Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.19. 15:54:57

Drukker írta:De mekkora makker a Real... 96.percben kapnak 11-est :evil: :x :cry:
Nemszeretem a Real Madridot. Tisztában van vele mindenki. De teljesen jogosan nyertek tegnap. Emberhátrányban is voltak, mégis veszélyesebbek voltak a kontra támadások a realtól. Heitinga meg egy buta védő. A lényeg, hogy jogos volt. Miis kaptunk már a 103.ban tizit. A fociban ezis benne van. 8)
Krissz.
Barça C

2008.10.19. 15:44:08

a másik dolog az, hogy egykét Madridista még mindig ezzel jön hogy 9 BL, rekordpontszám....teljesen fölösleges! ez egy Barca oldal, úgy sem tudjuk meggyőzni a Barcásokat, mi ezt tudjuk ez a lényeg, azt hogy ők erről mit gondolnak, engem konkrétan nem is érdekel, de tényleg, főlösleges őket (ráadásul ITT) győzködni őket ezekről a dolgokról....peace
Drukker írta:De mekkora makker a Real... 96.percben kapnak 11-est :evil: :x :cry:
pfff.... NO COMMENT!!
madridista.
Drukker
Jugador d'estrella

2008.10.19. 15:43:23

De mekkora makker a Real... 96.percben kapnak 11-est :evil: :x :cry:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.10.19. 15:22:05

Ez a tisztelet dolog....pffffff :lol: Csak a Real vívta ki,csak ők!Igazatok van,csakhogy a bajnokságban 20 csapat van és Spanyolországnak pedig nem csak a Real nyert címeket,hanem több másik csapat is!

De persze a Real vívta ki a tiszteletet....

Ilyeneken vitatkozni,ki vivta ki a tiszteletet....
:-({|=
.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.19. 15:19:47

petiamadridista írta:Egyszerüen hülyeség azt írni, hogy tapasztalatiad szerint meg tudom is én..
Nekem meg más tapasztalataim vannak, én meg azt érzem, hogy a Rallal szimpatizálnak többen.. Azt kész.. Én ezt érzem.. De ez semmit sem jelent.. Az, hogy te úgy véled, hogy a Barcaval többen szimpatizálnak??..!..
Hát.. így érzed ettől ez még nem lesz tény.. Egyébként meg nem is érdekel.
És ki mondta,h ezek tények?
Ez az én véleményem és mint ahogy mások elmondták a véleményüket így ezt megtettem én is.Nem kötelező elfogadni és egyetérteni vele meg mivel írod,h nem is érdekel így elolvasni és reagálni se muszáj az irományaimra.

Egyszerűen próbáltam "megvédeni" a csapatomat...mert egyes emberek TÉNYKÉNT állították,h a Real emelte fel a spanyol focit és a Real vívta ki a tiszteletet stb...

Egyszerűen hülyeség ebbe a topicba írni... :roll:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Krissz.
Barça C

2008.10.19. 15:16:07

fúú hát mennyi mindent olvastam itt most is....szörnyű...

először is a tegnapi meccsel kapcsolatban, abszólut jogos a Real győzelme simán megérdemelték csak ha alapul vesszük a 2 meg nem adott gólt, és azt hogy a bíró egyszer Higuaínt 100% ziccerben visszafújta (nem hogy előnyszabályt adott volna) pedig valszeg gól lett volna.a két kiállítás jogos, a tizenegyes is, Heitinga egyértelműen szabálytalan volt.azt is látom megint elkezdtek mákerozni....SZÁNALOM!! és kissé unalmas is,minthogy azis hogy megint jönnek itt a tavalyi bajnoki címmel rekordpontszám bla bla bla....ezis szánalmas már rég lerágott csont, ezer éve kibeszéltük ezis b*szott unalmas.
és rengetegen megint nem tudják levenni a szemellenzőt... ez a Madrid tegnap tökéletesen müködött mind védelemben mind a támadásokban.és ha valaki azt írja hogy töxar volt? az nem lát a szemétől.nem azt mondom hogy káprázatosan játszottak volna, de jól müködött minden.pont annyira amennyire kellett.
madridista.
petiamadridista
Madridista

