Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ALEXDP
Capitá del Barça

2008.10.22. 09:58:24

Sziasztok!

Régóta olvasom az Eurobarcán a forum-ot,és elérkezettnek látom hogy véleményt alkossak......

A tegnapi mérkőzés után elérkezett az a pillanat,amikor asszem minden Real fan elgondolkodhat mi alapján,és mennyire elfogultan alkot véleményt!
Tegnapi napon minden olyan dolog látható volt a pályán és azon kívül,ami a Real Madridot szvsz lassan a burleszk kategóriába taszítja!
Az a klub,amelynek ha nem lenne a békeidőkből jelentős eredménysora,illetve azok a klubhoz köthető ikonok(és nem a Raul szintre gondolok),rég nem lenne a világ 2. legnépszerűbb csapata!
Az első ugye a Barcelona!:-)
A Madrid nem 1 klub,hanem hatalmas nyerészkedés,gazdasági,és politikai tényező!
A Real fanokon kívül a többségnek már feltünt,hogy pont azért téma hetekig 1 Madridot sújtó igazságtalan Ítélet,hogy nyoma maradjon,ahogy nyomtalanul eltűnik minden őket segítő meccs emléke(pl Tegnap....)
Az objektív többség azonban higgyétek el látja,hogy a Madrid olyan előnyöket élvez,amelyet egyetlen más klub sem!!!!!!
Gusztustalan játékospolitika,a giga bevételek reményében horroráron vásárolják meg az összes olyan játékost,aki elsősorban milliomos,és nem focista(Ronaldo,Beckham,Figo)stbstbstb....
Ők aztán nemhogy az előtte elért formát és eredményességet nem közelítik meg,hanem mindegyikük kiégett!!!!!!
Előre sajnálom a Robben,VdV,Snejder,Drenthe négyest....
Gagyizás:-)
Mert ugye ti nagy család.....:-)
nem furi,hogy 1-2 játékost (akár tegnap) ,világklasszisnak nevezett,riporter,kommentátor,+a Madridi! szaklapok.....
Hol világklasszis egy Gago,vagy Higuain????????
hol,amikor Messik,meg Aguero-k szaladgálnak itt-ott???
Srácok hol a realitás érzék?????
Ők az a kategória,akiknek a neve nem kerül a köztudatba,ha a Madrid nem tartja szükségesnek a kamu utánpótlássztárok üzleti okokból való kinevelése miatt,hogy ott legyenek.....
És őket is becsapják.......
Nézzük a csapatot....
Hmmmmm
Pepe: Stabil,de nem világklasszis....
Casillas:Remek kapus,de az aranylabda.....Naaaaaaaa(és akkor Buffon?)
Heinze: Hagyjuk,azt sem értem mit keres itt....
Drenthe: Ha ő,meg a két előbb említett a jövő Madridban,akkor nagyon nagy gázban vagytok!!!!
Cannavaro: Már a múlt
Raul: attól nem jó valaki,hogy valaha az volt....
RVN: Félelmetes! Igen Le a Kalappal!!!!!
Sneijder,Vdv: Szerintem (ha csak Zidanra,vagy Robi Carlosra gondolok) nem Madrid szintű Futballisták,de még fejlődhetnek....
Ramos: Véleményem szerint a Madrid perpillanat legígéretesebb,legalázatosabb,legszimpatikusabb játékosa(nem hittem h ezt valaha kimondom Madrid játékossal kapcsolatban)
Kb ennyi
ha valakit megbántottam sorry,de nektek jobb ha valaki felnyitja a szemetek...
Minden amit itt leírtam VÉLEMÉNY!
Egyetérteni nem kell,sőt vitatni kell,bár azt hiszem ez a realitás!
Hajrá.............................
....................................!!!!!!!!!!!
Foci:-)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.10.22. 09:37:03

battya írta:Azért én Pepet továbbra sem írnám le, rossz meccsei mindenkinek vannak, idén a tavalyi szezonhoz hasonlóan elég megbízhatóan szerepel.
Pont ez az, hogy abszolút nem megbízható. A hiba mindig benne van a játékában. Az is okos tőle, hogy szabálytalanságainak a 3/4-ed része abszolút felesleges. Tegnap is volt vagy 4-5 olyan faultja, ami megakasztotta a madridot-épp amikor igazán lendületbe jöttetek volna. Továbbra sem azt állítom, hogy rossz lenne, de az árától igen messze van a teljesítménye. Az meg, hogy top3-as védő lenne...ugyan.
A tegnapi meccsről még annyit: Azért a vereség nem tragédia, a Juventustól egy góllal idegenben ki lehet kapni.

