Barça Igazolások 2008-09
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
nem mindegy ki jön a szélre? ronaldinhot úgyse tudja pótolni. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- danko94
- Entrenador del Barça
21 évesen lett orosz válogatott azóta 37 meccsen 13 gólt lőtt!!!manuel írta:Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.
David Silva 20 évesen lett válogatott azóta 17 meccsen 3 gólt lőtt!!!
-
- Entrenador del Barça
Arshavin 2002-ben 21. születésnapja előtt mutatkozott be a válogatottban.manuel írta:Most figyelt fel rá Európa 28 évesen!!!!ehez gratulálok neki neked pedig ahoz hogy ezt megosztottad velünk biztosan hülyén haltunk volna meg ha ezt a mindenki által tudott tényt nemközölted volna.Amúgy igazad lehet akkor ez a fiú már tényleg jó ideje foglalkozhat a futtbalal hogyha ilyen hamar felfedezték 28 évesen.Azután nemtudnál esetleg utána nézni hogy hány évesenlett válogatott???Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.[auto_cenzúra] teigen okosságokat tudszírni..
Hogy jön ide a kommunizmus? szerintem azt se tudodmiaz..
Trixiék meg szerintem 1 ici picivel de tényleg csak 1 kicsivel értenek többet a focizhoz mint te![]()
Arshavin nem most kezdett el a focival foglalkozni ez is hülyeség,csak most figyelt rá fel Európa..
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- matyi02
- Entrenador del Barça
Karashu írta:De la Red..maxilopez írta:Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak
Meg nekik minek igazolni, Tavaly vettek egy kész csapatot!
Garay igaz őt kölcsön adták

- Karashu
- Jugador d'estrella
De la Red..maxilopez írta:Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak
Meg nekik minek igazolni, Tavaly vettek egy kész csapatot!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Most figyelt fel rá Európa 28 évesen!!!!ehez gratulálok neki neked pedig ahoz hogy ezt megosztottad velünk biztosan hülyén haltunk volna meg ha ezt a mindenki által tudott tényt nemközölted volna.Amúgy igazad lehet akkor ez a fiú már tényleg jó ideje foglalkozhat a futtbalal hogyha ilyen hamar felfedezték 28 évesen.Azután nemtudnál esetleg utána nézni hogy hány évesenlett válogatott???Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.[auto_cenzúra] teigen okosságokat tudszírni..
Trixiék meg szerintem 1 ici picivel de tényleg csak 1 kicsivel értenek többet a focizhoz mint te![]()
Arshavin nem most kezdett el a focival foglalkozni ez is hülyeség,csak most figyelt rá fel Európa..
-
- Entrenador del Barça
Az hogy te valakiről nem hallottál 27 éves koráig, az nem azt jelenti, hogy előtte hobbi szinte nyomta a megye 2-ben. Kicsit utána kellene nézni Arshavinnak, aztán nyilatkozni róla.manuel írta:Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli.djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!És szerintem tutti hogyha Silvátt nemsikerül megszerezni akkor biztosan ezt a komcsi gyerekett fogják idehozni.Ami azért hihetetlen mert a mai futtbalban az én tudomásom szerint nemcsak ez a kétjátékos szerepel azon a poszton
!!! mindenestre Laportáék szerint igen gondolom azért is nemgondolkodnak másokban.Mint pl:Van der vaart,Diégó,Tevez,stb.....(akik már azért letettek valamit az asztalra és ráadásúl nem 28 éves korukban kezdnek el komolyan a focival foglalkozni.)
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- csabimo
- Capitá del Barça
Mit figyeltél te meg az eb-n???manuel írta:Húha!!! akkor ez a fiú tényleg tudhat valamitt hogyha ilyen ügyes volt hogy egymaga felvette a harcott 11 emberrel szemben.danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztraöreg????![]()
![]()
Egyébként meg komolyra forditva a szótt azon a mecsen az egész orosz csapatt győzött mert nagyvolt az összeszokottság és a megértés a csapaton belül.Egyébként meg én szerintem nem volt egy nagybravúr megverni a németeket meglehetett figyelni az Eb-én is hogy messze elvannak maradva a profi futtbaltól teszem azt pl.Spanyol,Angol bajnokságok.
A németek döntöbe votak, kiütöték portugáliát ahol a játékosok mind nagy klubbokban játszanak: deco-chelsea, croni:mu, pepe-real, nani:mu, quaresma-porto...stb.
Az hogy a német bajnokság el van maradva a spanyoltol vagy éppen az angoltol nem ujdonság...
- kilibarca
- Capitá del Barça
A Juventus csatára a Manchester United által áhított Thierry Henryt pótolhatja.Nóbi írta:... DE még sosem küldtek olyan hírt, ami kacsa lett volna
szóval szerintem baromság mivel Henry nem fog eligazolni.
- Nóbi
- Capitá del Barça
22 milliót adnánk Trezeguet-ért...
Hát nem tudom, ha ő kell Pepnek, akkor legyen. Mindenesetre sokallom ezt az összeget egy ilyen korban lévő játékosért. Ami mellette szól, h csukott szemmel is képes gólt szerezni, minden hájjal megkent, sok csatát megélt játékos. Testfelépítése alkalmassá teszi arra a szerepre, amit Pep megálmodott a középcsatárnak. Nem mellékesen Titi hatalmas cimborája
jah és a forrás: T-Mobile Foci SMS, hirtelen nem néztem körül a neten máshol is megjelent-e, DE még sosem küldtek olyan hírt, ami kacsa lett volna

jah és a forrás: T-Mobile Foci SMS, hirtelen nem néztem körül a neten máshol is megjelent-e, DE még sosem küldtek olyan hírt, ami kacsa lett volna