2008.10.19. 15:08:04

Nem azt írtam, hogy a Barca kicsi, vagy vesztes lenne..
Nagyon nem.. Olvass kicsit lejebb, ott is volt egy hszem.. :wink:

Egyszerüen hülyeség azt írni, hogy tapasztalatiad szerint meg tudom is én..
Nekem meg más tapasztalataim vannak, én meg azt érzem, hogy a Rallal szimpatizálnak többen.. Azt kész.. Én ezt érzem.. De ez semmit sem jelent.. Az, hogy te úgy véled, hogy a Barcaval többen szimpatizálnak??..!..
Hát.. így érzed ettől ez még nem lesz tény.. Egyébként meg nem is érdekel.
HALA MADRID
Bányász

2008.10.19. 14:13:40

petiamadridista írta:Azt miért tisztelnék többen a Barcat..?? :roll:
Lehet, hogy a Realt sokan nem szeretik, de ez valszeg azért lehet mivel a győzteseket a rekord tartókat vagy utálni vagy imádni szokták.. Nincs olyan akinke közömbös lenne.. (Lásd: Cronaldo, Schumacher, Real Madrid :D:D:D )
Lehet,h a tisztelet az rossz szó...
Arra gondoltam,h ha egy semleges embert...mondjuk egy Siena drukkert megkérdezel akinek aztán télleg nincs köze a Blhez meg a spanyol bajnoki címekhez és lényegében hidegen hagyják ezek a történések na azok az emberek tapasztalatom szerint inkább a Barcával szimpatizálnak...

És ez azért volna szted mert a Barca vesztes csapat vagy mi?A kicsi akinek szurkolni kell a nagy Real ellen?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
petiamadridista
Madridista

2008.10.19. 14:07:00

Azt miért tisztelnék többen a Barcat..?? :roll:
Lehet, hogy a Realt sokan nem szeretik, de ez valszeg azért lehet mivel a győzteseket a rekord tartókat vagy utálni vagy imádni szokták.. Nincs olyan akinke közömbös lenne.. (Lásd: Cronaldo, Schumacher, Real Madrid :D:D:D )
HALA MADRID
Bányász

2008.10.19. 14:04:50

vicc-ember írta:nem, mégis úgy van itt beállítva hogy mi vagyunk a bajnokság rákfenéje, egy köpedelem banda, aki szégyent hoz a spanyol ligára.
Ezt én nem állítottam mivel szerintem tavaly sokkal nagyobb szégyenek voltunk mi min ti.
Azt se állítom,h szégyent hoztok a ligára,az kicsit erős lenne azért mert hát mégis csak a világ egyik legnagyobb csapatáról beszélünk.

De nagyon sokan utálnak titeket. :)

És itt hozzászólnék a tiszteletről való vitatkozáshoz.Azért ránk is úgy néznek mint a világ egyik legjobb klubjára már elég régóta.Kicsit kevesebb az "ellenségünk" is mint nektek.És még azt is meg merem kockáztatni,h többen tisztelik a Barcát mint a Realt...
De kár azon vitázni ki miatt ismerik el a spanyol focit mert hát két oriási klubról beszélünk...
Kép

Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.10.19. 14:02:36

Attila-Raul, azért a Barcelona is sokat tett azért, hogy elismerjék a spanoyl focit.. Főleg a Kek győzelmeivel. (Aztán a 90-es években már a Bek is leesett)
Szal, a Barcat is el kell ismerni.. Nagy csapat, jó csapat.
En elismerem..itt nem ezzel van a gond..hanem azzal a hszt-al amit a baratunk irt 8) Atl vivta ki a tiszteletet..meg a barca meg ilyenek. Oke`..tudom h a Barca is letett sokat az asztalra....de nem mar csak tiszta gyuloletbol nem elismeri a Real Madrid rekordnak szamito Bek/Bl sikereit....meg vilagkupa stb....
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.19. 14:02:23

