Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
És nem is lenne drága 15 milkáért!MichaaBee írta:Capelt le kell igazolni! Egész szezonban kiválóan játszott, tegnap is nagyon jól nyomta. Első válogatott meccsén két gólpassz nem rossz teljesítmény.
Hát ok...de mindenki löki a rizsát arról hogy ő nem való oda.CFirpo3 írta:Henry lesz a balszélső. Támadásoknál úgyis bentebb húzódik a 16-os felé.bali 15 írta:Lehet hogy balszélső nélkül indul a szezon?
Brazil létére elég középszerű játékos.Barcaforever írta:Nekem abszolut nem tetszik a játéka.Meg ő nem is vkp.MeNnOn írta:anderson is végig küzdötte az egész meccset..![]()
Jól ott ragad mostmár.
Nekem abszolut nem tetszik a játéka.Meg ő nem is vkp.MeNnOn írta:anderson is végig küzdötte az egész meccset..
JaBarcaforever írta:Gratulálok a Zenitnek.Sikeresen elbasszák egy aránylag jó képességű játékos karrierjét.Ha idén nem adják el, nem tartom valószínűnek, h jövőre annyira kell majd.
Jol mozgott? Azon kivül h az elsö meccsen lött egy nagy golt az 5ös sarkárol, nem sok mindent csinált...R10 is jol mozgott, föleg kina és uj-zéland ellenrobben írta:Jó lenne, elég jól mozgott az olimpián és akkor Iniesta kimehet a balszélre...Replay írta:Állitólag a Barca (és Txiki) újból Hernanes irányába fordult és 14milliót akar ajánlani a brazil játékosért.
Jó lenne, elég jól mozgott az olimpián és akkor Iniesta kimehet a balszélre...Replay írta:Állitólag a Barca (és Txiki) újból Hernanes irányába fordult és 14milliót akar ajánlani a brazil játékosért.
Hát szerintem ezt nagyon csunyán benézted mert én ugy tudom hogy 6+1-2 millióban állapodtak megmanuel írta: Nemtudom hogy emlékszel e még a Giovanni vs Tottenham üzletre?ott azthiszem kb.18 misiben állapodtakmeg.Bezzeg akkor nekedsem járt a szád igaz???
Na ezzel vitatkoznék, altalában jól igazolunk. Az, hogy tavaly nem jött be, nem a rossz igazolásokon, hanem más tényezőkön múlt. Szerintem sem égető Arshavin, bár fixen tudná jól nyomni balon is, de majd kiderül. Egyébként a sport.es-en azt írják, hogy a Tothanemmel megszakadtak a tárgyalások, úgyhogy kb. az az ábra, hogy vagy bejelentkezünk mi, vagy marad Arshavin a Zenitben. Ez jelentősen lecsökkenti az árát az fix, úgyhogy itt már szó nincs 25-30 misiról, max. 20-ról. Valszeg Arshavinnak esze ágában sincs máshova elmenni, csak hozzánk, így minden más ajánlatot visszautasít, ez sem emeli az árát.bali 15 írta:De hát ez van......a Barca ritkán találja el a jó igazolásokat vagy nem jön be vagy nagyon bejön.
Miért a nem 25 millióért vagyis ugyanennyiért vettétek meg majdnem Silvát?Fernando írta:Arsavinnal? Hogy [ató_cenzúrá] drága az. A Zenit 25-30 között adná csak el. A Barca meg 15 nél nem ad többet érte. Ennyi.bali 15 írta:Márpedig Arshavin lesz.![]()
(Szerintem az Arsenalba való a gyerek, a sok fiatal igéret közé)
Amúgy meg nem is értem hogy mi a bajotok van vele.....nem bírná az éghajlatot?
Kicsit vegyél vissza stílusból.manuel írta: Miért Arshavinka vagy Agüero azok költségmentesek szerinted???
Meg amúgyis mit gondolsz hogy egyjó középályást aki visszonylag fiatal és kb.20 éves és technikás te hol találsz ennyi pénz alatt???Nemtudom hogy emlékszel e még a Giovanni vs Tottenham üzletre?ott azthiszem kb.18 misiben állapodtakmeg.Bezzeg akkor nekedsem járt a szád igaz???Másik dolog pedig ilyett mondani hogy a cserepadra szánt futóember???Te honnan tudod hogy Pep nemakarja játszatni??Nem mindenki úgygondolkozik mint a Sevilla hogy ilyen fiataltehetségett csak a cserepadra hagy.Mindegy az én véleményem az hogy Silva után ő a legmegfelelőbb erre a posztra már ami jelölteket illeti.
Arsavinnal? Hogy [ató_cenzúrá] drága az. A Zenit 25-30 között adná csak el. A Barca meg 15 nél nem ad többet érte. Ennyi.bali 15 írta:Márpedig Arshavin lesz.![]()
(Szerintem az Arsenalba való a gyerek, a sok fiatal igéret közé)
Amúgy meg nem is értem hogy mi a bajotok van vele.....nem bírná az éghajlatot?
Éppen az az! Nem az számít, hogy fiatal, vagy, hogy tehetséges, hanem, hogy beleillik-e a játékrendszerbe és, hogy mekkora szükség van rá.Fernando írta:Hosszú a szezon. Nem nevezném azért Capelt cserepadosnak. Max ha "Fifás szempontból nézzük", hogy hogy néz ki a kezdő. Mert rotációval tudna annyit játszani mint Eto'o, Messi vagy Henry. Ennek ellenére nemhiszem, hogy kellene nekünk Diego Capel. Nem a mi játékrendszerünk. Nemhiszem, hogy egy fejet lehajtó villámgyors ám annyira nem technikás mint harcos középpályásra lenne szüksége a csapatnak. Az összejátékokban sehol sincs Arsavintól vagy Silvától. Technikailag is alulmarad a két játékos mellett. Oké, hogy fiatal, de csak azért megvenni mert fiatal eszetlenség lenne.