Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.19. 11:33:21

Drogbát én is szeretem, bár tény, hogy öreg, lehet hosszú távon egy fiatallal jobban járnánk. Viszont ott van az a tény, hogy a Milan 2007-ben új nyer Bl-t, hogy 32 év volt a csapatuk átlagéletkora. Nekünk ilyen idős játékosunk nincs is, az átlag meg kb 25 év. Inzaghi 34 évesen lőtt 2 gól a Bl döntőben. Szóval azért ne öregezzük annyira Drogbát. A másik. Az egész csapat fiatal játékosokból áll. Eladtuk a nagy tapasztalattal bíró játékosainkat, el kellett ez nem volt hiba. Na de mi jövőre akarunk mindent megnyerni, és nem 2 év múlva. Ehhez kell a tapasztalat a pályára. Henry ott van, nem akárki az tény, de ha mellett még ott lesz Drogba is, akkor az tovább erősíti ezen a téren a csapatot. Azért az is fix, hogy mindenhol lehetnek fiatalok, ez jó dolog, de könnyen megremeghet a lábuk pl. egy Bl elődöntőben. Talán a csatár poszton jön ki legélesebben a tapasztalat hiánya. A harmadik. Drogbának még van kb 3 éve magas szinten, az fix. Abban is biztos vagyok, hogy meglőné nálunk a maga 25-30 gólját. A Chelsea-ben minden második meccsen lőtt gólt. Nálunk a kombinatív játékunkból adódóan legalább kétszer annyi labdát kapna, mint ott. Eto'o-nak se véletlen az a marha jó gólátlaga, ő se lő be mindent. Sok olyan meccs volt ahol 10-12 helyzetből rúgott be 2-t. Ne feledjük R10, Deco, meg Xavi, és Messi osztogatta neki a ladbát. Azok a passzok, amit ezek a játékosok adnak, tökéletesek, csak be kell rúgni. Szóval 2-3 évig nem lenne baj egy Drogba, Henry ketőssel az fix, közben meg beérne Bojan, plusz addigra le lehetne akárkit igazolni.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
matador
Jugador d'estrella

2008.07.19. 11:14:42

Nagyon lehúzzátok Drogbát, nekem pl. egyáltalán nem ellenszenves játékos...remek képességei vannak, egyedüli csatárként is megállja a helyét, remek lövőkészsége van, szóval zseniális csatár...és persze ha Pep akarja, akkor ő biztos nem úgy gondolja, hogy végigönzőzi a pályát. Nagyon jól tartja meg a labdáta kapunak háttal is, észre lehet venni, hogy ilyen típusú játékosokat keres Guardiola (Adebayor, Berbatov, korábban Ibra)
Deus
Boixos Nois

2008.07.19. 10:49:58

Drogba(zd+) nagyon unszimpi számomra... Még ahogy ránézek, felfordul a gyomrom tőle, beképzelt majom!

Más kell ide. Silva jöl jönne....
KépKép
Alberto10
Capitá del Barça

2008.07.19. 10:41:38

csak Drogba ne jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahogy megkapná a labdát vagy rálőné vagy beverekedné magát az ötösre és onnan lőne!!! nagyon nem csípem a játékstílusát!! önző és beképzelt!!!szétverné a csapatjátékot!!csak ő neeeeeeeeee
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.19. 10:38:57

Nekem sem szimpi Drogba.Inkább Berbatov.Am ha Eto'o-ért csak a Spurs érdeklődik akk oda kell mennie.A Sporton megjelent cikk szerint egy csere is lehet(Eto'o-Berbatov).