Osztom a Barcasok véleményét. Rekordpontszám ide, rekordpontszám oda, a tavalyi szezon szinvonala kritikán aluli volt. És ez IS tény.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.19. 14:02:15

azért az "Európa-szerte legtöbb gól" cím eléréséhez nagyban hozzájárultak az ilyen 7-0-ás skalpok is. nem minden meccsen villogott úgy a real. viszont a Barca még annyin se...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Colin
Capitá del Barça

2008.10.19. 14:00:19

Hagyjátok már abba. :)

Mindenki mond értelmes és értelmetlen dolgokat, de lassan borul az egész és kezd kijönni az értelmetlenség. :) Nézzük...

Az a megjegyzés hogy a bajnokság miattunk és a Barca miatt volt gyenge tavaly, ez hülyeség. Ha 1 csapat rekordpontszámmal nyeri a bajnokságot, akkor vagy a csapat nagyon jó, vagy a bajnokság színvonala igencsak gyenge, de hogy gyenge csapat nyerjen gyenge bajnokságot rekord pontszámmal, ez logikátlan, értelmetlen, etc etc. :)

Más:
Tegnapi győzelem: Látom sokak azért lehiggadtak mikor tegnap fent voltam még égett szinte a topic az utálattól hogy a "Madrid megint bemákolta". és én is csak azt tudom mondani hogy akkor az Espanyol elleni győzelmetek? Ugyanez a helyzet. Ott a Barca végig nyomott, 30 akárhány kapuralövés, megsüvegelendő teljesítmény. Itt meg elvettek 2 gólt tőlünk, 2 SZABÁLYOS gólt, amit ha megadnak, nem lenne most ok hogy miről beszélgessünk. Gól az, amit a bíró megad, legyen az a 96. vagy a 106.-ik percben.

Tény, hogy a Barcában sokkal több a tartás mint tavaly, és tényleg, a kezdeti nehézségeket úgylátszik sikerült legyőzniük és egyre magabiztosabb, és - el kell ismerni - szebb focit játszik. A Real ereje jelenleg viszont az összeszokottságban rejlik... Én nem vonnék le 7 forduló után olyan következtetétesek mint lionelmessi19 kolléga, majd a 30.-nál lehet. :) Ha a Barca játékosok is így gondolják mint lm19, akkor még megüthetik a bokájukat. Ez nem fenyegetés, ne értsétek félre nincs bennem rossz szándék, csak épp.. Nem szabad elhamarkodott kijelentségeket tenni.

Ennyi, Peace, Béke, miegymás. :)
Ne öljétek egymást. ;)
REAL MADRID C. DE F.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.19. 13:59:39

Attila-Raul írta:
Buta?Sztem itt azok a buták, akik olyan mondatot képesek leírni, h az ATM és a Sevilla lefekszik nekünk.Figy ezután nincs miről beszélni, ez olyan szánalmas. Nah ki a buta?
Ebben tokeletes igazad van...sajnalom h vannak ilyen emberek....ez nem korzeti bajnoksag h 1 lada sore`rt oda adom a meccset:) de amit te irtal az sem alja a helyet...mi az h az atl-barca-valencia vivta ki a tiszteletet? vegig gondoltad? oszinten...
Én ilyet nem mondtam.Engem érdekel már, h ki vívta ki a tiszteletet. :lol: Azt se tudom, h miről van szó. :twisted: Am se szeretek a múltba nézni. :wink:
Kép
petiamadridista
Madridista

2008.10.19. 13:58:47

Attila-Raul, azért a Barcelona is sokat tett azért, hogy elismerjék a spanoyl focit.. Főleg a Kek győzelmeivel. (Aztán a 90-es években már a Bek is leesett)
Szal, a Barcat is el kell ismerni.. Nagy csapat, jó csapat.

