Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
azért nem olyan biztos. bármilyen jó focista, nem biztos, h a ligában megállná a helyét. sok játékossal van ez így. vdv, Titi stb. a rendkívül acélos orosz ligában lecselezni a komplett jobbszárnyat Abinak e lenne nehéz szvsz
ettől függetlenül az Ebn mutatott teljesítményébő kiindulva alkalmasnak tartom, h erősebb bajnokságban is jól nyomja. de azért óvatos lennék az isten király jelzővel a ligában

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
wah, Yuri Zhirkov, én már az EB-n beleszerettem. elképesztő egy játékos 

Ezt a góólt nézzétek: Yuri Zhirkov
http://www.youtube.com/watch?v=hhjJuc2Qxek
http://www.youtube.com/watch?v=5znHq90B ... re=related
Hihetetlen ez az ürge HIHETETLEN. (Az orosz football tényleg nagyon feljövőben van)
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=29066
http://www.youtube.com/watch?v=hhjJuc2Qxek
http://www.youtube.com/watch?v=5znHq90B ... re=related
Hihetetlen ez az ürge HIHETETLEN. (Az orosz football tényleg nagyon feljövőben van)
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=29066
-
- Capitá del Barça
Nem áll valami jól a spanyol bajnokságban az Espanyol, a barcelonai együttes jelenleg a kiesőjelöltek közé tartozik, és a csapat teljesítményén az edzőcsere sem segített. A gyenge szereplésnek a játékoskeretre is lehet hatása, hiszen ha a klub kiesik az élvonalból, akkor a csapat legjobb futballistái aligha maradnak az egyesületnél.
Ennek első jele, hogy a kameruni kapusa, Idriss Kameni egyelőre visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatait, márpedig jelenlegi kontraktusa csak a szezon végéig érvényes, vagyis ha nem ír alá, akkor a nyáron ingyen távozhat a csapattól.
Kameni fiatal kora ellenére (februárban múlt 24 esztendős) rutinos kapusnak számít, a kameruni válogatottban eddig 52 alkalommal lépett pályára. Nem meglepő tehát, hogy van érdeklődés iránta, mégpedig elsősorban Angliából.
A Tottenham Hotspur már nyáron is szerette volna leigazolni, de a transzfer akkor nem jött össze, és a Spurs inkább a brazil Gomest vette meg a PSV Eindhoventől - akivel azonban nem elégedettek a White Hart Lane-en.
De a Tottenham mellett kapcsolatba hozták Kamenivel a Newcastle Unitedet és a Fulhamet is, utóbbi két egyesület a hírek szerint az ősszel többször is megfigyelőket küldött az Espanyol mérkőzéseire Kameni miatt. A legújabb pletykák szerint pedig a Bayern Münchennél is felmerült a kameruni kapus neve, aki ugyan elmondása szerint nem akar feltétlenül távozni a barcelonai klubtól, de egyelőre nem sikerült megegyeznie a szerződéshosszabbításról, pedig az egyesület vezetői többször is találkoztak az ügynökével.
forrás: origo
Legközelebb ne másold be az egész szöveget, hanem csak a linket írd ide!
S.
Ennek első jele, hogy a kameruni kapusa, Idriss Kameni egyelőre visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatait, márpedig jelenlegi kontraktusa csak a szezon végéig érvényes, vagyis ha nem ír alá, akkor a nyáron ingyen távozhat a csapattól.
Kameni fiatal kora ellenére (februárban múlt 24 esztendős) rutinos kapusnak számít, a kameruni válogatottban eddig 52 alkalommal lépett pályára. Nem meglepő tehát, hogy van érdeklődés iránta, mégpedig elsősorban Angliából.
A Tottenham Hotspur már nyáron is szerette volna leigazolni, de a transzfer akkor nem jött össze, és a Spurs inkább a brazil Gomest vette meg a PSV Eindhoventől - akivel azonban nem elégedettek a White Hart Lane-en.
De a Tottenham mellett kapcsolatba hozták Kamenivel a Newcastle Unitedet és a Fulhamet is, utóbbi két egyesület a hírek szerint az ősszel többször is megfigyelőket küldött az Espanyol mérkőzéseire Kameni miatt. A legújabb pletykák szerint pedig a Bayern Münchennél is felmerült a kameruni kapus neve, aki ugyan elmondása szerint nem akar feltétlenül távozni a barcelonai klubtól, de egyelőre nem sikerült megegyeznie a szerződéshosszabbításról, pedig az egyesület vezetői többször is találkoztak az ügynökével.
forrás: origo
Legközelebb ne másold be az egész szöveget, hanem csak a linket írd ide!
S.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=213314
na diarra a realba szerződött újra
a vége is jó, lehet, hogy nyáron megy vdv
na diarra a realba szerződött újra

a vége is jó, lehet, hogy nyáron megy vdv

-
- Entrenador del Barça
bali 15.... nem mind1? megsugom neked, h ezert vannak a kluboknak a jatekosmegfigyeloik, h szo szerint megfigyeljek a jatekosokat, remelem nem torom ossze a lelked vele h meg legalabb 5 jatekost biztos figyel a klub, csak ezek annyira hetkoznapi es jelentektelen dolgok, hogy kar rajuk szot fecserelni, de latom itt par embert rettenetesen felizgatja az ha egy nem sajat jatekos es a barca egy mondatban szerepel....
Gyerekek tudom hogy ez nem igazolási topic. De most néztem az eurosportot és ott a hírekben volt egy elég nagy hülyeség:
Tényleg kinéztük Van Persie-t?
Bocs de máshol nem tudom feltenni ezt a kérdést.
Tényleg kinéztük Van Persie-t?
Bocs de máshol nem tudom feltenni ezt a kérdést.

