Barça Igazolások 2008-09
- henry&eto
- Jugador del Barça
hát én is igy voltam vele!etot imádo(ta)m meg minden csak hát ezek után az évvégi vagdalózásai után elmehet tuggyahova!drogba vszinű akar trófeákat nyerni sztem ha reálisan gondolkodik jön ide hozzánk mert már idáig is egy jó keretet guardiola!és egy ilyen keretbe sztem naon jól jönne drogba!
---Forza Barca---
- barca0417
- Entrenador del Barça
Silva is kell mindenképpen mert 4-4-2-ben a baloldalra kell. Hleb inkább jobboldali kp. meg nem baj ha van 6 megbízható középpályásunk, kell a bő keret. Drogba nem lenne rossz, de én nem szeretném Eto'o-t chelsea mezben látni. sokkal inkább Interben. De az a lényeg, hogy a barca jól járjon.

Azoknak szertném írni akik lehúzzák Drogba-t, hogy kapnánk egy Eto'o-nál jobban fejelő hasonló stílusú de idősebb játékost vele, de van egy óriási előnye ne felejtsük h akárki akármit mond-és én imádom Eto'o-t félreértés ne essék-de azért nyilatkozataiból meg a mostani cirkuszból is látszik h lenne mit csiszolni értelmi képességein, Drogba lehet h önző de normálisan nyilatkozik.
Eto'o meg azután h azt mondja h nem nyertünk semmit idén, lelépek; menjen is ahova akar de nagyon gyorsan!!!
Eto'o meg azután h azt mondja h nem nyertünk semmit idén, lelépek; menjen is ahova akar de nagyon gyorsan!!!
- henry&eto
- Jugador del Barça
hát én már várom mi lesz ebből az eto drogba kalamajkából!!!az biztos sztem hogy drogba érkezik meg eto el fog menni!de bal szélős az ki lesz?hleb?ronniet ki fogja pótolni mondjátok már meg nekem őszintén!
---Forza Barca---
-
- Capitá del Barça
ja de ha jol ertem akkor Eto'o ert cserébe??mert akkor 1.nem eri meg nekünk...matador írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=785063
Eszerint Drogba hamarosan csatlakozhat a Barcához, feltéve, hogy a Chelssea nem gördít akadályt elé...
2.Goal..

nem kell tény ként közölni...hidd el ha valami komolyabb lenne akkor már itt is irták volna!!nem?
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=785063
Eszerint Drogba hamarosan csatlakozhat a Barcához, feltéve, hogy a Chelssea nem gördít akadályt elé...
-
- Capitá del Barça
1 ember tudná kellő képen pótolno Eto'o-t C.Tevez...
nagyon erőszakos technikás,golerős játékos...
és a Stilusa is inkább Barcás..Ráadásul fergussonnak is kellene Eto'o ha jol tudom,es mondjuk egy cserét eltudnék képzelni...
nagyon erőszakos technikás,golerős játékos...
és a Stilusa is inkább Barcás..Ráadásul fergussonnak is kellene Eto'o ha jol tudom,es mondjuk egy cserét eltudnék képzelni...
-
- Capitá del Barça
Drogba nem csatlakozott a csapat ázsiai körútjához, ami tegnap körös-körül eltüzelte a szóbeszédeket, az övé megjelölő a klubért. Adebayor egy fizetést kért szuper-kiváló kényszeríteni az indulásáthenry&eto írta:amugy nézzétek meg ezt http://www.elmundodeportivo.es/fcbarcelona/index.html
itt mit irnak?remélem ade marad ahol van és drogba jön!
ennyi...(szövegforditós...nyelvtanilag nem tökéletes)
- henry&eto
- Jugador del Barça
amugy nézzétek meg ezt http://www.elmundodeportivo.es/fcbarcelona/index.html
---Forza Barca---
- albicelesteX
- A Vadász
Igaz hogy csak egyszer volt gólkirálya a PL-nek!De ez az általad felvetett nevek mellett nem mérvadó!Szerintem Berbatov pl egyszer sem volt!És nem is lesz!Szerintem most nem Gudjohnsen utódját kéne keresni!A bal szélsővel egyetértek!Silva jó lenne!Csak nem hiszem hogy Valencia elengedné! 