Viszont, sokan nem unjátok már, hogy a Real tavaly nem volt jó, meg tavalyelött mákkal nyert meg a fszomtudja..
Most nem azért.. De.. hm.. Kicsit el lehetne azon gondolkozni, hogy nem csak rekordpontszám, hanem a legtöbb lőtt gól, az összes európai topligát beleértve..
Az, hogy simán, itt-ott gálázva verte a Real Madrid az üldözőit (2.-6. helyekig)
oda-vissza.. Az, hogy ha nem is mindig, de azért volt ám gála.. Ok becsúsznak gyenge meccsek is.. Igen.. De mikor nem??
A Real Madrid tavaly jó volt.. Ez elvitathatalan.. Kár ezen fröcsögni.. Mellémagyarázni, mert az csak magáról, tesz ki szegénységi bizonyítványt..
(a 2007-es sikerben.. Igen volt szerencse.. Nagy mértékben.. De a Madrid azt a címet is teljesen megérdemlet.. Ezen is kár vitatkozni.. éppesszű ember ezt el is ismeri..)
HALA MADRID
vicc-ember
Barça B

2008.10.19. 13:58:36

Szerintem meg nehogy mát még nekünk kelljen megmagyarázni hogy megaláztuk az Atmat.
nehogy már nekünk kelljen megmagyarázni hogy 2x egymás után bajnokok lettünk.

az kábé ugyanolyan nevetséges, mikor valaki azt mondja h a bajnokságot nem mi nyertük, hanem ti vesztettétek el :lol:
És attól erős volt a bajnokság,h rekordpontszámmal nyertetek?
nem, mégis úgy van itt beállítva hogy mi vagyunk a bajnokság rákfenéje, egy köpedelem banda, aki szégyent hoz a spanyol ligára.
Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.10.19. 13:57:02

Buta?Sztem itt azok a buták, akik olyan mondatot képesek leírni, h az ATM és a Sevilla lefekszik nekünk.Figy ezután nincs miről beszélni, ez olyan szánalmas. Nah ki a buta?
Ebben tokeletes igazad van...sajnalom h vannak ilyen emberek....ez nem korzeti bajnoksag h 1 lada sore`rt oda adom a meccset:) de amit te irtal az sem alja a helyet...mi az h az atl-barca-valencia vivta ki a tiszteletet? vegig gondoltad? oszinten...
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.19. 13:54:21

Attila-Raul írta:
Szerintem meg nehogy mát még nekünk kelljen megmagyarázni hogy megaláztuk az Atmat.
Az meg inkább szomorú amit a spanyol bajnokságban hétről hétre látunk a Madridtól. Ennek a bajnokságnak mi és ők vívtuk ki a tiszteletet, a Valencia és még egy-két csapat segítségével. Erre a Madrid évek óta undorítóan játszik, és undorítóan nagy mákkal vannak mindíg elől, ami minősíti a többi csapatot is am.
Ha már elől vannak és küzdenek ellenünk, legalább jó játékkal tennék...
:)) Tenyleg ennyire buta vagy?? vagy csak teteted?? Spanyolorszagnak a Real Madrid vivta ki a tiszteletet hosszu hosszu eveken at...lasd 9 Bl gyozelem.. ti holvagytok?? mindig csak a panaszkodas...meg mindig van valami veletlen csoda h ti kikaptok...es a Real nyer....igy van... a RM-t imadjak az Istenek :lol: De az durva h ti vivtatok ki a tiszteletet:)) Oruljetek h volt egy Ronaldinho-tok aki szinesitette a jetkotokat...es nyert nektek egy Bl-t es bajnksagot..akit tokeltesen tonkretett a csapatvezetes es eluldozott.. ekkora suletlen hszt-t meg a legelvakultabb drukkolo sem kir, akinek van egy kis esze.... tiszteletet ti???:) magyarazd meg h mivel??
Buta?Sztem itt azok a buták, akik olyan mondatot képesek leírni, h az ATM és a Sevilla lefekszik nekünk.Figy ezután nincs miről beszélni, ez olyan szánalmas. :lol: :lol: Nah ki a buta? :lol:
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.10.19. 13:54:06

Hát tény, hogy tavaly az angol bajnokság sokkal izmosabb volt.
Idén se lesz másképp amég a bajnokesélyes At. Madridot 6-1-re ütünk.
Kíváncsi vagyok ki nő fel a feladathoz...a Villareal Sevilla Valencia trióból.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.19. 13:51:52

Az a baj egyszerűen, h ebben a topicban lehetetlen értelmesen társalogni.