Már nem 1 portálom olvastam hogy nagyon fitézzik Hlebbék azt hogy jöjjön vissza Fabregas ezzel csak az a baj hogy akkor lenénk még egy nagyállatok hogy fizetnénk is érte hogy visszajöjjön.
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én is ugyanígy vagyok vele! Silva kell nekünk! Mert ő már vmit bizonyított, és sokkal szimpatikusabb játékos!gyuri03 írta:nyujtsa fel a kezét az aki 1éve hallott Arhavinról![]()
de tényleg irjon az aki 1éve már tutta hogy van ez az Asrhavin gyerek na szerintem nemsokan vagyunk....erről ennyit
Bár nekem ugyanaz a véleményem Adebayrról is, mint Arshavin-ról! Volt egy jó idénye, és egyből sokan megváltónak tekintik...
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Eddig jól kenjük Pep!

Amúgy aggodalomra semmi ok a fővárosiak még senkit nem igazoltak 

- MeNnOn
- Jugador del Barça
baszus teigen okosságokat tudszírni..manuel írta:Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli.djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!És szerintem tutti hogyha Silvátt nemsikerül megszerezni akkor biztosan ezt a komcsi gyerekett fogják idehozni.Ami azért hihetetlen mert a mai futtbalban az én tudomásom szerint nemcsak ez a kétjátékos szerepel azon a poszton
!!! mindenestre Laportáék szerint igen gondolom azért is nemgondolkodnak másokban.Mint pl:Van der vaart,Diégó,Tevez,stb.....(akik már azért letettek valamit az asztalra és ráadásúl nem 28 éves korukban kezdnek el komolyan a focival foglalkozni.)
Trixiék meg szerintem 1 ici picivel de tényleg csak 1 kicsivel értenek többet a focizhoz mint te

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Húha!!! akkor ez a fiú tényleg tudhat valamitt hogyha ilyen ügyes volt hogy egymaga felvette a harcott 11 emberrel szemben.danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztraöreg????![]()
![]()

Mit sem ért volna, ha nincs védelem, a foci csapatjáték!!danko94 írta:Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztra...Léfe írta:Ekkora zsózsóért csunyán mellé foghat aki Arshvint megveszi, mert 27 éves létére szinte teljesen ismeretlen. Két jó meccs az EB.-n és más semmi.
A zenit annak köszönhette hogy megnyerte az uefa-t, mert összevolt rakva az egész csapat, és befejezték a legtöbb akciójukat.
De fogadom idén sehol se leszenk!
Nem ragaszkodok amugy arshavinhoz, de ártani nem árthat, ha ezquerro befért a keretbe, akkor ő is befog!
Igaz annyi pénzt én se adnék érte
Inkább nem magyarázom meg neked, ha pedig csak vicceltél akkor, jól megijesztettél...Leo19 írta:De 4+4+3=11 nem? akkor nincs kapus v hogy?Olafinho írta:Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.

4-3-3 ra gondoltam és tévedés volt, de a lényeg nem ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Olafinho 2008.07.29. 12:08:07-kor.
De 4+4+3=11 nem? akkor nincs kapus v hogy?Olafinho írta:Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
Mit írtam? Azt biztos nem, h 4-4-3 esetén Valdes hátvédként szerepel a csapatban, nemtom mit olvastál.
Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli.djtrack írta:a ledúrvább h 20 misi az orosz gyerek ára,annyiba VDV-ot is megkapnánk:D ő már bizonyított azért,de ez az orosz,ráadásúl a holland fiatalabb is meg gólerősebb!!!

