Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Krissz.
Barça C

2008.10.21. 01:39:40

MichaaBee írta:látom nem érted... miért is értenéd?... azon van a hangsúly, hogy ha nyertetek, akkor kit érdekel a bíró? nem a 3 pont a lényeg? HA vesztett volna a real, úgy meg lehetne érteni, h így meg úgy 3 gólt elvettek tőletek. de ha egyszer a madrid nyert, akkor minek ez a hercehurca???
mert így szarabb a gólkülönbségünk és előttünk álltok a bajnokságban :lol: jobban nézett volna ki egy 0-3 mint egy 1-2

sztem ennyire egyszerű.
madridista.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.20. 20:32:53

MyStiQ írta:
Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni.
Nem akarok vitát gerjeszteni, meg tudom, hogy csak vendég vagyok, de akkor is. Nézzétek vissza a meccset. RvN góljában semmi szabálytalan nem volt, Raúl góljánál sem láttam lest, valamint amikor Higuaín egyedül vihette volna a kapusra, akkor ez a szerencsétlen nem alkalmazta az előnyszabályt. Azt már meg sem említem, hogy Maniche lap nélkül megúszta, pedig nem semmi, hogy miket vállalt... :roll:
látom nem érted... miért is értenéd?... azon van a hangsúly, hogy ha nyertetek, akkor kit érdekel a bíró? nem a 3 pont a lényeg? HA vesztett volna a real, úgy meg lehetne érteni, h így meg úgy 3 gólt elvettek tőletek. de ha egyszer a madrid nyert, akkor minek ez a hercehurca???
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MyStiQ
Barça B

2008.10.20. 20:29:42

Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni.
Nem akarok vitát gerjeszteni, meg tudom, hogy csak vendég vagyok, de akkor is. Nézzétek vissza a meccset. RvN góljában semmi szabálytalan nem volt, Raúl góljánál sem láttam lest, valamint amikor Higuaín egyedül vihette volna a kapusra, akkor ez a szerencsétlen nem alkalmazta az előnyszabályt. Azt már meg sem említem, hogy Maniche lap nélkül megúszta, pedig nem semmi, hogy miket vállalt... :roll:
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.20. 20:21:34

miihii írta:Miért,nálad mit jelent a LEFEKVÉS?
hát... :lol: :lol: :lol: nem mindegy a szövegkörnyezet
H a t t r i c k
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.20. 20:20:16

Los Banditos írta:
Pique: "Az még elfogadható, ha egy vereséget követően panaszkodnak a bíráskodásra, de egy győztes mérkőzést követően ezt nem kellene." A Barcelona védője ezzel a Real Madrid vezetőségét kritizálta, amiért a bíró sorozatos tévedéseit szóvá tették.
Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni. :roll:
"kicsit" :?: :?: :?:
H a t t r i c k
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.20. 20:17:43

Pique: "Az még elfogadható, ha egy vereséget követően panaszkodnak a bíráskodásra, de egy győztes mérkőzést követően ezt nem kellene." A Barcelona védője ezzel a Real Madrid vezetőségét kritizálta, amiért a bíró sorozatos tévedéseit szóvá tették.
Jól beszél a koma. Kicsit unalmas már az ostoba madridisták sírását hallgatni. :roll:
in to exile
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.10.20. 12:12:17

Hát nem bundát.
miihii
KHAL

2008.10.19. 19:01:03

Keelhaul írta:
miihii írta: Ahha,tehát egy dekoncentrált,semmilyen játékot mutató (illetve mutatni nem tudó :arrow: mindenki annyit tud játszani,amennyit "enged" az ellenfél...),pocsék napot kifogó ellenfél elleni győzelem lefekvésnek,alias BUNDÁNAK minősül.Most megvilágosodtam :wink:
Nem írtam, hogy bunda, de szíved rajta, ha te így gondolod. :D
Miért,nálad mit jelent a LEFEKVÉS?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.10.19. 18:48:10

miihii írta: Ahha,tehát egy dekoncentrált,semmilyen játékot mutató (illetve mutatni nem tudó :arrow: mindenki annyit tud játszani,amennyit "enged" az ellenfél...),pocsék napot kifogó ellenfél elleni győzelem lefekvésnek,alias BUNDÁNAK minősül.Most megvilágosodtam :wink:
Nem írtam, hogy bunda, de szíved rajta, ha te így gondolod. :D
miihii
KHAL