Kit érdekel, h rekordpontszáma volt a madridnak?Magasról...

Az a szégyen, h mi tavaly olyan szinten semmi formában játszottunk, h hihetetlen és még így is megvolt az esély arra, h bajnokok legyünk.Nem az utolsó 7 fordulóról beszélek.
Kép
Bányász

2008.10.19. 13:47:55

mezeibela írta:végülis nem para hogy rekord pontszámmal nyertünk....
Attila-Raul írta:Nevetseges vagy...a Madrid mit kelett volna meg csinaljon? nem eleg a rekordpontszam?? Koszonjetek magatoknak h nem voltatok ellenfelek...es h a Madridnak nem volt ellenfele a ligaban...ez teny
És attól erős volt a bajnokság,h rekordpontszámmal nyertetek?

Én nem vitatom,h megérdemelten nyertetek,meg mégiscsak szép ez a rekord dolog.De a bajnokság és ti is gyengék voltatok tavaly.Ezt el kellene fogadni.

A tavalyi teljesítményetekkel egy Premiershipben még a dobogóért is meg kellett volna küzdenetek.Nekünk meg tán az UEFA kupáért is..Erről ennyit.Ez tény.
Kép

Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.10.19. 13:47:00

Az meg inkább szomorú amit a spanyol bajnokságban hétről hétre látunk a Madridtól. Ennek a bajnokságnak mi és ők vívtuk ki a tiszteletet, a Valencia és még egy-két csapat segítségével. Erre a Madrid évek óta undorítóan játszik, és undorítóan nagy mákkal vannak mindíg elől, ami minősíti a többi csapatot is am.
Ha már elől vannak és küzdenek ellenünk, legalább jó játékkal tennék...
:)) Tenyleg ennyire buta vagy?? vagy csak teteted?? Spanyolorszagnak a Real Madrid vivta ki a tiszteletet hosszu hosszu eveken at...lasd 9 Bl gyozelem.. ti holvagytok?? mindig csak a panaszkodas...meg mindig van valami veletlen csoda h ti kikaptok...es a Real nyer....igy van... a RM-t imadjak az Istenek :lol: De az durva h ti vivtatok ki a tiszteletet:)) Oruljetek h volt egy Ronaldinho-tok aki szinesitette a jetkotokat...es nyert nektek egy Bl-t es bajnksagot..akit tokeltesen tonkretett a csapatvezetes es eluldozott.. ekkora suletlen hszt-t meg a legelvakultabb drukkolo sem kir, akinek van egy kis esze.... tiszteletet ti???:) magyarazd meg h mivel??
Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.10.19. 13:41:41

Ez pontosan így van.A tavalyi év sztem az európai topligák közül a spanyol volt a leggyengébb, köszönhetően, a madridnak és nekünk.
Nevetseges vagy...a Madrid mit kelett volna meg csinaljon? nem eleg a rekordpontszam?? Koszonjetek magatoknak h nem voltatok ellenfelek...es h a Madridnak nem volt ellenfele a ligaban...ez teny
mezeibela
Jugador del Barça

2008.10.19. 13:37:02

Barcaforever írta:Ez pontosan így van.A tavalyi év sztem az európai topligák közül a spanyol volt a leggyengébb, köszönhetően, a madridnak és nekünk. :roll:

végülis nem para hogy rekord pontszámmal nyertünk....

szerk.: ha az atleticora gondoltál akkor nem szoltam :wink:
m a d r i d i s t a .
Lezárt