- henry&eto
- Jugador del Barça
hogy hogy csak egy lépésre van?még ajánlatot sem tettünk de ha ez igaz hogy csak egy lépésre akkor örülök neki!:PNóbi írta:A sport.es szerint Drogba egy lépésnyire van már csak Barcelonától. Őszintén remélem, hogy nem ő lesz az új 9-es. Remek játékosnak tartom, de nagyon unszimpatikus figura és már nem is fiatal. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok mondani, de akkor már inkább Adebayor, aki még mindig lehetséges célpont. Ő fiatalabb, jobb a csapatjátékban és még nagyon fejlődőképes.
A balszélső helyre pedig továbbra is célpont Silva
---Forza Barca---
- Titinho
- Director del Fútbol
Szerintem pedig igen is szükség van egy bal szélsőre, mert akiket felsoroltál, azok nem tipikus bal oldali játékosok. Jó hogy tudnak ott is játszani, de nem az az ő posztjuk. Se Henrynak, se Iniestának, se Hlebnek nem az a posztja. Egy gyors, jól cselező, jól passzoló szélső kell a bal oldalra is, olyan mint Messi csak bal oldalon. Mögöttük egy Xavi-Hleb mozgatná őket és elől pedig mondjuk Henry. Kell szerintem Silva...visca el barca írta:minek? ott van henry, iniesta, hleb... nem elég?
Én pedig határozottan ellene vagyok Drogba leigazolásának. Gyűlölöm ezt az embert!!! Egy utolsó szemétláda, egy önző, nyafizós és nem mellesleg óriási színész a pályán. Ő lenne az utolsó csatár egyike akit idehoznék.noname írta:...

Amúgy meg az eredményeitől sem vagyok elájulva. Egyszer volt gólkirály a Premier League-ben. Hűű...Henry meg 4x. Sőt...még idén Henry is jobban teljesített mint Drogba. Nem is fiatal már, akkor inkább Adebayor vagy Berbatov.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- albicelesteX
- A Vadász
Egyetértek!A felmerült nevek közül ő a legnagyobb esélyes a pótlásra!Fejjel-lábbal ok!!!

- noname
- Llegenda del Barça
Hát nemtom megérteni h egyeseknek mi a bajuk Drogbával?!Vgy csak azért unszimpatiuks, mert cselzis?Nem csapatjátékos?Hát ezt setom honnan szeditek.Neki a gólszerzés a dolga és ezt kiválóan teljesíteni szokta, de akkor se ijed meg ha kombinálni kiell, sőt!Etoo se jobb csapatjátékos.Nekem Drogbával semmi bajom.Már nem fiaal, ez igaz, de a jáékstílusából adódóan nem lesz gond a korával.Ő nem egy Etoo féle játékos,ai lefutja a lábát és 31 éves korára, ha már veszít a sebességéből nagy bajban lene.
Ő erős, erőszakos és véleményem szerint minden szempontból jobb mint Adebayor.Visszatérve a korra.Érdekes módon, amikor Henry jött, mindenki nagyon örült, csak kevesen voltunk, akik nem(többek közt én is) és kinek lett igaza?Tényelg nem bírta megszokni a bajnokságot, csak remélni lehet h most jobb lesz.
Ráadásul Drogba még 2-3 év múlva is maradhat amolyan Larsson féle cserének, hiszen akkor is bármikor eldönthet egy meccset egy fejessel.Ellenben Henry 3 év múlva mehet Franciao-ba levezetni.
Végső soron én örülnék Drogbának és remélemh jön!

Ráadásul Drogba még 2-3 év múlva is maradhat amolyan Larsson féle cserének, hiszen akkor is bármikor eldönthet egy meccset egy fejessel.Ellenben Henry 3 év múlva mehet Franciao-ba levezetni.
Végső soron én örülnék Drogbának és remélemh jön!
A Fifa egy szégyen
- Nóbi
- Capitá del Barça
közülük egyik sem tipikus szélső. Henry saját bevallása szerint sem szeret ott játszani. Iniesta és Hleb valóban tudnak szélen játszani, de azért ők is inkább középső középpályások. Szerintem kell egy balszélső, amolyan Messi stílusú játékos a bal oldalra is.visca el barca írta: minek? ott van henry, iniesta, hleb... nem elég?

-
- Entrenador del Barça
Szerintem (és remélem) taktikaváltás miatt már csak 1 csatár leigazolása lehetséges ,de csak ha Eto'o lelép. 4-4-2 -ben gondolkodva megfelelő számu középpályásunk és csatárunk van, védőkről nemis beszélve.
- visca el barca
- Presidente del Barça
minek? ott van henry, iniesta, hleb... nem elég?Nóbi írta:A balszélső helyre pedig továbbra is célpont Silva
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Nóbi
- Capitá del Barça
A sport.es szerint Drogba egy lépésnyire van már csak Barcelonától. Őszintén remélem, hogy nem ő lesz az új 9-es. Remek játékosnak tartom, de nagyon unszimpatikus figura és már nem is fiatal. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok mondani, de akkor már inkább Adebayor, aki még mindig lehetséges célpont. Ő fiatalabb, jobb a csapatjátékban és még nagyon fejlődőképes.