Alves sem hozza azt, amit elvárnánk tőle, de azért messze nem marad el annyira az árától, mint Pepe. Ráadásul Alves posztjának a világ egyértelműen, megkérdőjelezhetetlenül legjobb játékosa-még úy is, hogy eddig csak közepeset produkál nálunk. Ezért az érte kiadott összeg jóval érthetőbb, mint a másik oldalon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
depth
Capitá del Barça

2008.10.22. 08:30:25

Rivaldo11 írta:30 milla egy ilyen fickóért...te jó ég. :lol: :lol:
Alves? Eddig ő se valami nagy vétel :?
battya
Jugador del Barça

2008.10.22. 06:41:43

Azért én Pepet továbbra sem írnám le, rossz meccsei mindenkinek vannak, idén a tavalyi szezonhoz hasonlóan elég megbízhatóan szerepel.
(Egy meccs ide vagy oda)

asszem ennyi elég volt a fórumozásból felhagyok vele mindkét oldalon.
Szomorú vagyok.
Real Madrid.
EFOTT
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.22. 06:40:22

mezeibela írta:most röhögni kéne? :roll:

szánalmas volt amit tegnap felmutattunk.ennyi.
Én csak azt a fajta véleményemet ismertettem, amit a madridsták 85%-a hajtogat minden egyes bebukott meccs után.
in to exile
mezeibela
Jugador del Barça

2008.10.22. 06:38:48

Los Banditos írta:Nem kéne dicsérni a Juventust, hiszen ti is tudjátok, hogy megint elcsalták a meccset, csak is azért kaphatott ki a Real. Nagyon nem akarja a nemzetközi futball, hogy idén bármit is nyerjenek. :sad:

most röhögni kéne? :roll:

szánalmas volt amit tegnap felmutattunk.ennyi.
m a d r i d i s t a .
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.22. 06:32:52

Nem kéne dicsérni a Juventust, hiszen ti is tudjátok, hogy megint elcsalták a meccset, csak is azért kaphatott ki a Real. Nagyon nem akarja a nemzetközi futball, hogy idén bármit is nyerjenek. :sad:
in to exile
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.10.22. 01:38:04

Pepe ismét bizonyított-sokadszorra. Vajon most miért nem jönnek a madridisták bizonygatni hogy mekkora vétel? Tavaly év vége felé már kezdett nagy szájuk lenni ezügyben. De aztán maga Pepe volt az, aki kijózanította őket. 30 milla egy ilyen fickóért...te jó ég. :lol: :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.21. 23:46:38

Egyik játékost sem egy meccs alapján kell elítélni, de teljesen egyetértek,h nem annyira jó védő, mert túl sok meccsen hibázott ekkorákat ahhoz,h még elnézhető legyen egy húdeklassz focista jellemzéséhez. Ő nem az, jó képességei vannak, természetesen voltak nagy meccsei, és lesznek is, de nem egy világklasszis alkat egyszerűen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.10.21. 23:42:41

A mai Juventus - Realhoz annyit:

- hogy a Juve tipikusan olasz módon nyert (bár ezt most nem bánom)

- a Real kikapott ettől a Juve-tól amely rendkívül gyenge formában

futballozik az elmúlt időszakban

- Pepe bebizonyította, hogy az Aranylabdaszavazás egy marhaság!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.10.21. 23:39:09

depth írta:Amauri góljára gondoltál, nem? Ott szerintem nagyobb volt a hiba.
Szerintem is arra gondolt.
Piero góljánál inkább Cannavaro volt a saras.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
depth
Capitá del Barça

2008.10.21. 23:17:10

gekkodan írta:A napokban komoly vita volt Pepéről. Ha ez az ember nektek még mindig top 3-as védő, akkor tessék megnézni Del Piero gólját. Fatális hiba a portugáltól. Egyik védőnkre sem cserélném le.
Amauri góljára gondoltál, nem? Ott szerintem nagyobb volt a hiba.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.21. 22:51:43

A napokban komoly vita volt Pepéről. Ha ez az ember nektek még mindig top 3-as védő, akkor tessék megnézni Del Piero gólját. Fatális hiba a portugáltól. Egyik védőnkre sem cserélném le.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.10.21. 19:00:41

