Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még 20at is sajnálnék érte...Saviola007 írta:Eto'o+10=Ade? Hát én max fordítva tudnám elképzelni, bár én eleve ellene vagyok hogy ellmennyen. Eto'o szerintem legalább 35-40 millát ér ha erre rárakjuk a 10-et akkor Ade 45-50-et ér? Na ne. Én 30-nál többet nem adnék érte az tuti, sőt semennyit maradjon csak Eto'o.
pl Bayern Leverkusenvisca el barca írta:szerintem meg oda kéne kölcsönadni ahol "tuti kezdő" lehetne....
ja egyetértek a Betisbe kéne mennie 1 évre!!! mondjuk az se baj ha az Ajaxhoz megy csak azt nem akarom hogy a német ligába menjen a Bayer Leverkusenbe mert ott csak megszokná azt a gagyi német focit!!!!!!Valbali írta:Betisben lenne talán a legjobb helye, szokná a spanyol bajnokságot, bár az Ajaxban talán 'nagyobb' célért küzdhetne.Alberto10 írta: de Henriquét kölcsönadjuk az Ajaxnak vagy a Betisnek vagy a Leverkusennek!!!!
Betisben lenne talán a legjobb helye, szokná a spanyol bajnokságot, bár az Ajaxban talán 'nagyobb' célért küzdhetne.Alberto10 írta: de Henriquét kölcsönadjuk az Ajaxnak vagy a Betisnek vagy a Leverkusennek!!!!
de Henriquét kölcsönadjuk az Ajaxnak vagy a Betisnek vagy a Leverkusennek!!!!visca el barca írta:Henriquének sincséS írta:Eto'onak és Alvesnek van spanyolállampolgársága, Keitának meg asszem francia, szóval a keretből eddig csak Tourénak és Cáceresnek nincs , de utóbbinak elvileg jövőre már lehetne.
De őt kölcsön fogják adni.(Többek között ezért is.)visca el barca írta:Henriquének sincséS írta:Eto'onak és Alvesnek van spanyolállampolgársága, Keitának meg asszem francia, szóval a keretből eddig csak Tourénak és Cáceresnek nincs , de utóbbinak elvileg jövőre már lehetne.
Henriquének sincséS írta:Eto'onak és Alvesnek van spanyolállampolgársága, Keitának meg asszem francia, szóval a keretből eddig csak Tourénak és Cáceresnek nincs , de utóbbinak elvileg jövőre már lehetne.