Samuel Eto'o #3
L'Equipe szerint Eto'o tegnap végül visszautasitotta a üzbégek ajánlatát.
Szerintem Eto'o nem fog elmenni sehova. Eddig csak egy sehonnani üzbég csapat jelentkezett be érte, ahova nem hinném, hogy eligazolna. Amely klubok pedig szóba jöhetnének, Eto'o képességeit nézve, azok nem tettek semmilyen ajánlatot, mert meg van nekik a csatáruk.
-
- Barça B
sajnálom nagyon, olyan hihetetlen kezdősebbessége van még mindig mint 2-3 éve
emellett messivel is megértik egymást nagyon és igazi sportembernek tartom.

- orska
- Jugador del Barça
Az a baj hogy Eto'o helyére nem fogunk találni megfelelő embert. Kiemelkedően jó csatár és csak akkor kellene eladni ha van megfelelő alternatíva, amit ebben az esetben nem látok sem csapaton belül sem egy új játékos leigazolásával.
- Attya
- Jugador d'estrella
Nekem se tetszik, h eladják Eto'o-t, de mi nem látunk a színfalak mögé és nem tudhatjuk a valós okokat!!!!! Nem kell agyon szidni a vezetőséget, majd ha elbukik ez a csapat akkor lehet pocskondériázni!!!!! Sokan úgy érzem azt várják, h +bukjon ez a csapat, mert elmertük adni Ronaldinho-t, Deco-t és valószínű Eto'o-t!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem, mind a kettőt, úgy 25 millióért összesen, de bónuszként hozzácsapják Xavit és Iniestát is.antiimperialista írta:Mi lesz a következő? Jövőre Messit adják el? Vagy Krkicet?

Vicc ez a vezetés, a fél világ rajtunk röhög, a másik fele ölbe tett kézzel néz, és értetlenkedik.
(a lehülyézéstől a sok okos kíméljen meg, nem vagyok rá kíváncsi)

Minden stímmel kivéve az hogy Samu korrekt ember lenne nekem nem úgy tűnik nagyon nem. Aki meg a szurkolókat szidja hogy kifütyülték, kicsit gondolkozzon már el azon miért fütyülték ki, ha még emlékeztek rögtön eszetekbe jut mennyire korrekt ember Samu, nem a Barca árulta el őt, hanem ő a csapatot.Ronaldinho&Barca írta:Felettébb különös és érhetetlen ez az egész Eto'o ügy. Kíváncsi vagyok, ha idén nem lett volna, mennyi gólt lövünk össz-vissz. Egy olyan játékos nevével dobálózgatni, aki közel a világ egyik legjobb csatára és az ára sem kevés... Eto'o eladásával nálam a vezetőség végleg elásná magát, bár így is ezen vannak. Nem tudom, Pep-nek mi gondja lehet az egyik legjobb csatárral. Csak be kell tenni a csapatba és Samu majd elintézi a gólokat és a többit. Henryba és Bojanba is lehet bízni, egyik kb. egy idős velem, másik meg már nem a régi, de persze reménykedni mindig lehet.(olcsó kis trükk) Aztán jön a szöveg, hogy idő kell a csapatnak stb. stb... Csak kicsit se lesz necces ez a szezon, mivel akivel mi játszunk azzal utána real fog, lesz mit összehasonlítani majd...
No Samura visszatérve, számomra ő egy igazi vérbeli csatár. Ő az akit nem lehet pótolni, jöhet ide Torres, Tevez meg Adebayor, egyik se Eto'o, utóbbi egy van, pótolhatatlan és utánozhatatlan. Komolyan, vicc ez az egész, ha eladják a világ rajtunk fog röhögni. No meg 40 milkót nehezen fognak kifizetni, nem kis pénz, majd akkor ő is potom pénzért fog elmenni? Samut mérhetetlenül sajnálnám, korrekt, végsőkig küzdő egyenes ember, aki még tud szívvel küzdeni és játszani.
Vezetőknek jólenne kijózanodni, és újra átgondolni mit is akarnak csinálni!
Jah, és Guardiola akkora fekete ponttal indítana ha Eto'o távozna....
U: Azért ne dobálózgassunk az évekkel, 1 éve azért Deco Ronaldinho is mutogatta magát, az után jött a hullámvölgy és a sérülések.
-
- Director del Fútbol
Mi lesz a következő? Jövőre Messit adják el? Vagy Krkicet?
19
Dehogy megy üzbég csapathoz, ne higgy el minden hülyeségetMR.Barca írta:vlxe írta:ajjjaj én sajnos azt a döntést,hogy távozik Eto'o nagyon rossz döntésnek tartomegyértelműen a világ egyik legjobb csatárját nem szabadna csak így eljátszani
kevés olyan játékost láttam mint ő aki teljes alázattal focizna
Nem is az a baj hogy elmegy hanem az hogy egy üzbég csapathoz. sajnálatos

