Sziasztok!
Régóta olvasom az Eurobarcán a forum-ot,és elérkezettnek látom hogy véleményt alkossak......
A tegnapi mérkőzés után elérkezett az a pillanat,amikor asszem minden Real fan elgondolkodhat mi alapján,és mennyire elfogultan alkot véleményt!
Tegnapi napon minden olyan dolog látható volt a pályán és azon kívül,ami a Real Madridot szvsz lassan a burleszk kategóriába taszítja!
Az a klub,amelynek ha nem lenne a békeidőkből jelentős eredménysora,illetve azok a klubhoz köthető ikonok(és nem a Raul szintre gondolok),rég nem lenne a világ 2. legnépszerűbb csapata!
Az első ugye a Barcelona!:-)
A Madrid nem 1 klub,hanem hatalmas nyerészkedés,gazdasági,és politikai tényező!
A Real fanokon kívül a többségnek már feltünt,hogy pont azért téma hetekig 1 Madridot sújtó igazságtalan Ítélet,hogy nyoma maradjon,ahogy nyomtalanul eltűnik minden őket segítő meccs emléke(pl Tegnap....)
Az objektív többség azonban higgyétek el látja,hogy a Madrid olyan előnyöket élvez,amelyet egyetlen más klub sem!!!!!!
Gusztustalan játékospolitika,a giga bevételek reményében horroráron vásárolják meg az összes olyan játékost,aki elsősorban milliomos,és nem focista(Ronaldo,Beckham,Figo)stbstbstb....
Ők aztán nemhogy az előtte elért formát és eredményességet nem közelítik meg,hanem mindegyikük kiégett!!!!!!
Előre sajnálom a Robben,VdV,Snejder,Drenthe négyest....
Gagyizás:-)
Mert ugye ti nagy család.....

nem furi,hogy 1-2 játékost (akár tegnap) ,világklasszisnak nevezett,riporter,kommentátor,+a Madridi! szaklapok.....
Hol világklasszis egy Gago,vagy Higuain????????
hol,amikor Messik,meg Aguero-k szaladgálnak itt-ott???
Srácok hol a realitás érzék?????
Ők az a kategória,akiknek a neve nem kerül a köztudatba,ha a Madrid nem tartja szükségesnek a kamu utánpótlássztárok üzleti okokból való kinevelése miatt,hogy ott legyenek.....
És őket is becsapják.......
Nézzük a csapatot....
Hmmmmm
Pepe: Stabil,de nem világklasszis....
Casillas:Remek kapus,de az aranylabda.....Naaaaaaaa(és akkor Buffon?)
Heinze: Hagyjuk,azt sem értem mit keres itt....
Drenthe: Ha ő,meg a két előbb említett a jövő Madridban,akkor nagyon nagy gázban vagytok!!!!
Cannavaro: Már a múlt
Raul: attól nem jó valaki,hogy valaha az volt....
RVN: Félelmetes! Igen Le a Kalappal!!!!!
Sneijder,Vdv: Szerintem (ha csak Zidanra,vagy Robi Carlosra gondolok) nem Madrid szintű Futballisták,de még fejlődhetnek....
Ramos: Véleményem szerint a Madrid perpillanat legígéretesebb,legalázatosabb,legszimpatikusabb játékosa(nem hittem h ezt valaha kimondom Madrid játékossal kapcsolatban)
Kb ennyi
ha valakit megbántottam sorry,de nektek jobb ha valaki felnyitja a szemetek...
Minden amit itt leírtam VÉLEMÉNY!
Egyetérteni nem kell,sőt vitatni kell,bár azt hiszem ez a realitás!
Hajrá.............................
....................................!!!!!!!!!!!
Foci:-)