4-4-3-nál a kapus a negyedik védő v mi?2x is leírtad ugyh nem lehet tévedésOlafinho írta:Olaff!
Nekem tök mind1, h Ars, v Silva jön, csak vegyük meg valamelyiket, mert mindkettő sokat tudna a bal szélen hozzá rakni a játékhoz. Mindkettő szimpi.
Eto'o maradjon, ő a legjobb a posztján. Ha a játékosok is így nyilatkoznak, akkor a csapat kohéziójának szempontjából tök felesleges a helyére bárki.
Visszatérve a szélső kérdésre: Ha Sam marad, akkor az utsó igazolásunk, úgyhogy a két kiszemelt közül bármelyiket meg tudja venni a klub. Pep viszont úgy nyilatkozott, h a szélső csak másodlagos szakmai kérdés, ami szerintem jelenleg nem így van. Igaz,h Ini mindent megjátszik, de a taktikai variációk csak bővülnének egy klasszikus szélsővel a balon. Egyébként az lenne az igazi, ha a 4-4-2 és a 4-4-3 is benne lenne a csapatban, ahhoz viszont kell még egy széljátékos.
4-4-3 esetén jobb oldal széljátéka: Alves-Messi
bal: Abi-... és most ide kell elképzelni Silvát, v Ars-t.
Ez a koncepció egyébként megegyezne a Rijkaard féle Barca tükörfordításával, hisz Messi most a zseni a csapatban, régen Dinho volt, régen Giuly száguldozott, erre a célra pedig Ars és Silva is tökéletes lenne ebben a hadrendben.
Ja, 4-4-2 esetén is jól jönne az említett úrak közül valamelyik.
METÁL!

Más:Sztem Silva kéne mert fiatal tehetség,spanyol és már bizonyított a bajnokságban!!!
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Samu maradjon, ezzel egyetértek...
Silva vagy Arshavin jöjjön, ez egyértelmű!
Nemtom miért mondjátok, hogy az orosz az EB-n 2-3 meccsen nyújtott csak jól? A legutóbbi szezonban remekelt, UEFA-kupát nyert a Zenittel... Igaz, 1 éve én sem tudtam ki ő, de a 2007-2008-as szezonban ő és Pogrebnyak bebizonyította, hogy érdemes figyelemmel követni az orosz futballt is... Andrei-ben csak az átigazolásával kapcsolatos bizonytalansága aggaszt...
Silváról meg asszem nem kell sokat írni, a jövő egyik legnagyobb spanyol játékosa lehet...
Silva vagy Arshavin jöjjön, ez egyértelmű!
Nemtom miért mondjátok, hogy az orosz az EB-n 2-3 meccsen nyújtott csak jól? A legutóbbi szezonban remekelt, UEFA-kupát nyert a Zenittel... Igaz, 1 éve én sem tudtam ki ő, de a 2007-2008-as szezonban ő és Pogrebnyak bebizonyította, hogy érdemes figyelemmel követni az orosz futballt is... Andrei-ben csak az átigazolásával kapcsolatos bizonytalansága aggaszt...
Silváról meg asszem nem kell sokat írni, a jövő egyik legnagyobb spanyol játékosa lehet...
- danko94
- Entrenador del Barça
Meg a bayern-t egyedfül ütötte ki és ő nyert UEFA-t a Zenitnek!!!! Szerintem ő lenne a legmegfelelőbb játékos e posztra...Am meg most inkább idősebb csatárt és idősebb középpályást kell venni mert ha vbeszünk 1 2 évest az 10 évet lehúz itt és a tehetséges playek az akadémiáról nem tudnak feljönni és az lesz vgelük mint Fabregassal. Ott van pl Gai vagy Thiago(bocs h nem így kell írni) és bojan is beérik.Most ha vennénk egy 21 éves csatárt a fiataloknak nem jutna szerep a jövőben. Jah és egy 27 éve sátékos mért öreg????Léfe írta:Ekkora zsózsóért csunyán mellé foghat aki Arshvint megveszi, mert 27 éves létére szinte teljesen ismeretlen. Két jó meccs az EB.-n és más semmi.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.07.29. 12:00:50-kor.
Örülök h egyre több hang van Eto'o maradása mellett.Egyre nagyobb az esély h marad.
Am szélsőt sztem nemveszünk már.Balszélsőt Hleb,Iniesta is tud játszani.
Am szélsőt sztem nemveszünk már.Balszélsőt Hleb,Iniesta is tud játszani.
Olaff!
Nekem tök mind1, h Ars, v Silva jön, csak vegyük meg valamelyiket, mert mindkettő sokat tudna a bal szélen hozzá rakni a játékhoz. Mindkettő szimpi.
Eto'o maradjon, ő a legjobb a posztján. Ha a játékosok is így nyilatkoznak, akkor a csapat kohéziójának szempontjából tök felesleges a helyére bárki.
Visszatérve a szélső kérdésre: Ha Sam marad, akkor az utsó igazolásunk, úgyhogy a két kiszemelt közül bármelyiket meg tudja venni a klub. Pep viszont úgy nyilatkozott, h a szélső csak másodlagos szakmai kérdés, ami szerintem jelenleg nem így van. Igaz,h Ini mindent megjátszik, de a taktikai variációk csak bővülnének egy klasszikus szélsővel a balon. Egyébként az lenne az igazi, ha a 4-4-2 és a 4-4-3 is benne lenne a csapatban, ahhoz viszont kell még egy széljátékos.
Ez a koncepció egyébként megegyezne a Rijkaard féle Barca tükörfordításával, hisz Messi most a zseni a csapatban, régen Dinho volt, régen Giuly száguldozott, erre a célra pedig Ars és Silva is tökéletes lenne ebben a hadrendben.
METÁL!
METÁL!