Azt megértem, hogy bizonyos "státusz" megszerzése után nem lehet rögtön változtatni a klub politikáján, stb. Pontosítva az Abramovics-korszakra gondolok, bár eddig inkább az volt jellemző, hogy kevésbé befutott sztárokat igazoltak irdatlan pénzért. Ilyen jellegű transzferekről eddig nem volt szó (Kaká & Torres). Egyébként ez az ajánlat számomra kétséges, el tudom képzelni, hogy ennyivel álltak elő, de nem tartom ésszerűnek, s reálisnak.
Bosingwa-val jól jártak, a helyükben Bouhlarouz-t is megtartanám, ahogy Terry-t is. Anelka és Shevy számomra felesleges, míg Lampard..., nos ha menni akar, nincs mit tenni. Drogba eladása nagy butaság lenne, persze ha ő maga is inkább váltana, de az elmúlt hetekben nem ezt hallottam/olvastam.
Scolari pedig enyhén szólva is honosítja a kékeket. Már csak Ronaldinho és Robinho hiányzott, illetve még Quaresma... Ezt nem tartom helyén valónak, s nagyon hiányolom az utánpótlást, pedig pazar körülmények között nevelik a fiatalokat, azonban egy nevet sem hallottam, aki nagy karrier előtt áll. Arról tud valaki, hogy Di Santo milyen szerepben került a klubhoz? Mármint már a felnőtt csapathoz, vagy még nem tartanak rá igényt? Franco nagyon biztató, nagy tehetségnek tűnik, s a klub felől jó vásárnak.
Azt azonban nem értem, miért akarnak mindenáron új támadó-középpályást igazolni...
Nos, ahogy megnézem a friss igazolásokat, nálam a "zsidó-sereg" mindenképp esélyes lesz a BL-helyek egyikére, sőt, én szurkolok is nekik, remélem jövőre az első három hely valamelyikéért tudnak küzdeni. Szurkolok Ramos-nak, s a bolgár cár maradásának is.
kilibarca írta:visca el barca írta:gyerekek árulja már el nekem vki hogy a világ talán legjobb edzője, sir alex, mi a fészkes fenét lát ebben a berbatov gyerekben, hogy képes majd 40 millió eurót kiadni érte. én ezt nem értem

Én sem tudom mit látbenne de remélem megveszik mert a végén még nálunk köt ki

amit nagyon nem szeretnék.
Azért mert bolgár??? Ezért tartja mindenki egy nullának? Én elég sok Premier League meccset néztem, s bár a véleményem Dimitar-ral kapcsolatban eléggé szubjektív, azért aki látta játszani, az tudja, hogy mennyire értékes volt a Spurs számára, mennyire jól, s hasznosan dolgozott. nagy szezont futott be, s természetesen felment az ára, ezen mit kell csodálkozni? Ha Adebayor 45, Benzema 70, Berbatov minimum 35...
Azzal én sem étek feltétlen egyet, hogy a Barca számára optimális, azonban Sir Fergie nem hiába nézte ki magának, azt hiszem az ő ténykedését nem lehet megkérdőjelezni "halandó" szurkolóként.
Úgy hiszem, nem csupán szimpátia alapján kellene véleményt alkotni egyes játékosokról... Persze ha Bulgária szerepelt volna az EB-n, s láttátok volna néha megvillanni, s mezőnyben dolgozni, akkor hetek óta az ő nevét skandálnátok az igazolások topic-ban..., részemről ennyi...