- noname
- Llegenda del Barça
Nekem is ez a véleményem.Azért remélem h elkerül végül vmi jó kis csapatb.Jelen pillanatban nekünk nincs rá szükségünk, de azért és elég nagyra tartom!Fernando írta:Mindig is azt mondta, hogy a Barca a kedvence. Véleményem szerint sose mondta, hogy menne madridba.fcjoc írta:érdekes ez az arshavin is. egyszer ezt nyilatkozza, majd máskor menne a madrid-ba, de most hogy nem megy nekik.. még is csak a barca a kedvence.. kiérti. vagy szimplán a sajtó.
A Fifa egy szégyen
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mindig is azt mondta, hogy a Barca a kedvence. Véleményem szerint sose mondta, hogy menne madridba.fcjoc írta:érdekes ez az arshavin is. egyszer ezt nyilatkozza, majd máskor menne a madrid-ba, de most hogy nem megy nekik.. még is csak a barca a kedvence.. kiérti. vagy szimplán a sajtó.
érdekes ez az arshavin is. egyszer ezt nyilatkozza, majd máskor menne a madrid-ba, de most hogy nem megy nekik.. még is csak a barca a kedvence.. kiérti. vagy szimplán a sajtó.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Arshavin: "A Barcelona a kedvenc csapatom..." Úgy tűnik tehát, hogy az orosz támadót nem szeretné leigazolni a Real Madrid, hiszen akkor már ajánlatot tettek volna a játékosért - melynek tükrében nem nyilatkozott volna hasonlót.
most olvastam a Madridistán.
most olvastam a Madridistán.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ezen meg nem szabad csodálkozni,h így megy z MU-nál.Etooka írta:Én sem azt mondtam,hogy ne igyonBányász írta: Mert valamilyen szinten felnőtt embereknél ez normális....persze vannak határok de egyszer kétszer megengedheti magának az ember...
Szóval ha valaki aranylabdát nyer akkor nyugodtan igyon egyet a maga egészségére![]()
Ha én nyernék aranylabdát akkor egészen biztos csúnya végem lenne de még a maradék 49 jelöltnek is meg az összes csapattársamnak...Csak ez már a sokadik eset,hogy MU játékosok kerülnek lencsevégre ilyen állapotban...
Elég csak megnézni Sir Alexet....nyáron a melegtől piros az arca télen meg a hidegtől....

Szerintem Ő biztatja a fiait...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Én sem azt mondtam,hogy ne igyonBányász írta: Mert valamilyen szinten felnőtt embereknél ez normális....persze vannak határok de egyszer kétszer megengedheti magának az ember...
Szóval ha valaki aranylabdát nyer akkor nyugodtan igyon egyet a maga egészségére![]()
Ha én nyernék aranylabdát akkor egészen biztos csúnya végem lenne de még a maradék 49 jelöltnek is meg az összes csapattársamnak...

.
-
- Capitá del Barça
Bányász tiszteletben tartom a véleményed és azt hiszem ,hogy így megindokolva sok igazság van abban amit írtál a témáról .
Innentől kezdve én nem szeretném ezt folytatni,nincsc értelme azt hiszem véleményt cseréltünk ennyi.
Ha még akarsz beszélni erről a témáról akkor PÜ-ben folytathatjuk de szerintem lezártnak is tekinthetjük.
...
Egy kis focis hír is ,hogy ne legyen off(?) teljesen ez a hsz.: Jurij Zsirkovot, a CSZKA Moszkva labdarúgóját választották az év játékosának Oroszországban. A 25 éves középpályás - aki szerepelt a nyári Európa-bajnokságon - Andrej Arsavint, a Zenit játékmesterét előzte meg a szavazásonA kapusok külön versenyében a nemzeti csapat első számú hálóőre, Igor Akinfejev (CSZKA Moszkva) diadalmaskodott.
(Nem tudom ,hogy írták-e ezt már de én azért bemásoltam ezt az origo-ról hátha új.)
Innentől kezdve én nem szeretném ezt folytatni,nincsc értelme azt hiszem véleményt cseréltünk ennyi.
Ha még akarsz beszélni erről a témáról akkor PÜ-ben folytathatjuk de szerintem lezártnak is tekinthetjük.
...
Egy kis focis hír is ,hogy ne legyen off(?) teljesen ez a hsz.: Jurij Zsirkovot, a CSZKA Moszkva labdarúgóját választották az év játékosának Oroszországban. A 25 éves középpályás - aki szerepelt a nyári Európa-bajnokságon - Andrej Arsavint, a Zenit játékmesterét előzte meg a szavazásonA kapusok külön versenyében a nemzeti csapat első számú hálóőre, Igor Akinfejev (CSZKA Moszkva) diadalmaskodott.
(Nem tudom ,hogy írták-e ezt már de én azért bemásoltam ezt az origo-ról hátha új.)
- Bányász
Mert valamilyen szinten felnőtt embereknél ez normális....persze vannak határok de egyszer kétszer megengedheti magának az ember...Etooka írta:Oké,de miért legyen jobb?Nem azért akar jobb lenni,hogy aranylabdát nyerjen?És ha majd azt nyer,akkor ezt fogja csinálni,mert azt hiszi,hogy ez a normális...
Szóval ha valaki aranylabdát nyer akkor nyugodtan igyon egyet a maga egészségére

