MichaaBee írta:Varga Tamás írta:...
én is így látom a dolgokat. hogy honnan van pénzük? hát a véleményem az előző hszembe van foglalva...
Nekem is volna egy történetem. A legnagyobb gond az, hogy igaz... sajnos...
Általános suliban volt nekem egy osztálytársam. Nevét nem írom le, nem szabad. A gyerek tök normális volt, de mikor már 7.-es lett, erősen rászokott a piára. Tudta azokat a helyeket, ahol kiadják az alkoholt, és minden nap, még iskola időben is oda járt! 2 nyomorék barátjával... A mi osztályunkból 3-an jöttünk át a giminkbe, egy srác, egy fiú, és én. A csaj itt Nyíregyházán vmelyik szórakozóhelyen látta. Narkózott. Kicsit meghökkentett, ugyanis a csaj megbízható volt iylen téren. Mondjuk már 2 szememmel láttam, hogy miylen volt részegen, plusz 1 doboz cigi elment délig... Utána még1... 4 éve nem láttam. Lehet, hogy jobb is. Lehet már nem is fogom többet látni. Egyértelmű, hogy mi lesz az ilyenből. Hulla.
Nagyon sajnálom, hogy idáig jutott a gyerek, az anyja nem foglalkozott vele, az apjuk meg elhagyta őket még régen. Lehet ezért fajult idáig a dolog. Hát... ez van... én nem tudok mit tenni... csak egy kicsit szomorú vagyok... ilyen világban élünk...
+1: normális topban járkalni 10 óra környékén, már akkor hót részegen kb -3 fokba, szélben? Plusz amint megtudtam egyik befolyásos barátomtól, aki ott állt mellettem, a csaj 11 éves korától nem szűz... Apja, anyja normális, nem értem mi viszi rá az ilyet iylenekre... Aki tudja jelentkezzen...
Bocs, ha hosszú lett.