2008.10.19. 18:30:06

mezeibela írta:kumma jo hogy nemis én kezdtem ezt az egészet hanem egy másik gyerek de mindenki engem [auto_cenzúra] :lol: :lol:

szerk. : mindjárt megsajnálom magam :cry: :lol:
Nem mindenki téged olt,hanem cs erre a hsz-edre reagálunk :wink: Nem számít,h ki mit kezdett el,pusztán ez a nem logikus cuccos többeket megfogott úgy látom.Sztem jogosan...
miihii
KHAL

2008.10.19. 18:19:44

Keelhaul írta:A lefekvés nem feltétlen úgy megy ám, hogy Újfalusi direkt kimegy és felvágja Messit. Az úgy történik, hogy úgy mész ki a pályára, hogy csak félig vagy ott, nem kapod össze magad és a többi. A fociban (elcsépelt közhely) nüanszok döntenek, és a "buta gól" az olyan gól, ahol az adott játékosok általában koncentrációból fakadóan nem tesznek meg mindent.
Ahha,tehát egy dekoncentrált,semmilyen játékot mutató (illetve mutatni nem tudó :arrow: mindenki annyit tud játszani,amennyit "enged" az ellenfél...),pocsék napot kifogó ellenfél elleni győzelem lefekvésnek,alias BUNDÁNAK minősül.Most megvilágosodtam :wink:
2pac4ever10
Barça B
Kapcsolat:

2008.10.19. 18:16:59

miihii írta:2008.10.19. 13:47:00
Attila-Raul írta:
Spanyolorszagnak a Real Madrid vivta ki a tiszteletet hosszu hosszu eveken at...lasd 9 Bl gyozelem.. ti holvagytok?? mindig csak a panaszkodas...meg mindig van valami veletlen csoda h ti kikaptok...es a Real nyer....igy van... a RM-t imadjak az Istenek :lol: De az durva h ti vivtatok ki a tiszteletet:)) Oruljetek h volt egy Ronaldinho-tok aki szinesitette a jetkotokat...es nyert nektek egy Bl-t es bajnksagot..akit tokeltesen tonkretett a csapatvezetes es eluldozott.. ekkora suletlen hszt-t meg a legelvakultabb drukkolo sem kir, akinek van egy kis esze.... tiszteletet ti???:) magyarazd meg h mivel??
2008.10.19. 14:02:36
Attila-Raul írta:
Attila-Raul, azért a Barcelona is sokat tett azért, hogy elismerjék a spanoyl focit.. Főleg a Kek győzelmeivel. (Aztán a 90-es években már a Bek is leesett)
Szal, a Barcat is el kell ismerni.. Nagy csapat, jó csapat.
En elismerem..itt nem ezzel van a gond..hanem azzal a hszt-al amit a baratunk irt 8) Atl vivta ki a tiszteletet..meg a barca meg ilyenek. Oke`..tudom h a Barca is letett sokat az asztalra....de nem mar csak tiszta gyuloletbol nem elismeri a Real Madrid rekordnak szamito Bek/Bl sikereit....meg vilagkupa stb....
Attila,negyed óra alatt sokat változott a hozzáállásod,nem? :twisted:
Nem akarok naon személyeskedni,de igen tenyérbemászó stílusban nyilvánultál már meg itt nem is egyszer (itt is az első hsz-edben...).Tanácsként vedd,ne támadásnak:
Kicsit kevesebb indulattal fogalmazd meg a mondókádat,mert itt ez hosszútávon nem lesz kifizetődő.

Egyet értek miihii-vel. Attila te most Barcás vagy vagy Realos? Mert ez a két hsz elég érdekes egy Barca szurkolóhoz nemde?
vlxe
Capitá del Barça

2008.10.19. 18:14:53

Keelhaul írta: Ezzel nem azt mondtam, hogy az előző fordulóban is ez történt, de az is tény, hogy a vereséget kicsit jobban viselték, mint ellenünk,
Ez az egy mondat megragadott :) hogy ebbe mennyi okosság van :) tudod sokkal nehezebb egy csapatnak úgy játszani (tapasztalat) ha a 8ik percben már vége a meccsnek mert kapsz 3 gólt és úgy érzed nincs már semmi esély. Ellenben ha az első percbe ugyan kapsz is egy gólt de hosszú időn keresztül nem tudják bevenni a kapudat (beleértve bírói tévedések miatt) akkor egyre inkább összpontosúl benned, hogy igenis van keresnivalód azon a meccsen. Ja és ha a kiegyenlítesz netalántán a 90ik percben (örülsz mint az atom, hogy ezaz megcsináltad) ezután viszont 96ikban befújank ellened egy 11-est és odaveszik az amit a 90 percig dolgoztál, hídd el te is nehezen tudnád megemészteni.