Danka00792 írta:
Krissz. írta:az a vicc, hogy még a madridisták is belém kötnek.nem csak itt.asszem ennyi elég volt a fórumozásból felhagyok vele mindkét oldalon.
:lol:
Arra nem gondoltál hogy nem a forumokban van a hiba? :lol:
Még szerencse hogy egyik realos se hajlandó az offtopicba írni a bánatát más fórumozókkal....
(De,amúgy tényleg arra nem gondoltál kedves Krisz hogy nem sok hülye mind szembe jön....???)
Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.21. 18:48:27

Krissz. írta:az a vicc, hogy még a madridisták is belém kötnek.nem csak itt.asszem ennyi elég volt a fórumozásból felhagyok vele mindkét oldalon.
:lol:
Arra nem gondoltál hogy nem a forumokban van a hiba? :lol:
Krissz.
Barça C

2008.10.21. 18:30:54

MichaaBee írta:pff, fájdalmas, h mekkora marhaságokat hordtok össze. 2007-ben úgy nyertetek, h nekünk +45-ös, nektek meg +22-es gólkülönbségetek volt és ugyanannyi pont. felvilágosítanálak, h Spanyolországban az egymás elleni mérleg dönt! magyarul, ha olyan jó csapat vagytok, akkor a szezon folyamán A: vagy több pontot gyűjtetek, B: legyőztök minket és akkor egyenlő pontszámmal is ti jártok jobban. látom nálatok nem az a divat, h utána néztek és utána károgtok bele. mondjuk madridban a legtöb dolog fordítva történik... (pl.: ami most épp folyik, a 3 pontról, eg a gk-ról..)
hááháá képzeld ismerem a szabályokat : ) de látom sokan a szivükre vették a poénomat, ezek szerint vagy nekik nincs humorérzékük vagy nekem szarok a poénjaim :lol: csak vicceltem azzal a hsz-el, engem nem igazán érdekel hogy tevékenykedik a bíró, addig míg nyer a csapatom 8)

az a vicc, hogy még a madridisták is belém kötnek.nem csak itt.asszem ennyi elég volt a fórumozásból felhagyok vele mindkét oldalon.
madridista.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.10.21. 15:30:39

Krissz, nem tudom tisztaban vagy e vele de spanyolorszagban nem a golkulonbseg szamit, hanem az egymas elleni meccs eredmenye, csak addig veszik figyelembe a golkulonbseget amig nincs egymas elleni meccsunk;) tovabbi jo marakodast, kaparjatok ki egymas szemet:)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.21. 15:27:28

Krissz. írta:
MichaaBee írta:látom nem érted... miért is értenéd?... azon van a hangsúly, hogy ha nyertetek, akkor kit érdekel a bíró? nem a 3 pont a lényeg? HA vesztett volna a real, úgy meg lehetne érteni, h így meg úgy 3 gólt elvettek tőletek. de ha egyszer a madrid nyert, akkor minek ez a hercehurca???
mert így szarabb a gólkülönbségünk és előttünk álltok a bajnokságban :lol: jobban nézett volna ki egy 0-3 mint egy 1-2

sztem ennyire egyszerű.
pff, fájdalmas, h mekkora marhaságokat hordtok össze. 2007-ben úgy nyertetek, h nekünk +45-ös, nektek meg +22-es gólkülönbségetek volt és ugyanannyi pont. felvilágosítanálak, h Spanyolországban az egymás elleni mérleg dönt! magyarul, ha olyan jó csapat vagytok, akkor a szezon folyamán A: vagy több pontot gyűjtetek, B: legyőztök minket és akkor egyenlő pontszámmal is ti jártok jobban. látom nálatok nem az a divat, h utána néztek és utána károgtok bele. mondjuk madridban a legtöb dolog fordítva történik... (pl.: ami most épp folyik, a 3 pontról, eg a gk-ról..)

:wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
battya
Jugador del Barça

2008.10.21. 14:45:28

Viszont ettől függetlenül a kollegád hsz-ének ezen része azt sugallja,h titeket mindig szívatnak,minket meg sosem...
Ez meg ugye a Te szoc' problémád és nem az Enyém.
Real Madrid.
EFOTT
miihii
KHAL

