2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jóbarát...Rikinho20 írta:nem akarom bántani szegény Oleguert, de remélem elmegy magy az Ajaxba... jó lesz ott neki Gio-val
már írtam lejjebb, most egy kép is :Ronaldinho&Barca írta:MakeleleParis Sg-ben folytatja.
Thuramot tudtommal nem igazolták le a szívrendellenessége miatt, így elvileg ő most klub nélkül van, de 99%,hogy vissza kell vonulnia. Hogy ez hivatalosan megtörént-e, erről nincs információm, viszont megérdemelte volna.matyi02 írta:+még Thuram is nem ???:DValbali írta:Nem lesz gyenge csapat ez a PSG, Giulyval és Makelelevel, no meg ottvan Rothen, aki anno nagy kedvencem volt a 2004-es Monacobol, sajnáltam is, hogy a Barca akkor nem vette meg.
+még Thuram is nem ???:DValbali írta:Nem lesz gyenge csapat ez a PSG, Giulyval és Makelelevel, no meg ottvan Rothen, aki anno nagy kedvencem volt a 2004-es Monacobol, sajnáltam is, hogy a Barca akkor nem vette meg.
Sztem ezek a játékosok a francia bajnokságban még mindig nagyok jók lehetnekbarca99 írta:A PSG miért abban látja a kiutat, hogy a pályájuk végén járó sztárokat leigazolja?Giuly, Makelele, és ugye Thuram is majdnem. Pár évvel ezelőtt még világklasszikos voltak (még ha Giuly nem is, de azért nagyon jó kis játékos volt ő).
tele vannak fiatal játékossal, és jól jön melléjük egy-két rutinos, tapasztalt sztár. szerintem Giuly és Makelele is jó vétel volt nekik.barca99 írta:A PSG miért abban látja a kiutat, hogy a pályájuk végén járó sztárokat leigazolja?Giuly, Makelele, és ugye Thuram is majdnem. Pár évvel ezelőtt még világklasszikos voltak (még ha Giuly nem is, de azért nagyon jó kis játékos volt ő).
Nem is akartam összehozni, csak hogy ahhoz hasonlóan lehetne igyekezni korlátozni ezt a mértéktelen költekezést, mind az igazolások, mind a fizetések esetében.!Agypiercing írta: üdv,
na, a fizetési sapkát és a 6+5-ös szabályt válasszuk külön.
üdv,G-Jay írta:Pedig elgondolkozhatnának egy fizetési és/vagy igazolási sapkán. Egyre nagyobb pénzekkel dobálóznak a nagy klubok, míg a kicsiket, akik pénzt ölnek bele egy egy játékosba székapják pillanatok alatt. Nem mondom, jól járnak ők is vele, nem is kicsit, de egyre nő a szakadék. Olyat hogy egy védőért 35 millát adjunk ki (Alves) én még soha nem láttam. Szerintem ez ellen is kellene már tenni valamit. Jó ötletnek tartom az 5+6-os szabályt is.
G.
Pedig elgondolkozhatnának egy fizetési és/vagy igazolási sapkán. Egyre nagyobb pénzekkel dobálóznak a nagy klubok, míg a kicsiket, akik pénzt ölnek bele egy egy játékosba székapják pillanatok alatt. Nem mondom, jól járnak ők is vele, nem is kicsit, de egyre nő a szakadék. Olyat hogy egy védőért 35 millát adjunk ki (Alves) én még soha nem láttam. Szerintem ez ellen is kellene már tenni valamit. Jó ötletnek tartom az 5+6-os szabályt is.Agypiercing írta:(ez nem nba)
Azért az uróbbi időkben fölmentek rendesen az árak, és pont az olyan csapatokból nehéz megszerezni egy jó játékost, mint a Spurs. Anyagilag jól el vannak látva, sikeresek akarnak lenni, igy minek is adnák el a legjobb játékosukatozsimiki írta:Kumma jó játékos,de 40et tényleg nem ér. Viszont közel sem egy Spurs szintű csapatból kellene visszavonulnia majd...jó a Spurs,de jobb csapatban is megállná a helyét.visca el barca írta:gyerekek árulja már el nekem vki hogy a világ talán legjobb edzője, sir alex, mi a fészkes fenét lát ebben a berbatov gyerekben, hogy képes majd 40 millió eurót kiadni érte. én ezt nem értem
ennél ő jóval többet is megér, simán jó lett volna kiegészítőembernek. bár gondolom nem véletlenül ment a panához... Játszani akar!Fernando írta:1, 25 millióért. De nekem nemkellett volna.visca el barca írta:most olvastam h gilberto silva 2.5 millióért a pana játékosa lett![]()
ennyi pénzért tán' mi is elhozhattuk volna padra... még sztem 2-3 jó éve van..
Kumma jó játékos,de 40et tényleg nem ér. Viszont közel sem egy Spurs szintű csapatból kellene visszavonulnia majd...jó a Spurs,de jobb csapatban is megállná a helyét.visca el barca írta:gyerekek árulja már el nekem vki hogy a világ talán legjobb edzője, sir alex, mi a fészkes fenét lát ebben a berbatov gyerekben, hogy képes majd 40 millió eurót kiadni érte. én ezt nem értem
1, 25 millióért. De nekem nemkellett volna.visca el barca írta:most olvastam h gilberto silva 2.5 millióért a pana játékosa lett![]()
ennyi pénzért tán' mi is elhozhattuk volna padra... még sztem 2-3 jó éve van..
Azt megértem, hogy bizonyos "státusz" megszerzése után nem lehet rögtön változtatni a klub politikáján, stb. Pontosítva az Abramovics-korszakra gondolok, bár eddig inkább az volt jellemző, hogy kevésbé befutott sztárokat igazoltak irdatlan pénzért. Ilyen jellegű transzferekről eddig nem volt szó (Kaká & Torres). Egyébként ez az ajánlat számomra kétséges, el tudom képzelni, hogy ennyivel álltak elő, de nem tartom ésszerűnek, s reálisnak.matador írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=782454
Abnormális összegekről van szó...
Azért mert bolgár??? Ezért tartja mindenki egy nullának? Én elég sok Premier League meccset néztem, s bár a véleményem Dimitar-ral kapcsolatban eléggé szubjektív, azért aki látta játszani, az tudja, hogy mennyire értékes volt a Spurs számára, mennyire jól, s hasznosan dolgozott. nagy szezont futott be, s természetesen felment az ára, ezen mit kell csodálkozni? Ha Adebayor 45, Benzema 70, Berbatov minimum 35...kilibarca írta:Én sem tudom mit látbenne de remélem megveszik mert a végén még nálunk köt kivisca el barca írta:gyerekek árulja már el nekem vki hogy a világ talán legjobb edzője, sir alex, mi a fészkes fenét lát ebben a berbatov gyerekben, hogy képes majd 40 millió eurót kiadni érte. én ezt nem értemamit nagyon nem szeretnék.