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=528188
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.19. 10:36:00

Drogba egyáltalán nem lenne jó vétel! 30 fölötti csatárunk már van egy és az nem is akárki(Henry). Ha veszünk valakit,akkor inkább egy fiatalabb csatárt(csak ne Adebayort,m nála kapásból mondok 5 jobbat), pl.: Huntelaar-t vagy Villa-t.
A legjobb viszont az lenne,ha valaki adna egy kumma nagy maflást Pepnek,h kijózanodjon és megtartanánk Eto'o-t.
bty
Jugador del Barça

2008.07.19. 10:29:31

most a viccen kívül és tudom hogy nem fogjuk leigazolni mert realos de ott van a realban az a drenthe aki balszélső erőszakos még nem igazán kiforott de jo játékos lesz belőle nah én őt is eltudnám képzelni itt nálunk
visca el barca
Presidente del Barça

2008.07.19. 10:16:46

hortobagyikrisz írta: Jöjjön Sneijder és Van der Vaart és maradjon Etoo és újra jó csapatunk lesz!!!!
:D ah.... az értelem szele ismét megcsapott így szombat "hajnalban" :D

sőt, sztem vegyük még meg ballackot, moutinhot, nasrit, gerrardot, meg lampardot és akkor felállhatunk egy

ballack - gerrard, touré, xavi, moutinho - hleb, vdv, sneijeder - nasri, lampard, iniesta kezdő 11-el (nem is lenne rossz ahogy nézem :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 21:01:28

Először is. Azért tudjuk csak áron alul eladni a játékosainkat, mert kiégett exsztárok, a teljesítményük alapján már nem sztárok, évek óta nem csinálnak semmit, így pl.R10-nél is lutri hogy helyre jön e vagy nem. A másik része a dolognak az, hogy minden klubb tudja, hogy mi el akarjuk távolítani ezeket a játékosokat. Plusz ezeknek a játékosoknak nem volt olyan sok kérőjük, mármint olyan ahova el is mennének. Játékos vételkor meg mindenki tudja, hogy nem azért akarunk csak annyit adni egy játékosért, mert nincs több pénzünk. Tudja mindenki, hogy tele vagyunk. Jah és persze mi a csapatok alapembereit vesszük meg, ami drága. Ezek miatt átigazolási téren nekünk per pillanat a legrosszabbak a feltételeink, talán a Chelsea versenyezhet velünk. De nekünk legalább van egy rahedli lóvénk, kárpótoljon ez, és nyugi baromira nem vagyunk rászorulva az igazolásokból befolyó penzre.

NA ABBÓL AZTÁN BAROMIRA ELEGEM VAN, HOGYHA VALAKI EGY EGYENESET RÚG A LABDÁBA, AZT RÖGTÖN MEG KELL VENNi. :evil: :evil:
Itt most Moutinhora,Van der Vaartra, de akár Silvára gondolok. Egyik sem nyújtott soha sehol akkora teljesítményt, hogy így ajnározzuk őket, bár erről már kifejtettem a véleményem.
Van Der Vaart- jó egy gyenge német bajnokságban, az EB-n 0 volt
Moutinho- nem rossz, de igazi ellenféllel szemben max közepes, lásd EB
Silva-elmegy, de azért elötte sem kell leborulni, a közepes rá is illik
Szerintem egyik se illene igazán ide, de max Silva elmegy.

A legjobb meg a legújabb, Sneijder. Őt le kellet volna igazolni tavaly, ezt elb.sztuk. Kumma nagy játékos, én ezt már akkor is láttam, miatta meg Nistelrooy miatt sírtam tavaly mikor a Realban mentek, mert a p.csába most tényleg játékosokat és nem majmokat vettek a riválisaink. Igazam is lett, kumma jók voltak(csak az alább említett játékosok, amúgy a Real játék is egy vicc volt), bajnokok is lettek, bár ez nem csak a Real érdeme, kellettünk mi is. Nade ezután a Real Sneijdert kb. 400millió alatt nem engedi el a fix, innetől minek beszélünk róla.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

