Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Drogba egyáltalán nem lenne jó vétel! 30 fölötti csatárunk már van egy és az nem is akárki(Henry). Ha veszünk valakit,akkor inkább egy fiatalabb csatárt(csak ne Adebayort,m nála kapásból mondok 5 jobbat), pl.: Huntelaar-t vagy Villa-t.norbert55 írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 07029.html
hortobagyikrisz írta: Jöjjön Sneijder és Van der Vaart és maradjon Etoo és újra jó csapatunk lesz!!!!
végig egyetértek, jó meglátás, jó helyzetértékelés annyival kiegésziteném hogy aki még talán benne vana kalapban az adebayor a hatalmas vételi ár ellenére is. tehát jelenleg: drogba,ade,villa,huntelaar ebben a sorrendben valoszinümatador írta:Berba már szinte tuti, hogy MU, tehát a többiek: Torres, Benzema megszerezhetetlen. Ez nem kérdés, tuti, aki mást mond, hülye. Téveznek jelenleg nincs élő szerződése a MU-vl, viszont elővásárlási joga van rá, valszeg alá is fogja írni, pláne egy ilyen szezon után. Amúgy mondjátok, hogy a Berba-Rooney csatársor esetén Tevez nem lenne kezdő. Kedveseim, nem tom mennyi MU meccset láttatok idén, de ezek szerint nem sokat. Tévez így is a meccsek felén kezdett, a másik felén csereként állt be, tehát így is padozott eleget, Bojan és Henry mellett nálunk is padozna csomót, és a MU padját nem cseréli ki Barca padjára. Szerintem esetleg Drogba, Huntelaar(el akar menni, igaz inkább Angliába), ha nagyon mákunk van, Villa, de msá szerintem nem lehet. Jah és azt nem értem, hogy cserecsatárnak miért nem vetődik fel Louis Saha neve...Egyébként bestbarca elmefuttatásával tökéletesen egyetértek.
Te magadnál vagy, de komolyan. Kiket engedtünk el, az elhízott Ronaldinhot, az évek óta sz.rt sem csináló Decot, mind elszállt sztárok. Nekik is a Barcanak is váltás kellett. Eto'o ügy egy kicsit más, de ott meg hidd el megvan az ok, és szerintem közel olyan jó játékos fog jönni a helyére. Henry meg egyszerűen egy Isten. Tavaly a sérülése, és annak ellenére, hogy a posztlán játszott rúgott 16 gólt, és idén az előbbi okok megszűnte miatt tuti jobb lesz. Kit igazoltunk drágán aki meg sem közelíti őket? fix hogy Hlebre gondolsz. Na ő aztán nem volt drága, és ha valaki ért a focihoz az látja, hogy jó igazolás volt. Ha már drága akkor Alves de szerintem ő meg minden pénzt megér. R10 helyére meg még nincs senki.sandor albert írta:rajtunk röhög az egész világ!Ilyen hülyén nem igazol senki.Mindenki ragaszkodik a sztárjaihoz.Mi odaadjuk a világ legjobbjait olcsó pénzért helyettük meg igazolunk drágán olyanokat akik megsem közelítik őket.Nem kellene kapkodni hanem megszerezni olyanokat mint Silva meg Villa.Legalább rájuk hosszútávon lehetne építeni nem pedig kiöregedőben levő sztárokra /Henry/.
Ez jó.Mental_Theo írta:ha tűz kell felgyújtom a LA Masiát:)
a 2 igazolás vagy Berbatov-Robinho,
vagy Villa-SIlva kettős legyen.
Az a Mucsaröcsöge az Debrecen, de majdnem eltaláltadVaratrix írta:Laza vagy, hogy Mucsaröcsögéről bírálsz egy olyan játékost, mint Drogba! Aki egy nem kis csapat, nem kicsit meghatározó alakja.Pocsa11 írta:Drogba egy vak, és még öreg is. Eto'ora egyik sem igaz.
És kérlek ne érzsd félre, én nem akartam hogy Eto'o távozzon. ugyanakkor így lessz. Viszont ha bekövetkezik a távozása, nem akarom hogy egy Pavjucsenkó áljon a helyére.
Márpedig az hogy fölöslegesen dobálózunk Torres, Tevez és Huntellar nevével, ezt nem tudom megérteni. Akire viszont reális esélyünk van hogy megszerezzük Berbatov és Drogba személyében. Azokat ti mind becsmérelitek.
Várj még, az üzbégeken nem kell röhögni, mert föltötrt az olaj, a pénz nem számít. 40misi nekünk+ Eto'o-nak 40/év azért ez elég komoly, egy rahedli lóvé.G-Jay írta:Jó napot!
Ismét itt! Valaki egy gyors áttekjintést lőhetne nekem, hogy ki merre megy és hogy áll, addig képben vagyok itt a hírek alapján, hogy Dinho el, Hleb ide. Sajna Eto'o is menni készül...(mekkorát röhögtem az üzbégeken)
G.
Magyarázd már el nekem kérlek, hogy mi ez a 110millio szponzori pénz, és hogy mire költöttünk el ebböl 30at...Bestbarca írta:Ugyan már, a meglévő adósságunk elhanyagolható, ezen kívül azt fix feltételekkel törlesztjük, és nem hinném, hogy a jövő évi törlesztést nagyon befolyásolná, különösen, hogy 400milliós költségvetésünk lesz. Na ehhez képest pár 10 millás adósság aprópénz. Egyébként per pillanat a Chelsea-t leszámítva, ahol a pénz kolátlan, mi vagyunk a leggazdagabb klubb, és messze nekünk van a legkisebb adósságunk. A Mu.-nak , Chelsea-nek, Real-nak jóval nagyobb az adóssága. Jah ezen kívül a Bsrca szponzorai fixen rendelkezésre bocsájtottak 110millió eurót igazolni, és most csak -30-nál vagyunk. És ha ez még nem volna elég, számtalanszor lenyilatkozta Txiki ártatlan arccal, hogy nincs olyan, hogy igazolási keret. Azért spúroskodunk, mert nem mehetünk oda nagy mellénnyel, hogy mennyi pénzünk van, mert akkor 2-szer annyiért adnak el nekük mindenkit. Inkább jön a sok kamu. hogy R10 meg Eto'o árából vásárolunk, küzben ez csak körítés, azért többet kapjunk az eladott játékosokért, és olcsóbban vásáróljunk. Na ennyi lenne a valóság.
We're very rich.![]()
![]()
![]()