Peace
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vlxe 2008.10.19. 18:17:45-kor.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.19. 18:01:57

Keelhaul, hogy egy klasszikust idézzek: "Ne kezdj el öltözködni!"
Attól, hogy valami nem tetszik nektek, nem kell hangoskodni, és hömbölögni: ez a Barcelona szurkolóinak a fóruma, ha nem vettétek volna észre. Ergo: kéretik nem meglepődni, ha nem találtok megértő fülekre.
Na, mir.
Kép
miihii
KHAL

2008.10.19. 18:01:27

2008.10.19. 13:47:00
Attila-Raul írta:
Spanyolorszagnak a Real Madrid vivta ki a tiszteletet hosszu hosszu eveken at...lasd 9 Bl gyozelem.. ti holvagytok?? mindig csak a panaszkodas...meg mindig van valami veletlen csoda h ti kikaptok...es a Real nyer....igy van... a RM-t imadjak az Istenek :lol: De az durva h ti vivtatok ki a tiszteletet:)) Oruljetek h volt egy Ronaldinho-tok aki szinesitette a jetkotokat...es nyert nektek egy Bl-t es bajnksagot..akit tokeltesen tonkretett a csapatvezetes es eluldozott.. ekkora suletlen hszt-t meg a legelvakultabb drukkolo sem kir, akinek van egy kis esze.... tiszteletet ti???:) magyarazd meg h mivel??
2008.10.19. 14:02:36
Attila-Raul írta:
Attila-Raul, azért a Barcelona is sokat tett azért, hogy elismerjék a spanoyl focit.. Főleg a Kek győzelmeivel. (Aztán a 90-es években már a Bek is leesett)
Szal, a Barcat is el kell ismerni.. Nagy csapat, jó csapat.
En elismerem..itt nem ezzel van a gond..hanem azzal a hszt-al amit a baratunk irt 8) Atl vivta ki a tiszteletet..meg a barca meg ilyenek. Oke`..tudom h a Barca is letett sokat az asztalra....de nem mar csak tiszta gyuloletbol nem elismeri a Real Madrid rekordnak szamito Bek/Bl sikereit....meg vilagkupa stb....
Attila,negyed óra alatt sokat változott a hozzáállásod,nem? :twisted:
Nem akarok naon személyeskedni,de igen tenyérbemászó stílusban nyilvánultál már meg itt nem is egyszer (itt is az első hsz-edben...).Tanácsként vedd,ne támadásnak:
Kicsit kevesebb indulattal fogalmazd meg a mondókádat,mert itt ez hosszútávon nem lesz kifizetődő.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.10.19. 17:55:36

A lefekvés nem feltétlen úgy megy ám, hogy Újfalusi direkt kimegy és felvágja Messit. Az úgy történik, hogy úgy mész ki a pályára, hogy csak félig vagy ott, nem kapod össze magad és a többi. A fociban (elcsépelt közhely) nüanszok döntenek, és a "buta gól" az olyan gól, ahol az adott játékosok általában koncentrációból fakadóan nem tesznek meg mindent.

-> Senki nem állította, hogy a Barca nem érdemelte meg a 1650 kapuralövésével a győzelmet az Espanol ellen, ugyanakkor többen állították, hogy 2,5 meg nem adott gól ellenére a Madrid tegnap mákolt. Szerintem többünk kicsit kiakadt ezen, mert láttuk a meccset, és a 2,5 gólon kívül még az is idegtépő volt, hogy mészárolták a játékosainkat, büntetlenül.

Remélem örömöt okoztam azzal is, hogy az autocenzúra scriptet nem dolgoztattam meg, bár egyébként a kicenzúrázott szavaimat egyetemi tanárok is használják (egyetemi előadásokon is), kissé prűd dolognak tartom, de ám legyen, ezen a fórumon ezek a szabályok, OK. (Csak megjegyeztem, megfontolásra.)