menczel
Entrenador del Barça

2008.07.18. 20:45:53

matador írta:Berba már szinte tuti, hogy MU, tehát a többiek: Torres, Benzema megszerezhetetlen. Ez nem kérdés, tuti, aki mást mond, hülye. Téveznek jelenleg nincs élő szerződése a MU-vl, viszont elővásárlási joga van rá, valszeg alá is fogja írni, pláne egy ilyen szezon után. Amúgy mondjátok, hogy a Berba-Rooney csatársor esetén Tevez nem lenne kezdő. Kedveseim, nem tom mennyi MU meccset láttatok idén, de ezek szerint nem sokat. Tévez így is a meccsek felén kezdett, a másik felén csereként állt be, tehát így is padozott eleget, Bojan és Henry mellett nálunk is padozna csomót, és a MU padját nem cseréli ki Barca padjára. Szerintem esetleg Drogba, Huntelaar(el akar menni, igaz inkább Angliába), ha nagyon mákunk van, Villa, de msá szerintem nem lehet. Jah és azt nem értem, hogy cserecsatárnak miért nem vetődik fel Louis Saha neve...Egyébként bestbarca elmefuttatásával tökéletesen egyetértek.
végig egyetértek, jó meglátás, jó helyzetértékelés annyival kiegésziteném hogy aki még talán benne vana kalapban az adebayor a hatalmas vételi ár ellenére is. tehát jelenleg: drogba,ade,villa,huntelaar ebben a sorrendben valoszinü
hortobagyikrisz
Barça C

2008.07.18. 20:26:21

Na ne már!! Drogba?????? Ugye csak vicc az egész!!! Egy nagyképű embertől mit vártok??? Folyamatosan csak birálni tud!!!! Ja meg összesen max 15 gól egy idénybe!!!! Hát ez az Eto gyerek 18 meccs alatt majdnem annyit lőt mint ő 48 meccsen!!! Kicsit nézük már meg az arányokat!!! A másik mennyivel is idősebb Etoonál??? Akkor inkább már Raul a Reálból, mint az a félig majom kinézetű ember!!!!
Jöjjön Sneijder és Van der Vaart és maradjon Etoo és újra jó csapatunk lesz!!!!

Hajrá BARCA!!!!!!!!
kozbarca
Barça C

2008.07.18. 19:43:58

szerintem nem adebayor kellene ide hanem ronaldinho helyére a bal oldalra egy jo jatekos mert krikics még tul fiatal sztem le lehetne igazolni david silvát valenciábol például vagy eto' t nem kellene elengedni és nem is ertem minek akarnak igazolni helyette egy olyan jatekost aki kiöregszik(drogba)
pityi
Jugador del Barça

2008.07.18. 19:23:50

Azért van benne némi igazság amit sandro irt.Túl könnyen elengedjük a sztárjainkat,és nagyon ólcsón.A reális értékük feléért,pedig azt mondták senkit sem visznek el diszkont áron.Aztán tessék akit eladtunk az jóval ár alatt ment el.A többi csapat meg szépen megkéri az árát a játékosainak csak mi nem.Pedig ha többért adunk el akkor többért is tudunk vásárolni,ez ilyen egyszerü és logikus.
matador
Jugador d'estrella

2008.07.18. 19:14:38

Berba már szinte tuti, hogy MU, tehát a többiek: Torres, Benzema megszerezhetetlen. Ez nem kérdés, tuti, aki mást mond, hülye. Téveznek jelenleg nincs élő szerződése a MU-vl, viszont elővásárlási joga van rá, valszeg alá is fogja írni, pláne egy ilyen szezon után. Amúgy mondjátok, hogy a Berba-Rooney csatársor esetén Tevez nem lenne kezdő. Kedveseim, nem tom mennyi MU meccset láttatok idén, de ezek szerint nem sokat. Tévez így is a meccsek felén kezdett, a másik felén csereként állt be, tehát így is padozott eleget, Bojan és Henry mellett nálunk is padozna csomót, és a MU padját nem cseréli ki Barca padjára. Szerintem esetleg Drogba, Huntelaar(el akar menni, igaz inkább Angliába), ha nagyon mákunk van, Villa, de msá szerintem nem lehet. Jah és azt nem értem, hogy cserecsatárnak miért nem vetődik fel Louis Saha neve...Egyébként bestbarca elmefuttatásával tökéletesen egyetértek.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 19:08:03