-
- Jugador del Barça
vlxe írta:ajjjaj én sajnos azt a döntést,hogy távozik Eto'o nagyon rossz döntésnek tartomegyértelműen a világ egyik legjobb csatárját nem szabadna csak így eljátszani
Nem is az a baj hogy elmegy hanem az hogy egy üzbég csapathoz. sajnálatos
- vlxe
- Capitá del Barça
ajjjaj én sajnos azt a döntést,hogy távozik Eto'o nagyon rossz döntésnek tartom
egyértelműen a világ egyik legjobb csatárját nem szabadna csak így eljátszani

- DaNNy
- Jugador d'estrella
Hiba-hiba. De biztos a vezetőség tudja azt,hogy el kell adni,mert ha megtartanánk csak rosszabb lenne. Pep nem játszatná , csak a vita lenne, kiesne a pörgésből és sokat veszíteni a képességeiből.cruyff írta:Nálam a katalán szurkolók már elásták magukat, mikor kifütyülték.... Ha a vezetőség eladja, óriási hibát követ el. ÓRIÁSI HIBA! Itt és most kéretik regisztrálni ezt a kijelentést! Erre még sokszor hivatkozni fogok a jövőben!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Úgyhogy ha Pep így látja jónak ,hogy menjen akkor áldásom rá,de pótolni viszont kötelező lenne,és nem Adebayorral,hanem Etoo szintű minőségi játékossal.Pepet nem minősítem, a véleményemet majd elmondom januárban ,akkor lehet megítélni a vezetést és őt is,hogy milyen a csapat formája.
De én még mindig visszasírom azt a régebbi csapatot,ahol ilyen emberekkel találkozhattunk gránátvörös-kék mezben: Larsson,Van Bommel,Belletti,Etoo,Ronaldinho,Deco . De ez a korszak lezárult,el kell viselni és tudomásul kell venni.Mondjuk egy játékostól sem lehet elvárni,hogy egész életében egy klubban játszon,de persze vannak ilyenek és nekik hatalmas tisztelet!
Viszlát Eto'o ,ugyan volt 1-2 nagy negatív megmozdulása az ittléte során,de sok hálával tartozunk neki,is úgyhogy emelt fővel távozhat,sokkal inkább boldogan és büszkébben , mint R10.
Viszlát Eto'o

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- Deus
- Boixos Nois
omg... eljött hát az a nap, amitől féltem nagyon: Eto'o távozik! Istenem... ez már kész érvágás.
nem tudok mit írni, egyszerűen elment a kedvem
Egyik legnagyobb kedvencem ment el most
De hát ez így törvényszerű: Játékosok jönnek-mennek, de a Barca ÖRÖK!

nem tudok mit írni, egyszerűen elment a kedvem

-
- Entrenador del Barça
Nálam a katalán szurkolók már elásták magukat, mikor kifütyülték
.... Ha a vezetőség eladja, óriási hibát követ el. ÓRIÁSI HIBA! Itt és most kéretik regisztrálni ezt a kijelentést! Erre még sokszor hivatkozni fogok a jövőben!