Silvát a Valencia nem fogja 25 millióért eladni, főleg egy ilyen EB után.Rio Buscape írta: Szélsőnek meg csengessük ki Silváért a 25 millát és kész, ha mégsem jnne akkor thiago nevest hozzuk el, de szélső nélkül ne menjünk neki az idénynek!!!!!!
Arshavin lenne a legjobb megoldás, ő legalább él-hal a csapatért.
Egyébként Iniesta és Hleb is meg tudná játszani a bal szélső posztot.
-
- Barça B
Jó lenne már ezen a héten lezárni egy szélső és egy csatár ügyét, mivel ez egy teljesen uj kertet lessz ezért vmior össze is kellene szokni a bagázsnak
Ha nem jön Ade akkor jöjjön Drogba, bár kicsit arogánsnak tartom, azért az aroganciája és az erőszakossága jól jöhet a 16-on belül
Attól meg annyira nem tartok hogy 30 éves, az afrikai játékosok masszívabbak mint az európaiak...
Ha lessz nálunk 3 jó éve akkor már megérte idehozni. Ahogy elnézem a barcánál a csatármozgást, ha 25 éves lenne se maradna sokkal tovább
Adebayor fiatalabb, de ugyanakkor rutintalanabb is kicsivel.
1. Ade kicsit fiatalabb mint Drogba, és jobb csapatjátékos ezért tettem első helyre
2. Drogba rutinos, erőszakos, gólérzékeny, de ellene szól hogy idős és öntörvényű.
Szélsőnek meg csengessük ki Silváért a 25 millát és kész, ha mégsem jnne akkor thiago nevest hozzuk el, de szélső nélkül ne menjünk neki az idénynek!!!!!!

Ha nem jön Ade akkor jöjjön Drogba, bár kicsit arogánsnak tartom, azért az aroganciája és az erőszakossága jól jöhet a 16-on belül

Attól meg annyira nem tartok hogy 30 éves, az afrikai játékosok masszívabbak mint az európaiak...
Ha lessz nálunk 3 jó éve akkor már megérte idehozni. Ahogy elnézem a barcánál a csatármozgást, ha 25 éves lenne se maradna sokkal tovább

Adebayor fiatalabb, de ugyanakkor rutintalanabb is kicsivel.
1. Ade kicsit fiatalabb mint Drogba, és jobb csapatjátékos ezért tettem első helyre
2. Drogba rutinos, erőszakos, gólérzékeny, de ellene szól hogy idős és öntörvényű.
Szélsőnek meg csengessük ki Silváért a 25 millát és kész, ha mégsem jnne akkor thiago nevest hozzuk el, de szélső nélkül ne menjünk neki az idénynek!!!!!!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Az a "baja", hogy azt hiszem 17 (lehet 18 ) éves előtt nem köthetnek profi szerződést. Angliában ez a limit egy évvel lejjebb van. Ők búcsúztak, és befutottak.Csoppy írta:Körkérdés:
mi a baja a fiataloknak a barcával??
Piqué, Fabregas, éps még lehetne pár embert ide sorolni, akik felnőttszerződésük előtt pattantak meg tőlünk ingyen... Ok. Piqué visszajött, de akkor is... Igen komoly játékosok hagynak minket itt és a klub nem tehet semmit. Valami gally lehet az ifiedzőnkkel vagy mittomén... tényleg tudja valaki h ki az ifiedzőnk?
bocs h ideirtam, de nem találtam ehhez passzoló topikot.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=784640
ha a madrid 35milkáért meg tudta volna venni villa-t annyiért mi is... (eto 25-30millio ha eladjuk és szerintem villa > eto)
+R10-bol kapott 20hoz már nem sokat kéne rádobni silvara...
azért elég zoral csapatunk lenne...
ha a madrid 35milkáért meg tudta volna venni villa-t annyiért mi is... (eto 25-30millio ha eladjuk és szerintem villa > eto)
+R10-bol kapott 20hoz már nem sokat kéne rádobni silvara...
azért elég zoral csapatunk lenne...