sandor albert írta:rajtunk röhög az egész világ!Ilyen hülyén nem igazol senki.Mindenki ragaszkodik a sztárjaihoz.Mi odaadjuk a világ legjobbjait olcsó pénzért helyettük meg igazolunk drágán olyanokat akik megsem közelítik őket.Nem kellene kapkodni hanem megszerezni olyanokat mint Silva meg Villa.Legalább rájuk hosszútávon lehetne építeni nem pedig kiöregedőben levő sztárokra /Henry/.
Te magadnál vagy, de komolyan. Kiket engedtünk el, az elhízott Ronaldinhot, az évek óta sz.rt sem csináló Decot, mind elszállt sztárok. Nekik is a Barcanak is váltás kellett. Eto'o ügy egy kicsit más, de ott meg hidd el megvan az ok, és szerintem közel olyan jó játékos fog jönni a helyére. Henry meg egyszerűen egy Isten. Tavaly a sérülése, és annak ellenére, hogy a posztlán játszott rúgott 16 gólt, és idén az előbbi okok megszűnte miatt tuti jobb lesz. Kit igazoltunk drágán aki meg sem közelíti őket? fix hogy Hlebre gondolsz. Na ő aztán nem volt drága, és ha valaki ért a focihoz az látja, hogy jó igazolás volt. Ha már drága akkor Alves de szerintem ő meg minden pénzt megér. R10 helyére meg még nincs senki.
Silva meg szerintem túlsztárolt, erősen. Villa-t meg nem engedik el, ez nem pénz kérdése.

Jah és ki röhög rajtunk, azok akik játékosai max cipőtpuculni, meg fagyitárulni jöhetnak, vagy a Realosok, akik megveszik "cicomafiút" röhelyesen nagy pénzért, amennyit fixen nem ér. Ezen lehet röhögni, meg azzal, hogy nem fognak vele semmire menni, mert attól még nem lesz játékuk.

Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 18:57:28

Mental_Theo írta:ha tűz kell felgyújtom a LA Masiát:)
a 2 igazolás vagy Berbatov-Robinho,
vagy Villa-SIlva kettős legyen.
Ez jó. :lol: Jó lenne mind a 2 parosítás, ámen.

sandor albert
Barça C

2008.07.18. 18:57:24

rajtunk röhög az egész világ!Ilyen hülyén nem igazol senki.Mindenki ragaszkodik a sztárjaihoz.Mi odaadjuk a világ legjobbjait olcsó pénzért helyettük meg igazolunk drágán olyanokat akik megsem közelítik őket.Nem kellene kapkodni hanem megszerezni olyanokat mint Silva meg Villa.Legalább rájuk hosszútávon lehetne építeni nem pedig kiöregedőben levő sztárokra /Henry/.
sanyi
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.07.18. 18:55:35

ha tűz kell felgyújtom a LA Masiát:)
a 2 igazolás vagy Berbatov-Robinho,
vagy Villa-SIlva kettős legyen.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 18:49:16

Nem tudom, hogy kit fogunk igazolni, milyen lesz a keret, de jó látni az edzésről a képeket, a sok elgyötört arcot. Pep tényleg a sz.rt is kihajtja belőlük. :D Ez kell ide, szigor. Egyébként még benne van az is, hogy Eto'o holnap visszajön, leordítja Pep-et az irodájában, hogy miért nem kell neki, majd ő erre jól befenyíti, és megtarja, mert kell neki ez a tűz a pályára. :lol:

Léfe
Entrenador del Barça

2008.07.18. 18:18:02

Többször leirtam, hogy Etoo jó pézért mehet, Drogbával való cserét viszont viccesnek tartom. Etoo még 5-6 évi jó lehet, Drogba talán kettőig, de nem is illik a mi stilusunkhoz.
Fecó
Blaugrana10
Barça B

2008.07.18. 17:22:37

Na azert nincs az az Isten, hogy Eto'o az uzbegeknel kosson ki!!! Penz ide penz oda, keptelenseg, hogy Eto'o oda igazoljon. Egy jatekosnak nem csak a penzt kell neznie, foleg amikor meg fiatal jatekosrol van szo!!! Esetleg ha lenne egy 34 eves akkor lehetseges, de jelenleg ez keptelenseg!!! Forca Barca!!!
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.07.18. 17:21:08

Varatrix írta:
Pocsa11 írta:Drogba egy vak, és még öreg is. Eto'ora egyik sem igaz.
Laza vagy, hogy Mucsaröcsögéről bírálsz egy olyan játékost, mint Drogba! Aki egy nem kis csapat, nem kicsit meghatározó alakja.

