Először is. Azért tudjuk csak áron alul eladni a játékosainkat, mert kiégett exsztárok, a teljesítményük alapján már nem sztárok, évek óta nem csinálnak semmit, így pl.R10-nél is lutri hogy helyre jön e vagy nem. A másik része a dolognak az, hogy minden klubb tudja, hogy mi el akarjuk távolítani ezeket a játékosokat. Plusz ezeknek a játékosoknak nem volt olyan sok kérőjük, mármint olyan ahova el is mennének. Játékos vételkor meg mindenki tudja, hogy nem azért akarunk csak annyit adni egy játékosért, mert nincs több pénzünk. Tudja mindenki, hogy tele vagyunk. Jah és persze mi a csapatok alapembereit vesszük meg, ami drága. Ezek miatt átigazolási téren nekünk per pillanat a legrosszabbak a feltételeink, talán a Chelsea versenyezhet velünk. De nekünk legalább van egy rahedli lóvénk, kárpótoljon ez, és nyugi baromira nem vagyunk rászorulva az igazolásokból befolyó penzre.
NA ABBÓL AZTÁN BAROMIRA ELEGEM VAN, HOGYHA VALAKI EGY EGYENESET RÚG A LABDÁBA, AZT RÖGTÖN MEG KELL VENNi.
Itt most Moutinhora,Van der Vaartra, de akár Silvára gondolok. Egyik sem nyújtott soha sehol akkora teljesítményt, hogy így ajnározzuk őket, bár erről már kifejtettem a véleményem.
Van Der Vaart- jó egy gyenge német bajnokságban, az EB-n 0 volt
Moutinho- nem rossz, de igazi ellenféllel szemben max közepes, lásd EB
Silva-elmegy, de azért elötte sem kell leborulni, a közepes rá is illik
Szerintem egyik se illene igazán ide, de max Silva elmegy.
A legjobb meg a legújabb, Sneijder. Őt le kellet volna igazolni tavaly, ezt elb.sztuk. Kumma nagy játékos, én ezt már akkor is láttam, miatta meg Nistelrooy miatt sírtam tavaly mikor a Realban mentek, mert a p.csába most tényleg játékosokat és nem majmokat vettek a riválisaink. Igazam is lett, kumma jók voltak(csak az alább említett játékosok, amúgy a Real játék is egy vicc volt), bajnokok is lettek, bár ez nem csak a Real érdeme, kellettünk mi is. Nade ezután a Real Sneijdert kb. 400millió alatt nem engedi el a fix, innetől minek beszélünk róla.