Tehát nekem csak azokkal van problémám, akik szerint 125x zsinórban az utsó pillanatban nyerni az mák kérdése, hogy tegnap a Madrid nem érdemelte meg a győzelmet. Mert ilyen alapon a Barca se az Espanol ellen, de a jó megfigyelők azt tapasztalhatták, hogy soha egy megjegyzést se tettem eddig arra a meccsre, nem véletlenül. Pont, ennyi.
miihii
KHAL

2008.10.19. 17:48:39

Varga Tamás írta:Én csak egy dolgot ajánlanék az itt tartózkodó madridosok számára megfontolás gyanánt.
Amikor az Espanyol ellen győztünk, 32 kapura lövéssel, időn túli büntetővel, pont azt vetettétek a mi szemünkre, amivel most a győzelmeteket jogosnak tartjátok.
Senkit nem érdekel, hogy mennyi helyzetetek volt a meccsen, a győzelmet nem helyzetre játsszák. Remélem, ismerős a duma, mind ezzel jöttetek.

Más.
Néhányan továbbra sem ismeritek fel ezt az oldalt, ez nem a madridista, itt nem fogtok kebel barátokra, és ész nélkül hajbókoló fórumozókra találni.
Nagyjából ugyanezt tudnám megfogalmazni.Az Espanyol meccs idején jött a szöveg,h makkunk volt a sokadik perces tizi miatt,nem számít,h a komplett ellenfelet benyomtuk egész meccsen a kapujába :arrow: de tegnap (meg a Betis ellen is) megérdemelte a reál,mert az első félidőben miket kihagytak meg meg nem adott gól,stb... #-o ](*,)
Jöttök itt panaszkodni ránk,h nem vagyunk fairek veletek,meg ilyenek.MERT TI MEG IGEN,UGYE :?: :evil:
depth
Capitá del Barça

2008.10.19. 17:38:45

mezeibela. most komolyan, te ezt, h képzeled el?

a.) edző bá' bemegy öltözőbe és mondja, h figyeljetek, most akkor ugye a megbeszéltek szerint kapjunk ki.

b.) edző bát' kihagyták a dologból, csak a játékosok beszélik meg maguk között, h alázzuk már meg magunkat.

c.) csak Ujfalusinak szóltak, ezért felrúgta Messit a tizenhatoson belül és direkt maradt le Márquezről is(ha ő fogta).

d.) lefizették a bírót, tudod a szabadrúgásos gólnál.

nah, melyiket választod? vagy más volt? :shock:
miihii
KHAL

2008.10.19. 17:25:34

mezeibela írta:jo akkor máshogy mondom. rugtatok nekik 6tot nézzük a tavalyi szezont.sokkal jobbak voltatok. oké. akkor mások ellen miért szenvedett végig a barca? ha az atletico egy kieső jelölt csapat lenne akkor még megérteném..de igy..kicsit fura hogy 6 golt löttök egy olyan csapatnak aki általába mindig benne van a 6 ba de egy [auto_cenzúra] csapatot aki a 15 helyre jo nem tudtatok megverni...nemis logikus.
Akkor tavaly a Valencia is lefeküdt nekünk a végén,igaz? :roll: Ők is kaptak 6ot.
Azért mert neked nem logikus,h a viszonylag jó ATMA-nak 6ot gurítunk,amikor a kicsiknek meg nem,még nem jelent összeesküvést!Ez foci,nem logikai feladvány...Egyszer befelé mennek a labdák,időnként minden kifelé pattan.Ez nem logika,hanem egyfajta törvényszerűség.
Am én szeretném,ha a te gondolatmenetednek megfelelően menne a dolog és a tabella második felének rúgnánk egy hatost minden meccsen. :wink:
Különben elég szánalomra méltó dolog ez a bundavádaskodásotok!Elképzelhetetlen számotokra,h mi tudunk 6ot ütni egy jó csapatnak 2 évben is?Ha ettől jobban alszatok,akkor nevezzétek bundának,de ettől függetlenül baromság!
Remélem a Valenciának idén 5öt v 7et rúgunk,mert lenne még egy vesszőparipátok :twisted:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.19. 16:35:44

Én csak egy dolgot ajánlanék az itt tartózkodó madridosok számára megfontolás gyanánt.
Amikor az Espanyol ellen győztünk, 32 kapura lövéssel, időn túli büntetővel, pont azt vetettétek a mi szemünkre, amivel most a győzelmeteket jogosnak tartjátok.
Senkit nem érdekel, hogy mennyi helyzetetek volt a meccsen, a győzelmet nem helyzetre játsszák. Remélem, ismerős a duma, mind ezzel jöttetek.