2008.10.21. 13:52:11

real_funghi írta:
battya írta:de az ellen oldalon ilyen nem gyakran fordul elő
miihii írta:bevágod ide ezt az "ellenoldalon ilyenek nincsenek
Ehhez nincs mit hozzáfűzni... Szavak teljes kiforgatása, ilyenekből szoktak lenni három oldalas értelmetlen nethuszárkodások.
Igazad van,átfogalmaztam.
Viszont ettől függetlenül a kollegád hsz-ének ezen része azt sugallja,h titeket mindig szívatnak,minket meg sosem...És ilyen egyoldalú,gyerekes,ugyanakkor funny hsz is megböki időnként az emberek szemét és van kommentje.Értelmetlen ilyet is beírni,mert jön a huszárkodás. :wink:

real_funghi írta:
miihii írta:A bírók ostorozására meg szinte valamennyi meccsen találna okot mindkét fél
És szoktak is. Más is fellebbez pl. lapot, legfeljebb te eddig nem tudtál róla ezek szerint, amiről meg nem tudsz, az meg nincs is. Világos...
Ad 1. Én nem cs a lapok fellebbezésére gondoltam,hanem globále,meccsek után a csapatod elégedetlen volt a bírókkal,most már rendszeresen... :roll:
Ad 2.Ebből az idézésből honnét jön neked az,h én annyira ostoba lennék,h nem tudom,h más csapat is fellebbez,reklamál esetleg?Ez nekem NEM világos...Asszem semmi ilyet nem írtam,és olyanokat sem,ami ezt sugallná.Amennyiben mégis ez jött ki neked,akkor ahhoz szívből gratulálok =D> És halkan megjegyzem:képzeld,tisztában vagyok vele! :wink:
Ad 3.És szoktak is?Légyszi írd már meg nekem,h hány olyan csapat van,(és melyek ezek),akik ugyanennyit sírnak a sporik miatt,mint ti.Előfordul,h megy a szöveg,időnként burkoltan egy-egy csapatnál,de az,h minden második (ráadásul győztes) meccs után...
real_funghi írta:
miihii írta:(MIVEL EZEKNEK A FRÁNYA BÍRÓ BÁCSIKNAK VAN EGY ROSSZ TULAJDONSÁGUK:IDŐNKÉNT TÉVEDNEK :wink: )
Időnként??? Spanyolországban évek óta és egyre durvábbakat! Szerintem eleget tűrtek már a klubok/játékosok, hogy valami történjen. Neked is csak azt tudom mondani, hogy nehogy a bíró elvezesse az El Clásicót a Real Madrid javára, mert akkor pár embereteknél nagy slágertéma lesz egy pár hónapig, mint ahogy ez fordult is már elő a múltban nem egyszer.

Lehet, hogy ettől nem esnek vissza csapatok 4-5 helyeket a tabellán, de ettől még nem kevés meccset tettek tönkre a játékvezetők és a helyzet magától nem fog javulni. A nagyoknak kell nyomást gyakorolni a szövetségre. Ez nem sírás. A problémamegoldás ott kezdődik, hogy felderítjük a problémát. Az pedig ugyanúgy létezik attól, hogy most épp nem került pontunkba.
Tudod mit?Ha a bíró elviszi a meccset felétek,de mégis győzni fogunk,akkor tuti,h lesznek villongások,de alapvetően nem hiszem,h a panaszkodással leszünk elfoglalva,mint a drága jó csapatod. :twisted:
Am van igazság abban,amit írsz a bírói ténykedésről,volt h szívesen orrba vertem volna a nem túl megbízhatóan működő 3 hülyét :D És tényleg vannak páran,akik nem cs időnként fognak ki rossz napot,hanem rendszeresen bárgyú ítéleteket hoznak.Hozzáteszem máshol is,nemcsak spanyolban...
És most a nagyszerű real madrid szent keresztesháborúba kezd az igazságért a bírói testület ellen? :mrgreen: Merth más csapatoktól ennyit panaszkodni a játékvezetőkre még nem hallottam.De tudod mit?Hajrá...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mosquito

2008.10.21. 11:09:40

Azt nem értem, hogy amikor les címén vesznek el egy szabályos találatot akkor miért a bírót veszitek elő? Az asszisztens talán nem emelte a zászlóját és a spori magától ítélt kifelé szabadrúgást?
A bíró megtette amit meg kellett. Kiállította az atleticos játékost és befújta a büntetőt is nektek. Attól, hogy RVN-t kiállította egy durva belépőért még nem végezte rosszul a dogát, hiszen láttunk már nem 1x hasonlóért piros lapot.
real_funghi

