Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ez az, hogy abszolút nem megbízható. A hiba mindig benne van a játékában. Az is okos tőle, hogy szabálytalanságainak a 3/4-ed része abszolút felesleges. Tegnap is volt vagy 4-5 olyan faultja, ami megakasztotta a madridot-épp amikor igazán lendületbe jöttetek volna. Továbbra sem azt állítom, hogy rossz lenne, de az árától igen messze van a teljesítménye. Az meg, hogy top3-as védő lenne...ugyan.battya írta:Azért én Pepet továbbra sem írnám le, rossz meccsei mindenkinek vannak, idén a tavalyi szezonhoz hasonlóan elég megbízhatóan szerepel.
Alves? Eddig ő se valami nagy vételRivaldo11 írta:30 milla egy ilyen fickóért...te jó ég.![]()
Szomorú vagyok.asszem ennyi elég volt a fórumozásból felhagyok vele mindkét oldalon.
Én csak azt a fajta véleményemet ismertettem, amit a madridsták 85%-a hajtogat minden egyes bebukott meccs után.mezeibela írta:most röhögni kéne?![]()
szánalmas volt amit tegnap felmutattunk.ennyi.
Los Banditos írta:Nem kéne dicsérni a Juventust, hiszen ti is tudjátok, hogy megint elcsalták a meccset, csak is azért kaphatott ki a Real. Nagyon nem akarja a nemzetközi futball, hogy idén bármit is nyerjenek.
Szerintem is arra gondolt.depth írta:Amauri góljára gondoltál, nem? Ott szerintem nagyobb volt a hiba.
Amauri góljára gondoltál, nem? Ott szerintem nagyobb volt a hiba.gekkodan írta:A napokban komoly vita volt Pepéről. Ha ez az ember nektek még mindig top 3-as védő, akkor tessék megnézni Del Piero gólját. Fatális hiba a portugáltól. Egyik védőnkre sem cserélném le.
Még szerencse hogy egyik realos se hajlandó az offtopicba írni a bánatát más fórumozókkal....Danka00792 írta:Krissz. írta:az a vicc, hogy még a madridisták is belém kötnek.nem csak itt.asszem ennyi elég volt a fórumozásból felhagyok vele mindkét oldalon.![]()
Arra nem gondoltál hogy nem a forumokban van a hiba?
Krissz. írta:az a vicc, hogy még a madridisták is belém kötnek.nem csak itt.asszem ennyi elég volt a fórumozásból felhagyok vele mindkét oldalon.
hááháá képzeld ismerem a szabályokat : ) de látom sokan a szivükre vették a poénomat, ezek szerint vagy nekik nincs humorérzékük vagy nekem szarok a poénjaimMichaaBee írta:pff, fájdalmas, h mekkora marhaságokat hordtok össze. 2007-ben úgy nyertetek, h nekünk +45-ös, nektek meg +22-es gólkülönbségetek volt és ugyanannyi pont. felvilágosítanálak, h Spanyolországban az egymás elleni mérleg dönt! magyarul, ha olyan jó csapat vagytok, akkor a szezon folyamán A: vagy több pontot gyűjtetek, B: legyőztök minket és akkor egyenlő pontszámmal is ti jártok jobban. látom nálatok nem az a divat, h utána néztek és utána károgtok bele. mondjuk madridban a legtöb dolog fordítva történik... (pl.: ami most épp folyik, a 3 pontról, eg a gk-ról..)
pff, fájdalmas, h mekkora marhaságokat hordtok össze. 2007-ben úgy nyertetek, h nekünk +45-ös, nektek meg +22-es gólkülönbségetek volt és ugyanannyi pont. felvilágosítanálak, h Spanyolországban az egymás elleni mérleg dönt! magyarul, ha olyan jó csapat vagytok, akkor a szezon folyamán A: vagy több pontot gyűjtetek, B: legyőztök minket és akkor egyenlő pontszámmal is ti jártok jobban. látom nálatok nem az a divat, h utána néztek és utána károgtok bele. mondjuk madridban a legtöb dolog fordítva történik... (pl.: ami most épp folyik, a 3 pontról, eg a gk-ról..)Krissz. írta:mert így szarabb a gólkülönbségünk és előttünk álltok a bajnokságbanMichaaBee írta:látom nem érted... miért is értenéd?... azon van a hangsúly, hogy ha nyertetek, akkor kit érdekel a bíró? nem a 3 pont a lényeg? HA vesztett volna a real, úgy meg lehetne érteni, h így meg úgy 3 gólt elvettek tőletek. de ha egyszer a madrid nyert, akkor minek ez a hercehurca???jobban nézett volna ki egy 0-3 mint egy 1-2
sztem ennyire egyszerű.
