Vagy balközép mer ballábas és sztem davids megy az ajaxba.lehet hogy az ő helyére:DMorminho írta:Hihetetlen...Levente írta:Van der Vaart aláírt a Hamburghoz.
http://www.sportforum.hu/foci.asp?NewsId=77516
Nem értem hogy egy ilyen játékos, hogy kerül egy német középcsapathoz...
22 éves 5.5 M euróért szerintem nem is volt drága.
Többször mondta hogy imádja a Barcát és játszana itt, és csak az vígasztal engem jelenleg hogy nem tudom hogy ki helyén játszhatna itt.
Ő is tud csatárt meg középpályást játszani.
Még arra leszek kíváncsi, hogy Snijdre hova kerül az Ajaxból...
Egyébként Sneijder-t szimpi játékosnak tartom, jöhetne ideÉs még nem is mondhatjátok azt hogy fölösleges lenne, mert a védekező kp a posztja
Nyári igazolások v. álmok színháza?
Hihetetlen...Levente írta:Van der Vaart aláírt a Hamburghoz.
Többször mondta hogy imádja a Barcát és játszana itt, és csak az vígasztal engem jelenleg hogy nem tudom hogy ki helyén játszhatna itt.
Egyébként Sneijder-t szimpi játékosnak tartom, jöhetne ide

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Jugador d'estrella
Még Ezquerrora visszatérve: ő minek jött a barcába?akkor már inkább savigól, nem?igy maxi nyilván megy kölcsönbe,nem?ki fog kiszorulni a kispadra?átállunk a kétcsatáros játékra?
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nem lehetne ugyanezt megcsinálni Barca-sok közt, hogy kapunk kártyát stb.: A Pena Madridista Húngara, Magyarország első és egyetlen REAL MADRID szurkolói klubja jelenleg megalakulása előtti idejét éli. A leendő klub fő célja, hogy egybegyűjtse a honi REAL MADRID fanatikusokat és szimpatizánsokat.
Megalakulásunk fő kritériumait, amelyet a REAL MADRID szurkolói csoportokkal foglalkozó szekciója küldött a számunkra, az alapszabály menüpontra kattintva elolvashatod.
Klubunk megalakulásához minimum 25 nagykorú személy szükséges, akik minden évben befizetik a REAL MADRID által meghatározott tagdíj összegét, amely 48,08 euró, azaz megközelítőleg 12.000 forint.
Ezzel az összeggel természetesen nem a szurkolói klubunk gazdálkodik, hanem a REAL MADRID számlájára kerül átutalásra. Ellenszolgáltatásként az egyesület minden klubtag számára névreszóló tagkártyát biztosít (Carnet Madridista), valamint a negyedéves rendszerességgel megjelenő 84 oldalas színes folyóiratot is mellékelik minden kártyatulajdonos számára. Az újság a Hala Madrid címet viseli és bőséges információval látja el a szurkolókat a csapat múltjáról, jelenéről és jövőjéről egyaránt.
A kártyával rendelkezők számtalan kedvezményben részesülnek, ami ugyan hazánkban nem használható ki, de egy-egy mérkőzésre utazás alkalmával erre is lehetőség adódhat.
Jelenleg klubunk megalapításához a minimális létszám fele adottnak látszik, így bízunk abban, hogy a tájékoztató, valamint a REAL MADRID által küldött alapszabály fordításának elolvasását és értelmezését követően Te is csatlakozol alakulófélben lévő klubunkhoz!
Amennyiben szeretnéd átérezni a REAL MADRID-hoz való tartozás örömét és csatlakozol klubunkhoz a feltételek teljesítése fejében, úgy csatlakozási szándékod kérjük jelezd e-mailben, sms-ben, vagy telefonon a következő elérhetőségek valamelyikén:
Megalakulásunk fő kritériumait, amelyet a REAL MADRID szurkolói csoportokkal foglalkozó szekciója küldött a számunkra, az alapszabály menüpontra kattintva elolvashatod.
Klubunk megalakulásához minimum 25 nagykorú személy szükséges, akik minden évben befizetik a REAL MADRID által meghatározott tagdíj összegét, amely 48,08 euró, azaz megközelítőleg 12.000 forint.
Ezzel az összeggel természetesen nem a szurkolói klubunk gazdálkodik, hanem a REAL MADRID számlájára kerül átutalásra. Ellenszolgáltatásként az egyesület minden klubtag számára névreszóló tagkártyát biztosít (Carnet Madridista), valamint a negyedéves rendszerességgel megjelenő 84 oldalas színes folyóiratot is mellékelik minden kártyatulajdonos számára. Az újság a Hala Madrid címet viseli és bőséges információval látja el a szurkolókat a csapat múltjáról, jelenéről és jövőjéről egyaránt.
A kártyával rendelkezők számtalan kedvezményben részesülnek, ami ugyan hazánkban nem használható ki, de egy-egy mérkőzésre utazás alkalmával erre is lehetőség adódhat.
Jelenleg klubunk megalapításához a minimális létszám fele adottnak látszik, így bízunk abban, hogy a tájékoztató, valamint a REAL MADRID által küldött alapszabály fordításának elolvasását és értelmezését követően Te is csatlakozol alakulófélben lévő klubunkhoz!
Amennyiben szeretnéd átérezni a REAL MADRID-hoz való tartozás örömét és csatlakozol klubunkhoz a feltételek teljesítése fejében, úgy csatlakozási szándékod kérjük jelezd e-mailben, sms-ben, vagy telefonon a következő elérhetőségek valamelyikén:
Van der Vaart aláírt a Hamburghoz.
-
- Jugador d'estrella
Egyre lejjebb süllyed ez a topic!!!!
Néha szoktam olvasgatni a madridistán is,és kezditek elérni az ő nagyravágyásukat!!!!
Fájna nektek,ha nem igazolnánk világklasszist????(V. Bommelen kívül)

Néha szoktam olvasgatni a madridistán is,és kezditek elérni az ő nagyravágyásukat!!!!
Fájna nektek,ha nem igazolnánk világklasszist????(V. Bommelen kívül)

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jah ez tény.Theo írta:Sergio Garcia pár év és itrónagy játékos lesz sztem mehet kölcsönbe egy évre még addig még sokat fejlődik mert a Barcabán nem jáccana sokat.LG írta:Sztem Maxi maradjon, + Sergio Garcia jojjon vissza. Rikelme és Savijola mehet.