Ha én nyernék aranylabdát akkor egészen biztos csúnya végem lenne de még a maradék 49 jelöltnek is meg az összes csapattársamnak...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hadd ne kelljen már megmagyaráznia,hogy miért b*szott be...úristen
amúgy is,egy okos ember azt mondta,hogy az nem igazi férfi,aki még nem fetrengett takony részegen a saját hányásában.....

amúgy is,egy okos ember azt mondta,hogy az nem igazi férfi,aki még nem fetrengett takony részegen a saját hányásában.....

Oké,de miért legyen jobb?
Nem azért akar jobb lenni,hogy aranylabdát nyerjen?És ha majd azt nyer,akkor ezt fogja csinálni,mert azt hiszi,hogy ez a normális...
Ui.:Az előző hszben rosszul fejeztem ki magam,nem azt akartam vele mondani,hogy C miatt akar mindenki aranylabdát nyerni!

Ui.:Az előző hszben rosszul fejeztem ki magam,nem azt akartam vele mondani,hogy C miatt akar mindenki aranylabdát nyerni!
.
Minden felnőtt ember tudja hogy berúgni jó, nem azért fog valaki berúgni az aranylabda megnyerése után, mert CR is berúgott, hanem mert ünnepel, oszt jó bekummant.
Ez így megy.

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Bányász
Azért eddzen amit kiemeltem.Etooka írta:Egy ilyen díj elnyerése óriási felelősséggel jár!Azért,mert ez a díj ad sokaknak erőt,hogy eddzenek és hogy jobbak legyenek,és ha látják,hogy akik megnyerték,ilyeneket csinálnak,akkor miért is eddzen?Ezt most is meg tudja csinálni...Bányász írta: Miért kéne magyarázkodni?Meg kinek kellene magyarázkodnia?Ő is csak ember had érezze már jól magát...
Jól tették ha télleg berúgtak
Valaki azért nem akar aranylabdát nyerni mert Ronaldot részegen látja?Szerintem nincs ilyen ember a földön.
És igen most is meg tudja csinálni...de az a különbség,h Ronaldo már megteheti míg egy 16-17 éves suhanc aki Ronaldo akar lenni az nem....
Gyurinho:igen ismerjük az effektusokat de nem ez a jellemző...van egy két eltévedt bárány de azért az a ritkább amikor valaki elzüllik.
Néha nekik is kell szórakozni,kikapcsolni és Angliában ezt leginkább csak ezeken a karácsonyi partykon tehetik meg...hát tegyék.
Nem szent emberek a focisták ez van.Tony Adams szinte sose volt józan mégis nem ki karriert futott....vagy George Best....

-
- Capitá del Barça
Lehet ,hogy jól tették de azért ismerjük a hasonló effektust itt ,ugye?Mi lesz egy játékosból ha ilyenből rendszert csinál....Adriano aki brazíliában jó útra tért és most vissza ahol "tönkrement"...... ez nem megfelelő magatartás ,Ronaldinho is kicsapongó életmódot követett tavaly és hasznára vált? NEM.
Lehet ,hogy ez most csak egyszeri alkalom volt,én csak arra hívnám föl a figyelmet ,hogy mindig így indul és szinte sosincsen jó vége,ennyi.
Lehet ,hogy ez most csak egyszeri alkalom volt,én csak arra hívnám föl a figyelmet ,hogy mindig így indul és szinte sosincsen jó vége,ennyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyurinho 2008.12.16. 19:57:18-kor.
Egy ilyen díj elnyerése óriási felelősséggel jár!Azért,mert ez a díj ad sokaknak erőt,hogy eddzenek és hogy jobbak legyenek,és ha látják,hogy akik megnyerték,ilyeneket csinálnak,akkor miért is eddzen?Ezt most is meg tudja csinálni...Bányász írta: Miért kéne magyarázkodni?Meg kinek kellene magyarázkodnia?Ő is csak ember had érezze már jól magát...
.
- Bányász
Miért kéne magyarázkodni?Meg kinek kellene magyarázkodnia?Ő is csak ember had érezze már jól magát...Gyurinho írta:Kiváncsi vagyok Ronaldo majd hogyan magyarázkodik.... egy friss aranylabdás azért ilyeneket nem szokott csinálni...

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"