Ez meg ugye a Te szoc' problémád és nem az Enyém.Viszont ettől függetlenül a kollegád hsz-ének ezen része azt sugallja,h titeket mindig szívatnak,minket meg sosem...
Igazad van,átfogalmaztam.real_funghi írta:battya írta:de az ellen oldalon ilyen nem gyakran fordul előEhhez nincs mit hozzáfűzni... Szavak teljes kiforgatása, ilyenekből szoktak lenni három oldalas értelmetlen nethuszárkodások.miihii írta:bevágod ide ezt az "ellenoldalon ilyenek nincsenek
Ad 1. Én nem cs a lapok fellebbezésére gondoltam,hanem globále,meccsek után a csapatod elégedetlen volt a bírókkal,most már rendszeresen...real_funghi írta:És szoktak is. Más is fellebbez pl. lapot, legfeljebb te eddig nem tudtál róla ezek szerint, amiről meg nem tudsz, az meg nincs is. Világos...miihii írta:A bírók ostorozására meg szinte valamennyi meccsen találna okot mindkét fél
Tudod mit?Ha a bíró elviszi a meccset felétek,de mégis győzni fogunk,akkor tuti,h lesznek villongások,de alapvetően nem hiszem,h a panaszkodással leszünk elfoglalva,mint a drága jó csapatod.real_funghi írta:Időnként??? Spanyolországban évek óta és egyre durvábbakat! Szerintem eleget tűrtek már a klubok/játékosok, hogy valami történjen. Neked is csak azt tudom mondani, hogy nehogy a bíró elvezesse az El Clásicót a Real Madrid javára, mert akkor pár embereteknél nagy slágertéma lesz egy pár hónapig, mint ahogy ez fordult is már elő a múltban nem egyszer.miihii írta:(MIVEL EZEKNEK A FRÁNYA BÍRÓ BÁCSIKNAK VAN EGY ROSSZ TULAJDONSÁGUK:IDŐNKÉNT TÉVEDNEK)
Lehet, hogy ettől nem esnek vissza csapatok 4-5 helyeket a tabellán, de ettől még nem kevés meccset tettek tönkre a játékvezetők és a helyzet magától nem fog javulni. A nagyoknak kell nyomást gyakorolni a szövetségre. Ez nem sírás. A problémamegoldás ott kezdődik, hogy felderítjük a problémát. Az pedig ugyanúgy létezik attól, hogy most épp nem került pontunkba.
battya írta:de az ellen oldalon ilyen nem gyakran fordul elő
Ehhez nincs mit hozzáfűzni... Szavak teljes kiforgatása, ilyenekből szoktak lenni három oldalas értelmetlen nethuszárkodások.miihii írta:bevágod ide ezt az "ellenoldalon ilyenek nincsenek
És szoktak is. Más is fellebbez pl. lapot, legfeljebb te eddig nem tudtál róla ezek szerint, amiről meg nem tudsz, az meg nincs is. Világos...miihii írta:A bírók ostorozására meg szinte valamennyi meccsen találna okot mindkét fél
Időnként??? Spanyolországban évek óta és egyre durvábbakat! Szerintem eleget tűrtek már a klubok/játékosok, hogy valami történjen. Neked is csak azt tudom mondani, hogy nehogy a bíró elvezesse az El Clásicót a Real Madrid javára, mert akkor pár embereteknél nagy slágertéma lesz egy pár hónapig, mint ahogy ez fordult is már elő a múltban nem egyszer.miihii írta:(MIVEL EZEKNEK A FRÁNYA BÍRÓ BÁCSIKNAK VAN EGY ROSSZ TULAJDONSÁGUK:IDŐNKÉNT TÉVEDNEK)
Nálunk ilyen nem gyakran fordul elő?Miért nálatok gyakori,h 2-3 gólt elvesznek tőletek?battya írta: Hiába a győzelem, amit a bíró művelt az felháborító volt, amit nem lehet szó nélkül hagyni, s meggyőződésem, hogy a tisztelt barcelonai vezetőség is felemelte volna a hangját egy ilyen eset után.
(de az ellen oldalon ilyen nem gyakran fordul elő, szóval nincs miről beszélni)
Krissz. írta: mert így szarabb a gólkülönbségünk és előttünk álltok a bajnokságbanjobban nézett volna ki egy 0-3 mint egy 1-2
sztem ennyire egyszerű.
Ha ezt te tényleg komolyan gondoltad, akkor nálad bajok vannak.sztem ennyire egyszerű.