Persze kellene Torres, meg Henry...sztem még Adriano és Seva is johetne, Robinhot kotelezo leigazolni, meg a Nistelrooy Baptista Kujt triobol vkit. Saviolát visszahozni és kész a keret
A csatár maradna Etoo, Henry balszél, Torres jobbszél, kozépen Adriano meg Seva, vkp. Robinho, Baptista meg mehetne a védelembe és kész a csapat

A csatár maradna Etoo, Henry balszél, Torres jobbszél, kozépen Adriano meg Seva, vkp. Robinho, Baptista meg mehetne a védelembe és kész a csapat

- Steve Nash
- Barça C
Szerintem is kellene vagy Henry vagy Torres, mert Maxinak még kell a tapasztalat => mehetne, kölcsönbe de csak 1 évre. Henke sztem jövőre visszavonul, így aki elöl marad: Eto'o, Ronnie ( ők sztem maradhatnak
, Giuly és Ezquerro.
A Riquelme + Saviola páros pedig mehetne vagy Henry-ért vagy Torresért. Tom hogy most az Athletico még sokat mondott, de sztem bele fognak menni az üzletbe.
Ha nem akkor még mindig ott van Henry

A Riquelme + Saviola páros pedig mehetne vagy Henry-ért vagy Torresért. Tom hogy most az Athletico még sokat mondott, de sztem bele fognak menni az üzletbe.
Ha nem akkor még mindig ott van Henry

GO STEVE! GO SUNS! BARCA 4EVER!!
kit érdekel, hogy sok a támadónk, legalább nem kell venni, mint idén télen, ennek inkább öröljünk
Sergio Garcia pár év és itrónagy játékos lesz sztem mehet kölcsönbe egy évre még addig még sokat fejlődik mert a Barcabán nem jáccana sokat.LG írta:Sztem Maxi maradjon, + Sergio Garcia jojjon vissza. Rikelme és Savijola mehet.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kéretik olyan játékosoknak NEM topicot nyitni, akik még nem tettek le semmit a Barça asztalára, ráadásul még nem is játszottak a Barçában....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Sztem Maxi maradjon, + Sergio Garcia jojjon vissza. Rikelme és Savijola mehet.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
El kell keserítselek egyikse fog jönni ha belegondolsz te is tod, hány csatárunk van v támadó középp.: Ronaldinho, Giuly, Maxi, Larrson, Eto'o , Ezquerro, és még ide vehetjük Van Boomelt, ő elég támadószellemű sőt még ha a nyuszi is visszajön , .! Látod csak bele kell gondolniTheo írta:Figyeljetek Henry vagy Torres sztem vmelyik jön ÉS már csak védő kell.
Figyeljetek Henry vagy Torres sztem vmelyik jön ÉS már csak védő kell.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
[/quote]
És Saviola vagy Maxi? Jó kérdés.... Ha mindenképpen válaxtani kell, akkor - talán - Saviolát válaxtanám, hátha meg tudja mutatni a Nou Campban mire képes. Viszont Maxit KIZÁRÓLAG kölcsönbe szabad eladni, SEMMIFÉLE opció meg biz-basz nélkül!
Jövőre visszajön. Kész.
[/quote]
És akkor még ott van S.Garcia.

És Saviola vagy Maxi? Jó kérdés.... Ha mindenképpen válaxtani kell, akkor - talán - Saviolát válaxtanám, hátha meg tudja mutatni a Nou Campban mire képes. Viszont Maxit KIZÁRÓLAG kölcsönbe szabad eladni, SEMMIFÉLE opció meg biz-basz nélkül!
Jövőre visszajön. Kész.

És akkor még ott van S.Garcia.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Inkább Torresnek kellett volna jönnie, oda lehetett volna adni Saviolat meg Riquelmét mert ha ebben a sezonban se voltak mér hiányoznának, de most se torres se Henry , na mind1 akkor 1-2 védő kellene még
-
- Jugador del Barça
Csá! Örülök h Ezquerro is hozzánk jött!
Most már csak 1 v. 2 védö kell és kész!
Torres ennyiért NEM KELL!
Ja és ha Henry hozzánk igazolna tuti h a balszélen szerepeltetné Frank
Most már csak 1 v. 2 védö kell és kész!
Torres ennyiért NEM KELL!
Ja és ha Henry hozzánk igazolna tuti h a balszélen szerepeltetné Frank

Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! 

Saviola sztem jobb mint Maxi.De Maxi menjen a Racinghoz KÖLCSÖNBE.Nem kell Torres inkább Henry Ronie is ezt nyilatkozta kb.
Tudom, hogy nem fog jönni, de mivel álmok helye, én azért birnám Robinhot. Amúgy neki mia posztja a középsőcsatár mellett? Tkp, de van amikor szélső, s nem tudom melyik!?