Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát elég nagy szívás. Rendesen be vagyok fosva mikor edzésről 8-9 körül jövök haza, és ráadásul a 99es prolijárattal, meg határ út, utána meg köki. Legjobb helyek, és ezt már pár éve nyomom, szóval tképpen csak azt akartam mondani, hogy sokszor a fiatal lányok nem szórakozásból járkálnak későn egyedül. Csak egyszerűen nem lehet máshogy.messi1918 írta:
. Pesten es le merem képzelni, hogy mi lehet... Aluljárókba, este te jó Isten...
legalábbis a hivatalos szervek azt mondják, hogy nincs..Tim írta:De tényleg adjon már valaki egy linket ahol konkrétan,leírják hivatalos forrásra támaszkodva hogy az elkövető˙(k) cigány! Mert úgy tudom egyenlőre gyanúsított sincs.
Igen, ez nekem is feltűnt. Csak nem akartam megemlíteni, mondom, biztos elkerülte a figyelmemet. Így születnek a legendák, és ilyenekből indul el a kockadobálás, a Molotov-koktél hajigálás, a zászlóégetés, stb. Gyanúsított még nincs, de tudjuk, hogy roma volt az elkövező. Bravó! Ez (is) Magyarország!Tim írta:De tényleg adjon már valaki egy linket ahol konkrétan,leírják hivatalos forrásra támaszkodva hogy az elkövető˙(k) cigány! Mert úgy tudom egyenlőre gyanúsított sincs.
Teljes egyetértés.Soha nem fogok velük szimpatizálni.Varga Tamás írta:Az én értékrendem szerint: magyar gárda = nyilasokkal. Öltözék, eszmerendszer, megbélyegzés, kisebbségellenesség.
hát nem tudom...Varga Tamás írta:Értem.d.OR írta:nem hinném hogy a Gárda balhézni megy oda....
persze nálunk most mindenki arról beszél, hogy ki kell irtani a cigánytársadalmat stb..tiszta forradalmi hangulat van...
szóval szerintem a Gárda okkal megy oda. igen, menjenek! ők legalább nem hagyják annyiban a dolgokat..és nem mondom, hogy mindenben egyetértek velük, de el nem ítélem őket...
Az én értékrendem szerint: magyar gárda = nyilasokkal. Öltözék, eszmerendszer, megbélyegzés, kisebbségellenesség.
A Gárda nem csinált balhét soha. Most sem fognak, csak vonulnak. Kit zavar?d.OR írta:nem hinném hogy a Gárda balhézni megy oda....
persze nálunk most mindenki arról beszél, hogy ki kell irtani a cigánytársadalmat stb..tiszta forradalmi hangulat van...
szóval szerintem a Gárda okkal megy oda. igen, menjenek! ők legalább nem hagyják annyiban a dolgokat..és nem mondom, hogy mindenben egyetértek velük, de el nem ítélem őket...
Értem.d.OR írta:nem hinném hogy a Gárda balhézni megy oda....
Nekem is volna egy történetem. A legnagyobb gond az, hogy igaz... sajnos...MichaaBee írta:én is így látom a dolgokat. hogy honnan van pénzük? hát a véleményem az előző hszembe van foglalva...Varga Tamás írta:...
Egy esetet kérnék, amikor "zúzott a gárda. Egyet.Perrero írta: egy barátom szintén ismerte "sajnos"... persze, hogy megy a gárda, van "indok" a zúzásra
Krojf!Krojf írta:Csak az a baj, hogy ahány cigányvajdaság van, annyinak kellene
ilyen vajdát választania-kiérdemelnie...
Csak így lehet hatékony a dolog, ha minden roma ezt hallja és
ezúton szocializálódik.
Bár ez csak egyetlen, ugyanakkor felettébb fontos szelete a
hazánkban eluralkodott rendetlenség, káosz felszámolása felé
megteendő útnak, de ha tüzet csak ellentűz olthat el, akkor
lobogjanak az ellentüzek perzselően!
Ha az országban valamelyik öngyilkos kormány elkezdene rendet
tenni, akkor az iszonyatos fájdalmakkal járna ennek a lusta,
nemtörődöm, megosztott és szellemileg komolyan visszamaradott,
jelenleg csupán populációnak megfelelő lakosságnak.
Álljon elő sürgősen az öngyilkos kormány!
Hatalmas lemaradást kell behoznunk önmagunkkal szemben!
K.
Ennél jobban nem lehet jellemezni a mai "gyerektársadalmat"!Varga Tamás írta:A mai világban elég elmenni egy diszkóba, 12-14 évesekkel van tele. Anno, főiskolás bulikon is találkoztam hasonló korúakkal. Cigarettáztak, ittak, mindenük elöl volt, semmi feszélyezettség, semmi gátlás. Mintha azt sugallták volna: "Gyertek, d......k meg!" (bocs, de ez az igazság).
14 évesen 8 óra után sehova sem mehettem, minden percemről be kellett számolnom. 14 évesen az ilyesmi eszembe se jutott. ma pedig ez dívik, ez a buli, ez a jó, ez a menő.
Ma mentem haza, 4 óra körül. A zebránál áll egy lány egy szál rövidujjúban - lehetett úgy 3-4 fok. Normális az ilyen? Majd 40 évesen rájön, hogy milyen felelőtlen volt - de akkor már késő lesz.
Sajnálom a lányt, a családot, de ki kell mondani: a szülői felelőtlenség megkerülhetetlen. Ugyanis kiskorúról van szó. fájdalom, de ez az igazság. Persze, ettől az emberi élet még hiányzik, és egy élet elveszett.
A mai 14 évesek egy jelentős része számára a pia, a cigi, a szex az egyetlen érdeklődési kör. Mintha nem lenne idejük. Nem fogják fel, hogy egy fejlődő szervezet számára a cigi károsabb, mint egy felnőtt ember szervezete számára. Az meg egy másik misét is megérne, hogy honnan van rá pénzük? Van egy-két tippem.
Lehet egyet nem érteni, de ez a véleményem.