És kérlek ne érzsd félre, én nem akartam hogy Eto'o távozzon. ugyanakkor így lessz. Viszont ha bekövetkezik a távozása, nem akarom hogy egy Pavjucsenkó áljon a helyére.

Márpedig az hogy fölöslegesen dobálózunk Torres, Tevez és Huntellar nevével, ezt nem tudom megérteni. Akire viszont reális esélyünk van hogy megszerezzük Berbatov és Drogba személyében. Azokat ti mind becsmérelitek.
Az a Mucsaröcsöge az Debrecen, de majdnem eltaláltad ;)

Mellesleg az általad felsorol kettő játékos közül, úgy gondolod, hogy Ők MÉLTÓ utódai lennének a Eto'o-nak? Be tudnák pótolni azt a hatalmas űrt, amit maga után hagyna? Esélytelen. Drogba meg úgy gondolom, hogy egy sz*r ember. Ilyen sunyi aljas játékost, én nem tudnék eltűrni ebben a csapatban. Eto'o nem bomlasztja jobban a csapatot mint Ő tenné. Akkor meg inkább Ő mint Drogba.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 17:14:46

G-Jay írta:Jó napot!

Ismét itt! Valaki egy gyors áttekjintést lőhetne nekem, hogy ki merre megy és hogy áll, addig képben vagyok itt a hírek alapján, hogy Dinho el, Hleb ide. Sajna Eto'o is menni készül...(mekkorát röhögtem az üzbégeken)

G.
Várj még, az üzbégeken nem kell röhögni, mert föltötrt az olaj, a pénz nem számít. 40misi nekünk+ Eto'o-nak 40/év azért ez elég komoly, egy rahedli lóvé.

G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.18. 17:04:16

Jó napot!

Ismét itt! Valaki egy gyors áttekjintést lőhetne nekem, hogy ki merre megy és hogy áll, addig képben vagyok itt a hírek alapján, hogy Dinho el, Hleb ide. Sajna Eto'o is menni készül...(mekkorát röhögtem az üzbégeken)

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.18. 17:00:41

Bestbarca írta:Ugyan már, a meglévő adósságunk elhanyagolható, ezen kívül azt fix feltételekkel törlesztjük, és nem hinném, hogy a jövő évi törlesztést nagyon befolyásolná, különösen, hogy 400milliós költségvetésünk lesz. Na ehhez képest pár 10 millás adósság aprópénz. Egyébként per pillanat a Chelsea-t leszámítva, ahol a pénz kolátlan, mi vagyunk a leggazdagabb klubb, és messze nekünk van a legkisebb adósságunk. A Mu.-nak , Chelsea-nek, Real-nak jóval nagyobb az adóssága. Jah ezen kívül a Bsrca szponzorai fixen rendelkezésre bocsájtottak 110millió eurót igazolni, és most csak -30-nál vagyunk. És ha ez még nem volna elég, számtalanszor lenyilatkozta Txiki ártatlan arccal, hogy nincs olyan, hogy igazolási keret. Azért spúroskodunk, mert nem mehetünk oda nagy mellénnyel, hogy mennyi pénzünk van, mert akkor 2-szer annyiért adnak el nekük mindenkit. Inkább jön a sok kamu. hogy R10 meg Eto'o árából vásárolunk, küzben ez csak körítés, azért többet kapjunk az eladott játékosokért, és olcsóbban vásáróljunk. Na ennyi lenne a valóság.

We're very rich. :lol: :lol: :lol: 8)
Magyarázd már el nekem kérlek, hogy mi ez a 110millio szponzori pénz, és hogy mire költöttünk el ebböl 30at...
Lezárt