Más.
Néhányan továbbra sem ismeritek fel ezt az oldalt, ez nem a madridista, itt nem fogtok kebel barátokra, és ész nélkül hajbókoló fórumozókra találni.
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2008.10.19. 16:26:07

Na ide figyeljetek madridisták!! ha a barcát akarjátok mocskolni azt tegyétek a saját oldalatokon, ez a topic nem azért van, hogy ide gyertek és minden hülyeséget leírjatok, ami sért minket, ha jól tudom nálatok is van ilyen, úgy hogy húzzatok oda sértő megjegyzéseket írni a barcáról, mert állandóan jöttök írtok hülyeségeket és lesz belőle egy szánalmas vita!!! :evil:

Ja és tisztelet a kivételnek, akik normális hozzászólásokat írnak.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.10.19. 16:23:35

Emberek, ne vitatkozzatok már hülyeségeken!
még hogy a barca nemzetközileg nem lenne elismert csapat, akik nem tettek a "tiszteletért"? csak egy elvakult fsz írhat ilyet.
de ugyanilyen elvakult fsznak kell lennie annak is, aki a madridról mondja ugyanezt! a kilenc bek/bl, mégha abból a háromnegyede az ántivilágban született, akkor is önmagáért beszél. nagyon sok csapat szeretne erre a szintre emelkedni, de esélyük sincs erre. két gólemről van szó, igaz a bekben/blben a madrid lényegesen többet tett le az asztalra, mint mi, de nem baj, majd utolérjük őket.
egy kalap szrt érne a spanyol bajnokság, ha e két brigád közül valamelyik kipörögne onnan! kár ezen vitatkozni!
a tegnapi meccsről annyit, h semmivel sem volt kevésbé jogos a madrid győzelme, mint a miénk a spanyolok ellen.
egyszerűen nevetséges amit az atma művel(t) az rm ellen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.19. 16:13:49

Attila-Raul fogd vissza magad. Buta a jó tudod kicsodád!
Leírtam a véleményem, asszem senkit nem szidtam benne, és igenis a Barca is hozzájátult nem kicsit ahhoz hogy a spanyol bajnokságot elismerjék. Azt hiszed hogy a 9 BL győzelemetek miatt európa egyik legjobbnak tartott bajnoksága a spanyol? Szerintem ennek ehhez semmi köze. Főleg hogy az BL nem bajnokság. Az EL Classico ami híressé tette, a látványos foci, a támadó játék. Ebben pedig benne van minden csapat nem csak a habfehér alakulatod.
Nem csak egy Dinhonk volt, felesleges sorolnom, hogy milyen játékosaink voltak az elmult 100 évben. Te vagy a buta ha ezt nem vágod.
Még zárásul annyit, hogy tudjad már hol vagy!

Szerk.: nem kis erőfeszítés volt visszafognom magam, h ne autócenzúrával legyen tele ami írok. Járna itt már bann néhányaknak...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Andris
Adminisztrátor

2008.10.19. 15:58:22

Keelhaul, nincs hszed még eddig, amiben nincs autocenzúra. Itt volna az ideje odafigyelni a stílusodra, többet nem hagyok bent, nemérdekel, hogy értelmes e amit előtte utánna írtál!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.10.19. 15:57:05

Az Atléti- Barca dologra. Trivi, hogy nem egyszer, nem kétszer lefeküdtek nektek. Amikor Torresék azt nyilatkozták, hogy inkább kikapnak tőletek, csak ne a Madrid legyen a bajnok, majd rúgtatok nekik egy laza ötöst 2007-ben az mi volt? Ja, és akkor ki volt az edző? Aguirre?

Ezzel nem azt mondtam, hogy az előző fordulóban is ez történt, de az is tény, hogy a vereséget kicsit jobban viselték, mint ellenünk, ahol a 6. perctől kezdve a bíró csak azért nem szórt ki 4 játékost, mert szemére a a hályog jótékony homálya borult. Nagyon kis türelmesen [auto_cenzúra] be a butábbnál butább gólokat, ellenünk meg rúgtak mint a tüzérló. Ennyiről van szó, nem többről, meg arról, hogy az első féldiőben elvettek tőlünk 2,5 gólt és kaptunk egy felesleges pirosat, míg ellenünk nem adtak meg 2-t. (Maniche gyakorlatilag az első perctől folyamatosan abszolút babára ment, nem labdára.) - Ennyit a bemákolásról, meg a 25 kapuralövésről, ami egyébként tényleg tök jó.

Örülök, hogy örömet tudtam okozni itt néhány szerencsétlennek, remélem ez a továbbiakban is így lesz, de tény ami tény, a matracosok jobban gyűlölik a Madridot, mint a Barcelonát, és ez most is kiválóan látszott.
Lezárt