2008.10.21. 09:42:18

battya írta:de az ellen oldalon ilyen nem gyakran fordul elő
miihii írta:bevágod ide ezt az "ellenoldalon ilyenek nincsenek
Ehhez nincs mit hozzáfűzni... Szavak teljes kiforgatása, ilyenekből szoktak lenni három oldalas értelmetlen nethuszárkodások.
miihii írta:A bírók ostorozására meg szinte valamennyi meccsen találna okot mindkét fél
És szoktak is. Más is fellebbez pl. lapot, legfeljebb te eddig nem tudtál róla ezek szerint, amiről meg nem tudsz, az meg nincs is. Világos...
miihii írta:(MIVEL EZEKNEK A FRÁNYA BÍRÓ BÁCSIKNAK VAN EGY ROSSZ TULAJDONSÁGUK:IDŐNKÉNT TÉVEDNEK :wink: )
Időnként??? Spanyolországban évek óta és egyre durvábbakat! Szerintem eleget tűrtek már a klubok/játékosok, hogy valami történjen. Neked is csak azt tudom mondani, hogy nehogy a bíró elvezesse az El Clásicót a Real Madrid javára, mert akkor pár embereteknél nagy slágertéma lesz egy pár hónapig, mint ahogy ez fordult is már elő a múltban nem egyszer.

Lehet, hogy ettől nem esnek vissza csapatok 4-5 helyeket a tabellán, de ettől még nem kevés meccset tettek tönkre a játékvezetők és a helyzet magától nem fog javulni. A nagyoknak kell nyomást gyakorolni a szövetségre. Ez nem sírás. A problémamegoldás ott kezdődik, hogy felderítjük a problémát. Az pedig ugyanúgy létezik attól, hogy most épp nem került pontunkba.
miihii
KHAL

2008.10.21. 08:38:10

battya írta: Hiába a győzelem, amit a bíró művelt az felháborító volt, amit nem lehet szó nélkül hagyni, s meggyőződésem, hogy a tisztelt barcelonai vezetőség is felemelte volna a hangját egy ilyen eset után.
(de az ellen oldalon ilyen nem gyakran fordul elő, szóval nincs miről beszélni)
Nálunk ilyen nem gyakran fordul elő?Miért nálatok gyakori,h 2-3 gólt elvesznek tőletek? :roll: Jajj,szegény kicsi madrid,a könnyem kicsordul mindjárt :twisted:
Tréfa félre.Most ezt úgy írtad,mintha titeket minden meccsen halálra szívatnának a sporik,de cs titeket,mert nekünk persze állandóan "jól" fújnak...Nem kell sztem ez az önsajnáltatós duma.Azért,mert most ez a meccsetek bírói szempontból (és meg nem adott gólokban) így jött ki,istenem,van ilyen.Persze,h nem örül neki az ember gyereke,de ha győzelem a vége,akkor azért mégsem sírom el magam.Viszont a csapatotoktól idén már cirka harmadszor dumálnak a sporik miatt,kezd megszokássá válni odaát :roll:(Basszus,korán van még,így nem fogom tudni megírni,h melyik derbik után olvastam,h panaszkodtak a sípmesterekre :oops: ) Ha szerintük vezet ez vhova,akkor sírjanak egész szezonban,de attól még elég gyerekes.Az nemkevésbé,h bevágod ide ezt az "ellenoldalon ilyenek szinte soha sincsenek" szöveget.Vannak,hidd el,cs esetleg tőlünk nincs gőgicsélés állandóan.Inkább azt nézzük,h győz a csapat hisz' ez a legfontosabb...A bírók ostorozására meg szinte valamennyi meccsen találna okot mindkét fél (MIVEL EZEKNEK A FRÁNYA BÍRÓ BÁCSIKNAK VAN EGY ROSSZ TULAJDONSÁGUK:IDŐNKÉNT TÉVEDNEK :wink: ),de a nagy többség inkább átlép az ilyen apróbb-nagyobb sérelmeken.És cs a nyafkák panaszkodnak állandóan,h jajj,ez a cserépedény bíró megint genyó volt,brühühühü... :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.10.21. 13:45:33-kor.
miihii
KHAL

2008.10.21. 07:56:52

Krissz. írta: mert így szarabb a gólkülönbségünk és előttünk álltok a bajnokságban :lol: jobban nézett volna ki egy 0-3 mint egy 1-2

sztem ennyire egyszerű.

Szoktassátok magatokat a gondolathoz,h idén ez így lesz! :twisted: :wink:
battya
Jugador del Barça

2008.10.21. 07:11:45

sztem ennyire egyszerű.
Ha ezt te tényleg komolyan gondoltad, akkor nálad bajok vannak.

Hiába a győzelem, amit a bíró művelt az felháborító volt, amit nem lehet szó nélkül hagyni, s meggyőződésem, hogy a tisztelt barcelonai vezetőség is felemelte volna a hangját egy ilyen eset után.
(de az ellen oldalon ilyen nem gyakran fordul elő, szóval nincs miről beszélni)
Real Madrid.
EFOTT
Lezárt