VISCA EL BARCA!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Felettébb különös és érhetetlen ez az egész Eto'o ügy. Kíváncsi vagyok, ha idén nem lett volna, mennyi gólt lövünk össz-vissz. Egy olyan játékos nevével dobálózgatni, aki közel a világ egyik legjobb csatára és az ára sem kevés... Eto'o eladásával nálam a vezetőség végleg elásná magát, bár így is ezen vannak. Nem tudom, Pep-nek mi gondja lehet az egyik legjobb csatárral. Csak be kell tenni a csapatba és Samu majd elintézi a gólokat és a többit. Henryba és Bojanba is lehet bízni, egyik kb. egy idős velem, másik meg már nem a régi, de persze reménykedni mindig lehet.(olcsó kis trükk) Aztán jön a szöveg, hogy idő kell a csapatnak stb. stb... Csak kicsit se lesz necces ez a szezon, mivel akivel mi játszunk azzal utána real fog, lesz mit összehasonlítani majd... 
No Samura visszatérve, számomra ő egy igazi vérbeli csatár. Ő az akit nem lehet pótolni, jöhet ide Torres, Tevez meg Adebayor, egyik se Eto'o, utóbbi egy van, pótolhatatlan és utánozhatatlan. Komolyan, vicc ez az egész, ha eladják a világ rajtunk fog röhögni. No meg 40 milkót nehezen fognak kifizetni, nem kis pénz, majd akkor ő is potom pénzért fog elmenni? Samut mérhetetlenül sajnálnám, korrekt, végsőkig küzdő egyenes ember, aki még tud szívvel küzdeni és játszani.
U: Azért ne dobálózgassunk az évekkel, 1 éve azért Deco Ronaldinho is mutogatta magát, az után jött a hullámvölgy és a sérülések.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ha a fórum alapján igazolnának, már rég előrébb tartanánk, mert Eto'o maradna, Adebayor maradna(szerencsére Londonban), jönne Villa+Silva/Arsavin.Tomsa írta:Így van, a mi fórumos zúgolódásunknak köszönhetően távoztak a játékosaink. Eto'o-t sajnálom, de cserébe Villa nagyon jöhetne!Barcsay írta:Így van...üldözzétek már el a legjobbakat...Deco...Ronaldinho...Eto'o...
Ki marad akkor?Hm?...ez a csapat vége...

Így van, a mi fórumos zúgolódásunknak köszönhetően távoztak a játékosaink. Eto'o-t sajnálom, de cserébe Villa nagyon jöhetne!Barcsay írta:Így van...üldözzétek már el a legjobbakat...Deco...Ronaldinho...Eto'o...
Mint par hsz-el elobb mar irtam befejeztem a vitat, ugyhogy inkabb tartozkodnek a kifejtesetol, inkabb elmegyek sorozniwesterngom írta:Guardiola írta:Indok nelkul nincsen semmi es akarmilyen meglepo meg akkor sincs ha nem latjuk ezt az indokot, csak hat ti "hitetlen mindenert zugolodok" ezt keptelenek vagytok felfogni.
húúúúúú, ezt kifejtenéd kicsit bővebben?:lol:

- westerngom
- Entrenador del Barça
Guardiola írta:Indok nelkul nincsen semmi es akarmilyen meglepo meg akkor sincs ha nem latjuk ezt az indokot, csak hat ti "hitetlen mindenert zugolodok" ezt keptelenek vagytok felfogni.
húúúúúú, ezt kifejtenéd kicsit bővebben?:lol:
Így van...üldözzétek már el a legjobbakat...Deco...Ronaldinho...Eto'o...
- westerngom
- Entrenador del Barça
Mosquito írta:A számok és a tények nem ezt mutatják. Villa mindössze 9 hónappal fiatalabb a kameruninál ennek ellenére közel sincsenek olyan mutatói. Torresnek és Adebayornak ez volt az első elfogadható szezonjuk. Ráadásul mind a 2 csak a pl-ben bizonyított ami semmire sem garancia, főleg Fernando esetében aki már játszott a lligaban és nem teljesített túl jól.fcjoc írta:a fél fórum olyan elfogult eto'o-val kapcsolatba hogy ihajj. van más jó csatár is, aki tudja ezt a szintet nyujtani. jöjjön villa vagy torres, esetleg adeb. gl
Talán, ha van 1-2 aktív csatár akinek jobb statjai vannak, mint Eto'o-nak, de ők már Samunál is öregebbek vagy megszerezhetetlenek.
Van még a srácban min. 3-4 szenzációs év és aztán Barca legendaként távozhatna vagy visszavonulhatna tőlünk. És ezt még megkoronázná az a tudat, hogy a nagy riválistól vettük. De nem, nekünk ez nem kell. Mikor volt utoljára ilyen csatárunk? Nem ezt érdemli és mi szurkolók sem.
Hiába van itt Puyol, Xavi, Iniesta akik majd innen a Barcaból vonulnak vissza, mert ez nem hozza lázba az embert. Ebben nincs semmi különös, hiszen természetes dolog(legalábbis van rá bőven példa), hogy a jól teljesítő sajátnevelésű játékosok a nevelőegyüttesükből vonulnak vissza. Sok ilyen lesz még, de a világ egyik legjobb játékosát(csatárát) sok sok évig megtartani és méltón búcsúzni tőle majd karrierje végén, na az már különleges és ritka dolog ami jó érzéssel tölti el a szurkolókat. Nekem ezért is nagyon fájó, hogy így lemondunk róla.
A fájóbb számomra az, hogy úgy mondunk le róla, hogy nincs magyarázat, csak annyi, hogy bízzunk Pepsíben és meglátásaiban. (: Nem vagyok Pepsí ellenes mielőtt bárki tollat ragadna, mert én is úgy látom, hogy miért ne kaphatna esélyt, hogy "bizonyíthasson"!
Számomra és sokunk számára is talán elfogadhatóbb lett volna látni, hogy miért nem fért bele pont Samu az elképzeléseibe, adni neki egy esélyt, hogy " bizonyíthasson"

Az kész röhej, amikor a hozzáállását firtatják....... csatár létére loholt vissza védekezni, soha nem volt befuthatatlan indítás vagy labda, soha egy aljas, megfontolt szabálytalanság.
A pályán kívüli dolgokat és nyilatkozatokat meg talán hagyjuk, mert vissza nézve talán nem is voltak olyan alaptalanok pártól eltekintve.
Varga Tamásnál voltak akik keményebb hangnemben is "méltatták" az előző szezonban a vezetőség munkáját, mégsem pisszegte le senki. Miért kell be állni a sorba és méltatni számunkra helytelen döntéseket? Talán éppen ez a fórum lényege, na mindegy, valószínűleg ez a hsz. is törlésre ill. moderálásra kerül...........
Nem tudom mert hiszitek hogy Eto'o potolhatatlan kivallo csatar de mint ahogy gekkodan is mondta egyik legjobb, en ezt ugy mondanam hogy egyik legeredmenyesebb, de akarhogyis nem potolhatatlan. Eto'o legjobb szezonjaiban mas csatar is szorta volna a golokat ebben a csapatban.
De reszemrol vita lezarva legalabbis , amig ki nem derul megy-e Eto s ha igen ki jon a helyere.
Szerk:Meg annyit hozzatennek, ne felejtsetek el, hogy Guardiola meg mindig sokkal tobbet tett ezert a klubbert mint Eto'o. Szerintem megerdemelne nemi tiszteletet es turelmet.
De reszemrol vita lezarva legalabbis , amig ki nem derul megy-e Eto s ha igen ki jon a helyere.
Szerk:Meg annyit hozzatennek, ne felejtsetek el, hogy Guardiola meg mindig sokkal tobbet tett ezert a klubbert mint Eto'o. Szerintem megerdemelne nemi tiszteletet es turelmet.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2008.07.17. 21:01:52-kor.
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
hogy jó pénzért mehet?Léfe írta:Nem kell besz..ni, hogy Etoo elmegy. Ujak kellenek, bár kedvelem jó pénzért nálam mehet. Nem is értem ezt a majom ragaszkodást nehány játokossal szemben. Ha tavaj ilyen jellegü cserék történtek volna talán jobban állna a csapat. Kettő támadó kell, egy baloldalra, neveket nemszoktam irni - értelmetlen. Az edző tapasztalatlansága engem is aggaszt, de most nem lehet ezzel mit tenni, majd meglátjuk.
itt nem erről van szó,hogy "jó pénzért elmhet"

kivel pótolnád eto'ot most eladjuk 30ért akkor azon te kit veszel? merthogy olyat aki mondjuk szórná a gólokat minden meccsen olyat nem!!