk fel mindig,sőt nagyon sokszor nem! Az itt pályán lévő játékosok közül csupán Abidal és Henry nem játszott jól,ezt azért szögezzük le!! Ha idén ők is formába kerülnek,akkor egy ilyen felállás is ütős lehet,ha az edző jól végzi a dolgát! Bojan pedig reméljük idénre érik meg,de nálam ő azért még nem lenne kezdő!csabimo írta:Nem azért hogy kötekedjek, de hol változtattál a tavalyhoz képest a csapaton? Ja már látom d.alves...Ticsi 23 írta:--------------Valdés-----------
D.Alves--Puyol-Milito--Abidal
---------------------------------
---------------Touré-----------
--------Xavi---------Iniesta---
---------------------------------
-Messi------------------Henry-
---------------Bojan------------
ha mindenki egészséges, persze néha Hleb is szerepet kapna a kezdőben, és a támadók váltogatják a helyüket a pályán
tényleg jól jönne még valaki a balszélre, persze Ini is nagyon jól játszik azon a poszton (is!!!)
Ezzel a csapattal nem nyertünkl loszart sem tavaly, és szép focit sem játszottunk ami a lényeg lett volna...
Az én felállásom:----------------------- V. Valdes-------------------------------
D.Alves-------------Puyol--------------Milito-------------Abidal
---------------------------------------------Toure-----------------------------------
----------------------------------------------Xavi------------------------------------
----------------------------------Iniesta-------------Hleb--------------------------
---------------------------------Messi---------------Henry-------------------------
Bár sajnálom Bojant és néha kezdő lehetne,mikor pihentetni kell valakit,vagy sérülés van. Ugyanez Toure ,Keita,őket sztem sokat kell rotálni,bűn egy akkora játékost ültetni ,mint Keita. Én szeretném,h maradjon Eto'o ,de sajnos ha marad ,akkor is lehet nem fog rá számítani Guardiola és előbb-utóbb elmegy,úh őt ezért nem írtam bele! Ha maradna,akkor 4-3-3 Hleb kikerül és Henry a balszélső